1. طرز تهیه سس فلفل دلمه ای قرمز تند
سس فلفل دلمه ای یکی از سس های خوشمزه و منحصر به فردی است که برای پیشنهاد به عنوان یک پیش غذا یا انتخاب مناسب برای نهار و شام مناسب است. این سس با غلظت مناسب و طعم تند خود، میتواند مزه و شیرینی دلمه ها را به بهترین شکل نمایش دهد. برای تهیه این سس، اولین قدم انتخاب فلفل دلمه ای قرمز است که میتوان آن را به راحتی در بازارها و فروشگاه ها پیدا کرد.
برای تهیه این سس، فلفل دلمه ای قرمز را باید خرد کرده و آنها را با یک پیاز ریز خرد شده و چند سر سیر تفت داد. سپس، به آن مقداری آب و یک قاشق غذاخوری رب اضافه شده و تا زمانی که سس غلیظ شود، بجوشانده میشود. برای افزایش طعم سس، میتوان از نمک، فلفل، پودر فلفل قرمز و یا برخی از ادویه های دیگر نیز استفاده کرد.
برای اینکه سس فلفل دلمه ای بهتر شود، می توان با افزودن فندق ، پسته و یا کرم حاصل از پنیر رومی به سس، طعم و مزه ی رضایت بخشی را به آن ببخشید. در نهایت، سس را میتوان به صورت داغ، تازه و یا به همراه دیگر سس های سبزیجات سرو کرد.
2. دستور تهیه سس فلفل دلمه ای قرمز تند
سس فلفل دلمه ای قرمز تند، یکی از سس های خوشمزه و بسیار محبوب در دنیای آشپزی است که به راحتی می توانید با استفاده از چند مواد خانگی ساده، آن را در خانه تهیه کنید. این سس با طعم تند و عطر دلمه ای قرمز، لذت غذا خوردن را بیشتر می کند. در ادامه به توضیح فرآیند تهیه سس فلفل دلمه ای قرمز تند می پردازیم.
جهت تهیه این سس، ابتدا باید دلمه های قرمز را درون یک قوری به همراه کمی آب جوشانده و در حالتی که قوری روی قابلمه قرار دارد، پوست آن ها را به آرامی با دست جدا کنید. بعد از آن، با چاقوی تیز دلمه های قرمز را به نیمه برش دهید و دانه های آن ها را با استفاده از چند قاشق چایخوری، جدا کنید.
سپس درون تابه ای چدنی، کمی روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت بالایی قرار دهید. در حالی که روغن داغ است، به همراه چند حبه سیر خرد شده، دانه های فلفل دلمه ای قرمز و پودر فلفل قرمز، به زودی باید به تابه اضافه شود. حرارت را ملایم کنید و تابه را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.
سپس زمان اضافه کردن چند مورد مواد خشک مثل نمک، فلفل سیاه، پودر سبزیجات و ترشی که در این سس به عنوان نیمه تری کننده استفاده می شود. همچنین شیر و نوشابه که به عنوان تنظیم کننده ترشی دلخواه استفاده می شود. تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و سس را تا زمانی که قوام گرفته و رنگ سرخی را به خود گرفته، به همراه پخت غذا سرو کنید.
در نتیجه، سس فلفل دلمه ای قرمز تند آماده است. شما می توانید با استفاده از این سس، غذاهای گوشتی، سبزیجات و ماهی را تزیین کنید و با غذاهای خود، لذت بخشید.
3. روش ساخت سس فلفل دلمه ای قرمز تند
برای ساخت سس فلفل دلمه ای قرمز تند تعدادی مواد لازم هستند که بهتر است از پیش آماده شده باشند. این سس به دلیل مزه تند و خوش طعمی که دارد، معمولا برای سرو کنار غذاهایی مانند دلمه و مرغ استفاده می شود.
برای تهیه این سس ابتدا باید چند دانه فلفل دلمه ای قرمز را بریده و داخل یک مخلوط کن یا همان بلندر قرار دهید. سپس دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید. باید به یاد داشته باشید که تعداد دانه های فلفل بستگی به میزان ترجیح شما از طعم تند دارد.
سپس یک عدد سیر را نیز رنده کرده و به محتویات داخل بلندر اضافه کنید. می توانید از سیر خرد شده نیز استفاده کنید. در این مرحله شما می توانید با دستگاه بلندر تمامی مواد را به خوبی با هم آمیزش دهید تا تبدیل به یک مخلوط صاف و خمیری شوند.
حالا به مواد دیگر برای تهیه این سس بپردازیم. اولین چیزی که لازم است اضافه کنید، یک عدد لیموترش رنده شده است. با این اقدام، مزه تند و خوش طعمی به سس شما اضافه خواهد شد. سپس یک قاشق چایخوری آبلیمو و نیم قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید.
اکنون تمامی مواد را داخل بلندر ریخته و به مدت دقیقه ای درجه حرارت بالای بلندر به صورت کامل آسیاب کنید. سپس این سس فلفل دلمه ای قرمز را می توانید به صورت طبیعی در یخچال نگه داری کنید و در هنگام سرو کنار غذاها به میزان لازم بردارید.
