طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی مجلسی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی مجلسی

زرشک پلو با مرغ زعفرانی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در میان خانواده های ایرانی است. این غذا به سادگی تهیه می شود و با ذائقه های مختلفی همراه است. برای تهیه این غذا ابتدا باید برنج را بدرستی شسته و برای نیم ساعت آبکشی کرده و بعد به آن نمک اضافه نمود.

پس از این مرحله، زرشک های خشک خود را با آب سرد شسته و داخل آبکش قرار داده تا برای تمیز شدن آبکشی شوند. بعد از آبکشی زرشک ها، بهتر است آنها را در کمی روغن تفت داده و شیرین کنیم. برای شیرین کردن زرشک می توانید از مقداری شکر و آب گلاب استفاده کنید.

حالا باید پیاز ها را خلال کرده و برای نرم شدن آنها را با روغن تفت داد. بعد از تفت دادن پیازها می توانید به آنها مرغ را اضافه کرده و به همراه زعفران و نمک به مدت حدود 30 دقیقه تفت دهید.

سپس برنج را به همراه تنور و کمی روغن روی حرارت قرار داده و خوب پخته شود. سپس از بین 3 لایه برنج، لایه اول را به ظرفی جداگانه منتقل کرده، به آن روغن اضافه کنید و البرز می کنید. سپس لایه دوم برنج را بر روی لایه اول قرار داده و باز هم همان کار را کنید.

روی لایه دوم، پیاز های تفت داده شده را و سپس مرغ با زعفران را به صورت همگانی روی لایه دوم برنج قرار داده و همین کار را برای زرشک نیز انجام دهید. در نهایت ظرف را به مدت 30 دقیقه بر روی آتش خیلی کم گذاشته و خوب بپزید تا برنج خیس شود. سپس پلو را برای مدت 5 تا 10 دقیقه در دمای کم فر روی حرارت بگذارید تا در کنار هم جمع شوند. این پلو را می توان با ماست و ترشی خورد.



1. آموزش تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی مجلسی

زرشک پلو با مرغ زعفرانی یکی از غذاهای محبوب در ایران است. این غذا با استفاده از مواد اصلی مانند برنج، مرغ، زرشک، پیاز و ادویه جات تهیه می‌شود.

تهیه این غذا به دو روش متفاوت انجام می‌شود. در روش اول برنج همراه با مرغ و زرشک در قابلمه با هم پخته می‌شود و در روش دوم ابتدا برنج در قابلمه پخته شده و سپس مرغ و زرشک به آن اضافه می‌شود.

در هر دو روش تهیه، ابتدا برنج با آب جوش و نمک پخته می‌شود و سپس به آن کشک و زعفران اضافه می‌شود تا طعم و رنگ دلخواه برای پلو فراهم شود.

برای تهیه مرغ زعفرانی، مرغ با پیاز و ادویه‌های مختلف در قابلمه پخته می‌شود و سپس زعفران، رب گوجه فرنگی و آب اضافه می‌شود تا به طعم و رنگ دلخواه رسیده و به عنوان تنور نقش کند.

در نهایت، زرشک نیز شسته و برای تزئین پلو به آن اضافه می‌شود تا به طعم خوبی دست یابد. با توجه به علاقه به مقدار زرشک، می‌توانید تعیین کنید که چه مقدار زرشک باید برای تهیه این غذا استفاده شود.

با توجه به ترکیب برنج، مرغ و زرشک، زرشک پلو با مرغ زعفرانی یکی از غذاهای غنی و سالم برای سرو در میز مجلسی است که طعم بسیار خوبی دارد و معمولا به عنوان غذای اصلی در جشن‌ها و مراسم‌های مختلف سرو می‌شود.



2. مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی مجلسی

برای تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی مجلسی، ابتدا مواد لازم باید آماده شود. برای پخت این غذا، موادی مانند برنج، گردو، زرشک، سیر، پیاز، زعفران، مرغ، نمک و فلفل سیاه به تعداد لازم استفاده می‌شود.

برای شروع، برنج را با آب شور و سرد برای چند ساعت خیس کنید. سپس آن را در آب جوش به مدت 10 تا 15 دقیقه پخته و آب آن را صاف کنید. سپس برای آماده شدن پلو، پیاز را خرد کرده و در روغن گرم سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس مرغ را با سیر خرد شده و نمک و فلفل سیاه به همراه پیاز سرخ شده، درون مایه‌ی تابه بپزید.

