طرز تهیه سوپ مرغ با رب گوجه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه سوپ مرغ با رب گوجه

سوپ مرغ با رب گوجه یکی از پرطرفدارترین پیش غذاهای ایرانی است که در هر جایی از کشور سرو می شود. این سوپ، غذایی درجه یک و سرشار از مواد مغذی است، به همین دلیل از آن به عنوان یکی از پر ارزش ترین غذاهای معجونی استفاده می شود. طرز تهیه سوپ مرغ با رب گوجه بسیار ساده و راحت است و با استفاده از موادی که در هر خانه می توان یافت، قابل تهیه است.

ابتدا برای تهیه سوپ مرغ با رب گوجه، باید پیاز را خرد کرده و روی حرارت ملایم در مقداری روغن تفت داده و سپس مرغ را به همراه فلفل دلمه ای خرد شده، کمی زنجبیل و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هر دو را تفت میدهیم.

سپس بعد از فرود آوردن مرغ، به آن یک لیتر آب اضافه کرده و مواد را برای پختن داخل قابلمه قرار می دهیم. بعد از 20 دقیقه، برای تهیه یک سس خوشمزه، رب گوجه فرنگی را با روغن سرخ کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

پس از چند دقیقه، انار خرد شده را به سوپ اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. 10 دقیقه بعد، سوپ آماده است. سوپ مرغ با رب گوجه را می‌توان با نان تازه تهیه شده، سبزیجات خرد شده و یا یک عدد تخم مرغ سفید پخته سرو کرد و از آن لذت برد.



طرز تهیه سوپ مرغ با رب گوجه

تهیه سوپ مرغ با رب گوجه یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای تهیه سوپ است، که با تهیه طعم دار تر و خوشمزه، یک غذای کامل و مغذی می‌توانید در کمتر از یک ساعت درست کنید. جهت تهیه این سوپ نیازمند چند مواد اولیه اساسی هستید که در بسیاری از خانه‌ها قابل دسترس هستند.

ابتدا با آماده کردن تمام مواد اولیه، مرغ و سبزیجات را برای سوپ در دو قسمت جداگانه پخته و در نهایت با هم ترکیب می‌کنیم. بعد از تمیز کردن مرغ، پوست و استخوان‌ها را از آن جدا کرده و گوشت مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید. فرشته‌شان، کرفس، جعفری، پیاز و سیر را نیز ریز نموده و کمی روغن به آن‌ها اضافه کرده و حدود پنج دقیقه برای سرخ‌کردنشان در حرارت متوسط بگذارید.

پس از این مرحله، آن‌ها را از روی حرارت برده و رب گوجه فرنگی را به آن‌ها اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. برای به دست آوردن یک طعم غنی، فرنگی باید در حرارت متوسط به رنگ قرمز مایل به قهوه‌ای درآید. بعد از این مرحله، آب ریخته شده، مرغ و ظرفیت برای پخت سوپ را اضافه کنید و با تغلیظ شدن سوپ بگذارید تا تازه شود. سپس آن را با مرغ و سبزیجات ترکیب کرده و زمانی که مواد به دما رسیده‌اند، سوپ را از حرارت بردارید و در سرویس کردن سوپ با نان تست روستا یا برنج سفید همراه کنید.



راهنمای ساخت سوپ مرغ با رب گوجه

روش ساخت سوپ مرغ با رب گوجه یکی از پرطرفدارترین و ساده‌ترین روش‌های ساخت سوپ است. در این روش، شما مرغ را با پیاز، سیر، آب‌لیمو، نعناع و فلفل سیاه می‌پزید تا از طعم فوق‌العاده غذای چند منظور آن بهره ببرید. بعد از آن، این مرغ را در سسی از رب گوجه تفت داده و با اضافه کردن آب، سبزیجات و نخود فرنگی، سوپی لذیذ‌تر از همیشه را تهیه می‌کنید.

برای تهیه این دستور غذایی ابتدا مرغ را در یک قابلمه بزرگترین بخش آب ، پیاز، سیر، نعناع، آب‌لیمو و فلفل سیاه را بریزید و به مدت حدود 30 دقیقه به آرامی بپزید. بعد از آن مرغ را از حالت پخته خارج کنید و حرارت را کاهش دهید.

در مقابل در یک قابلمه دیگر رب گوجه، نبات، سبزیجات و نخود فرنگی را به همراه کمی آب به مدت 5 دقیقه بگذارید تا تمام شوند.

