طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ رستورانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ رستورانی

ساندویچ مرغ و قارچ یکی از محبوب‌ترین ساندویچ‌های رستورانی است که با طعم و طراوت منحصر به فرد خود، هر ذائقه‌ای را مسحور خود می‌کند. برای تهیه این ساندویچ شما به مواد اولیه‌ای نیاز دارید که عبارت‌اند از: نان تازه، تخم‌مرغ، قارچ رسته، پنیر چدار، نمک و فلفل به میزان دلخواه.

ابتدا مرغ را بپزید تا کاملاً پخته شود و سپس آن را به صورت ریز خرد کنید. سپس قارچ را نیز به صورت ریز خرد کنید و آن را با مرغ تفت دهید تا قارچ نرم شود. سپس تخم‌مرغ را با نمک و فلفل به میزان دلخواه خود بزنید و مواد تفت‌داده را به آن اضافه کنید.

در مرحله بعد، نان را توسط توستر یا تابه تست کنید تا به قسمت‌هاش موجود در رستوران‌ها باشید. سپس خلال پنیر را روی نان بگذارید و مخلوط مرغ و قارچ را روی آن بریزید.

ساندویچ مرغ و قارچ رستورانی آماده سرو و مصرف می‌باشد. شما می‌توانید به این ساندویچ ماست، سس کچاپ یا دلخواه خود اضافه کنید. این ساندویچ مناسب برای صبحانه یا ناهار است و می‌تواند همراه میان‌وعده‌های دیگر باشد.