طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ با خامه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ با خامه

برای تهیه سوپ قارچ و مرغ با خامه به ابتدا باید دو تکه مرغ را با روغن در قابلمه بپزید تا به رنگ سفید تبدیل شود. سپس قارچ ها را به اندازه دلخواه برش داده و با مرغ ها در قابلمه اضافه کنید تا با هم مخلوط شوند.

برای تهیه شیرینی خامه، قاشق هایی از خامه را ترکیب کرده و با تخم مرغ و یک قاشق چایخوری نمک به مدت یک دقیقه در هم مخلوط کنید. این مخلوط را به محتویات قابلمه اضافه کرده و همراه با آن در حرارت متوسط سرخ کنید.

سپس به مواد سوپ، آب داغ را به مقدار کافی اضافه کرده و به حالت جوش در آورد. بعد از ظاهر جوش، حرارت را کم کرده و سوپ را به مدت 30 دقیقه تهیه کنید تا مواد خام داخل آن کاملاً پخته شوند.

بعد از اتمام زمان پخت، سوپ را از حرارت بردارید و به کمک یک مخلوط کن رژیمی، آن را همراه با خامه دو یا سه بار مخلوط کنید تا مواد داخل سوپ صاف شوند. در نهایت سوپ را با نمک و فلفل به میزان مورد نظر خود تنظیم کرده و با مقداری خامه بر روی سوپ سرو کنید.



1. طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ با خامه

برای تهیه سوپ قارچ و مرغ با خامه ابتدا باید قارچ را خرد کرده و مرغ را ریز کرد و در یک قابلمه پخت با یک قاشق روغن. باید با توجه به ترجیحات خود، به آن سبزیجاتی مانند پیاز، سیر و سبزیجات دلخواه خود اضافه کنید. درست قبل از رسیدن مواد به مرز سرخ شدن، می توانید یک قاشق آب شور به مواد اضافه کنید تا گوشت و قارچ بهتر پخته شوند.

بعد از پخت مواد، رب قرمز را اضافه کنید و همزمان با مواد قاطی کنید تا همه یکدیگر را خوب بپوشانند. بعد از چند دقیقه، آب مرغ را به مواد اضافه کنید و سپس آن را به جوش بیاورید. پس از جوشاندن، شعله را کم کنید و گوشت و قارچ را برای 15 دقیقه دیگر در حالتی سبک سرخ کنید تا مرغ کاملاً پخته شود.

سپس، خامه را به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی با ساختار کرمی به دست بیاید. اگر خواستید به سوپ خود طعم بیشتری بدهید، می توانید تندی قابل قبول با توجه به سلیقه ی افرادی که آن را خواهند خورد، اضافه کنید.

سرویس دهی با نان توست و مزه ای از پنیر بر روی ناودانی، سوپ قارچ و مرغ با خامه اماده سرو شدن است. یک پیشنهاد دیگر نیز اضافه کنیم که شما می توانید سبزیجات دلخواه را به سوپ خود اضافه کنید تا سرشار از غذا و مغذی باشد و طعم آن را تقویت کند.



2. دستور پخت سوپ قارچ و مرغ با خامه

برای پخت سوپ قارچ و مرغ با خامه در ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این امر به 2 نیمه‌ی مرغ، 350 گرم قارچ تازه، یک پیاز متوسط، 2 تا 3 حبه سیر، یک ساقه‌ی کرفس، نیم لیوان خامه ترش و نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون احتیاج دارید.

ابتدا پیاز، سیر و کرفس را خرد کنید و در داخل قابلمه‌ای با روغن زیتون سبز شده تفت دهید. سپس مرغ را به صورت ریز خورده با قارچ درون قابلمه بریزید و آن را با روغن تفت دهید تا مرغ به رنگ طلایی درآید.

