روش ساخت سوپ مرغ خانگی
سوپ مرغ یکی از محبوبترین غذاهای داغ در سراسر جهان است. اما آیا شما همیشه برای خوردن آن به رستورانها مراجعه میکنید؟ چرا این غذا را به راحتی و با هزینه کمتری در خانه تهیه نکنید؟
برای تهیهی سوپ مرغ خانگی نخست به برگههای آموزشی همراه بسته سوپ مرغ توجه کنید. با پیروی از این دستورالعملها میتوانید سوپ مرغ خانگی خود را تهیه کنید.
اما قبل از شروع به تهیه سوپ، باید مواد لازم را آماده کرد. پیاز را خرد کرده، سیب زمینی را پوستکنده و خردکرده، مرغ را بدون پوست و استخوان خرد کرده و همچنین آن را پخته شده و خرد کرده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دیگر ادویههای خود را نیز آماده کنید.
سپس به ترتیب قدمهای آموزشی و با توجه به زمان پخت و دم شدن مواد، سوپ خانگی شما آماده خوردن خواهد شد. میتوانید سوپ مرغ خانگی را با یک نان تازه و سیر سبزیجات سرو کنید.
برای ذخیرهی سوپ مرغ، آن را در قوطیهای خالی و سر بسته، در یخچال خود نگه داری کنید. شما میتوانید با تهیهی همزمان تعداد بیشتری سوپ، آن را در فریزر ذخیره کنید و به صورت دورهای استفاده کنید.
با دنبال کردن دقیقتر دستورالعملهای تهیه سوپ مرغ خانگی، شما میتوانید از خوردن سوپ در خانه لذت ببرید و همچنین هزینه رستورانها را صرفهجویی کنید.
طرز تهیه سوپ مرغ ساده با مواد خانگی
سوپ مرغ یک غذای خوشمزه و سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است که میتوان در هر فصلی از سال مصرف کرد. برای تهیه این سوپ، میتوان از مواد خانگی سادهای مانند مرغ، سبزیجات، نمک، فلفل، آب و... استفاده کرد. در این مقاله، به طرز تهیه سوپ مرغ ساده با مواد خانگی خواهیم پرداخت.
مواد لازم:
- مرغ: ۵۰۰ گرم
- سیبزمینی: ۱ عدد متوسط
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- جعفری: یک دسته
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- آب: ۲ لیتر
طرز تهیه:
۱- مرغ را بشویید، پوست و استخوانهای آن را از بین ببرید و مرغ را با قیفی چند بار برید.
۲- پیاز را پوست کرده و به صورت کوچک خرد کنید.
۳- سیبزمینی را به قطعات کوچک خرد کنید.
۴- یک قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و پیاز و سیبزمینی را بهمدت چند دقیقه تفت دهید.
۵- مرغ را به قابلمه اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید.
۶- آب را به قابلمه اضافه کرده، نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
۷- حرارت آتش را کم کنید و سوپ را با حرارت کم تا به مدت ۳۰ دقیقه پخته شود.
۸- پس از گذشت ۳۰ دقیقه، جعفری را خرد کرده و به سوپ اضافه کنید و سپس سوپ را از روی حرارت بردارید.
سوپ مرغ ساده تهیه شده با مواد خانگی، غذایی سالم و خوشمزه است که میتواند برای وعده ناهار و شام سرو شود. این سوپ را همچنین میتوان با تغییراتی در مواد اصلی آن، مانند اضافه کردن سبزیجات دیگر، نوعی طعم متنوعتر به آن ببخشید. به همین دلیل، تهیه این سوپ بهعنوان یک گزینه سالم، اقتصادی و خوشمزه برای خانواده شما پیشنهاد میشود.
