طرز تهیه سس جوجه کباب

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه سس جوجه کباب

طرز تهیه سس جوجه کباب که یکی از پرطرفدارترین سس‌های سفره خانواده‌های ایرانی است، به روش‌های مختلفی انجام می‌شود. در ادامه برخی از مراحل تهیه سس جوجه کباب به‌صورت کامل توضیح داده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه سس جوجه کباب شامل: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، گیاهان دارویی از قبیل شوید، گشنیز، ریحان، فلفل قرمز، سیر، زنجبیل، پیاز، روغن و اسید لیمو هستند.

مراحل تهیه سس جوجه کباب بدین شکل است که در ابتدا پیاز را برش داده و در روغن تفت داده، سپس ادویه‌های مختلفی نظیر زنجبیل، سیر، دارچین و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و همراه با پیاز به‌مدت چند دقیقه تفت دهید.

سپس گیاهان دارویی خود را برش داده و به آن‌ها اضافه کنید. در ادامه، با ریختن یک قاشق غذاخوری زردچوبه و چند قاشق عسل، مخلوط را برای چند دقیقه بیشتر تفت دهید.

در پایان، اسید لیمو را به‌مقدار کافی به سس‌تان اضافه کرده و در صورت لزوم نمک و فلفل سیاه را به آن‌ها اضافه کنید. حالا سس جوجه کباب شما آماده است. با این سس می‌توانید جوجه کباب سرخ شده، خورشت ماهی، سالاد و ... را تزئین کنید.



طرز تهیه سس جوجه کباب با اسفناج

سس جوجه کباب با اسفناج یکی از خوراکی های خوشمزه و محبوب است که در اغلب رستوران های ایرانی به عنوان سس همراه جوجه کباب سرو می شود. تهیه این سس بسیار آسان است و به دلیل مزه تند و خوشمزه اش، طرفداران بسیاری در میان افراد دارد.

مواد لازم برای تهیه سس جوجه کباب با اسفناج شامل: یک دسته اسفناج تازه خرد شده، یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی، نصف فنجان آبلیمو، نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه، سه قاشق سوپخوری روغن زیتون، یک قاشق سوپخوری زعفران، نمک به میزان لازم و نیم قاشق چایخوری تن ماست می باشد.

ابتدا، تهیه سس با دستور زیر انجام می شود: در یک کاسه، رب گوجه فرنگی، ابلیمو، فلفل سیاه، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کرده و به صورت یکپارچه میکس کنید، سپس اسفناج تازه خرد شده، زعفران و تن ماست را بهمراه مواد مخلوط شده قبلی، با هم مخلوط کنید.

در ادامه باید جوجه کباب را تهیه کرده و سس آماده شده را به عنوان همراه به میز مهمانی بریزید و با نان لواش، برای خوردن سرو کنید.

در نهایت، با توجه به سلیقه خود می توانید مواد اضافیی را هم به سس اضافه کرده و طعم آن را بهبود بخشید. مثلا برای تنوع، می توانید یکمی سیر رنده شده هم به سس اضافه کنید و طعم بهتری برای سس خود به دست آورید.



طرز تهیه سس جوجه کباب با پنیر فتا

برای تهیه سس جوجه کباب با پنیر فتا، مواد لازم عبارتند از ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین، ۱ عدد پیاز خرد شده، ۴ حبه سیر خرد شده، ۲ قاشق غذاخوری چاشنی کباب، ۳ قاشق سوپ گوشت، ۲ عدد رب گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری عصاره لیمو ترش، ۱/۴ فنجان رب انار، ۱/۲ فنجان آب و پنیر فتا.

برای شروع، روغن زیتون را در قابلمه ای روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. پیاز و سیر را به روغن اضافه کنید و آنها را تا زمانی که پیاز نرم شود و سیر بو دهد، سرخ کنید. پودر دارچین، چاشنی کباب، رب گوجه فرنگی و سوپ گوشت را به پیاز و سیر اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا داغ شود.

سپس، رب انار، عصاره لیموترش و آب را به مخلوط قبلی اضافه کرده و برای ۵ دقیقه دیگر اجازه دهید تا همه ی مواد با هم ترکیب شوند. در طول این مدت به خوبی همه ی مواد را به هم بزنید تا سس به درستی درست شود. در آخر، پنیر فتا را به سس اضافه کرده و آن را برای ۱۰ دقیقه بیشتر بر روی حرارت ملایم گرم کنید تا پنیر آن روان شود.

سس جوجه کباب با پنیر فتا حال آماده است و میتوانید آن را با جوجه کباب، برنج یا نان ترد و شنی پخته سرو کنید و از طعم فوق العاده آن بهره مند شوید.



طرز تهیه سس جوجه کباب با نمک عمانی

تهیه سس جوجه کباب با نمک عمانی یکی از پرمصرف‌ترین سس های ایرانی محسوب می شود که با مزه ای خوشمزه و تند، لذیذ ترین نوع سس برای جوجه کباب می باشد. این سس که با نمک عمانی تهیه می شود دارای طعم و مزه ای خاص است و می توان به عنوان یک سس مناسب برای استفاده همراه با مرغ، ماهی و گوشت مسلط در طبخ شمرد.

برای تهیه این سس، ابتدا باید نمک عمانی را خرد کرده و به کمک مخلوط‌کن و یا طحاله، پودر نمک را به دست آورده و در ظرف مناسب با دسنتر اضافه کنید. سپس به این مخلوط، ادویه هایی مانند پودر پاپریکا، پودر زردچوبه، آب لیمو ترش و گوجه فرنگی ترکیب شده و به خوبی با دستهایتان مخلوط شده برای آنکه سس خوبی به دست بیاورید.

