طرز تهیه سس برای خواباندن جوجه کباب
برای تهیه سس برای خواباندن جوجه کباب ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این کار به دنبال چند قاشق سوپخوری روغن، دو قاشق سوپخوری استخوان گوشت خشک شده، یک قاشق سوپخوری سیر خرد شده، یک قاشق سوپخوری پودر آویشن، دو قاشق سوپخوری ترشی لیمو، نمک و فلفل سیاه هستید.
ابتدا روغن را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت متوسط گرم کنید و اجازه دهید تا داغ شود. سپس استخوان گوشت خشک شده، سیر، آویشن، نمک و فلفل سیاه را به روغن اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا بوی خوبی بگیرد.
در مرحله بعدی، ترشی لیمو را به سس خود اضافه کنید و کمی هم برای تلخی سس، قرار دهید. حال می توانید ته سس را کنترل کنید. اگر سس خود خیلی غلیظ به نظر می رسد، می توانید روی یک حباب روی روغن جوش گیری انجام دهید تا حجم آن کم شود.
در این مرحله، خامه یا فراورده شیری را برای یک دانه به سس خود اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. این فراورده شیری به سس شیرینی و تعادلی برای ترشی لیمو اضافه خواهد کرد. حالا سس خود را درون یک جعبه تهیه کنید و برای یک شب در یخچال نگه دارید.
قبل از استفاده از سس خود، آن را به اتاق دمای خود برگردانید و در حالتی که در حال خاصیت گرمایی خود می باشد، داغ و خوشمزه می شود. سس را بر روی جوجه کباب خود بریزید و اجازه دهید تا این ترکیب خاص طعم خود را به داخل گوشت بدهد.
سس چیزی که به جوجه کباب شما اضافه می کند
سس مهمترین عنصری است که به جوجه کباب شما اضافه می شود و باعث می شود مزه آن بهبود یابد. به طور کلی، سس ها از مخلوط کردن ترکیبی از اجزاء مختلف ساخته می شوند که به دلیل سلیقه های مختلف، ممکن است گاهی متغیر باشند.
از سس های خام خوری و مربا گونه تا سس های سنتی و با اثر غیر خام خوری مانند رایحه و طعم، تنوع بی نظیری در فهرست سس های مورد استفاده برای جوجه کباب وجود دارد.
در کشورهای خاورمیانه، سس های متداولی مانند هویج، خیار شور، زعفران، پیاز، سیر و نعناع استفاده می شوند که باعث شیرینی طعم، آرامش و تازگی در سس می شود. در کشورهای غربی بیشتر از سس هایی با ترکیبات خوراکی مانند مایونز، کچاپ و سویا استفاده می شود.
علاوه بر این، سس های تند و سبک مانند سس قرص قند، سس چیلی، سس آویشن و سس سویا نیز معمولا در برخی رستوران ها و به عنوان انتخاب های خاص در جوجه کباب استفاده می شود.
بنابراین، استفاده از یک سس مناسب و متناسب با سلیقه های شما در تهیه جوجه کباب شما بسیار مهم است. با توجه به این که هر کشور و منطقه می تواند نسخه خود را داشته باشد، اما باید به دنبال سسی با مزه ترکیبی باشید که به شکل تقلیدی به سبک خودتان تنظیم شده است.
سه روش برای تهیه سس برای جوجه کباب
برای تهیه سس برای جوجه کباب، میتوانید از روشهای مختلفی استفاده کنید. در ادامه سه روش مختلف برای تهیه سس برای جوجه کباب را بررسی خواهیم کرد.
روش اول: سس برای جوجه کباب با پنیر فرنگی
برای تهیه این سس، بهترین گزینه استفاده از پنیر فرنگی است. مواد لازم برای تهیه این سس عبارتند از: پنیر فرنگی، زعفران، پیاز، ترشی، سیر، نمک و فلفل. برای تهیه این سس، ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کرده و پس از سرخ شدن، زعفران را به آن اضافه کنید. سپس پنیر فرنگی را به مواد دیگر اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. در نهایت نمک و فلفل را به سلیقه خودتان به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
روش دوم: سس برای جوجه کباب با گوجه فرنگی
برای تهیه این سس، میتوانید از گوجه فرنگی استفاده کنید. مواد لازم برای تهیه این سس عبارتند از: گوجه فرنگی، پیاز، سیر، زعفران، نمک و فلفل. برای تهیه این سس، ابتدا گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد کرده و پس از سرخ شدن، سیر و زعفران را به آن اضافه کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید و در نهایت نمک و فلفل را به سلیقه خودتان به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
روش سوم: سس برای جوجه کباب با سیر و زعتر
برای تهیه این سس، بهترین گزینه استفاده از سیر و زعتر است. مواد لازم برای تهیه این سس عبارتند از: سیر، زعتر، نمک و فلفل. برای تهیه این سس، سیر و زعتر را ریز خرد کرده و سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید. در نهایت نمک و فلفل را به سلیقه خودتان به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
با استفاده از این روشها، شما میتوانید به گوشت جوجه کباب خود طعم و عطر خاصی بدهید و لذت بخشترش کنید.
