طرز تهیه سوپ مرغ ساده و خوشمزه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه سوپ مرغ ساده و خوشمزه

سوپ مرغ یک غذای ساده و خوشمزه است که در فصل سرما به خصوص بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. تهیه آن نیز بسیار آسان است و می‌توان در کمتر از یک ساعت به راحتی آن را درست کرد. در این مقاله قصد داریم به شما روش ساده و خوشمزه تهیه سوپ مرغ را آموزش دهیم.

برای شروع، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای سوپ مرغ از مرغ، پیاز، سیب زمینی، هویج، نمک، فلفل سیاه، جعفری و آب استفاده می‌شود. مرغ را بشویید و بعد از برش دادن آن به قطعات مناسب، آن را در یک قابلمه قرار دهید. به این مرغ یک پیاز خرد شده، دو سیب زمینی، دو هویج، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و زمانی که همه مواد خوب با هم مخلوط شده‌اند، آب را اضافه نمایید.

بعد از اضافه کردن آب، قابلمه را روی حرارت به مدت یک ساعت قرار دهید تا مواد درون آن به خوبی پخته شوند. در صورتی که مایلید به سوپ خوشمزه‌تر و پرطرفدارتری داشته باشید، می‌توانید به آن کمی ذرت و نخود فرنگی نیز اضافه کنید. بعد از اینکه سوپ به خوبی پخته شد، آن را از روی حرارت بردارید و به همراه جعفری تقدیم کنید.

در نهایت، برای سرو سوپ مرغ می‌توانید از نان تست، لیمو ترش یا روغن زیتون نیز استفاده نمایید. سوپ مرغ یک غذای سالم و مقوی بوده و می‌تواند برای سرو در جمع خانواده و دوستان بسیار مناسب باشد. از طریق این روش ساده می‌توانید در کمترین زمان ممکن یک سوپ خوشمزه و پرطرفدار را به راحتی تهیه کنید.



طرز تهیه سوپ مرغ ساده و لذیذ

سوپ مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در فصل سرما همواره می‌توان به عنوان یکی از پرخاصیت‌ترین غذاها شمرد. در ادامه طرز تهیه‌ی این غذا را به شما آموزش می‌دهیم.

برای شروع از یک عدد مرغ تازه استفاده خواهیم کرد که آن را با آب گرم شسته و برش دو یا سه قسمت شده را در قابلمه قرار داده و به اندازه‌ای آب بریزید که تمامی قسمت‌های مرغ رو به آب شوند. در این مرحله بهتر است که از گوشت مرغ استفاده کنید چون گوشت آن نرم تر است و در کمترین زمان کاملا پخته می‌شود.

سپس قابلمه را روی حرارت بالا قراردهید تا به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و مرغ را تا حداقل نیم ساعت در آن بگذارید تا کاملا پخته شود. در طی این مدت گرفتن کف شوری نیز باید در نظر گرفته شود. برای دادن مزه‌ی بهتر به سوپ، با یک پیاز رنده شده تفت داده و به آن اضافه کنید. سپس با کمی نمک و فلفل به طعم دلخواه خود برسید.

در نهایت گوشت مرغ رژیمی را از پوست و استخوان جدا کنید، به قابلمه اضافه کنید و چند لحظه روی حرارت بالا رفع کنید و سوپ مرغ ساده و لذیذ شما آماده است. برای تزیین سوپ می‌توانید از پیاز سرخ شده و سبزی‌های خرد کرده استفاده کنید. این غذا علاوه بر طعم شگفت انگیز، باعث افزایش انرژی شما نیز می‌شود.



راهنمای تهیه سوپ مرغ با مواد اولیه ساده

برای تهیه سوپ مرغ با مواد اولیه ساده، اولین گام نیاز به تهیه مرغ دارید. بهتر است از یک عدد مرغ کامل استفاده کنید که پوست و استخوان های آن نیز به کار برده شود. مرغ را در اب داغ پخته و سپس مواد دیگر را اضافه کنید.

برای افزایش عطر و طعم، می‌توانید از سبزیجات همچون پیاز، سیر، زنجبیل و نعناع استفاده کنید. سپس به مواد تفت داده شده یک لیتر آب اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه به مدت زمان آشپزی بگذارید.