برای سرخ کردن زرشک، آن را با روغن در تابه سرخ کنید تا خوشمزه شود. سپس درون تابه مرغ همراه با زرشک و گردو بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید. سپس ادویه‌های لازم را نیز اضافه کنید و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید تا مزه‌ی خوبی بگیرد.

نوبت به روی برنج می‌رسد. ابتدا از ادویه‌های خاص مانند زعفران استفاده می‌کنیم. برای آماده شدن زعفران، آن را با آب گرم مخلوط کنید و بگذارید تا رنگ بگیرد. سپس برنج را در تابه با روغن و زعفران سرخ کنید تا مزه‌ی خوبی از خود بیشتر نشان دهد.

حالا فرآیند اجرای دو قسمت از غذا به پایان رسیده است. برای آماده شدن غذای زرشک پلو با مرغ زعفرانی مجلسی، برنج سرخ شده را در ظرفی گذاشته و روی آن مایه‌ی مرغ را بریزید. سپس برنج دیگری را روی مرغ بریزید و آن را با مایه‌ی دیگر خوب مخلوط کنید. در نهایت زرشک را روی بالای پلو بریزید تا این غذا ظاهری بسیار خوشنما داشته باشد و به خوبی برای سرو کردن در میز مجلسی مناسب باشد.



3. مراحل طبخ زرشک پلو با مرغ زعفرانی مجلسی

مرحله‌های طبخ غذاهای مختلف، از جمله پلوها، برای هر کسی ممکن است که نیاز به کمک داشته باشد چرا که زمان و تجربه برای شخصی که می‌خواهد بهترین نتیجه را بگیرد، مطیع نیست. زرشک پلو با مرغ زعفرانی یکی از پلوهای سنتی و خوشمزه ایران است که می‌توان از آن به عنوان یک غذای شام یا نهار لذت برد. در این راهنمایی، شما با مراحل تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی آشنا خواهید شد.

مراحل اولیه طبخ زرشک پلو با مرغ زعفرانی شامل خیساندن آرد برای تهیه قیمه زغالی و همچنین شستشوی برنج و زرشک است. سپس شما باید مرغ را بر روی حرارت قرار دهید تا به کمی زردرنگ تبدیل شود. پس از این مرحله، مرغ را تفت دهید تا کمی سرخ شود.

پس از اینکه مرغ آماده شد، برنج را در آب جوش دو سوم پخته شده و در ظرف پلویی قرار دهید. سپس قیمه زغالی یا برشته شده را به آن افزوده و به مدت ده دقیقه با حرارت ملایم شعله بگذارید. سپس زرشک را با روغن سیر تفت دهید و آن را به برنج اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید و به مدت بیست دقیقه بر روی حرارت کم به روی حرارت مورد نظر بگذارید تا پخته شود.

در نهایت، زرشک پلو با مرغ زعفرانی آماده است. این غذا را با سبزیجات تزئین کنید و برای طعم بیشتر، از زعفران و بادام برای تزئین استفاده کنید. با این راهنمایی بسیار ساده و قابل فهم، شما می توانید زرشک پلو با مرغ زعفرانی خوشمزه و کاملی را تهیه کنید.



4. روش پخت برنج برای زرشک پلو با مرغ زعفرانی مجلسی

روش پخت برنج برای زرشک پلو با مرغ زعفرانی مجلسی، یکی از مشهورترین دستور پخت در کشور ایران است. این غذا با ترکیبی از برنج، زرشک، مرغ و زعفران تهیه می‌شود و طعمی خوشایند و خوشبو به ما می‌دهد.

برای پخت زرشک پلو با مرغ زعفرانی، ابتدا باید برنج را برای افزایش مزه و قوام به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس کنید و سپس مواد دیگر را آماده کنید. برای زرشک طبیعی، یک سری زرشک را بدون شستشو و به همراه سرخ کردن در روغن سرخ کنید. سپس مرغ را پخته و با زعفران و ادویه‌های موردنیاز، طعم و مزه مناسبی برای قسمت مرغی پلو خواهید داشت.

حالا با توجه به نوع برنجی که می‌خواهید استفاده کنید، نیاز است تا آن را با دقت پخته و پس از خام شدن آن، ادویه‌های موردنظر خود را به آن بیفزایید. برای پخت برنج، ابتدا آن را با آب شور سرد با نسبت دو به یک به مدت سی دقیقه به صورت روی شعله بلند به جوش آورید سپس با آب لبریز و دو قاشق غذاخوری نمک نسبت به هر دوبرابر آب شروع کنید به پخت آن.

