طرز تهیه سس شکلات با آب
برای تهیه سس شکلات با آب، مواد لازم عبارتند از شکلات، آب و شکر. در ابتدا، شکلات را در قابلمه یا ظرفی جدا کنید و به آرامی روی حرارت آن را بگذارید تا آب شکلات مذاب شود. برای این کار، میتوانید از یک کاسه کوچک شکلات استفاده کنید و آن را در یک قابلمه با آب جوش قرار دهید. بعد از چند دقیقه، شکلات داغ و مذاب خواهد شد.
سپس، شکر را به شکلات مذاب اضافه کرده و به بالا بکشید تا به خوبی مخلوط شود. حالا آب را به آرامی به شکلات اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا همه مواد به هم بریزند و سس شکلات یکنواخت شود. برای رسیدن به ترکیب دلخواه، میتوانید تعداد بیشتری شکر یا آب اضافه کنید.
سرانجام، سس شکلات به دلخواه میتواند چربی، شیرمرغ، وانیل یا هر عصاره دیگری را در خود جای دهد. در نهایت، سس را به دمای اتاق بگذارید تا خنک شود و لذت بخش تر شود. سس شکلات حاصل، میتواند به همراه توت فرنگی، کیک، پن کیک، مافین و سایر دسرهای دیگر استفاده شود. همچنین میتوان از آن برای تزئین و تزیین کیک های شیرین استفاده کرد.
ساخت سس شکلات با آب در خانه
ساخت سس شکلات با آب در خانه از جمله دسرهایی است که در هر فصل و در هر مناسبت میتوانید آن را تهیه کنید. ساخت این سس بسیار ساده و آسان است و میتوانید در کمتر از ۳۰ دقیقه آن را تهیه کنید.
ابتدا برای ساخت سس شکلات، باید یک قالب شکلات را در ظرف مناسب برشته و آن را در ظرفی مخصوص بریزید. سپس برای تهیه سس، باید یک لیوان آب در تابه ای کوچک بر روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا آب گرم شود. در این هنگام، با مخلوط کردن شکلاتهای برشته شده با آب گرم، باید مواد شکلات را به آب اضافه کنید. سپس باید آن را به آرامی مخلوط کنید تا شکلات به صورت کامل به آب اضافه شود.
پس از این کار، میتوانید سس خود را اضافه کنید. برای این منظور، میتوانید شکر را به سس خود اضافه کنید تا طعم این سس شیرین شود. پس از آن، دوباره باید با استفاده از ماهیچههای شمازیک، سس را به روشی کاملاً همگن مخلوط کنید تا به دمای مطلوب برسد.
سس شکلات آماده برای سرو میباشد و شما میتوانید آن را بر روی دسرها، کیکها و پفکهای خود بریزید. همچنین میتوانید برای روشن شدن خاطرات خود و تجربه کردن لذت ساخت و تهیه دسر ، این سس را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
طریقه ساخت سس شکلات با آب
سس شکلات با آب یکی از تنوعبخشهای خوشمزه در جمع خوردنیهای شیرین است که کمتر کسی از یافتن طریقه درست ساخت آن محروم شده باشد. برای حضور در میان شیفتگان این خوراکی صمیمی و دستساز، میتوان به روشی ساده این سس را درست کرد.
طریقه ساخت سس شکلات با آب به سادگی با رعایت چند مرحله و مواد اولیه اساسی امکان پذیر است. ابتدا به اندازه مورد نیاز بسته شکلات را به قطعات کوچک خرد کنید و در ظرف مناسب قرار دهید. سپس آب را در یک قابلمه متوسطی بر روی حرارت زیاد قرار داده و منتظر شده تا جوش بیاید.
در مرحله بعد، حدود یک یا دو قاشق غذاخوری از شیر پودری را به آب جوش اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید تا شیر پودری در کل آب حل شود. در این مرحله میتوانید عصاره وانیل یا شکلات البسه را به این مخلوط اضافه کنید. در صورت تمایل به افزودن مقدار کمی نمک، این هم میتواند به طعم این نوع سس شیرین چندان تأثیر منفی نداشته باشد.
در مرحله آخر، بسته شکلات خرد شده را به آب پودری اضافه کرده و با مخلوط کردن به همراه زیباکاری تا زمانی که تمامی شکلات به آب حل شوند، ادامه میدهید. در نهایت، آماده کردن سس شکلات با آب داغ و در دمای مناسب، میتواند یکی از لذیذترین سسهایی باشد که میتوانید در کنار دسرهای مختلف از جمله کیک، پانکیک و وافل سرو کنید.