نحوه تهیه سوپ مرغ با استفاده از مرغ کاملا طبیعی
سوپ مرغ به عنوان یکی از پرطرفدارترین و پر مصرف ترین غذاها در جهان شناخته شده است. با استفاده از مرغ کاملا طبیعی و ارگانیک، تهیه آن برای سلامتی شما و خانواده خود بسیار مفید است. در ادامه، به تفصیل و سادگی نحوه تهیه سوپ مرغ با استفاده از مرغ کاملا طبیعی را توضیح خواهیم داد.
ابتدا، باید مرغ را به طور کامل شستشو دهید و از احتمال وجود هر گونه باقیمانده ای از روی آن اطمینان حاصل کنید و سپس مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در ادامه، می توانید با تفنگ کمی روغن زیتون یا روغن نباتی، قطعات مرغ را روی حرارت متوسط به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا طعم و طراوت به مرغ بدهد.
سپس، شروع به تهیه اب ورقه می کنید، و زمانی که آب جوشید، قطعات مرغ را به آن اضافه کرده و زمانی که طعم آن را به دست آوردید، تخم مرغ و سبزیجات خرد شده مانند پیاز و سیر را به عنوان مواد اصلی یا گیاهان دلخواه خود اضافه کنید. همچنین می توانید از ادویه های مورد علاقه خود نیز استفاده نمایید.
سپس، باید حرارت را کاهش دهید و سوپ را برای حداقل یک ساعت بجوشانید تا طعم و مزه کاملا تراکم شده شود. در نهایت، پیاز، سیر و سبزیجات و هر چه دلخواه شماست، به سوپ اضافه کنید تا رنگارنگ و شادابی به غذای خود ببخشید. حال سوپ شما آماده سرو کردن می باشد و شما می توانید از آن برای پیش غذای خود لذت ببرید.
ساخت سوپ مرغ خانگی با روش ساده
ساخت سوپ مرغ خانگی با روش ساده یکی از غذاهای محبوب و بهاره است که در فصول سرد سال بسیار مورد توجه قرار میگیرد. با طعم بی نظیرش، میتواند یکی از بهترین راهها برای گرم کردن بدن در روزهای سرد باشد.
برای آماده کردن سوپ مرغ خانگی، اولین قدم نیاز به مرغ دارید. مرغ را باید پس از شستشو و تمیز کردن، در قابلمهای با آب قرار داده و به مدت ۴۵ دقیقه به مدت آن در حرارت متوسط بپزید. اگر مرغ بزرگتر از معمول باشد، میتوانید زمان پخت را تا یک ساعت نیز افزایش دهید. همچنین، میتوانید به جای مرغ، بوقلمون یا گوشت قرمز را هم برای پخت سوپ استفاده کنید.
بعد از پخت مرغ، آن را از آب برداشته و به خنک شدن در محیط معمولی بگذارید. سپس پوست، استخوانها و چربیهای موجود بر روی مرغ را کنده و گوشت مرغ را با پولککن یا چنگال آن را جدا کنید.
سپس میتوانید مواد دیگر را به سوپ اضافه کنید. برای این کار، کلم، هویج و کرفس را خرد کنید و به آب پخته مرغ اضافه کنید. همچنین، میتوانید ذرت، نخودفرنگی، لوبیا و هویج نیز به سوپ اضافه کنید. سپس به ترتیب زیرنویس لیموعمان، نمک و فلفل سیاه را به سوپ اضافه کنید.
در انتها، مواد را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت بپزید تا حالت پخته داشته باشند. پس از آماده شدن، میتوانید سوپ را با سس سویا، شیر یا سیر ترشی تزئین کنید و سرو کنید. سوپ مرغ خانگی آماده است تا با یک قاشق فلفل سیاه یا چربی ترشی جذابیت خاصی به وعده شام شما ببخشد.
طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و ساده
سوپ مرغ یکی از پرطرفدارترین سوپها در جهان محسوب میشود. آنچه این سوپ را از دیگر سوپ ها متمایز میکند، چند ویژگی است که شامل طعم خوشمزه، سادگی در تهیه و امکاناتی که برای در بر داشتن مواد پرورش دادن خاصی ندارد.
