تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه زرشک پلو مجلسی
زرشک پلو یکی از غذاهای معروف و محبوب در فرهنگ ایرانی است که به خاطر طعم شیرین و ترش و همچنین ظاهر زیبا و رنگارنگ آن، در مجالس و جشنهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. زرشک از توت فرنگیهای کوهستانی با طعم ترش و شیرین است که با نازکی و شفافیت زرشک خوب طعم دلپذیری به غذاها میدهد.
برای تهیه زرشک پلو مجلسی ابتدا باید برنج را برای مدت 30 دقیقه در آب خیس کنیم. سپس آب را ریخته و برنج را با نصف کره یا روغن تابهایرانی به مدت چند دقیقه تفت دهیم تا همگی روغن را بپذیرد. سپس به آن یک لیوان آب گرم و نمک اضافه کرده و روی حرارت ملایم پخت کنیم.
در مرحله بعدی، باید زرشک را با آب کمی بپزانیم تا نرم شود. سپس آن را با کره تابه یا روغن سرخ کنید تا طعم خوبی به زرشک بدهد. سپس برای افزودن زنگبیل و دارچین به زرشک اضافه کنیم و همه را با هم بخوبی مخلوط کنیم.
و با این مراحل زرشک پلو مجلسی آماده است. میتوانید آن را با برنج گرم سرو کنید و بر روی آن زرشک و سبزیجات تزئین کنید. این غذا خوشمزه و شیرین-ترش میتواند جلوه زیبایی به میز میهمانی شما بدهد و خاطرات خوبی را برای مهمانان به ارمغان بیاورد.