در ادامه نیز می‌توانید از نمک، فلفل سیاه و شیر استفاده کنید. سپس بعد از مدت آشپزی، باید مرغ را خارج کنید و آن را با دستگاه چرخ گوشت خرد کنید. در این مرحله، پوست و استخوان‌ها را هم به نحوی خرد کرده و با ماست و آرد مخلوط کنید تا جلوی سخت شدن سوپ را بگیرید.

در نهایت، می‌توانید سوپ را با تخم‌مرغ، عسل و چند قطره لیمو تزیین کنید. سوپ مرغ به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاهای مرغ در ایران شناخته می‌شود و با این روش ساده می‌توانید از آن لذت ببرید.



طرز تهیه شیرینی سوپ مرغ

شیرینی سوپ مرغ یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب در سراسر دنیا است. این شیرینی با ترکیبی از سبوس برنج، شیر، شکر و مرغ تهیه می‌شود. در این شیرینی، سبوس برنج به عنوان نوعی غلات برای پختن استفاده شده است. این شیرینی دارای طعم شیرین و خوشمزه‌ای است که با مرغ ترکیب شده و این ترکیب سبب شده است که این شیرینی به یک شیرینی با مزه خاص تبدیل شود.

برای تهیه این شیرینی، ابتدا نیاز به پختن سبوس برنج است. برای پختن سبوس برنج بهتر است دو پاره کرده و سپس در آب جوش به مدت 10 دقیقه پخته شود. پس از پخته شدن، آن را از روی حرارت برداشته و به خنک کردن در محیطی با دمای مساوی یا کمتر از دمای اتاق بگذارید.

همچنین برای تهیه شیرینی سوپ مرغ، نیاز به تهیه سوپ مرغ است. برای تهیه سوپ مرغ، نیاز به یک عدد مرغ تازه دارید که باید آن را با آب جوش پوشانده و به مدت حداقل یک ساعت در این آب جوش بگذارید. پس از آن، مرغ را از آب جوش دربیاورید و روی مرغ یک لایه باریک جدا شده از پوست یک پرتقال را قرار دهید. سپس مرغ را در حرارت ملایم به مدت حداقل دو ساعت بپزید تا به ترشی آسان بشود.

نهایتا برای تهیه شیرینی سوپ مرغ، سبوس برنج پخته شده و سوپ مرغ، با هم مخلوط و با شکر مخلوط و برای مدتی در حرارت ملایم بگذارید تا خوب جمع شود. سپس این ترکیب را روی ظرف‌های مناسب بریزید و به همراه تزئینات مورد نظر سرو کنید. این شیرینی را می‌توان به صورت سرد و یا گرم سرو کرد و با بند چای خوشمزه‌ای را به شما همراهی می‌کند.



طرز تهیه سوپ مرغ با تره فرنگی

سوپ مرغ با تره فرنگی یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که باعث خوشمزگی ذائقه های مختلف می شود. برای تهیه این سوپ، بهتر است از مرغ تازه و خوب کیفیت استفاده کنید. در صورتی که مایل به سلامتی بیشتر هستید، می توانید از جوجه گردان استفاده کنید. برای تهیه این سوپ، نیاز به چند گروه اصلی مواد داریم که با شرح زیر به توضیح آنها می پردازیم:

۱- مواد اولیه:

- یک قطعه مرغ تازه

- یک بصل متوسط

- دو حبه سیر

- دو تکه تره فرنگی

- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

- پیازچه و روغن زیتون برای سرخ کردن

۲- روش طرز تهیه:

- قطعات مرغ را با پیازچه، زردچوبه، فلفل سیاه و سفید و نمک به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.

- پس از مدتی، مرغ را بر روی شعله متوسط به همراه پیازچه و روغن زیتون برای سرخ کردن قرار دهید تا رنگ بگیرد.

- حال به موادی که در این قسمت نام برده شده است نیاز داریم. یک بصل متوسط را خرد کنید و در ماهیتابه ای که پیش تر برای سرخ کردن مرغ استفاده کرده بودید، تفت دهید.

- سیر را به صورت خرد شده به بصل اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خوبی پخش شود.

- به مواد بالا یک قاشق نمک و زردچوبه اضافه کنید و با سرباده قاطی کنید.

- سپس قطعات مرغ سرخ شده را به مواد بالا اضافه کرده و خوب هم بزنید.

- بعد از چند دقیقه، آب داغ را به مواد بالا اضافه کرده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید.

