طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و رستورانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و رستورانی

اگر به دنبال یک غذای بسیار خوشمزه و شاداب‌کننده هستید، می‌توانید با تهیه زرشک پلو با مرغ، در هر مجلس و رستورانی، طعم بی‌نظیر این غذا را تجربه کنید. این غذا، یکی از اصیل‌ترین و خوش‌مزه‌ترین غذاهای ایرانی است که از مزه و طعم زیادی برخوردار است.

در طرز تهیه زرشک پلو با مرغ، باید ابتدا برنج را در آب شور سرخ کنید و سپس با زده کردن تخم مرغ، به آن رنگ زردی دهید. سپس، پیاز را تفت دهید و مرغ را اضافه کنید تا بپزد. در ادامه، پوره زرشک را با روغن درست کنید و به مرغ اضافه کنید تا قشنگ پخته شود. سپس نان تازه را در تابه ای تفت دهید تا خنک‌شود و پس از خنک‌شدن آن را در قالبی سخت که پکیج شده است، با فشار رویِ آن شکل دهید.

نهایتاً، باید برنج را به صفحه‌ای سرخ شده اضافه کنید و سپس کیکی نان را روی برنج قرار دهید. بعد، زرشک را روی برنج بریزید و با مرغ پخته شده تزیین کنید. تزیین این غذا با شوید و بادام بسیار زیباست. اگر بخواهید به این غذا مزه و طعم بیشتری بدهید، می‌توانید خاک خردل به آن اضافه کنید و از یک چنگال چوبی برای مخلوط کردن خورشت‌ها استفاده کنید.

در مجالس خانوادگی و مهمانی‌ها، زرشک پلو با مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهاست که بنیان بر کارشناسی هنر آشپزخانه است. بدون شک، با سرو کردن این غذا در مجلسی یا رستورانی، خاطره‌ای شیرین و خوشایند برای شما، دوستان و خانواده یادداشت خواهد شد.



1. طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در خانه

زرشک پلو با مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در نگاه اول آن را دوست دارید. این غذا با ترکیبی از برنج شیرین، چند قاشق غذا خوری روغن، زرشک برشته شده، مرغ که سفت و چرب است و مجموعه ای از ادویه های خوشمزه تهیه می شود.

ابتدا برنج را شسته و رو به روش درست کردن برنج را دنبال کنید. سپس در یک قابلمه، روغن را داغ کنید و مرغ را به همراه ادویه های مناسب به آن اضافه کنید. پس از اینکه مرغ پخته شد، زرشک را برشته کرده و به مرغ اضافه کنید.

حالا برنج را به قابلمه اضافه کنید و آن را با ترکیب مرغ و زرشک مخلوط کنید. سپس آن را در کنار آتش بگذارید تا درجه حرارت پایینتری به آن بدهید. غذا را با یک دستمال پاک و سفید بسته و صبر کنید تا آن کاملا آماده شود.

وقت سرو کردن زدشک پلو با مرغ فرارسیده است! آن را روی یک ظروف بزرگ قرار دهید و گرم سرو کنید. چند قاشق غذا خوری زرشک خشک شده هم می‌تواند به گوشتی و مرغی سکه شده اضافه شود. میتوان بهترین تزئین را برای سرو این غذا انجام داد.قرار دهید و با استفاده از ادویه های دیگری مانند قرمزه، فلفل سیاه و زردچوبه، محبوبیت آن را افزایش دهید. تازگی و مزه این غذا را با نوشیدن آن تجربه خواهید کرد.



2. روش تهیه زرشک پلو با مرغ در رستوران

زرشک پلو با مرغ یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی است که در بسیاری از رستوران‌ها سرو می‌شود. این غذا به دلیل طعم خوشمزه، بوی خوشش و کمتر بودن چربی مورد علاقه بسیاری از افراد قرار گرفته است.

برای تهیه زرشک پلو با مرغ، اولین کار گرفتن برنج و تمیز کردن آن است. آبی کردن و بلعیدن برنج، مهم‌ترین مراحل اولیه در تهیه زرشک پلو است. سپس، مرغ را به صورت تکه‌ای در ظرفی قرار داده و به همراه پیاز و روغن سرخ کرده می‌شود. پس از آن، زرشک را در آب بجوشانید و برای ۳۰ دقیقه در آب نگهداری کنید تا از ترشی خود خلاص شود.

