طرز تهیه سکنجبین با شکر قهوه ای و عرق نعنا
تهیه سکنجبین با شکر قهوه ای و عرق نعنا یکی از دسرهای خوشمزه و شیک است که در جشنها و مهمانیها بسیار مورد علاقه استفاده قرار میگیرد. این دسر دارای طعم شیرین و مطبوعی است که مخصوصاً در فصل بهار و تابستان میتوان از آن استفاده کرد.
برای تهیه سکنجبین با شکر قهوهای و عرق نعنا نیاز به موادی مانند تخممرغ، شکر، آرد، نمک، آب، پودر قهوه، عرق نعنا و روغن داریم. در ابتدا تخممرغ را با شکر و نمک خوب همزده و پودر قهوه را به آن اضافه میکنیم. سپس آرد را به مواد مخلوط شده اضافه کرده و با هم مخلوط کرده و در نهایت آب را به تدریج اضافه میکنیم تا یک خمیر نرم و روان به دست آوریم.
در قدم بعدی، یک مقدار روغن را در یک قابلمه داغ کرده و خمیر را به شکل کرات در آن قرار میدهیم تا به طرزی آرام و یکنواخت در هم بپزد. بعد از آن سکنجبینها را از قابلمه خارج کرده و به روی دستمال یا کاغذ گریس آماده میکنیم.
در نهایت برای پخت خوراک باقی مانده، در قابلمهای روغن آماده کرده و به آرامی و با چرخش سکنجبینها را به داخل روغن میریزیم تا به طرزی آرام و یکنواخت طلایی رنگ شوند. سپس آنها را از قابلمه خارج کرده و روی دستمال خشک قرار میدهیم تا اضافه آب و روغن خود را رها کنند.
در نهایت، سکنجبینهای آماده شده را در ظرفی موجودیت شادیتان قرار داده و با عرق نعنا و شکر قهوهای سرو کنید. این دسر باعث شادی و خوشحالی شما و مهمانانتان خواهد شد و خواهد به یاد ماند.
دستورپخت سکنجبین با شکر قهوه ای و عرق نعنا
سکنجبین یکی از شیرینی های محبوب و خوشمزه است که تقریبا در تمامی مناطق ایران مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی از مواد اولیه ساده و رایج تهیه می شود و در هر منزلی پخته می شود. اما برای تبدیل سکنجبین به یک شیرینی منحصر به فرد و خوشمزهتر از قبل، می توانید از شکر قهوه ای و عرق نعنا استفاده کنید.
برای پخت سکنجبین با شکر قهوه ای و عرق نعنا موادی که لازم هستند عبارتند از: یک لیوان برنج، دو و نیم لیوان آب، یک و نیم لیوان شکر، نصف فنجان روغن، دو قاشق سوپخوری عرق نعنا و یک قاشق سوپخوری شکر قهوه ای.
ابتدا برنج را با آب بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید. سپس آن را درون قابلمه ای با روغن تفت دهید تا داغ شود. نصف لیوان آب را به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب جذب شود. سپس مرحله به مرحله آب را بریزید و دوباره به آن تفت دهید تا آن را به حالتی غلیظ تبدیل کنید.
حالا شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا شکر به آرامی آب بشود. در نهایت، عرق نعنا را به شیرینی اضافه کرده و از هم بزنید. حالا شیرینی شما آماده طعم دادن است و می توانید از آن با چای یا قهوه لذت ببرید. ما امیدواریم که سکنجبین شما بعد از استفاده از این دو ماده خوشمزه تر و لذت بخش تر شود.
طریقه تهیه سکنجبین با شکر قهوه ای و عرق نعنا
ده راه برای ساخت این سکنجبین عبارتاند از اضافه کردن شکلات، فندق، هیزم، رزماری، کره بادامزمینی، روم، بیسکوییت و ... ولی در اینجا ما یک پیشنهاد خوب برای شما داریم: سکنجبین با شکر قهوه ای و عرق نعنا. این دسر خوشمزه را میتوانید با چند گام ساده درست کنید.
