طرز تهیه سس جوجه چینی با سیخ چوبی
سس جوجه چینی با سیخ چوبی یکی از پرطرفدارترین غذاها در بین خوراکیهای آسیایی است. با طعم شیرین و ترش و دارای تنوع زیاد در تهیه، این غذا معمولاً برای پذیرایی مهمانان و یا در جشنها و مراسمهای خانوادگی سرو میشود.
برای تهیه این سس ابتدا لازم است مواد اولیه آن را آماده کنید. برای تهیه یک سس جوجه چینی با سیخ چوبی به موارد زیر نیاز دارید:
• چند قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
• یک پیاز بزرگ خرد شده
• دو سینه مرغ بدون پوست و استخوان که خرد شدهاند
• یک پیاز کوچک خرد شده
• یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
• یک قاشق غذاخوری سرکه
• یک قاشق چایخوری نمک
• دو قاشق چایخوری فلفل سیاه
• دو بسته سوخاری جوجه چینی
پس از آماده سازی مواد، لازم است دو قاشق غذاخوری از روغن سبزیجات را در یک قابلمه بزرگ بر روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خرد شده را به روغن بیافزایید و حدود 5 تا 7 دقیقه آن را سرخ کنید تا طلایی شود. سینه مرغ خرد شده و پیاز کوچک نیز را به پیاز سرخ شده اضافه کرده و همه چیز را تفت دهید تا مرغ طلایی و طعمدار شود.
در یک کاسه کوچک، یک قاشق غذاخوری آرد ذرت، سرکه، نمک، فلفل سیاه و یک و نیم پیمانه آب را با هم مخلوط کنید و تمامی مواد را با هم مخلوط کنید. سپس، دو بسته سوخاری جوجه چینی را بر روی یک سیخ چوبی قرار دهید و آنها را به خوبی در داخل مخلوط سس بچرخانید تا همه سطح آنها کاملاً پوشیده شود.
سپس سیخها را در یک تابه یا ماهیتابه گرم و حدود 15 تا 20 دقیقه بر روی حرارت متوسط یا تا زمانی که جوجه چینی کاملاً پخته شود، سرخ کنید. پس از پخته شدن، جوجه چینی با سیخ چوبی را روی بشقاب سرو کرده و با سبزیجات خام و سس بالیک یا سس مایونز سرو کنید. این غذا آماده سرو شدن است و میتوانید از آن برای پذیرایی مهمانان خود در ناهار یا شام استفاده کنید.
نحوه پخت جوجه چینی با سس سیخ چوبی
پخت جوجهچینی با سس سیخ چوبی یکی از دستورهای جذاب و خوشمزه در آشپزی است. این غذا در کشورهای آسیایی شناختهشده و معمولا به صورت سرخ شده و با سس سیخ چوبی سرو میشود. در ادامه نحوه پخت این غذا به همراه سس سیخ چوبی بهطور کامل توضیح داده خواهد شد.
مواد لازم:
- جوجهچینی (دو عدد)
- سس سیخ چوبی (سه قاشق غذاخوری)
- نمک (به میزان لازم)
- روغن زیتون (دو قاشق غذاخوری)
- فلفل سیاه (به میزان لازم)
- آبلیمو (نصف لیوان)
- زعفران (نصف قاشق چایخوری)
روش تهیه:
ابتدا مرغهای چینی را با آب بشویید و سپس آنها را بهطول چوب سیخ چوبی ببرید. در مرحله بعدی نمک و روغن زیتون را به میزان لازم در ظرفی ریخته و مرغهای چینی را در آن بریزید. سپس آنها را به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید تا مرغ با این مرکبات آماده شود.
پس از سه ساعت، سس سیخ چوبی را تهیه کنید. برای این منظور، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و زعفران را در یک ظرف مخلوط کرده و سپس آن را با یک قاشق با این سرمایه کنید. سپس حرارت روی گاز را به حداکثر رسانده و به مدت ۵ دقیقه با آهستگی آن را مخلوط کنید.
