1. طرز تهیه سس پاستا گوجه فرنگی به روش ساده
برای تهیه سس پاستا گوجه فرنگی به روش ساده، لازم است ابتدا گوجه فرنگی ها را خیسانده و پوست های آن ها را کنده و آن ها را خرد کنید. سپس پیاز را هم خرد کرده و در تابه با روغن داغ بریزید و تا مواد نرم شدند، آن ها را قلیان کنید.
بعد از آن، گوجه فرنگی ها و سیر را به تابه اضافه کنید و در حد متوسط بپزید تا آب گوجه فرنگی فراوان نشود. سپس نمک، پودر گوجه فرنگی، فلفل سیاه و سرکه را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بپزید تا مواد با هم ادغام شوند.
بعد از آن، حجم مواد را به کمک قلاب مخصوص بلند کنید و درون میکسر ریخته، به مدت دو دقیقه خوب هم بزنید تا سس سفت گردد. در نهایت، سس پاستا گوجه فرنگی را با سبزیجات تازه یا پنیر پارمزان تزئین و سرو کنید.
این سس خوشمزه و ساده تهیه می شود و با شیرینی طبیعی گوجه فرنگی و مزه لذیذ سیر، علاوه بر خوشمزه بودن، همراه با پاستا و نان سبز، منبع انرژی خوبی برای بدن شما خواهد بود.
2. سس پاستا گوجه فرنگی با پنیر تومه
سس پاستا گوجه فرنگی با پنیر تومه یکی از پرطرفدارترین و معروفترین سس های خانگی است که به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید. این سس یکی از بهترین و اساسی ترین سس های پاستا است که از طعم و مزه خوبی برخوردار است و علاوه بر مصرف در داخل سراسر جهان، در ایران نیز کاملا محبوب است.
این سس با ترکیب گوجه فرنگی فرایند داغ کردن، پنیر تومه و ادویه های گیاهی به دست می آید. گوجه فرنگی که در این سس استفاده می شود، نقش مهمی در ایجاد طعم خوشی در سس دارد و همچنین باعث می شود که این سس برای مصرف در ماه های گرم سال نیز مناسب باشد. همچنین، پنیر تومه که در تهیه این سس استفاده می شود، مزه بسیار خوبی در سس بوجود می آورد، همچنین به عنوان منبع پروتئین و کلسیم مفید برای بدن محسوب می شود.
در نتیجه، می توان گفت که سس پاستا گوجه فرنگی با پنیر تومه در حال حاضر یکی از با دوست داشتنی ترین و محبوبترین سس های پاستا در جهان است که تقریبا همه ما آن را دوست داریم و ماهیت خانگی آن همیشه به این معنا است که طعم و مزه آن عالی است.
3. سس پاستا گوجه فرنگی با سبزیجات ترشی
سس پاستا گوجه فرنگی با سبزیجات ترشی، یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین سس های پاستا است که در اکثر رستوران ها سرو می شود. این سس با ترکیبی از گوجه فرنگی، سبزیجات تازه، سیر، فلفل قرمز، زعفران و ادویه جات ساخته می شود.
برای تهیه این سس، ابتدا باید گوجه فرنگی ها را خرد کرده و سپس آن ها را در یک قابلمه برای آشپزی قرار داده و با یک کمی آب تهیه کنید تا گوجه فرنگی ها نرم شود. سپس نمک، فلفل قرمز و زعفران را اضافه کرده و آن ها را در حد نصف پخته کرده و سپس آبکش کنید.
سبزیجات ترشی مانند انواع برگ سبزی، لیمو و نعناع می توانند به این سس اضافه شوند. برای تهیه سبزیجات، باید وسایل لازم را آماده کرده و سبزیجات را با دست و یا با استفاده از یک چاقوی تیز خرد کنید. سپس لیمو را به صورت ریز ریز خرد کنید و نعناع را خرد کنید تا آماده استفاده باشد.
در نهایت، سس پاستا گوجه فرنگی با سبزیجات ترشی، باید به صورت گرم سرو شود. برای سرویس دهی، این سس را روی پاستای آماده شده ریخته و سپس با سبزیجات ترشی و پنیر پارمزان تزیین شده. این سس برای علاقمندان به طعم ترشی و تندی بسیار مناسب است و در دستور منوی بسیاری از رستوران ها نیز قرار دارد.
