تهیه سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا
تهیه سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا یکی از انواع پرطرفدار سمبوسه است که با استفاده از اسفناج تازه و خمیر یوفکا درست می شود. این غذای پرمصرف خانوادگی در فصل بهار و تابستان به خصوص برای دوستداران سبزیجات مفید و خوشمزه است.
برای تهیه این سمبوسه ابتدا اسفناج تازه را با آبکش وسطح کار بشویید و سپس با تیز کردن آن به صورت خرد شده درون قابلمه بریزید و در مدتی که آن را روی حرارت داده اید، با مقداری روغن و پیاز تفت دهید. به این صورت مواد آماده جهت استفاده در سمبوسه آماده می شوند.
سپس خمیر یوفکا را از طریق تکه تکه کردن آن آماده کنید و در قالب گرفته، قسمتی از مواد آماده شده را داخل آن قرار دهید. سپس این قالب را خم کنید تا شکل میدانی از آن حاصل شود. سپس این قطعه پشت سر هم درون دیگری از خمیر یوفکا قرار داده شود تا الکلی مزه آن بهتر شود.
مواد فوق آماده شده را در تابه گرم و با روغن آماده کنید تا دو طرف آن سمبوسه برای حرکت بهتر و سریع تر پخته شود. سمبوسه های آماده با فینو، سس یا کچاپ سرو می شود و می تواند به صورت داغ و یا سرد، به صورت دستیانه و یا نوشابه سرو شود.
در کل، تهیه سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا یکی از بهترین و خوشمزه ترین وعده های غذایی است که در خانه می توانید تهیه کرده و برای خانواده و دوستان خود بسیار لذت بخش است.
راهنمایی کامل برای تهیه سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا
سمبوسه اسفناج، یکی از پرطرفدارترین غذاهای سبزیجاتی است که در سراسر جهان مصرف میشود. این دستور پخت با استفاده از خمیر یوفکا تهیه میشود و میتواند برای نواحی مختلف جهان مناسب باشد.
قبل از شروع تهیه، اسفناج را شسته و ریز خرد کنید. سپس در یک ماهیتابه، پیاز را بریزید و با روغن زیتون سرخ کنید. به آن اسفناج، فلفل سیاه، نمک و فلفل قرمز اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید تا تمامی مواد به هم بریزند. سپس آن را روی حرارت کم تا کاملاً نرم شود بگذارید.
حالا وقت آن است که خمیر یوفکا را برای پخت سمبوسه آماده کنید. ابتدا باید یک تکه صاف از خمیر را روی میز بگذارید و با یک رولینگ پین آن را بهصورت یک ورق باریک پهن کنید. سپس با یک قاشق، سفیده تهیه شده را برای لایهبندی روی ورق خمیر تنظیم کنید.
سپس برای بستن، یکی از سلولهای خمیر را با مقابله آن بسته و همیشه با دقت خمیر را برای اطمینان از بسته شدن کامل لایههای پوشش شده باشید. سپس هر یک را برای پخت در روغن داغ بریزید تا سرخ شود. در انتها، سمبوسه سفیده آمادهشده را با نمک و فلفل قرمز زینتدار کنید و آن را با سس سینی سرو کنید.
این دستور از موادی تشکیل شدهاست که برای هر کسی قابل تهیه و خوردن است و میتواند یکی از برترین منابع پروتئین برای هر وعده غذایی باشد. همچنین، با روش بسته بندی هوشمندانه میتوانید آن را به شکل هدیه برای دوستان خود بدهید.
مراحل تهیه سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا
به نام خدا
تهیه سمبوسه از جمله غذاهای خوشمزه و محبوب در ایران است که توسط خانوادهها در سفرهها و مهمانیها به عنوان یک خوراکی دلچسب ارائه میشود. در این مطلب به آموزش تهیه سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا میپردازیم.