حالا مرغها را از اب گرفته و به پوستر سیخ چوبی ببرید. پیگیری آنها را در سرخ کردن در حریق قوی و جوش قرار دهید. در سرخ کردن، نیازی به روغن تفت دادن نیست زیرا مرغها قبلا در روغن خلق وخوی شدهاند.
هنگامی که لایه بیرونی مرغ ها بر روی سیخ چوبی سرخ شده، آنها را با سس سیخ چوبی سرو کنید. این غذا معمولا با نان یا بیروندی مخلوط میشود.
در نهایت میتوانید بهعنوان تزئین، نمک و فلفل دلخواهی به غذای چینی جوجهچینی با سس سیخ چوبی بیافزایید. این غذا میتواند بهعنوان غذای نهار و شام خانوادگی و یا در میهمانیها سرو شود. با تجربه کردن نوعی جدید از غذا، خانواده و مهمانان شما حتما لذت خواهند برد.
مواد لازم برای تهیه سس جوجه چینی با سیخ چوبی
برای تهیه سس جوجه چینی با سیخ چوبی، اولین مرحله شروع به تهیه و آماده کردن مواد است. این سس معمولا از چندین ماده تهیه میشود که باید بدانیم کدام مواد مورد نیاز هستند.
اولین ماده لازم برای تهیه سس جوجه چینی با سیخ چوبی، چندین قاشق از سس سویا است. این سس، از سویا و غیره تهیه میشود و به دلیل طعم و مزه خود برای خیلی از غذاها سازگار است.
در مرحله بعد، باید یک سیر خرد شده و یک تکه زنجبیل ترکیب شده با چند قاشق غذاخوری از شیرینی هندی آماده شده را به سس اضافه کنیم. این مواد، به سس طعم و مزه زیادی میدهند و آن را جذاب تر میسازند.
سپس، چند قاشق غذاخوری از یک سس سیر و چند قاشق غذاخوری از سس شوگریل را به سس اضافه کنید. این دو ماده، به سس تقویت کننده طعم و مزه میدهند و از آن یک سس سرخ کن خوشمزه میسازند.
در نهایت، اگر میخواهید سس شما با طعم ترش دلپذیر باشد، چند قاشق غذاخوری از سیب سرکه را به سس اضافه کنید. پس از اینکه تمام مواد را به سس اضافه کردید، باید آن را به صورت یکپارچه مخلوط کنید تا مواد درون آن به صورت یکجا ترکیب شوند.
با تهیه این سس شما میتوانید آماده کردن جوجه چینی خود را با سیخ چوبی شروع کنید و از طعم خوشمزه و لذیذ آن بهرهمند شوید.
پلوپزی به عنوان همراه مناسب برای سس جوجه چینی با سیخ چوبی
پلوپزی یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار در ایران است که به سادگی و با استفاده از ابزارهای کمی میتوان آن را تهیه کرد. برای رسیدن به یک پلوپزی خوشمزه و خوشرنگ، از انواع ادویهها، سبزیجات و حتی میوهها میتوان استفاده کرد تا طعم و مزهی خاصی را به این غذا بیافزاییم.
برای پلوپزی جوجه چینی با سیخ چوبی نیز میتوان از مواد اولیهای نظیر برنج، نخود فرنگی، برگ بو، زعفران و... استفاده کرد تا یک پلو مرغ بسیار خوشمزه و لذیذ را برای خانوادهی خود تهیه کنیم. با توجه به فرایند پخت این پلو که به تنهایی کافی نیست، میتوان از سس جوجه چینی به عنوان همراهی مناسب برای این پلو استفاده کرد.
سس جوجه چینی یکی از سسهای بسیار خوشمزه است که با ترکیبی از سس سویا، شیره گریل، آبلیمو و ادویههای مختلف تهیه میشود. طعم شیرین، تند و خوشمزهی این سس با پلوپزی جوجه چینی با سیخ چوبی عالی ترکیب میشود و طعم و مزهی خاصی را به غذای شما میبخشد.
