آماده کردن مواد لازم برای تهیه رول مرغ پنیری سوخاری
تهیه غذا در خانه برای بسیاری از ما دغدغه مهمی است، به ویژه زمانی که برای مهمانی یا جشن بزرگی باید به چندین نفر غذا سرو کنیم. یکی از پلتفرمهای محبوب در خانه، طهی های خودمانی هستند. تهیه رول مرغ پنیری سوخاری یکی از طهی های خوشمزه و پرمزه هست که برای هر دوستدار غذا توصیه میشود.
برای تهیه این غذا اولین چیزی که نیاز دارید مواد لازم است. برای مواد لازم بهتر است از مغازه مورد علاقه خود خرید کنید. برای این طبقه غذایی، با اینکه لیست مواد کامل خود را بر اساس سلیقه شخصی خود خواهید داشت، معمولا مواد لازم برای تولید رول مرغ پنیری سوخاری در بردارنده مرغ، کره، خمیر پیرشه، پنیر چدار، ریحان خشک، گلاب و نمک هستند.
بعد از خرید مواد لازم، باید دوباره به درس آشپزی برگردیم و با دقت زیاد آنها را آماده کنیم تا بتوانیم غذایی خوشمزه و سرشار از مواد روغنی و پروتئینی درست کنیم. برای تولید شما نیاز به رعایت نکات و مراحل نحوه تهیه داشته باشید، اما نیز به دقت برخورد کنید تا مواد را به درستی نچسبانید.
پس از پختن رول مرغ پنیری سوخاری، شما میتوانید آن را برای میهمانان خود سرو کنید و از غذایی خوشمزه و شیرین که خودتان تهیه کردهاید، لذت ببرید. این غذا تنها با یک ظرف چای سیاه کافیست و میتواند ملایمت و فوقالعاده برای مهمانان شما را فراهم کند.
تهیه دستور پخت رول مرغ پنیری سوخاری
روش تهیه دستور پخت رول مرغ پنیری سوخاری
از دستورات خوشمزه و محبوب در بین خانواده هاست؛ که به سادگی قابل تهیه و پخش هستند. در این دستور خواص مرغ از لحاظ مفید بودن با بازیافت چربی ها ترکیب می شود و یک فست فود خانگی مناسب برای دور همی های دوستانه و خانوادگی محسوب می شود. برای تهیه این دستور باید موارد زیر را آماده کرد و طبق روال زیر عمل کنیم.
مواد لازم:
- چرمه مرغ
- پیاز رنده شده
- نمک و فلفل
- پنیر پیتزا
- ماست یا شیر
- روغن سیب زمینی برای سرخ کردن
روش پخت:
1. در ابتدا چرمه های گوشت شده را به همراه پیاز رنده شده، نمک و فلفل در یک ماهیتابه قرار دهید و آن را با روغن سیب زمینی تفت می دهیم.
2. به عنوان مهمان دعوتیمان در همان موقع می خواهیم نمایشی چشمگیر برای آنان داشته باشیم؛ بنابراین باید پنیر را با ماست یا شیر مخلوط کرده و از روی حرارت گرفته و سایر مواد آن را به مانند تزئیناتی در کنار خود نگه داریم.
3. به ماهیتابه روغن کمی اضافه کرده و چند لحظه تا سرخ شدن نگه می داریم.
4. حال به دهانه ماهیتابه مرغ پخته شده را قرار داده و پنیر را روی آن پهن کرده و کف ماهیتابه را بسته و در حال سرخ شدن برای حدود 10 دقیقه تا گرفتن رنگ طلایی و آماده بودن پخته می باشد.
5. سپس از ماهیتابه بیرون بیاوریم و با چاقوی تیز رول های سوخته شده مرغی را داخل آن تراش دهیم تا به صورت رول شکل باشند.
6. در روشن شدن مهمانی به میز قرار دهید، تا نظرات چشمگیر شما را داشته باشد. به همراه ترشی و سس های یک جوانه خوب در باغ به دیگران بخورانید.
7. رول مرغ پنیری سوخاری می تواند به پنیر مورد نظر شما عملکردی موفقیت آمیز داشته باشد.
به راحتی و به صورت سریع و آسان می توانید این دستور بسیار خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.