مواد موردنیاز برای تهیه سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا عبارتاند از: یک بسته یوفکا، نصف کیلو اسفناج تازه، یک عدد پیاز متوسط، دو تا سه حبه سیر، دو قاشق چایخوری شیر خشک، سه قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک، فلفل و دارچین.
ابتدا اسفناج را خرد کرده و پیاز و سیر را رنده کنید. روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید و به داغ شدن درآورید. سپس پیاز رنده شده را به روغن اضافه کنید و در حالی که با فلفل و دارچین نیز آن را پخته میکنید، سیر رنده شده را هم اضافه کنید.
بعد از آن، اسفناج را به موادی که در قابلمه وجود دارد، اضافه کنید و به مدت دو تا سه دقیقه با حرارت ملایم پخته شوند. در این مرحله شیر خشک را هم به خلیط اسفناج اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا مواد مختلط شوند.
حالا خمیر یوفکا را از بسته خارج کرده و به دو قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را روی سطح صاف و تمیزی باز کنید و با یک قاشق غذاخوری از خلیط اسفناج بر روی مرکز خمیر بریزید. سپس خمیر را به صورت مثلثی بپیچید و لبهها را به هم فشار دهید.
ناپایدار کردن لبهها هنگام برش دادن سمبوسه را توصیه نمیکنیم، بنابراین میتوانید با یک قیچی تیز لبههای خمیر را به شکل مشخصی برش دهید. برای پختن سمبوسه، اینها را درون ماهیتابه قرار دهید و با حرارت متوسط به مدت حدود پنج دقیقه به طور همزمان در هر دو طرف پخته شوند.
امیدواریم که با اطلاعات آموزشی ارائه شده، بتوانید به راحتی سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا را تهیه کنید. لطفاً در نظر داشته باشید که هنگام پختن سمبوسه، روی حرارت نیز تاثیرگذار است، بنابراین باید برای بهترین نتیجه، زمان و دمای پخت را با دقت تحت کنترل داشته باشید. با تشکر از همراهی شما، پایان مطلب.
طریقه تهیه سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا در خانه
تهیه سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا از دستورهای ساده و خوشمزهای است که با تهیه آن در خانه میتوان از یک تناقض بین سلامت داشتن و پختن غذای خوشمزه، پرهیز کرد. برای شروع تهیه این سمبوسه، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور، بهتر است یک بسته خمیر یوفکا، اسفناج، پیاز، سیر، فلفل قرمز، فلفل سبز، به همراه نمک و فلفل سیاه آماده کنید.
برای شروع، پس از شستشوی دقیق اسفناج، آن را خرد کرده و پیاز و سیر را هم کنار آن برش دهید. سپس، با داغ کردن روغن در تابه، پیاز و سیر را سرخ کرده و به آن اسفناج، فلفل قرمز و فلفل سبز را اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت میدهیم.
در همین حین، خمیر یوفکا را نصف برش کرده و به شکل دور نازک پیچیده و به شکل دایره در آورده و روی سطح پاک کاری واکنشی که قبلا روی آن چرب کرده اید، قرار دهید. سپس در مرحله بعد، مایۀ طبقه بندی شده اسفناجی را به روی خمیر بریزید. برای پایهای و قویتر شدن این پیتزا میتوانید یک تخم مرغ روی مایۀ اسفناج بشکنید.
حال با بستن خمیر و همزدن آن و با کمک چاقو، طرح مناسب را به مواد موجود داخل شکل ببخشید. سپس سمبوسهها را در ظرف فریزر قرار داده و پس از ۳۰ دقیقه، آنها را از فریزر خارج کرده و درون فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه پخته و سپس از فر خارج میکنیم. سمبوسههای اسفناجی با خمیر یوفکا حالا آماده و منتظر سرو شدن هستند!