- مواد دیگری که برای این سوپ نیاز داریم، دو تکه تره فرنگی است. این تره فرنگی را به صورت نازک پاره پاره کرده و به سوپ اضافه کنید.

- بهتر است بعد از حدود ۱۰ دقیقه به این سوپ چند تکه نخود فرنگی هم اضافه کنید.

- سپس سوپ را به مدت چند دقیقه دیگر بجوشانید تا مواد به خوبی با هم تفت یابند و سپس با خوشمزه و داغ سرو کنید.

با توجه به مواد و طرز تهیه به شرط رعایت نکات مهم، می توانید سوپ مرغ با تره فرنگی خوشمزه و اصیل را به صورتی شگفت انگیز تهیه کنید که تامین کننده یک شام خوشمزه و مغذی باشد.



طرز تهیه سوپ مرغ با پیاز و سیر

برای تهیه سوپ مرغ با پیاز و سیر، ابتدا باید مرغ را با چند پیاز و سیر و مقداری نمک و فلفل به مدت حدود 30 دقیقه آرام آرام بپزید تا آب مرغ بیرون بیاید و مرغ تازه و پخته شود.

سپس، پیاز و سیر را به صورت خرد شده در یک قابلمه با روغن تفت دهید و بعد از سرخ شدن، مقداری نمک و فلفل و یک قاشق چای‌خوری زردچوبه به آن اضافه کنید. پس از ریختن آب مرغ، می‌توانید مرغ را با دستتان پوست کنید و اگر به دلخواه شما باشد، آن را به قطعات کوچک تری تقطیع کنید.

سپس، مرغ را به قابلمه اضافه کنید و آن را با هم بریزید، سپس آب داغ را به آن اضافه کنید و بگذارید همه چیز به مدت یک ساعت آهسته آهسته بپزد. در این فرآیند، می‌توانید با اضافه کردن مقداری شیر، پیاز و سیر را نرم تر کنید.

بعد از پخته شدن، سوپ را با نمک و فلفل تنظیم کنید و به دلخواه می‌توانید برای تزیین آن را با تکه های برش داده شده پیاز و سیر خام و نعنا عربی تزیین کنید. سوپ مرغ با پیاز و سیر آماده است. این سوپ بسیار خوشمزه و ارزش غذایی بالا دارد و می‌تواند یک وعده کامل غذایی باشد.



طرز تهیه سوپ مرغ با گیاهان خشک

سوپ مرغ با گیاهان خشک یکی از پایه‌های آشپزی ایرانی است که با توجه به سلیقه‌های مختلف متنوعی در تهیه و تزئین آن اعمال می‌شود. این غذا از ترکیب روغن، پیاز، مرغ و گیاهان خشک تهیه می‌شود و به دلیل طعم و شیرینی آن در دسته غذاهایی قرار می‌گیرد که برای بسیاری از جمعیت خصوصاً در فصل سرما بسیار پرطرفدار است.

برای تهیه سوپ مرغ با گیاهان خشک، اولین قدم تهیه مواد اولیه است. برای این منظور یک عدد پیاز را خرد کرده و در روغن تفت داده و سپس یک عدد سینه مرغ را به صورت خلالی خرد کنید و به پیاز افزوده و به مدت نیم ساعت روی حرارت قرار دهید. حالا 10 گرم زعفران، 10 گرم دارچین، 10 گرم زرد چوبه، 10 گرم سرخ کوشه و 10 گرم هل را داخل مرغ و پیاز قرار دهید و مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت بگذارید.

در مرحله بعدی باید حدود 2 لیتر آب را به مخلوط مواد اضافه کنید و روی حرارت خود گذاشته و به مدت یک ساعت بپزید. سپس یک فنجان برنج را بشوید و به آب سوپ اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه دیگر روی حرارت بمانید. سپس نمک و فلفل سیاه را به سلیقه خود اضافه کنید و سیروس خیس شده یا کره را به آن اضافه کنید. نون توست را خرد کنید و در ظرف سرو کنید و بعد از سوپ روی آن ریخته و با گریل شده تزئین کنید.

ظرف دیگری را درست کنید و دوباره نان توست را ریز خرد کرده و روی آن تزئین کنید و در پایین سرد خرد کرده خیار ترش را با ذرت شیرین و جعفری تزئین کرده و در کنار آن سرو کنید. سوپ شما آماده سرو است. این سوپ بسیار شیرین و لذیذ است و می‌توانید آن را با سبوسده سرو کنید.