طرز تهیه سوپ جو ساده خانگی
سوپ جو یکی از خوراکیهای سالم و خوشمزه است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید. اگر میخواهید به روش ساده و خانگی سوپ جو درست کنید، این برای شماست.
ابتدا باید نصف فنجان جو را با آب داغ بریزید تا خوب بخیسد. در همین حال، یک قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه بزرگ بریزید و اجازه دهید که آن بیرون بیاید. سپس یک پیاز خرد شده را به کره اضافه کنید و آن را تفت دهید تا نرم شود.
بعد از آن، یک گوجه فرنگی خرد شده، دو تا سه برگ کرفس رنده شده و یک حبه سیر را به قابلمه اضافه کنید. آنها را تفت دهید و سپس سه لیتر آب اضافه کنید. همچنین، به صورت قطرهای یک قاشق چایخوری بادام زمینی را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید سوپ جو پخته شود.
پس از اینکه سوپ جو پخته شد، باید آن را خامه اضافه کرد و به مدت ده دقیقه دیگر بگذارید تا مزه بگیرد. در این مرحله، شما می توانید سیخ کرفس یا گردو روی سوپ جو جهت تزئین قرار دهید.
در نهایت سوپ جو ساده شما آماده است. برای پیچیدن و ارایه دادن بهتر، میتوانید آنرا با تستون، نان قرمز یا سایر پخته های خانگی سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو ساده خانگی
سوپ جو یکی از بهترین گزینهها برای صرف یک وعده گرم در فصل سرما است. این سوپ با مواد ساده و در دسترس تهیه میشود و در حالی که سالم و خوشمزه است، ارزان قیمت و سریع است.
برای تهیه سوپ جو ساده خانگی، مواد زیر را به تعداد نفرات مورد نظرتان تهیه کنید:
- جو: یک پیمانه
- پیاز: یک عدد متوسط
- سیر: دو حبه
- زعفران: نصف قاشق چایخوری
- روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- آب: چهار پیمانه
برای شروع، جو را در آب سرد بریزید و حداقل به مدت یک ساعت قرار دهید تا خیس شود. در دیگ دیگر، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با روغن در حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس زعفران را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر آن ها را سرخ کنید.
پس از آن که جو خیس شده است، آن را به همراه چهار پیمانه آب به همراه پیاز، سیر و زعفران اضافه کنید. نمک را به میزان لازم اضافه کنید و محتویات را به جوش بیاورید. پس از جوشیدن، حرارت را کم کرده و سوپ را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزید تا جو نرم شود و سوپ غلیظتر شود.
در نهایت، میتوانید سوپ جو را با نمک و فلفل سفید تندرستی پیاز و یک قاشق رنگیزه تزئین کنید. این سوپ را میتوانید به همراه نون تازه و کره خامیده سرو کنید.
آماده سازی مواد برای تهیه سوپ جو ساده خانگی
برای تهیه سوپ جو ساده خانگی باید ابتدا مواد لازم را آماده کنیم. برای این منظور، باید سوپ جو، پیاز، سیر، هویج، سبزیجات دلخواه، نمک، فلفل سیاه و گلاب را آماده کنیم.
ابتدا سوپ جو را در آب جوش قرار داده و به مدت 10 دقیقه بجوشانیم تا یکم نرم شود. سپس آن را در یک ظرف جداگانه قرار داده و آب آن را دور ریخته و آبدار کرده و روی آن آب جدیدی بریزیم.
سپس پیاز و سیر را خرد کرده و در یک قابلمه به همراه روغن تفت دهیم تا طلایی شوند. سپس هویج را رنده کرده و به آن ها اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
پس از این کار، آب داغ را به مخلوط پیاز، سیر و هویج اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه بجوشانیم. سپس سبزیجات خود را به سوپ اضافه کنیم و بعد از چند دقیقه، سوپ جو را هم به آن اضافه می کنیم.
در نهایت، می توانیم به آن نمک، فلفل سیاه و گلاب اضافه کنیم و به مدت 5 دقیقه بجوشانیم. سپس سوپ جو ساده خانگی آماده است و می توانیم آن را به همراه نان تازه و پنیر، سرو کنیم.
طرز تهیه مرحله به مرحله سوپ جو ساده خانگی
سوپ جو یکی از شیرینترین و سرشار از اعمال روحانی و اعتقاداتی در کشور ما است. این غذای سنتی ایرانی در فصول سرد سال بسیار محبوب است و از مواد اولیه ساده و نیاز به آمادهسازی کمتری برخوردار است. در این مطلب به طرز تهیه سوپ جو ساده خانگی پرداخته خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو عبارتند از: یک پیمانه جو، پیاز، سیر، روغن، یک قاشق کوچک آرد، نمک و فلفل سیاه.