برای آماده کردن سوپ مرغ خوشمزه و ساده، ابتدا باید مرغ را برش داده و درون قابلمه به همراه آب، پیاز، سیب زمینی، هویج و نمک بگذارید. سپس قابلمه را روی حرارت مطبوع گذاشته و مواد را همراه یکدیگر حرکت دهید. در بعضی موارد ممکن است شما نیاز داشته باشید تا یک پارچه بافتهشده از مرغ را اضافه کنید تا سوپ بهتری شود.
در مرحله بعد، شما باید قابلمه را به مدت یک ساعت تا دو ساعت روی حرارت ملایم بگذارید. پس از گذشت این مدت، مواد را از حرارت بردارید و سوپ را با استفاده از صافی حذف کنید. سپس میتوانید از سوپ خوشمزه و ساده خود لذت ببرید.
این سوپ را به همراه نان تازه و خوشمزه سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. به دلیل سادگی در تهیه و استفاده از مواد طبیعی، سوپ مرغ خوشمزه و ساده را میتوان به علت کاهش خوشبویهای مضر به عنوان یکی از بهترین غذاهای سالم و ساده دانست. بهعلاوه، این سوپ میتواند یک منبع عالی پروتئین برای تغذیه روزمره شما باشد.
سوپ مرغ خانگی سالم و لذیذ
سوپ مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای سالم و لذیذ می باشد که در بسیاری از خانه ها پخته می شود. این غذای ساده، با همراهی چند ماده اولیه موجود در هر خانه تهیه می شود و هیچ نوع آنتی بیوتیک و مواد شیمیایی ندارد.
برای تهیه سوپ مرغ، ابتدا باید یک عدد مرغ تازه پاک شده را با آب داخل قابلمه قرار دهید. سپس به مرغ برای افزایش طعم، نمک، فلفل سیاه، زنجبیل، سیر و ریحان اضافه کنید. می توانید از انواع سبزیجات دیگر مانند پیاز، هویج، کرفس و سلری هم استفاده کنید ولی برای سوپ مرغ سالم بهتر است از سبزیجات تازه و نگه داری نشده استفاده کنید.
پس از آن که تمام این مواد داخل قابلمه قرار گرفت، آب را به مرغ اضافه کرده و به صورت ملایم و برای مدت حداقل یک ساعت، سوپ را بجوشانید. بعد از جوشیدن، قابلمه را بر روی حرارت کم قرار داده و به مدت دو ساعت دیگر ادامه دهید. در این مدت، مرغ کاملاً پخته شده و اکثر مواد دیگر هم درون این سوپ مارپیچ دار قطور پخته می شوند.
سپس به آرامی یاکی دو کاسه از حجم داخل قابلمه را با استفاده از دو شومیز جدا کنید. مرغ کاملاً پخته در سایر دستگاه ها، نظیر چنجر و بلندر برای رنده کردن مورد استفاده قرار می گیرد.
ماکرونی، برنج یا آرد شیرین هم به این سوپ اضافه می شوند. آرد شیرین خیلی به خاطر سهولت در آماده سازی برای نوزادان و کودکان پیشنهاد می شود. با افزودن دشمن سویا یا تخم مرغ تازه شده، به سوپ مرغ نوشیدنی و سبک دیگری بخشیده می شود و چندین نوع ضمایر رنگی هم با یکدیگر ترکیب می شوند.
در نهایت سوپ مرغ گرم و لذیذ را می توان با یک رشته لیما یا داخل تصفیه شده همراه با سالاد و نان میوه ارائه کرد و یا در صورت علاقه می توانید آنرا گرم به صورت تبدیل به مخلوط شیرین سفید و گرانول شکر (که به صورت panocha شناخته شده است) میل کرده و همچنین Dinan MeydenBy خانگی را به سوپ اضافه کنید.