راهنمایی برای تهیه سس شکلات با آب
تهیه سس شکلات با آب بسیار ساده و سریع است. ابتدا بهتر است شکلات را به قطعات کوچک تری بشکنید تا بهتر در آب حل شود. بعد از آن، یک قابلمه را به حرارت بیاورید و یک وسیله آبگریز را در آن قرار دهید. سپس، آب را به بیش از نصف ظرف قابلمه بریزید و به آن شکلات کوچک را اضافه کنید.
سپس، حرارت دهید و با استفاده از قاشق یا وسایل دیگر، مواد را مخلوط کنید تا شکلات به آب مخلوط شده و سسی کرهمانند درست کند. در صورتی که شکلات به صورت کامل در آب حل نشده باشد، میتوانید قلیای سودا یا پودر شکر را به آن اضافه کنید تا به آب مخلوط شود و سس شکلات را شیرین تر کند.
برای ایجاد طعم مناسب و بوی خوشایند، میتوانید یک قطره وانیل یا همچنین کمی نمک را به سس شکلات اضافه کنید. باید به یاد داشته باشید که وقتی که سس شکلات را از شعله خارج کردید، باز هم باید آن را به مدت چند دقیقه مخلوط کنید تا همه مواد به هم مرکب شوند. پس از آن، سس شکلات شما آماده سرو برای استفاده در نوشیدنیها، بستنیها، کیکها و دسرها خواهد بود.
تهیه سس شکلات با آب در منزل
تهیه سس شکلات با آب در منزل یکی از ساده ترین روش هایی است که می توان از آن برای تهیه سس شکلات در منزل استفاده کرد. در این روش از چند مواد ساده و طبیعی استفاده می شود که در هر سوپرمارکتی قابل دسترس هستند.
برای تهیه سس شکلات با آب در منزل، ابتدا باید یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و یک استکان آب را در داخل آن ریخت. سپس یک نصف پیمانه شکلات کوچک را به قابلمه اضافه کرده و آرام آرام هم بزنید تا شکلات آبکی نشود.
برای افزودن شیر باید یک استکان شیر را به سبد بالای قابلمه اضافه کرده و همچنین یک قاشق چایخوری کاکائو را هم به آن اضافه کنید. سپس مواد را آرام آرام هم بزنید تا شکلات به درستی انحلال کند و سس شکلات تهیه شود.
بعد از چند دقیقه آماده شدن سس شکلات است. برای سرو با دسر ها، پان کیک ها یا میوه ها، می توانید سس شکلات را روی آنها بریزید. همچنین می توانید سس شکلات را در یک جای خشک و سرد نگهداری کرده و برای استفاده در آینده دوباره آن را مجددا گرم کنید.
در نتیجه، تهیه سس شکلات با آب در منزل روشی سریع و ساده است که با مواد طبیعی، طعم سرشار از شیرینی و ویتامین را به شما می دهد. این روش برای هر نوع جشن، جشنواره و یا تفریح در خانه مناسب است.
شرح کامل تهیه سس شکلات با آب
سس شکلات یکی از حسابیترین و خوشمزهترین مرباهاست که میتوان از آن برای تزئین کیک و دسرهای مختلف، آبمیوه و ماست، پنکیک و وافل، میوههای تازه و غیره استفاده کرد. سس شکلات با دو روش ممکن است تهیه شود؛ از روش کرم بندی در حمام ماری و یا به صورت ساده با استفاده از آب و شکر و شکلات.
برای تهیه سس شکلات با استفاده از آب، نیاز به موادی همچون شکلات تلخ، شکر و آب دارید. ابتدا شکلات را به قطعات کوچک تر خرد کنید و در یک قابلمه با آب و شکر داغ شده، بگذارید تا شکلات بهطور کامل آب شود. سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و آن را به مدت حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به مدتی بگذارید تا شکلات آب شود و از پایین قابلمه بهطور یکنواخت گرم شود. حتما باید توجه داشته باشید که شکلات بر روی حرارت شعله باشد تا نسوزد و یا از چدن قابلمه چسبیده به هم بشود.
بعد از این که شکلات کاملاً آب شده و یکنواخت شد، با استفاده از یک میزان، میتوانید آن را به کم کم به دمای محیط برسانید. سپس، تهیه کننده میتواند سس شکلات را بمدت حدود ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال ملایم کند و پس از آن، آن را به درستی برای استفاده در دسر یا کیک خود آماده کند.
استفاده از سس شکلات در تزیین دسر و کیک، بهعنوان فرآیند پایانی و اضافی است که همگُر شدن آن با همه دسرهای تازه و سفید، بسیار جذاب است. به علاوه، با اضافه کردن سس شکلات به بعضی از غذاهای شیرین و خنک، بهتنهایی میتوان آنها را به یک دسر ترکیبی لذیذ تبدیل کرد.
