طرز تهیه سس گوجه فرنگی برای جوجه کباب
سس گوجه فرنگی یکی از پرکاربردترین سسها در دنیای کشتیکاران و فستفودها است. ترکیبی از گوجهفرنگی، پیاز، سیر و ادویهجات مربوط به این سس را از بین گزینههای مختلف میتوان انتخاب کرد. با تهیه این سس میتوان جوجه کباب را در کنار نان لذیذی که در آخر این غذای شهیر قرار دارد، سرو کرد.
برای تهیه سس گوجه فرنگی، ابتدا باید گوجهفرنگی را خرد کرده و پوست آنها را برداشت کرده و سپس آنها را پوره کرده و در تابهای بریزید تا آبشان بیاید و پس از پختن آنها، پس از سرخ کردن کمی پیاز و سیر، آنها را به آبگوجه افزوده و با اضافه کردن ادویه هایی چون نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرگلپر و کمی کمین، همراه با شکر، به همراه جوجه کباب سرو کنید.
برای دغدغههای دیگری مانند سبک خوردن یا رعایت تنوع در برنامه غذا، میتوانید به جای گوجهفرنگی، شیرینی غذایی به عنوان مهمان ویژهتر برای جوجه کباب خود انتخاب کنید. اگر نمیخواهید سس گوجه فرنگی را از طریق آشپزی کنید، میتوانید آن را از مغازههای فستفود تهیه کنید.
راهنمای تهیه سس گوجه فرنگی برای جوجه شیرین و ترش
تهیه سس گوجه فرنگی برای جوجه شیرین و ترش می تواند به عنوان یکسون حاشیه برای سرو کردن غذای شما باشد. سس گوجه فرنگی با طعم ترش و شیرین، برای استفاده در بسیاری از غذاها مناسب است. در ادامه ما به شما یاد می دهیم چگونه سس گوجه فرنگی شیرین و ترش را در منزل خود تهیه کنید.
اولین قدم برای تهیه سس گوجه فرنگی شیرین و ترش، شامل تهیه مواد است. برای تهیه سس به یک پیمانه آب، یک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده، یک سوم پیمانه شکر قند، یک قاشق عسل، یک قاشق آبلیمو، یک میخک، یک پینه و نمک به میزانی که میخواهید می توانید استفاده کنید.
در مرحله بعدی، تمام مواد را در یک قابلمه ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. نکته مهم در اینجا این است که سس گوجه فرنگی را به مدت 20 تا 25 دقیقه بجوشانید تا طعم آن به طور کامل در مواد غذایی جذب شود.
در نهایت، با استفاده از پینه، مخلوط را خمیری کنید تا سس گوجه فرنگی باقیمانده را جدا کنید. سپس مخلوط را به دلخواه خود شیرین و ترش کنید. اگر می خواهید سس گوجه فرنگی شیرینی طبیعی داشته باشد، از پوست لیموی ترش با کمک پودر سرخ کنید و به مواد اضافه کنید.
در نتیجه، سس گوجه فرنگی شیرین و ترش آماده خوردن است. می توانید این سس را با چیزهایی مانند کلم کمپوت، برگر، چیپس، مرغ و سایر غذاهای دلخواه خود سرو کنید. این بسیار آسان و سریع ترین روش برای تهیه سس گوجه فرنگی شیرین و ترش بود.
سه روش مختلف برای تهیه سس گوجه فرنگی برای جوجه کباب
سس گوجه فرنگی یکی از اجزای اصلی جوجه کباب است که به عنوان یک خوراکی کاربردی و خوشمزه در سفره های ایرانی و جهانی مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه، سه روش مختلف برای تهیه سس گوجه فرنگی برای جوجه کباب را بررسی خواهیم کرد.
روش اول: سس گوجه فرنگی با استفاده از پودر گوجه فرنگی
برای تهیه سس گوجه فرنگی با استفاده از پودر گوجه فرنگی، ابتدا پودر گوجه فرنگی را با آب سرد مخلوط کرده و به صورت خمیری آماده کنید. در ادامه، به اختیار شما میتوانید انواع ادویههای مورد علاقه خود را به این خمیر اضافه کنید. همچنین، میتوانید به صورت جداگانه سیر و پیاز را له کرده و به خمیر اضافه کنید. این مرحله را تا جایی ادامه دهید که خمیر پوشش پذیر هم شود. سپس خمیر حاصل را به ته قابلمه اضافه کرده و به آرامی روی حرارت قرار دهید تا به صورت تافتی درآید.
