تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی با مرغ
سیب پلو یک غذای سنتی و خوشمزه در فرهنگ کشورمان است که به صورت متنوع در سراسر ایران تهیه و مصرف می شود. اما نسخه ای از سیب پلو که در استان کرمانشاه تهیه می شود دارای ویژگی ها و طعم های خاص خود است. در این نوع سیب پلو، از مرغ به عنوان نوع گوشت استفاده می شود که به طعم و خوشمزگی آن افزوده می شود.
برای تهیه سیب پلو کرمانشاهی با مرغ ابتدا باید مرغ را تمیز کرده و برش داده و بعد از آن به همراه پیاز خلال شده و ادویه های مورد نیاز مثل زرد چوبه، زعفران و نمک در ظرفی مناسب بپزید. سپس مرغ را بپزید تا نرم شود.
سرخ کردن انواع سبزیجات مورد نیاز برای لایه های سیب پلو مانند پیاز، سیر، زردچوبه و نمک باعث افزایش طعم و رنگ غذا می شود. سپس در قابلمه یا نانوایی بزرگ لایه هایی از برنج و سبزیجات و مرغ پخته شده را به تدریج به صورت لایه ای روی هم بچینید. آخرین لایه، برنج پخته شده با رنگ زعفرانی درجه یکی است که بر روی سبزیجات قرار داده می شود.
نهایتاً قابلمه را روی حرارت کم بگذارید تا سیب پلو کاملاً پخته شود. سپس سیب پلو کرمانشاهی با مرغ را از روی حرارت بردارید و قبل از سرو کردن، آن را به مدت کمی درون قابلمه استراحت دهید تا این غذا خوشمزه تر و خوش طعم تر شود. این غذا را با ماست و سالاد ترکیبی روی سفره ارائه دهید و لذت ببرید.