پس از اینکه سبزیجات آماده شدند، مرغ را با یک قاشق در قابلمه سسی از رب گوجه که در حالت نصفه آماده شده است تفت دهید. سپس این مرغ پخته شده به سبزیجات اضافه کنید.آب به آرامی در قابلمه ریخته شود و کمی بگذارید بجوشد. حالا سوپی خوشمزه و لذیذ ساخته‌ایم.



طریقه پخت سوپ مرغ با رب گوجه

سوپ مرغ با رب گوجه شاید یکی از پرطرفدارترین سوپ‌ها در خانواده های ایرانی باشد. این سوپ نه تنها خوشمزه و مغذی، بلکه آسان نیز است. در اینجا به توضیحاتی درباره طرز تهیه این سوپ می‌پردازیم.

ابتدا برای پختن سوپ مرغ با رب گوجه، باید یک قاشق رب گوجه را داخل شیشه آب حل کرده و به چندین بخش تقسیم کنید. سپس یک مرغ کامل را خرد کنید و با نمک و فلفل سیاه به طور کامل بپزید. حباب های کوچک جمع شده را با چاقو ترک کنید.

سپس یک پیاز را خرد کرده و با 2 قاشق غذاخوری روغن در قابلمه سردکرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. هنگامی که پیاز طلایی و نرم شد، 3 قاشق رب گوجه را به آن اضافه کرده و برای 2 الی 3 دقیقه هم بزنید.

پس از آن، زردچوبه، پودر سیر و زنجبیل را به آن اضافه کنید و به شکل یکپارچه با هم آمیزش دهید. سپس، مرغ پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و به همراه آن پوست سبزیجات، مثلا هویج و سیب زمینی را نیز برش داده و به آن اضافه کنید. سپس آب داغ را به آن اضافه کرده و به زیر یکپارچه تقسیم شده رب گوجهکنید.

سپس، آن را روی حرارت ملایم قرار داده و با پوشاندن قابلمه، آن را برای 45 دقیقه تا یک ساعت بجای گرفته و سپس با نمک و فلفل سیاه به طعم خودتان برسانید. بهتر است قبل از سرو کردن آن را با پاره شدن مرغ و سبزیجات، تزیین کنید.

این سوپ بهتر است همراه با نان تست و ترشی سیر سرو شود. مناسب ترین نوع نان برای سرو سوپ مرغ با رب گوجه، نان تست یا نان ترشی است. همچنین در تهیه این سوپ بهتر است از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید تا بتوانید آن را برای دفعات بعد به میزان بیشتری پخت کنید.



نکات مهم در تهیه سوپ مرغ با رب گوجه

تهیه سوپ مرغ با رب گوجه یکی از غذاهایی است که در بسیاری از خانواده‌ها به عنوان یک غذای اصلی و جانبی محبوب است. اما برای تهیه این خوراک لازم است که به چند نکته ای توجه داشته باشیم تا طعم و ترکیبات غذایی آن به خوبی حفظ شده و خوردن آن جذابیت بیشتری پیدا کند.

اولین نکته در تهیه سوپ مرغ با رب گوجه استفاده از مرغ با کیفیت و تازه است. برای تهیه این غذا لازم است که از گوشت مرغ تازه استفاده کنیم و گوشت مرغ خرد شده را بعد از پخت در سوپ باید به خوبی واش کنیم تا پایداری طعم مرغ حفظ شود.

نکته دوم در تهیه سوپ مرغ با رب گوجه استفاده از مواد اولیه متناسب است. این خوراک به دو صورت ممکن است با مقدار زیاد رب گوجه و یا کم رب گوجه تهیه شود. با توجه به سلیقه شما می‌توانید مقدار رب گوجه را تعیین کنید. استفاده از گوجه فرنگی، پیاز و سیب زمینی هم به دلیل این که مزه خوبی با سوپ دارند می‌توانند تعادل پخت خوراک را حفظ کنند.

نکته سوم در تهیه سوپ مرغ با رب گوجه در رعایت فرایند پخت هم است. برای این که غذا دچار ارتجاع نشود، لازم است که سوپ به مدت یک ساعت نزدیک به حالت جوش باشد. در این فرایند نیز لازم است بر روی حرارت متوسط تمام مواد غذایی را به خوبی در سوپ اضافه کنیم تا درجه حرارت مناسبی برای پخت برقرار شود.