حال به مواد خشک مانند نمک و فلفل سیاه می‌پردازیم. آن‌ها را به مرغ و قارچ‌های تفت داده شده اضافه کنید و به آرامی با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را با زیتون احتیاطی روی حرارت قرار دهید تا مرغ و قارچ‌ها کاملاً پخته شوند.

قسمت بعدی، اضافه کردن خامه به این سوپ است. خامه ترش را به مواد آماده شده اضافه کنید و آن را به آرامی با هم مخلوط کنید تا خامه بخشی از آن را ترش تر کند. همچنین، بهتر است یک لیوان آب نیز اضافه کنید تا کمی کمی شو در آن کرده و از ترش بودن خامه جلوگیری شود.

در پایان، می‌توانید به سوپ برای چند دقیقه گاز بزنید تا آن را گرم کنید و قبل از سرو مزه‌ی بخشی از تعداد قارچ‌ها را روی سوپ بریزید. با این روش، سوپ قارچ و مرغ با خامه داغ و خوشمزه آماده شده است که می‌توانید آن را با نان ترد و روغن خامه‌ای سرو کنید.



3. روش درست کردن سوپ قارچ و مرغ با خامه

برای تهیه سوپ قارچ و مرغ با خامه ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این کار نیاز به قارچ، مرغ، پیاز، سیر، جعفری، نمک، فلفل سیاه، آرد، کره، خامه و آب مرغ است. در ابتدا باید قارچ‌ها را خرد کرده و مرغ را برش دهید. سپس پیاز و سیر را خرد کرده و در داخل تابه‌ای با کره به روی حرارت قرار دهید تا پیاز آبش بدهد. سپس مرغ را به آن اضافه کرده و آن را برای مدت چند دقیقه به همراه پیاز سرخ کنید.

در مرحله بعدی ، قارچ‌ها را به مرغ و پیاز اضافه کرده و آن را به همراه جعفری سبز و آرد روی حرارت قرار دهید. در این مرحله از فلفل سیاه و نمک نیز برای تنظیم طعم استفاده کنید. سپس به تدریج آب مرغ را با مواد ترکیب کنید و همه چیز را به مدت 20 دقیقه به دمای کم بپزید.

بعد از پخته شدن مواد، از حرارت بردارید و شیره مرغ را درون دیگی جداگانه قرار دهید. سپس مواد داخل دیگ را به خمیرگذری ببرید تا آن را همراه با شیره مرغ با خامه مخلوط کنید. حال سوپ قارچ و مرغ با خامه شما آماده سرو شدن است. می توانید آن را با ترشی، نان تست و خرده فلفل سیاه سرو کنید.



4. طرز تهیه ساده سوپ قارچ و مرغ با خامه

برای تهیه سوپ قارچ و مرغ با خامه از مواد اصلی مرغ تکه‌ای، قارچ، پیاز، سیر، خامه، آب و مواد چاشنی مورد نیاز است.

ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس تکه های مرغ را به این مواد اضافه کرده و همراه با آن تفت می دهیم. پس از آن به آن مقداری نمک و فلفل و پودر گلپر اضافه کنید.

پس از پخته شدن مواد، قارچ ها را هم به این مواد اضافه کرده و دوباره همراه با آن تفت می دهیم. در این مرحله باید از آنها خوب مراقبت کرد و تا قارچ ها آب خود را ترک ندهند، برای آنها پخت خمیری نیز می توان استفاده کرد.

سپس به مواد چاشنی مثل پودر گوجه فرنگی و پودر سیر اضافه می کنیم و همه را با یکدیگر مخلوط می کنیم. در نهایت، به مواد سوپ آب و یک استکان خامه اضافه کرده و همه را با یکدیگر هم زده و به پخته شدن مواد ادامه می دهیم.

بهتر است پس از پخت سوپ، تا چند دقیقه صبر کنید تا خامه بخشی از طعم خود را به سوپ منتقل کند و سپس آن را در سفره منتقل کرده و سرو کنید.