وقتی سس تهیه شد، به ماهی، مرغ و گوشت مسلط یا همان جوجه کباب شما اضافه کنید و به مدت کافی بگذارید تا خوب جذب شود. و در نهایت با سبزیجات فریز شده سرو کنید.

در پایان باید گفت که با تهیه سس جوجه کباب با نمک عمانی می توانید این غذای خوشمزه را تا حد امکان ظاهر جذابی ببخشید و همچنین مزه ای منحصر به فرد و شگفت انگیزی به آن ببخشید.



طرز تهیه سس جوجه کباب با رب گوجه‌فرنگی

طرز تهیه سس جوجه کباب با رب گوجه‌فرنگی یکی از سس‌هایی است که با استفاده از آن می‌توانید طعم خوشمزه‌ای به جوجه کباب خود ببخشید. در این طرز تهیه، از رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌های گرم به همراه سایر مواد استفاده می‌شود.

برای تهیه این سس، ابتدا باید یک قاشق رب گوجه‌فرنگی را در یک کاسه گذاشته و سپس یک قاشق کوچک از ادویه‌های گرم مثل فلفل سیاه، زنجبیل، سیر، زعفران و نمک را به آن اضافه کنید. سپس با استفاده از یک ملق غذایی یا یک چنگال، همگی را با هم مخلوط کنید تا یک سس یکنواخت درست شود.

بعد از اینکه سس خود را تهیه کردید، باید جوجه کباب را در پیش‌تراشیده کرد. سپس آن را در تابه یا پان سرخ کنید و تا زردی بگیرد. در نهایت، جوجه کباب را در ظروف سرو کنید و سس را روی آن ریخته و خوب مخلوط کنید تا همه جا سس بیفتد.

در این طرز تهیه، کمی زیتون روی بالای سس جوجه کباب نیز می‌توانید اضافه کنید تا طعم خوشمزه آن را تکمیل کرده و آن را ترش کنید. این سس مناسب برای سرو با نان خامه‌ای، سالاد خیار و گوجه‌فرنگی، برنج یا ماکارونی است و در مجموع طعمی بسیار خوشمزه و بی‌نظیر دارد.



طرز تهیه سس جوجه کباب با دارچین

سس جوجه کباب با دارچین یکی از خوشمزه ترین انواع سس‌های است که معمولاً به همراه رشته کباب، نان لواش و سالاد مختلف سرو می‌شود و امکان آن هست که به عنوان سس در میان غذاهای مختلف نیز استفاده شود. در ادامه به نحوه طرز تهیه این سس پر طراوت خواهیم پرداخت.

برای شروع، باید مواد لازم برای تهیه سس را آماده کنیم. به این منظور، یک قاشق سوپ خوری آبلیمو به همراه شش قاشق سوپ خوری سس مایونز، دو عدد سیر رنده شده، یک قاشق سوپ خوری دارچین، نمک و فلفل به میزان دلخواه خود را همراه با هفتاد گرم پنیر پرفورمنس را آماده کنید.

سپس، پنیر پرفورمنس را در یک مخلوط کن پودری یا یک فرآورده برق‌دار جهت تبدیل پنیر به پودر زده و سپس تمام مواد را به جز ادویه‌ها در یک کاسه مخلوط کنید. سپس بهتر است مواد مخلوط شده را به یخچال برای چند ساعت سرد کنید تا طعم و مزه بهتری بگیرد.

سرانجام، سس جوجه کباب با دارچین را میتوانید آماده سرو کردن کباب گریل شده خود کنید. با توجه به طعم سلیقه‌ای خود و موادی که دوست دارید، مقدار ادویه‌ها را به مواد نهایی اضافه کنید تا طعم و مزه دلخواه خود را بگیرد. این سس علاوه بر طعم شگفت‌انگیز خود، کمک می‌کند تا عناصر مختلف شیمیایی غذا سریعتر و بهتر جذب شود. پس از تهیه سس، این سس را با کباب سرو کنید و از مزه ترش و شیرین و مطبوع آن لذت ببرید.



طرز تهیه سس جوجه کباب با سیر و زنجبیل

طرز تهیه سس جوجه کباب با سیر و زنجبیل یکی از سس های خوشمزه و متفاوت است که با غذاهای گوشتی و مرغی سرو می‌شود. این سس، طعم و مزه‌ی خاص و رفیقی خوشمزه‌ی غذاهای پخته و سرخ شده است.

در این رسپی، ابتدا 4-5 حبه سیر را با 2 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده می‌کنیم. سپس این مخلوط را در یک قابلمه با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت می‌دهیم تا بوی سیر برطرف شود و زنجبیل نرم شود.

پس از اینکه مخلوط گرم شد، 2 قاشق غذاخوری کنسرو ترشی را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا مرغوب شود. سپس کمی آب داغ در قابلمه اضافه کرده و به مدت چند دقیقه روی حرارت بگذاریم تا سس آماده شود.

باید توجه داشت که برای تهیه این سس، می‌توان از سس‌های دیگر نظیر کنسرو گوجه فرنگی و سرکه هم استفاده کرد تا طعم کامل‌تری به سس داده شود.

از این سس به همراه جوجه کباب، برنج و سبزیجات سرو می‌شود و با مزه‌ی فوق العاده‌ای که دارد، دست به دل میل کسانی را می‌گیرد که سنت غذاهای خانگی را دوست دارند.