4. طریقه تهیه سس فلفل دلمه ای قرمز تند
تهیه سس فلفل دلمه ای قرمز تند می تواند یکی از مناسب ترین راه ها برای اضافه کردن طعم خوشمزه و تند به خوراکی ها باشد. در اینجا نحوه تهیه این سس را برای شما توضیح می دهیم.
ابتدا دلمه های قرمز را بصورت فریز شده خریداری کرده و در حداقل ۲ تا ۳ ساعت قبل از تهیه سس، آنها را در یخچال قرار دهید.
سپس برای تهیه سس، یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کرده و به مدت حدود ۵ تا ۶ دقیقه به آن ها توجه کنید تا طعم آنها بیشتر شود و بوی خوشایندی برای سس ایجاد شود.
سپس، ژنگال ها را به پیازها اضافه کنید و برای حدود ۱ تا ۲ دقیقه با هم مخلوط کنید. سپس، فلفل دلمه ای قرمز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت حدود ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.
بعد از این کار، پودر سیر، پودر زنجبیل و پودر فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
سپس، رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید آن در حرارت بپزد. در این مرحله، مکعب های دلمه قرمز را همچنین به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه باز هم آنها را در حرارت قرار دهید.
در آخر، ادویه های مورد نظر خود را به سس اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر در حرارت قرار دهید. پس از آن، سس آماده خوردن است.
با دنبال کردن این روش، سس فلفل دلمه ای قرمز تند و خوشمزه را در خانه خود تهیه کرده و از آن در هنگام خوردن غذا لذت ببرید.
5. ساخت سس فلفل دلمه ای قرمز تند به روش آسان
برای ساخت سس فلفل دلمه ای قرمز تند به روش آسان نیاز به چند مواد اصلی داریم. این سس بهتر است با فلفل دلمه ای سبز یا قرمز تهیه شود ولی در اینجا فقط روش تهیه سس با فلفل دلمه ای قرمز توضیح داده می شود. برای ساخت این سس، ابتدا باید فلفل دلمه ای قرمز را به تعدادی که مایلید، روی شعله نیمه قوی قراردهید و به مدت چند دقیقه نگه دارید تا فلفل ها تیره و نرم شوند. با توجه به سلیقه شما، می توانید فلفل ها را رنده کنید یا به صورت کامل پوست های آن ها را بردارید.
برای تهیه سس فلفل دلمه ای قرمز تند به روش آسان، با یک قابلمه کوچک، یک قاشق غذاخوری روغن را بر روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس یک حبه سیر را پوره کرده و به روغن اضافه کنید. سپس فلفل دلمه ای قرمز را به آن بیافزایید و با هم مخلوط کنید. در این مرحله، شما می توانید با افزودن یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی به سس، عطر و طعم دلخواه خود را به سس اضافه کنید.
حالا باید به سس فلفل دلمه ای قرمز تند به روش آسان نمک، فلفل سیاه، چیلی پودر، سس سویا، دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و این مواد را با هم مخلوط کنید. سپس دو قاشق غذاخوری آب و یک قاشق غذاخوری آبلیمو را به سس اضافه کنید و حرارت را زیر آن به مدت چند دقیقه افزایش دهید تا سس شروع به جفت شدن کند. سس فلفل دلمه ای قرمز به روش آسان آماده شده است. آن را در قابلمه نگهداری کنید و از آن در وعده های غذایی خود به عنوان سس مورد استفاده قرار دهید.
6. راهنمای تهیه سس فلفل دلمه ای قرمز تند
سس فلفل دلمه ای قرمز یک سس خوشمزه و تند است که میتواند به عنوان افزودنی در ماهی، مرغ و حتی سالاد استفاده شود. در این راهنما، نحوه تهیه سس فلفل دلمه ای قرمز تند توضیح داده شده است.
مواد لازم:
- 1 پیاز بزرگ خرد شده
- 5 فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
- 3 گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری اسید سیتریک
روش تهیه:
1. در یک قابلمه، روغن را به صورت ملایمی گرم کنید.
2. پیاز را اضافه کرده و آن را تفت دهید تا رنگ طلایی بازیابد.
3. بعد از آن، فلفل دلمه ایها را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
4. گوجه فرنگی را به مواد قبلی اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه پخته شود تا گوجه فرنگی نرم شود.
5. حالا فلفل سیاه، نمک و اسید سیتریک را اضافه میکنیم و به مدت 10 دقیقه دیگر پخته شوند.
6. با استفاده از مخلوط کن، تمام مواد را به یکدیگر میزنیم تا یک سس ملس و بسیار خوشمزه تهیه شود.
7. این سس را میتوان به عنوان سس سالاد و حتی سس ماهی و مرغ استفاده کرد.
در نتیجه می توان گفت که سس فلفل دلمه ایهای قرمز یک سس خوشمزه، تند و بومی است که در تهیه انواع غذاها و سالادها مورد استفاده قرار میگیرد. این سس را می توان با استفاده از مواد ساده تهیه کرده و به محض آماده شدن می توان از آن در حالت سرد یا گرم استفاده کرد.