ابتدا باید یک ظرف کوچک قابل استفاده برای سرو کردن سکنجبین انتخاب کنید. بعد از آن یک لایه از بیسکوییت زمینی را در قاشق از ظرف به طول اندازه کف ظرف قرار دهید. برای تهیه پودر قهوهای در کاسه کوچکی دو قاشق غذاخوری از شکر و دو قاشق غذاخوری از قهوه را با هم مخلوط کرده و سپس آن را اضافه کنید.
سپس باید یک لایه از مخلوط شده با عرق نعنا وشیر را به وسیله یک قاشق به روی لایه قرار دهید و برای فشردن آن از قاشق دیگری استفاده کنید. ادامه دهید تا لایه ی بعدی بیسکوییت همانند لایه پیشین را اضافه کنید. مجدداً یک لایه از مخلوط قهوهای و شکر بهمراه عرق نعنا و شیر را بر روی آن قرار دهید و ادامه دهید تا زمانی که تمام بیسکوییتها را به چندین لایه اضافه کنید.
برای سروِ سکنجبین خود، میتوانید از تزئینات مختلفی مثل شبدر، ترکیبی از شکلاتهای ریز، دانههای قهوه، و برگهای نعنا استفاده کنید. سپس ظرفها را در یخچال برای چند ساعت قرار دهید تا بهتر ترکیب شوند. و در نهایت، لذت بردن از این دستور العمل ساده و خوشمزه را همراه با مهمانانی که پایتخت شما را بازدید میکنند، لازم است.
راهنمایی درباره تهیه سکنجبین با شکر قهوه ای و عرق نعنا
تهیه سکنجبین با شکر قهوه ای و عرق نعنا یک دسر خوشمزه و ملایم است که با ادغام مزههای شیرین، تلخ و خنک دارای طعمی منحصر به فرد میشود. برای تهیه این دسر، نیاز به چند مواد اولیه دارید که در ادامه بیان میشود.
ابتدا میتوانید شکر قهوه ای را در داخل قوری بریزید و سپس بالای آن، عرق نعنا را افزوده و به همراه قهوه یا شیر بجوشانید. این دمای قهوه به اندازه کافی برای حل شدن شکر و ترکیب شدن مزههای مختلف است. سپس، میتوانید آن را نگهداری کنید و در دمای مناسب در یخچال قرار دهید.
بعد از تهیه مخلوط قهوه و عرق نعنا، میتوانید آن را به منظور پر کردن سکنجبین استفاده کنید. برای این منظور، میتوانید سکنجبین را از فروشگاه یا بازار تهیه کنید یا آن را خودتان در خانه تهیه کنید. در صورت تهیه خودتان سکنجبین، باید ابتدا برگ های سبز را از سطح آن باز کنید، و به طور دقیق و دقیقی داخل آن را خالی نمایید.
در نهایت، باید مخلوط قهوه و عرق نعنا را به داخل سکنجبین پر کنید و آن را با نرمک از داخل سکنجبین خارج کنید، سپس آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. بهتر است قبل از سرو مخلوطی از خامه و پنیر کره ای به همراه آن اضافه کنید. این دسر بسیار خوشمزه و خنک با طعم شیرین و تلخ در مجالس و یا مراسم های مختلف سرو میشود و برای سلیقه اکثر افراد مطابقت دارد.
نکات مهم در تهیه سکنجبین با شکر قهوه ای و عرق نعنا
تهیه سکنجبین با شکر قهوه ای و عرق نعنا یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که میتوانید در کنار مهمانان خود سرو کنید. قدم اول در تهیه این دسر، آمادهسازی مواد است. برای این کار، یک پیمانه شکر قهوه ای، چهار تا شش قاشق غذاخوری آرد، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو سرخ، نصف پیمانه بادام درشت خرد شده و سه تا چهار قاشق غذاخوری عرق نعنا را برای شروع نیاز دارید.
