طرز تهیه سس گوجه ایرانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه سس گوجه ایرانی

سس گوجه ایرانی یکی از پرکاربردترین انواع سس در آشپزی ایرانی است که به عنوان افزونه ای برای غذاهای گوشتی، سالاد و پیتزا استفاده می‌شود. این سس با طعم مطبوع و خوشمزه اشتها را به غذاها افزایش می‌دهد و در سفره های ایرانی شایع است.

برای تهیه سس گوجه ایرانی ابتدا باید گوجه‌ها را بپزانیم و بعد از پوست کردن و ریختن آب آن‌ها را رنده کنیم. سپس در یک قابلمه روغن را گرم کرده و پیاز را رنده کرده و اضافه می‌کنیم تا سرخ شود. سپس گوجه رنده شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزانیم. سپس زودپز یا طولانی‌مدت بندری را به سس اضافه کرده و آن را به مدت 10 دقیقه دیگر بپزانیم تا سس غلیظ شود.

در انتها نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه‌های دیگر دلخواه خود را به سلیقه خود اضافه می‌کنیم و سس گوجه ایرانی آماده است. این سس را می‌توانید با ماست یا سس مایونز نیز مخلوط کنید تا طعم آن تغییر کند. این سس را می‌توانید در ظرف های تمیز و ضد آب نگهداری کرده و در یخچال نگهداری کنید.