با استفاده از سس جوجه چینی به عنوان همراه پلوپزی جوجه چینی با سیخ چوبی، نه تنها یکی از لذیذترین پلوهایی که میتوان تهیه کرد، را داریم، بلکه با اضافه کردن این سس به غذا، میتوانیم دوران پخت پلو را کمی کمتر کنیم و همچنین طعم بیشتری به غذایمان بدهیم. به همین دلیل پلوپزی جوجه چینی با سیخ چوبی با سس جوجه چینی به عنوان همراه، بهترین انتخاب برای افرادی است که دنبال غذایی خاص و خوشمزه هستند.
نکات مهم در تهیه سس جوجه چینی با سیخ چوبی
تهیه سس جوجه چینی با سیخ چوبی در واقع یک روش ساده و دلپذیر برای تهیه یک غذای خوشمزه است. این کار را میتوان با استفاده از چند نکته مهم انجام داد تا سس دلپذیر و خوشمزه ای تولید شود.
در ابتدای کار، برای سیخ چوبی بهتر است از سیخ های چوبی ایده آل و مناسب استفاده کنیم. استفاده از سیخ های گوشتی نیز میتواند گزینه مناسبی باشد. برای پخت چیکن، توصیه میشود از قطعاتی که از قبل به اندازه یک گاوچرم اندازه شده استفاده کنید.
حال به سس جوجه چینی برسیم. برای تهیه سس، شروع کنید از تفت دادن پیاز و سیر در یک کاسه به دمای متوسط. سپس چند قاشق سوپ گوشت و سس سویا اضافه کنید تا ترکیب بوی خوبی بدهد و مواد را کمی حل کنید.
بعد از افزودن مواد، از سس خنکی استفاده کنید که تمام طعم ها بهم بریزد و برای تهیه یک سس کاملاً خوشمزه و دلپذیر تلاش کنید.به این شکل شما یک سس جوجه چینی خوشمزه و دلپذیر با سیخ چوبی تهیه کرده اید که میتوانید با نان همراه کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
راهنمایی در انتخاب مواد اولیه برای تهیه سس جوجه چینی با سیخ چوبی
برای تهیه سس جوجه چینی با سیخ چوبی، نیاز به مواد اولیه مختلفی دارید. در حین انتخاب مواد اولیه باید به ترکیبات و مزههای مختلف دقت کرده و موادی را انتخاب کنید که با یکدیگر به خوبی ترکیب شوند و باعث بوی و طعم خوبی برای سس شوند. در این مقاله به معرفی مواد اولیه و توضیحات مفید در این رابطه میپردازیم.
یکی از مهمترین مواد اولیه در تهیه سس جوجه چینی، نوع گوشتی است که استفاده میشود و بیشتر افراد برای تهیه آن از گوشت مرغ استفاده میکنند. شما میتوانید از گوشت سینه مرغ یا بازیکن مرغ استفاده کنید. همچنین میتوانید از گوشت چرخ کرده مرغ نیز استفاده کنید.
مواد دیگری که برای تهیه سس جوجه چینی با سیخ چوبی به آنها نیاز خواهید داشت عبارتند از: سیر، زنجبیل، فلفلسیاه، فلفل قرمز، سویا سوس، وینگر، نمک، شکر، سس هویج، سس سوئیت چینی و روغن.
برای تهیه سس جوجه چینی با سیخ چوبی، میتوانید ابتدا گوشت را با نمک و فلفل سیاه تند کنید و سپس آنها را به شیوه سیخ کباب روی شومینه بریزید. سپس برای تهیه سس، یک قاشق سیر، یک قاشق زنجبیل، نیم قاشق فلفل قرمز، یک قاشق سویا سوس، نصف فنجان وینگر، نصف فنجان سس هویج، دو قاشق سس سوئیت چینی و دو قاشق رشته شده شکر را باهم مخلوط کنید. سپس مواد خمیر شده را به یک قیف ساز و یا یک ظرف درست کنید و با هم مخلوط کنید.
در نهایت، وقت آن است که سس را روی گوشت سرخ شده بریزید و با غازه یا یک قارچ سبزی خورد کنید. طعم و مزه نهایی را با طعمی دلخواه به دست آورده و لذت ببرید.