تهیه سس خوشمزه و عطری برای جوجه کباب
تهیه سس خوشمزه و عطری برای جوجه کباب یکی از اصلیترین مواردی است که در هر پارتی کوچک یا بزرگی باید در نظر گرفته شود. در واقع، سس مناسب به عنوان یکی از مهمترین و مورد علاقه ترین غذاهای افراد در مناسبتها و روزهای خاص به شمار میآید و بدون آن، جوجه کباب، به تنهایی خیلی معمولی و بازیگوش خواهد بود.
برای تهیه یک سس خوشمزه برای جوجه کباب، اصلیترین عامل، استفاده از انواع ادویههای دلخواه است. برای جلوگیری از تکراری بودن طعم سس، میتوان از ترکیبات مختلف ادویهای مانند نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کمیابه، پودر پیاز، پودر سیر، خردل و آشپزی جوجه مانند روغن زیتون، آبلیمو، زعفران استفاده کرد.
سپس، با مخلوط کردن تمام مواد در برنامه غذایی یا با دست به خوبی همزدن، میتوانید سس خود را آماده کنید. برای تبدیل سس خود به یک سس عطری، میتوانید از ارائه دهندههای گیاهی مانند به، نعنا، ریحان، تره فرنگی و... استفاده کرده و آنها را به سس خود اضافه کنید.
همچنین، میتوان از انواع مختلف سسهای آماده نظیر سس قارچ، سس گل کلم، سس چیلی، سس باربیکیو و... نیز استفاده کرد. اما حتما مطمئن شوید که اضافه کردن این سسهای آماده، مورد علاقه مهمانان شما هستند.
در نهایت، برای جلوگیری از چسبندگی جوجه کباب به ناودونی، میتوانید سس خود را به آن اضافه کنید و برای خوردن با برنج، نان، سالاد، یا دیگری ارائه کنید. به همین راحتی، شما میتوانید یک سس خوشمزه و عطری برای جوجه کباب تهیه کنید و لذت ببرید!
سس های خانگی برای جوجه کباب
سس ها گزینه ای نادیده گرفتنی در جیگر و کباب ها نیستند. اگر قصد دارید جوجه کباب خانگی تهیه کنید، بهتر است که با یادگیری روش تهیه سس های خانگی آماده سازی یک وعده غذایی کامل و خوشمزه را تجربه کنید.
یکی از سس های معروف جنوب شرقی آسیا، سس ژینژر است. با مواد اولیه ساده مانند آبلیمو، زنجبیل، سیر و عسل، می توانید این سس خوشمزه را در خانه به راحتی تهیه کنید. این سس به خوشمزگی جوجه کباب شما اضافه می کند و طعم خاصی به غذا شما می دهد.
سس باربیکیو یکی از سس های محبوب جوجه کباب است که از ترکیب رب گوجه فرنگی، سس هریسا و سایر ادویه جات تهیه می شود. این سس یک دلیل دیگر است که جوجه کباب خانگی شما را به یک وعده ممتاز تبدیل می کند.
تهیه سس سلسا نیز سریع و ساده است. این سس با ترکیب سیر، سویا سس، آبلیمو و سس ورشسترشایر تهیه می شود. این سس برای خوشمزه کردن جوجه های کباب شده یا همراه با معجون سالاد نیز مصرف می شود.
با توجه به سلیقه شما، می توانید از سس های متنوع دیگری را نیز به عنوان همراه جوجه کباب خود استفاده کنید، مثل سس تریاکی، سس خوشبوکننده، سس شیشه کبابی، سردی یا بابا غنچه. مزیت استفاده از سس های خانگی برای جوجه کباب این است که می توانید از مواد اولیه ارگانیک استفاده کنید و از مصرف مواد نگهداری شده و افزودنی های شیمیایی جلوگیری کنید.
طرز تهیه سس تند و ترش برای جوجه کباب
سس تند و ترش یکی از مهمترین اجزای همراه با جوجه کباب است که باعث افزایش طعم و شیرینی غذا میشود. برای تهیه این سس نیاز به موادی از قبیل سرکه، رب، شکر، نمک، پیاز و گردو است.
اولین قدم در تهیه سس تند و ترش، خرد کردن پیاز است. بعد از خرد کردن پیاز، آن را به یک قابلمه اضافه کرده و روی حرارت قرار داده و به مدت چند دقیقه تفت میدهیم تا پیاز کاملاً نرم شود.
پس از آن، به پیاز، رب، سرکه، شکر، نمک و آب اضافه کرده و مواد را به هم بزنید. سپس همه مواد را تا گرفتن جا به صورت یکجا در قابلمه بگذارید و به مدت چند دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود.
نکته مهم در تهیه سس تند و ترش، اضافه کردن گردوی خرد شده است. گردوی خرد شده به سس تند و ترش طعم و مزه ویژه ای میبخشد.
بعد از گرفتن جا و بدست آوردن غلیظی مطلوب سس تند و ترش، آن را از روی حرارت برداشته و داخل یک سینی یا بشقاب بریزید. سپس سینی را در یخچال قرار دهید تا سس خنک شود. این سس را میتوان به همراه جوجه کباب و ریحان سبز سرو کرد که طعم و شیرینی غذا را افزایش میدهد.