حالا اینکه مرغ سرخ شده، زرشک و برنج آماده شده‌اند، بهترین روش برای ترکیب همه مواد در پلو پختن است. ابتدا، لایه‌ای از برنج را در ظرف پخت پلویی به همراه مقداری از مرغ قرار داده و روی آن با لایه‌ای از زرشک پوشیده شود. همین کار را تا اتمام برنج و مرغ و زرشک ادامه دهید. سپس، ظرف پلویی را با درب نگهدارید و برای ۳۰ دقیقه به روی حرارت کم قرار دهید تا پلو آماده خوردن شود.

در نهایت، زرشک پلو با مرغ آماده است. برای سرو آن می‌توانید از یک ظرف بزرگ و زیبا استفاده کنید و روی آن تنها یک لیمو ترش را برش داده و قرار دهید. با این کار از ظاهری زیبا و رنگی جذاب برای پلوی شما نتیجه می‌شود. این غذای خوشمزه را در هر ساعتی از روز در رستوران‌های معتبر در سراسر ایران می‌توانید سفارش دهید.



3. آموزش زرشک پلو با مرغ در مجلس

آموزش زرشک پلو با مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای خورشتی ایرانی است که در مراسم های خاص مانند مجالس و عروسی ها سرو می شود. این غذا دارای طعم خاصی است که نه تنها طرفداران خود را در کشورمان دارد بلکه در سراسر جهان نیز بسیار محبوب است.

برای آموزش پخت این غذا، ابتدا باید برای نصف کیلوگرم مرغ، یک و نیم کوپ برنج را بهمراه دو کیلوگرم زرشک استفاده کنید. این مقدار برای چهار نفر کفایت می کند. در ابتدای کار باید زرشک را به آب خیسانده و بعد با زردچوبه و روغن داغ سرخ کنید.

سپس باید مرغ را پس از شستشو و تعمیر قطعات، با روغن داغ و پیاز سرخ شده تفت دهید. در ادامه باید برنج را نیم ساعت به همراه نمک، آب و زعفران (برای رنگ زرد) در آب جوش پخته و به مرغ و زرشک اضافه کنید. پس از یک ساعت پخت باید این غذا را با فرشی نازک سرو کنید.

این غذا به دلیل طعم بسیار خوشایند و ترکیب مواد غذایی مختلف، همیشه در مراسم های خاص و جشن ها سرو می شود و شاید از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی به شمار بیاید.



4. طرز ساخت زرشک پلو با مرغ در خانه

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای محلی ایران است که در هر سفره ایرانی به یافتن آن دست می‌یابید. اما برای ساخت چنین غذایی در خانه نیاز به تجربه و دقت دارید تا بهترین نتیجه را بدست آورید.

تهیه زرشک پلو با مرغ بسیار ساده است. برای شروع، مرغ را با آب و نمک درون قابلمه‌ای جداگانه بپزید. سپس از قابلمه به صورت کاملا جداگانه درآورید تا آب آن را به پلو اضافه کنید. داخل قابلمه را با فلفل دلمه‌ای و زعفران تزئین کنید. بعد از اینکه آب مرغ جوشید، زرشک را برای چند دقیقه درون آب خیس کنید تا ایستادگی خود را از دست ندهد. پس از آن درون ماهیتابه روی حرارت بذارید و تا زمانی که همه زرشک ها حدوداً سفت شوند، آنها را با کمی روغن تفت دهید. بعد از این مرحله، زرشک آماده برای اضافه کردن به پلو است.

برای ساخت پلو، از برنج به خوبی تمیز کنید و برای چند ساعت در آب خیس کنید تا برنج برای پزشدن آماده باشد. بعد با استفاده از روش مناسب، برنج را درون قابلمه در دمای کم با چند قاشق آب جاری کنید تا برنج نیم‌پز شود.