ابتدا جو را بشویید و در آب به مدت 2 الی 3 ساعت خیس کنید تا بهتر پخته شود. سپس دو پیمانه آب را به نصف بگذارید و جو را در آن زیر شعله ملایم و با پوشاندن قابلمه به مدت 20 دقیقه پخته کنید.
در مرحله بعد، پیاز و سیر را خرد کرده و در یک تابه با روغن سرخ کنید. سپس آنها را به جو اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. در این مرحله، آرد را با کمی آب ترکیب کرده و به مخلوط جو و پیاز و سیر اضافه کنید.
سپس، دوباره آب را به قابلمه اضافه کرده و همه مواد را به هم بزنید. سپس، با شعله ملایم آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید تا سوپ جو کاملاً پخته شود. در انتها، با نمک و فلفل سیاه طعم دهی کنید و سوپ جو ساده خانگی خود را آماده سرو کردن کنید.
نکاتی درباره تهیه سوپ جو ساده خانگی
تهیه سوپ جو ساده خانگی یک غذای ساده و کم هزینه است که میتوانید در هر زمانی برای خوردن آن انتخاب کنید. برای تهیه سوپ جو، ابتدا کلی جو را بشویید و سپس آن را در آب جوشانده و بعد از آن را در حالتی که کاملا پخته شده، به همراه انواع سبزیجات و ماهی یا بافتر کنید.
ابتدا جو را شسته و روغن و نمک به آن اضافه کنید. سپس آن را در آب جوش دراز بکشید و دائماً آن را هم میزنید تا جو به صورت یکنواخت و همگن پخته شود. بعد از آن، سبزیجات مورد نظر را به داخل سوپ اضافه کنید. برای سرو کردن، میتوانید تنوع بیشتری به سوپ جو خانگی با تزیین آن با گیاهان خشک و نمک سیاه داده و سرو کنید.
در نهایت، از سوپ جو ساده خانگی به عنوان یک غذای سرد استفاده نمایید. سوپ جو علاوه بر این که به پوست و موهای شما نیرو میدهد، باعث افزایش سطح انرژی شما نیز خواهد شد. همچنین سوپ جو به عنوان یک گزینه سالم و با کمترین کالری برای بعد از ورزش یا برای افطار شما بسیار مناسب است. قاطی کردن مقداری نمک در سوپ جو ساده خانگی، به عنوان یک روش هوشمندانه جهت تزیین و افزایش طعم آن مطرح است.
روش سرو سوپ جو ساده خانگی
روش سرو سوپ جو ساده خانگی یکی از راههای ساده و سریع برای تهیه وعدههای گرم و خوشمزه در منزل است. برای شروع، بهتر است از جو ساده استفاده کرده و مضافاتی مانند سبزیجات و گوشت را جداگانه اضافه کنید.
ابتدا، پوست جو را با آب بشویید و سپس آن را درون قابلمه قرار دهید. سپس، آن را با حدود چهار لیتر آب تمیز پوشانده و به جوش آورید. پس از جوشیدن آب، حرارت را کاهش داده و جو را با حرارت ملایمی برای 30 تا 40 دقیقه بپزید.
پس از پخته شدن جو، می توانید به آن مضافات مختلفی اضافه کنید. از جمله، می توانید با یک پیاز کوچک ریز شده، یک یا دو حبه سیر ریز شده و بخش های کوچک شده از سبزیجات (مانند نعنا، گشنیز و تره فرنگی) را با هم قاطی کرده و درون قابلمه پخت جو اضافه کنید.
همچنین، می توانید برای تهیه سرو سوپ، برگر ریز شده یا گوشت برش خورده را با ميکسينگهاي دلخواه خود همراه با آبليمو و فلفل به جو اضافه کنید. با هم بخوبي ميل كنيد تا مواد یکدیگر را تامين کنند ، بعدها روی آن کمی نمک ريخته و حرارت را به حداقل کاهش دهید تا تمامی مواد با هم تركيب شوند.
بعد از اضافه کردن همه مواد، جو را به مدت 10 الی 15 دقیقه (یا تا زمانی که مواد پخته شوند) بجوشانید. سپس آن را از حرارت بردارید و در یک بشکه یا ظرف سرو کنید. برای تزئین، می توانید برگ سبزیجات روی سرو سوپ جو خود بریزید. حالا می توانید سرو سوپ جو ساده و خانگی خود را عرضه کنید و از آن به همراه نان تازه آرد کامل یا تست شده در منزل خودتان لذت ببرید.