هنگام پخت برنج، نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که برای کاهش زمان پخت، باید از آن برای دوبار پخت مقداری برداشت کنید و از سمت دیگر آن را نیز پخته کنید. بعد از پخت برنج، به اضافه زعفران و روغن مواد دیگر را با هم ترکیب کنید و در همین مرحله، زرشک سرخ شده را به پلو اضافه کنید.

حالا کافیست پلو را به صحنه سرو کرده و به همراه مرغ زعفرانی سرو کنید. می‌توانید با آرایش گل و محصولات خشکی نظیر بادام و پسته، پلو تزئین کنید. این غذا غنی از مواد مغذی و خوشمزه است و به همراه سالاد سبزیجات، دوستداران غذاهای سنتی و خانگی را شاد کنید.



5. نحوه تهیه مرغ زعفرانی برای زرشک پلو

تهیه‌ی مرغ زعفرانی برای زرشک پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایرانی است. این غذا از دو قسمت تشکیل شده است، قسمت نخود و برنج که بصورت زرشک پلو درست می‌شود و قسمت مرغ که به صورت مرغ زعفرانی درست می‌شود. در این طبقه‌بندی، مرغ زعفرانی به عنوان یک نوع غذای خوشمزه و ارزشمند شناخته می‌شود.

برای تهیه‌ی مرغ زعفرانی ابتدا مرغ‌ را بصورت دلخواه خرد کنید و در تابه‌ای با روغن تفت بدید تا از رنگ رو به رو شود. سپس پیاز‌ها را برش داده و به مرغ اضافه کرده و تفت دهید. بعد از این مجموعه از زعفران، آب، نمک و فلفل آماده‌ شده را به مرغ اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. مرغ و قسمت‌های دیگر از مواد را به مدت حداقل یک ساعت کنار بگذارید تا مزه‌ها و ادویه‌ها به آنان نفوذ کند.

بعد از آماده‌ شدن مرغ زعفرانی، می‌توانید آن را با زرشک پلو سرو کنید. برای سرو زرشک پلو، ابتدا باید برنج را آماده‌ کنید و در کاسه‌ای بزرگ به همراه آب و نمک بپزید. سپس زرشک به صورت جداگانه به همراه سیر ریز شده و سبزی‌ها نیز روی برنج سرو می‌شوند. در نهایت، مرغ زعفرانی را در داخل زرشک پلو قرار داده و همراه با سبزی‌ها و زرشک سرو کنید.

در نهایت،‌ باید توجه داشت که تهیه‌ی مرغ زعفرانی برای زرشک پلو یکی از سخت‌ترین قسمت‌های پخت این غذا است و نیازمند زمان و حوصله است. با این حال، همچنان خوراکی خوشمزه‌ای است که می‌توانید در جشن‌ها و مهمانی‌ها سرو کنید.



6. طریقه سرخ کردن زرشک

سرخ کردن زرشک یک روش ساده، سریع و خوشمزه برای تزیین غذاها و سالادها است. با رعایت چند نکته، می‌توانید زرشک را به بهترین شکل ممکن سرخ کنید.

اولین گام در سرخ کردن زرشک، شستن آن با آب سرد است. سپس زرشک را در یک سطل آب خیس کنید تا خاک و گل روی آن برداشته شود و سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب نگه دارید تا یکم نرم شود.

سپس زرشک را روی یک دستمال قرار دهید تا خشک شود. در شعله متوسطی رویی که از حرارت گاز یا روغن به دست می‌آید، مقداری روغن در یک تابه تخت یا قوطی را داغ کرده و زرشک را به آرامی به داخل آن بریزید و در آن بمالید تا کمی سرخ شود.

در همین حال، می‌توانید با استفاده از چوبه‌ای، زرشک را همراه با روغن به خوبی هم بزنید تا بیشترین مقدار روغن درون زرشک جذب شود. حتما دقت کنید که زرشک را در قوطی نگه دارید تا روغن تماما درون زرشک جذب شود.

بعد از سرخ شدن، زرشک را از تابه بیرون بکشید و روی یک دستمال سفت گذاشته و با دستمال دیگری روی آنی که روی زرشک قرار دارد، فشاریابی کنید تا روغن اضافی جذب شود و زرشک لطیف تر و خوشمزه تر شود. سپس زرشک سرخ شده را بعد از خنک شدن می توانید به دلخواه به غذاها یا سالادهای خود اضافه کنید.