پس از آمادهسازی مواد، ظرفی را روی حرارت کم قرار میدهیم و شکر قهوه ای را با یک و نیم پیمانه آب به آرامی به شکلی مخلوط کرده و سپس به زمینه سرخ کرده آرد افزوده و به صورت ادواری با مواد ترکیب میکنیم تا بجایی که ظاهر سرخابی آرد حفظ شود.
هنگامی که خامهُ به زمردک شده، سه تا چهار قاشق عرق نعنا را خواهیم دریافت. از سرطان هم با القای این مخلوط، آرد شده را به شکل دستهای تقسیم کنید و در یک بشقاب بریزید. پس از این کار مخلوط خامه، نعنا، بادام و نیز ادویههای به کار رفته را با هم ترکیب میکنیم و پس از آن ظروف دسر را به داخل فر میریزیم. برای طبیعی به روشی است که برای تهیه سکنجبین با شکر قهوه ای و عرق نعنا استفاده میشود، هفتاد و پنج تا هشتاد دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد پخت میشود.
پس از مدت زمان مشخص شده، دسر را از فر خارج کرده و پس از خنک کردن آن، برای سرو به همراه توت فرنگی، کره یخزده یا تازه، کره بریانی یا کره سوزان و حبوبات تازه روی دسر میریزیم. در این نوشیدنی لذیذ زیبایی صورتی تشکیل شده از بادامِ درشت و مخلوطِ شیرین و عرقیِ نعنا پراکنده است، که با یک نفس اولین موردی خوشمزه و لذیذ را تجربه خواهید کرد.
طرز تهیه سکنجبین شکری با قهوه و عرق نعنا
سکنجبین شکری با قهوه و عرق نعنا یکی از خوشمزهترین و پر طرفدارترین دسرهای ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور مورد تقدیر قرار می گیرد. این دسر با انواع مختلف مواد خام تهیه می شود، اما شکر، قهوه و عرق نعنا ترکیب آییننامه سنتی آن هستند که در این مقاله به طور دقیق توضیح داده خواهند شد.
برای تهیه سکنجبین شکری با قهوه و عرق نعنا، ابتدا قهوه را با یک فنجان آب جوش و یک قاشق صورتی تفت داده یا به روشی که عادت دارید زمانی که قهوه گذر از مخلوط کردن قهوه و آب جوش کمی بالاتر از زمان مذکور باشد، راه اندازی کنید. پس از تفت قهوه و مخلوط کردن آن با جوش و شیر، دوست دارید عرق نعنا روی قهوه ریخته و آن را روی قهوه بمیرانید. سپس شکر را به آرامی به آن اضافه کنید تا به مقدار مورد نیاز تحلیل شود و به شکل یک شیرینی دلپذیر سفت و چاک موجود شود.
در قدم بعد، برای تهیه سینگین شکری با قهوه و عرق نعنا به سمت خانه خود بروید. برای تزئین سینگین شکری با قهوه و عرق نعنا می توانید از یک کیک بسیار شیرین تزئینی استفاده کنید که روی آن عکس شهر و محیط زیبایی را قرار دهید. با یک کارد برش تزئینات برای سینگین شکری با قهوه و عرق نعنا تهیه کنید به قطعات حوزو د به نظر خواهند رسید.
بالاخره، سینگین شکری با قهوه و عرق نعنا را در بشقابهای پررنگ دلپذیر قرار دهید و با مغزهای بادامی خرد شده و غلات پخته شده تزئین کنید تا ظاهر و جلوه هنری این دسر بیشتر به چشم بیاید. با استفاده از این توصیهها و دستورالعمل های بسیار ساده و آسان، شما می توانید سینگین شکری با قهوه و عرق نعنا را در خانه خود تهیه کنید و لذت هایی بی نظیر را تجربه کنید.