تربیت کننده سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا
تربیت کننده سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا دستور غذایی خوش طعم و مفیدی است که در بسیاری از خانواده ها محبوبیت دارد و می تواند به عنوان یک غذای خوشمزه و سالم در سفره ها حضور پیدا کند. این غذا از ترکیب اسفناج، پیاز و خمیر یوفکا ساخته می شود که دارای مقداری مواد مغذی مهمی همچون ویتامین ها، فیبر و پروتئین است.
برای تهیه این غذا ابتدا باید اسفناج را بشویید و برش های ریزی از آن بگیرید. پیاز را نیز رنده کنید و با اسفناج مخلوط کنید. سپس به این مخلوط پیاز و اسفناج تخم مرغ، پنیر پیتزا و نمک اضافه کرده و همه ی این مواد را با هم مخلوط کنید.
برای تهیه خمیر یوفکا باید ابتدا تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید. سپس آرد را به تدریج با تخم مرغ مخلوط کنید و به آرامی آب را اضافه کنید تا خمیر شیرین، نرم و چسبنده شود.
حالا می توانید به صورت گلویی خمیر را به شکل دایره ای در بیاورید و مایع تخم مرغی روی آن ریخته و مخلوط آسفناج و پیاز را روی خمیر قرار دهید و در قالب دایره ای پهن و کوچک بپوشانید. سپس این پیتزای کوچک را درون فر قرار دهید و در دمای 18 تا 20 درجه سانتیگراد برای 20 تا 25 دقیقه بپزید.
در انتها می توانید از سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا در سفره خود استفاده کرده و با کچاپ، سس سیر یا سس پیتزا سرو کنید. این غذا یک منبع خوبی از انرژی، پروتئین و مواد مغذی است که به راحتی قابل تهیه می باشد و محبوبیت بسیاری در بین خانواده ها دارد.
سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا: چگونه آن را بپزیم؟
سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا یکی از خوراکی های خوشمزه و سالم برای سرو کردن در میان وعده های خود است. این وعده بسیار ساده و سریع است و می توانید آن را در خانه تهیه کنید. در ادامه، دو روش تهیه سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا را به شما توضیح می دهیم.
تهیه سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا به روش سنتی با استفاده از برگ های سمبوسه و خمیر یوفکا صورت می گیرد. برای این روش، شما نیاز به تهیه خمیر یوفکا و رشته اسفناج، پیاز، سیر و ادویه های مختلف دارید. برگ های سمبوسه را با مخلوطی از آرد و آب ترکیب کنید و آن ها را به صورت دایره ای برش دهید. اسفناج را در آب جوش بریزید و پس از چند دقیقه، آن ها را آبکش کنید. سیر و پیاز را خرد کرده و به همراه اسفناج، نمک، فلفل سیاه، زعفران و جعفری به یکدیگر مخلوط کنید و به مدت چند دقیقه به روی حرارت قرار دهید. سپس برگ های سمبوسه را با این مخلوط پر کنید و به مدت چند دقیقه درون روغنگرم سرخ کنید.
تهیه سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا به روش ساده تر با استفاده از لقمه های خمیری صورت می گیرد. برای این روش، شما نیاز به پیاز، سیر، اسفناج، خمیر یوفکا و ادویه های مختلف دارید. پیاز و سیر را خرد کرده و به همراه اسفناج و ادویه ها به یکدیگر مخلوط کنید. لقمه های خمیری را با دست بدهید و در وسط هر کدام از آن ها مقدار مخلوط پیاز، سیر و اسفناج را قرار دهید. لقمه هایی را که پر شده اند، به مدت چند دقیقه در روغنگرم سرخ کنید تا طلایی شوند.
به این دو روش استفاده شده در بالا برای تهیه سمبوسه اسفناج با خمیر یوفکا، می توانید با توجه به نیاز و سلیقه خود انتخاب کنید. در انتخاب روش مناسب، نکات ضروری مانند دمای روغن، زمان سرخ کردن و مقدار ادویه ها را در نظر داشته باشید.