سوپ قارچ و مرغ با خامه یک پیشنهاد خوشمزه برای سرو در میهمانی ها و گردهمایی های خانوادگی است و به طور ویژه در فصل سرما شیرینی و خوشمزگی خود را به میزگرمکنان ارائه می دهد.



5. دستورالعمل تهیه سوپ قارچ و مرغ با خامه

تهیه سوپ قارچ و مرغ با خامه یک غذای خوشمزه و سرگرم‌کننده است که بافت لطیف و خوبی دارد. این غذا را می‌توان در صبحانه، ناهار و حتی شام سرو کرد. در ادامه می‌توانید چگونگی تهیه این سوپ را با جزئیات کامل بخوانید.

مواد لازم:

- ۲ عدد سینه مرغ

- قارچ تازه ۵۰۰ گرم

- پیاز یک عدد متوسط

- سیر ۲ حبه

- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

- آرد ۳ قاشق غذاخوری

- شیر ۲ لیوان

- خامه ۳/۴ پیمانه

- نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه:

۱- ابتدا مرغ را درون قابلمه ریخته و روی آن را با آب پخش می‌کنیم. سپس مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا از خواب بیدار شود.

۲- سپس مرغ را از قابلمه خارج کرده و با چنگال به قطعات کوچکی تقسیم کنید.

۳- پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن زیتون تفت می‌دهیم تا طلایی شوند.

۴- قارچ را نیز شسته و خرد کرده و به پیاز و سیر اضافه کرده و با حرارت بالا تفت می‌دهیم تا رنگشان تغییر کند.

۵- به مواد تفت داده شده آرد را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه با حرارت ملایم تفت می‌دهیم.

۶- سپس شیر را به مواد اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم به جا می‌گذاریم تا مواد کاملاً ترکیب شوند.

۷- به این مواد نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کرده و سپس مرغ را نیز به آن اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی پخت می‌کنیم.

۸- در نهایت سوپ را از روی حرارت برمیداریم و خامه را به آن اضافه می‌کنیم و آن را تازه خوردنی سرو کنیم.

از این سوپ خوشمزه برای سرو در دمای گرم و سرسری می‌توانید استفاده کنید.



6. روش پخت سوپ قارچ و مرغ با خامه

سوپ قارچ و مرغ با خامه یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که همه سنین می‌توانند از آن لذت ببرند. در این سوپ قطعات مرغ و قارچ با خامه ترکیب شده و با افزودن سبزیجات و فلفل سرخ شده در آخر پخت، به عنوان سوپی غنی و سرشار از انرژی و آرامش، سرو می‌شود.

برای پخت این سوپ، ابتدا باید قارچ و مرغ را به صورت جداگانه پخته و نرم کرد. در این بین، سبزیجات - مانند پیاز، سیر، تره و گردو - را نیز به صورت جداگانه سرخ کنید. سپس در یک قابلمه، با توجه به تعداد سرو کافی، آب را به جوش درآورید و سرخ شده‌ها و مرغ‌ها را توی آن بریزید. سپس قارچ‌ها را هم به این مخلوط اضافه کنید و به همراه نمک، فلفل سیاه و پودر سیر (اختیاری) مخلوط کنید.

سپس آن را برای تهیه سوپ به مدت ده تا پانزده دقیقه روی حرارت ملایم پخته و نرم کنید. پس از آن، به مخلوط خامه و آرد اضافه کنید تا به گردش دهید تا این ماده به صورت یک مخلوط صاف شده درآید. سپس، به نمک و فلفل بپوشانید و برای حدود نیم ساعت دیگر در حرارت کم پخته و سپس از روی حرارت بردارید.

نکته مهم در پخت این سوپ، نگهداری تمام مواد در دمای ثابت است. می‌توانید معرفی شده روش را به سایر غذاهای سوپ اعمال کنید و از تجربه خوب خود به عنوان یک آشپز در خانه بهره ببرید.