حالا می‌توانید زرشک‌ها را برای خوردن آماده کنید. برای این منظور، بعد از آماده شدن برنج، زرشک آبکشی شده را به قابلمه برنج اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در اینجا هم می توان چند قاشق آب خیس اضافه کنید تا غذا دچار خشک شدن نشود. در نهایت، روی غذا کمی روغن سرخ کرده بریزید و غذای مورد نظرتان آماده است.

در نهایت جهت نوش جان تان همراه با سالاد سرشار و شیرینی سنتی یا مربای مورد علاقه خود پیشنهاد می کنیم، لذت ببرید.



5. آموزش زرشک پلو با مرغ در رستوران

آموزش زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در بسیاری از رستوران‌ها در سراسر کشور سرو می‌شود. این غذا با ترکیب سبزیجات، مرغ و زعفران به عنوان یک غذای سنتی و خوشمزه شناخته می‌شود.

برای تهیه زرشک پلو با مرغ، ابتدا باید برنج را شسته و در آب پخت حلال بریزید تا از اثر پوسیدگی جلوگیری شود. سپس باید سیب زمینی را پوست کرده و به قطعات رنده کرده و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد از سرخ شدن سیب زمینی، می‌توانید به ابتدای برنج اضافه کنید. در ادامه باید مرغ را رویحی بدهید، سپس پوست کرده و به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس مرغ را با پیاز خلال شده، زرشک خشک، آبلیمو و همچنین نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط کنید. بعد از این مرحله، می‌توانید مرغ را به عنوان لایه دوم به برنج اضافه کنید.

در ادامه، باید زرشک را به صورت جداگانه با روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن زرشک، می‌توانید به عنوان لایه بعدی به زرشک پلو اضافه کنید. در این مرحله، باید برنج را باز کرده و با استفاده از سیخ چوبی، نیم کوبیده و سپس با پوست مرغ و زرشک به هم مخلوط کنید.

آموزش زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که سرویس دهی در رستوران‌ها پیشنهاد می‌شود. این غذا به صورت سرد و گرم سرو می‌شود و با با ترکیبی از پلوی رنده شده و سبزیجات خوشمزه و عطر دار ازجمله زعفران، آویشن و فلفل سیاه تهیه می‌شود. طعم و مزه خاص و بی نظیر زرشک پلو با مرغ تجربه‌ای خوشایند خواهد بود که به عنوان یک غذای سنتی محبوب هموطنانمان می‌تواند لذت بخش باشد.



6. روش تهیه زرشک پلو با مرغ در مجلس

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است که در مجالس و جشن‌ها به عنوان یکی از انواع غذای اصلی سرو می‌شود. این غذا با استفاده از انواع مختلف مرغ و زرشک و برنج تهیه می‌شود.

روش تهیه این غذا به این صورت است که در ابتدا برنج را شسته و با ابی که نمک داخل آن حل کرده‌ایم، در دستگاه نصب شده در قابلمه می‌ریزیم تا جوش بخورد. سپس برنج را به‌مدت حدود ۱۰ دقیقه بر روی حرارت کم آماده می‌کنیم تا برنج پخته شود. در این مدت، مرغ را نیز تمیز کرده و به قسمت‌های کوچک تقسیم می‌کنیم.

در مرحله بعد، زرشک را نیز تمیز می‌کنیم و به دو نیم‌کیلوی زرشک یکی دو قاشق روغن اضافه کرده و به مدت چند دقیقه سرخ می‌کنیم تا رنگش تغییر کند. زرشک را در ظرفی جداگانه می‌ریزیم تا برای اضافه کردن به برنج آماده شود. در این مرحله، مرغ را هم در کنار زرشک در مقداری روغن سرخ می‌کنیم تا رنگش تغییر کند و آماده شود.

پس از آماده شدن برنج، می‌توانیم به آن زرشک و مرغ را اضافه کرده و با هم مخلوط کنیم تا همه‌ی مواد به هم متصل شوند. سپس برای آماده شدن، قابلمه را روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا حدود ۳۰ دقیقه زیر نظر داشته باشیم و بعد از آماده شدن آن را از روی حرارت بر می‌داریم.

در نهایت، این غذا را با قلیان و سایر پیش غذایی‌های ایرانی مانند انواع سالاد و ماست و ... سرو می‌کنیم تا لذت کاملی از مهمانی و جشن خود ببریم.