روش دوم: سس گوجه فرنگی با استفاده از گوجه فرنگی طبیعی
برای تهیه سس گوجه فرنگی با استفاده از گوجه فرنگی طبیعی، ابتدا گوجه فرنگی ها را له کرده و سپس آنها را با روغن زیتون و شکر همراه کرده و به آرامی روی حرارت قرار دهید تا به صورت تافتی درآید. در ادامه، به این خلیط میتوانید ادویه های مختلفی مانند فلفل سیاه، نمک و ادویه معطر اضافه کنید. در نهایت، سس حاصل را در قابلمه یا ظرف مناسب جمع کرده و کمی سرکه بریزید تا طعم مطلوبی به سس ببخشد.
روش سوم: سس گوجه فرنگی با استفاده از پودر سیر و پیاز
برای تهیه سس گوجه فرنگی با استفاده از پودر سیر و پیاز، ابتدا پودر سیر و پیاز را در آب جوش حل کرده و به داخل گوجه فرنگی های له شده اضافه کنید. در ادامه، خلیط را با روغن زیتون تفت داده و به آرامی روی حرارت قرار دهید تا به صورت تافتی در آید. هنگامی که خلیط تافتت، به آن نمک، فلفل سیاه و سایر ادویه های دلخواه خود را اضافه کنید. در نهایت، سس حاصل را در قابلمه یا ظرف مناسب جمع کرده و صاف کنید تا به صورت یک سس گلسیده باشد.
با استفاده از هریک از روش های فوق، میتوانید سس گوجه فرنگی خود را آماده کردید و از آن در کنار جوجه کباب های خود لذت ببرید.
طرز تهیه سس گوجه فرنگی با استفاده از چیلی برای جوجه کباب
سس گوجه فرنگی با استفاده از چیلی یکی از بهترین روشهای تهیه سس برای جوجه کباب است. این سس، برای بسیاری از غذاهای گوشتی مناسب میباشد و در کنار جوجه کباب نیز امکان استفاده دارد. برای تهیه این سس، باید از مواد اولیهای مانند گوجهفرنگی، چیلی، پیاز، سیر، زنجبیل، نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، روغن زیتون و آب استفاده کنید.
اولین گام در تهیه سس گوجه فرنگی با استفاده از چیلی، آماده کردن مواد است. برای این منظور، گوجهفرنگیها را بشویید و خشک کنید. سپس آنها را رنده کنید تا ترشی آنها کاملا برداشته شود. چیلی و هر دیگر ادویه را نیز برشدار کرده و پیاز و سیر را خرد کنید.
در مرحله بعدی، روغن زیتون را در پانچ غذایی ریخته و به داغ شدن آن بپردازید. پیاز و سیر را به روغن اضافه کرده و آنها را تا زمانی که سبک شوند سرخ کنید. سپس به آنها زنجبیل، فلفل سیاه و ادویهکاری را اضافه کنید و برای چند دقیقه بمانید تا آرام شوند.
سپس گوجهفرنگی را به مواد ریخته و آنها را تفت دهید. سپس به آن آب اضافه کنید و آن را به جوش آورید. سپس حرارت آن را کم کنید و آن را برای تقریباً 20 دقیقه بجا بگذارید تا سس از ساختار گوجهفرنگی جذب کند. در نهایت، سس را با پنیر تازه و شوید سرو کنید. سس گوجه فرنگی با استفاده از چیلی با تهیهکنندگان طعم خوبی برای غذای جوجه کباب فراهم میکند.
دستور تهیه سس گوجه فرنگی ساده و سریع برای جوجه کباب
جوجه کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای سفره های ایرانی است که به عنوان یکی از انواع تغذیه مفید و سرشار از پروتئین، ویتامین و املاح به شمار میرود. یکی از ترکیبات لذیذ موجود در جوجه کباب، سس گوجه فرنگی است که علاوه بر این که سلیقه غذای جوجه کباب را بهبود میبخشد، از نظر پروتئینی نیز بسیار مفید میباشد.
