طرز تهیه سمبوسه افغانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه سمبوسه افغانی

سمبوسه یکی از انواع معروف خوراکی‌های افغانی است که با داشتن طعم و انواع مختلف، به عنوان یکی از پیش‌فرض‌های یک غذای سنتی و خوشمزه محسوب می‌شود. تهیه این خوراکی سرآسان ولی خوشمزه نیازمند دقت و نکاتی است که باید رعایت شوند. برای تهیه سمبوسه افغانی، ابتدا باید برای تهیه خمیر آماده کردن تستهای متوسط یا پنیر راده و کوچک برگه ای کرد و آن‌ها را در دستگاه آسیاب آسیاب کرد و یک ظرف را آماده کردیم.

سپس در یک ماهیتابه اول مقداری از نیم شمعه چون بم و ماسره بریش (ریخت) بریش کنید، یقت مقداری از کال پشغه بری (ریخت) بریش کنید. پيشه سر در یک دیگه ته دو مقداره با سط کنایین کریشک و داره طل کریشک و شو سر بریشکه کریشکه. بعد از این مرحله باید خمیرهای سمبوسه را در برگه‌های تهیه شده بپیچانید و به شکل مثلثی یا مربعی بچرخانید تا به شکل نهایی برسد. سپس سمبوسه‌ها را در روغن گرم بریزید و سرخ کنید تا طلایی شود.

آخرین مرحله، سرو کردن سمبوسه‌ها به همراه چاشنی‌های مختلفی است که می‌تواند یک ترکیب خوشمزه و ارزشمند را ایجاد کند. به عنوان مثال، سمبوسه را با نمک و فلفل یا یک عنصر دیگر مورد علاقه تزیین کنید و سپس آن را با چاشنی‌هایی مانند ماست یا زیتون سرو کنید. این غذا زمانی لذیذ است که گرم و تازه سرو شود، بنابراین تا زمان سرو آن آن را گرم نگه دارید.