طرز تهیه سس شامی گیلانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه سس شامی گیلانی

سس شامی گیلانی یکی از خورش‌های محبوب و معروف در استان گیلان و شمال ایران است که با طعم و شکل خاص خود، بسیار مورد توجه و تقدیر افراد قرار دارد. این سس اغلب به همراه مرغ و برنج میل می‌شود و طعم منحصر به فردی به غذاهای سنتی اضافه می‌کند.

برای طبخ سس شامی گیلانی، مواد اولیه‌ای همچون پیاز، گوجه فرنگی، سیر، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل مورد نیاز است. برای شروع، پیاز و سیر را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوجه‌فرنگی را به پیاز و سیر اضافه کرده و با هم تفت دهید.

بعد از این مراحل، زرده تخم مرغ را به مواد تفت‌داده شده اضافه کرده و به مواد دیگر بیفزایید. سپس نمک و فلفل را به طعم دلخواه تنظیم کنید و اجازه دهید تا سس در حرارت کم بجوشد و غلیظ شود. در انتها می‌توانید این سس را به همراه مرغ یا برنج میل کنید و از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

سس شامی گیلانی یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین سس‌های ایرانی است که با طراحی‌ و طعم ویژه‌ای به غذاهای شمال ایران رنگ و طعم زیبا و منحصر به فردی می‌بخشد. این سس را می‌توان با میان وعده‌های دیگر نیز سرو کرد و لذت برد.