بعد از پخت، لازم است که سوپ را خیلی خنک نکنیم و در دمای نسبتاً گرم خورشید گرفته شود. نکته آخر در مورد طعم دهی است. شما می‌توانید از ترکیب ادویه و انواع سبزیجات خود به مرغ سوپ، لیموترش و سیر برای تهیه یک سوپ خوشمزه استفاده کنید.این نکات به شما کمک خواهد کرد تا یک سوپ با طعم شگفت انگیز و طراوت دار تولید کنید.



آموزش درست کردن سوپ مرغ با رب گوجه

آموزش درست کردن سوپ مرغ با رب گوجه یکی از دستورهای پرطرفدار در هنر آشپزی است. این غذایی با پاسخ به سلیقه هر کس بسیار خوشمزه و مغذی می باشد. با دارا بودن بخشهای مختلف از مرغ مانند گردن، پا، پوست و ماهیچه‌ها، شما می توانید با استفاده از این دستور غدای لذیذی درست کنید.

برای شروع، ابتدا مرغ را کاملاً بشویید و بعد از برش ماهیچه ها، آن را در حدود 1.5 لیتر آب برای پخت کردن در قابلمه بگذارید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کرده و مرغ را همراه با سبزیجاتی مانند پیاز، سیب زمینی و هویج به آن اضافه نمایید.

پس از حدود نیم ساعت پخت، می توانید مرغ را از آب بیرون بیاورید و آن را از استخوان جدا کرده و در قابلمه مجدداً قرار دهید. سپس رب گوجه را به آن اضافه کرده و حدود 20 دقیقه دیگر آن را بجوشانید. در این مرحله، می توانید به طعم دلخواه خود اضافه کنید، مثلاً فلفل سیاه، زردچوبه و ریحان.

نتیجه نهایی این است که شما یک سوپ سرشار از مغذی و فوق العاده خوشمزه در دستان خود دارید که می تواند مهمانان شما را شگفت زده کند. همچنین، به عنوان غذای اصلی در سفره شما نیز به شدت موثر است. با استفاده از این دستور، بدون شک سوپ مرغ با رب گوجه، یکی از بهترین غذاهای آماده سازی شده توسط خود شما خواهد بود.



راهنمایی برای تهیه سوپ مرغ با رب گوجه

تهیه سوپ مرغ با رب گوجه یکی از غذاهای خوشمزه و سرگرم کننده است که در فصول سرد سال خصوصاً پاییز و زمستان به عنوان یک غذای خوشمزه و سالم مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سوپ با ترکیبی از مرغ، سبزیجات، رب گوجه و ادویه جات، طعم و مزه ای مطبوع و خوشمزه دارد که به سلامتی بدن کمک می‌کند.

برای تهیه سوپ مرغ با رب گوجه، ابتدا بهتر است که یک قوری آب را برای جوشاندن آماده کنید. سپس یک پیمانه مرغ تکه شده را تمیز کرده و در آب جوشانده شده بریزید. پس از اینکه مرغ پخته شد، آن را با کمک یک کارد در تکه‌های کوچک تری تقسیم کنید و در ظرفی جداگانه نگه دارید.

سپس دو سیب زمینی را همراه با چند عدد پیاز و دو حبه سیر را خرد کنید. سپس کمی روغن را در تابه یا قابلمه تازه ریخته و آن را روی شعله ملایم قرار دهید. سپس سیب زمینی، پیاز و سیر را در تابه روغنی بریزید و آن را تفت دهید تا تمامی سبزیجات نرم شوند.

برای تهیه سوپ، به تفتیده ی سبزیجات یک قاشق رب گوجه اضافه کنید و آن را به همراه ملاحظات فلفل، زنجبیل، زعفران، دارچین و کاری تفت دهید. سپس به آن شور و فلفل سیاه اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. پس از تفت درست، تکه مرغ را به سبزیجات تفتیده اضافه کنید و تمامی مواد را با هم مخلوط کنید.

در ادامه، آب داغ را به مواد تفتیده اضافه کرده و تا زمانی که سوپ جا به جا شود و مواد در آن بپزند، روی شعله یک ساعت خاموش کنید. پس از گرم شدن سوپ، آن را در ظرف سرو کرده و با کمی نمک و فلفل، دکوراسیون کنید. سوپ مرغ با رب گوجه فوق العاده خوشمزه و سرگرم کننده است و می‌توانید آن را در میان شیرینیات یا با نان ملاقات کنید.