برای تهیه سس گوجه فرنگی بسیار ساده و سریع میتوانید نیازمند موارد زیر باشید:
مواد لازم:
- یک سیب گلابی خشک و خرد شده
- دو عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده
- یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
- نصف قاشق چایخوری ادویه فلفل سیاه
- یک قاشق مرباخوری شیر بادام زمینی
روش تهیه:
- ابتدا گوجه فرنگی و سیب گلابی را در یک قابلمه ریخته و به مدت چهل دقیقه در حرارت ملایم و با نصف قاشق چایخوری شیر بادام زمینی، رب گوجه فرنگی و ادویه فلفل سیاه آن را با هم مخلوط کرده و نیم ساعت دیگر بپزید.
- بعد از پز شدن، محتویات قابلمه در یک بلندر نرم و روان یا مخلوط کن با دوام پاکت شده و به آرامی تازه شده تبدیل شده و توصیه میشود این کار در دو مرحله انجام شود.
- در ادامه، سس گوجه فرنگی را در نظر گرفته و به راحتی میتوانید جوجه کباب مورد نظر خود را به همراه این سس دلپذیر سرو نمایید.
در نتیجه، سس گوجه فرنگی به عنوان یک افزونه شیرین و لذیذ برای جوجه کباب، گزینهی بسیار مناسبی برای همه افراد بوده که دوست دارند به سادگی در دسترس داشته باشند و همیشه توصیه میشود این سس را برای تغذیه سالم تر خود استفاده کنید.
راهکارهای حرفهای برای تهیه سس گوجه فرنگی برای جوجه کباب
سس گوجه فرنگی یکی از پرکاربردترین سسهایی است که در دنیای آشپزی وجود دارد و یکی از بهترین پیشنهادهای برای ترکیب با جوجه کباب است. اما برای تهیه این سس نیاز به روش و تکنیک های حرفه ای داریم تا بتوانیم از ظاهر و طعم بهتری برای سس خود بدست آوریم. در ادامه به برخی از راهکارهای حرفه ای برای تهیه سس گوجه فرنگی برای جوجه کباب پرداخته می شود.
در ابتدا برای تهیه سس گوجه فرنگی برای جوجه کباب لازم است تا از گوجه های تازه و بهترین کیفیت موجود استفاده کنیم. بهترین گزینه برای این منظور خرید گوجه هایی است که کاملا تازه و رسیده باشند. همچنین نیاز به پوست کردن گوجه فرنگی نیز داریم. راه حلی برای پوست کردن گوجه فرنگی این است که آن را در آب جوشانده و سپس آن را تحت جریان آبی سرد قرار دهیم تا بتوانیم پوست آن را به راحتی جدا کنیم.
برای ترکیب بهتر طعم سس گوجه فرنگی برای جوجه کباب، بهتر است از سس چیلی و تخم مرغ نیز استفاده کنیم. در واقع این دو عنصر به سس گوجه فرنگی علاوه بر افزایش طعم، باعث پخت پلاکت های گوجه فرنگی و همچنین راه حلی برای ترکیب بهتر در طعم سس می شوند.
هنگام تهیه سس گوجه فرنگی برای جوجه کباب، بهتر است از روغنی که دارای بو و طعم نیست استفاده کنیم. معمولاً روغن زیتون برای این منظور مناسب است. با استفاده از روغن زیتون، سس گوجه فرنگی برای جوجه کباب را می توانیم با ظاهر و طعم مطلوب تری به دست آوریم.
از طرفی، برای رسیدن به ظاهر و طعم مناسب در سس گوجه فرنگی برای جوجه کباب، نیاز به آرایش بصری درستی داریم. این یعنی قرار دادن مواد در سس به گونه ای که نه تنها به ظاهر بلکه به طعم سس کمک کند. برای مثال، سس گوجه فرنگی برای جوجه کباب را می توانیم با هویج، فلفل دلمه ای، سبزیجات و غیره تزیین کنیم. رعایت این نکات به ما کمک می کند تا ظاهر و طعم مناسبی در سس گوجه فرنگی خود به دست آوریم و در نتیجه می توانیم اجازه دهیم که تجربه غذایی خود را تکمیل کنیم.