4. سس پاستا گوجه فرنگی با شیرینی اضافی
سس پاستا گوجه فرنگی با شیرینی اضافی یکی از پرطرفدارترین سسها در دنیای پخت و پز است. این سس، از گوجهفرنگی تازه و تفت داده، به همراه سیر و پیاز سرخ شده، نمک، فلفل سیاه و ادویههای مختلف تهیه میشود. در خاتمه آن، شیرینی اضافی به سس افزوده شده و از ترکیبی منحصر به فرد از طعمهای تند و شیرین به دست میآید.
برای تهیه این سس، ابتدا گوجهفرنگیها تفت داده میشوند تا خشک شوند و طعم شیرین خود را بیشتر کنند. در مرحله دوم، سیر و پیاز سرخ شده به آنها اضافه میشود و با روغن و نمک و فلفل سیاه سرخ میشوند. سپس تنها کاری که باقی میماند، اضافه کردن شیرینی، منظور شکر و چند قطره آبلیمو است. با اضافه کردن این شیرینی به سس، یک روغنی خوشمزه و تند به دست میآید که پستهای پاستا را تا به آخرین قطره آن نیزران شده کند.
سس پاستا گوجهفرنگی با شیرینی اضافی، با پاستاهای تازه، پنیر پارمزان و یک لیوان شراب قرمز سرو میشود. به دلیل رنگ زیبا و طعم فوقالعاده، این سس به یکی از پرطرفدارترین سسهای وعده شام در رستورانهای ایتالیایی تبدیل شده است.
5. سس پاستا گوجه فرنگی با ماهیتابه
با سلام به همراهان عزیز،
سس پاستا گوجه فرنگی با ماهی تابه یکی از غذاهایی است که در بسیاری از رستوران ها و خانه های ایرانی سرو می شود. این غذا از سس پاستا و گوجه فرنگی تهیه می شود که همراه با ماهی تابه و پلو و سبزیجات سرو می شود. ماهی تابه یکی از انواع ماهی های خوراکی است که به دلیل طعم و مزه خوبش، برای تهیه غذاهای مختلف به کار می رود.
سس پاستا گوجه فرنگی با مواد اصلی گوجه فرنگی، سیر، پیاز و روغن زیتون تهیه می شود. موادی که در این سس به کار می رود باعث می شوند بوی خوبی از این غذا بیرون برود و باعث شود که طعمش بسیار خوشمزه باشد. برای تهیه این سس، می توانید از گوجه فرنگی های تازه و یا خرد شده استفاده کنید.
بهتر است که در طی تهیه این غذا از موادی که ممکن است باعث سوء هضم شوند، اجتناب کنید. به همین دلیل برای خانواده هایی که در این مورد حساس هستند، مناسب نیست. در نهایت، سس پاستا گوجه فرنگی با ماهی تابه یکی از غذاهایی است که می تواند برای یک شام غذایی کامل و خوشمزه در خانه، رستوران ها، هتل ها و خانه های ایرانی بسیار مناسب باشد. با آرزوی سلامتی و شادابی.
6. سس پاستا گوجه فرنگی با کوکو
سس پاستا گوجهفرنگی با کوکو یکی از غذاهایی است که بهراحتی در خانه میتوان آن را تهیه کرد. این یک صلصه سبک و کم چربی است که طعم و بوی خوبی به پاستای شما میبخشد. اگر شما دوست دارید در تهیه پاستا رنگارنگ و با طعمهای مختلف برای خودتان آشپزی کنید، پس این راه تهیه سس پاستا گوجهفرنگی با کوکو را امتحان کنید.
برای تهیه این صلصه ساده ، ابتدا در یک قابلمه یا انتخابی که شما دوست دارید، کوکو، پیاز و سیر را به همراه روغن سرخ کرده و سپس به آرامی گوجهفرنگی، نمک و ادویههای استفاده شده در آن اضافه میکنیم. مواد اصلی سس آماده است، حال میتوانید این صلصه را روی پاستا چیده و با خردل نیز تزیین کنید.
این صلصه باعث میشود که پاستای شما دچار رطوبت نشود و از دچار دچار سنگینی هم نمیشود. همچنین غنی از آنتیاکسیدان ها، فیبر، ویتامین A و C، کربوهیدرات و پروتئین هست. با جذابیت و طعم های شگفت انگیز خود، این صلصه یکی از پرطرفدارترین صلصههای پاستا در سراسر دنیاست. شما همحالا میتوانید با دنبال کردن این دستورالعمل در خانه سس پاستا گوجهفرنگی با کوکو را تهیه کرده و از خوردن یک پاستای خوشمزه و سبک لذت ببرید.