آماده کردن مواد پایه برای تهیه ماسه روتی
ماسه روتی یکی از خوراکی های محبوب و سنتی ایرانی است که در نواحی مختلف کشور معمول است. این خوراکی با استفاده از مواد پایه ای تهیه می شود که به صورت ساده و در دسترس مردم قرار دارد. در ادامه به نحوه آماده کردن این مواد پایه برای تهیه ماسه روتی پرداخته می شود.
اولین ماده پایهای که برای تهیه ماسه روتی لازم است، آرد گندم است. آرد را با آب یا شیر مخلوط کرده و تا جایی که ماسه روتی شما نیاز دارد، برای ده تا بیست دقیقه در آبکشی قرار دهید تا بعد از آبکشی کلیه اضافی آب خارج شود.
ماده دوم پایه برای تهیه ماسه روتی، پیاز است. پیاز را خیلی ریز خرد کنید و به آرد اضافه کنید. پیاز باعث می شود که ماسه روتی بوی خوبی داشته باشد و به آن طعمی خاصی بدهد. همچنین، بهتر است پیاز را قبل از اضافه کردن به آرد، در روغن تفت دهید تا بوی بدی که در پیاز هست در رفع شود.
ماده سومی که برای تهیه ماسه روتی نیاز دارید، روغن است. روغن باعث می شود که ماسه روتی شما شفاف تر به نظر برسد و مانند ماسه طلایی درخشان شود. برای آماده کردن ماسه روتی، بهتر است از روغن سبزیجات استفاده کنید. در غیر این صورت، هر نوع روغن گیاهی هم مناسب است.
در ادامه، می توانید سایر مواد پایه ای که برای تهیه ماسه روتی لازم هستند، مانند نمک و ادویه جات را نیز به صورت مناسب به ماسه روتی خود اضافه کنید. با انجام این کارها می توانید یک ماسه روتی با طعم و بوی خاص و شفاف تر، تهیه کنید.
پخت ماسه روتی
پخت ماسه روتی یکی از غذاهای خوش طعم و محبوب در مناطق مختلف ایران است. این روتی به شکل بسیاری از غذاهای پیشپزشته مانند نان، پلو و غذاهای خوراکی دیگر سرو میشود. بدون شک، ماسه روتی با چندین انواع دیگر روتی از جمله پیاز، نمک، پنیر، سبزیجات و گوشت یکی از جایگاههای معتبر در زندگی امروزی جامعهی ایرانی دارد.
برای پخت ماسه روتی بهتر است ابتداونسان آنرا دو بار بشویید و چون مقدار برشهایی که برای نظافت و برداشت باید صورت بگیرد زیاد است، میتوانید از مواد ظرفشویی یا دستکش استفاده کنید. سپس ماسه را در یک ظرف مخصوص مخلوط کرده و به شکل پرس منده شده در ظرف قرار میدهیم. سپس در زمان پخت، از یک تابه با قطر کم استفاده کنید.
شما میتوانید به صورت حرفهای و با دید خوب، ماسه روتی را برای پخت به تابه اضافه کنید. از آنجا که ماسه روتی چندین خواص و ویژگی دارد که از جمله نیمهخشک بودن و جذب رطوبت است، برای جلوگیری از سوزاندن و خشک شدن آن، میتواند کمی آب بریزید. سپس از روی حرارت ملایم و بازوی شما، ماسه روتی را به مدت چند دقیقه پخته و سپس پخته شده را از طریق دستگاه امنیتی به ظرف انتقال دهید. با مجموعهای از ابزارهای با کیفیت بالا نظیر سعوزی، چنگال و چاقو، ماسه روتی را به بهترین شکل ممکن برای سرو به میز تهیه کنید.
در نتیجه ماسه روتی یک غذای پرطرفدار، خوش طعم، مغذی و فوق العاده مفید است که میتوانید با استفاده از این روش های ساده امروزی در خانه تهیه کنید. همه میتوانند به سهولت این روتی را برای صبحانه، عصرانه یا شام تهیه کنند و به همراه دیگر غذا ها به میز نشینند.
خمیر برگ را آماده کنید
خمیر برگ یکی از مهمترین اجزای غذایی در آشپزی ایرانی است. این خمیر برای تهیه برگ پلو و خورشتهایی مانند قورمه سبزی، قیمه و حلیم بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. خمیر برگ از شیرین کردن دستور غذایی، افزایش علیت و مزه غذایی پرهیزی و بهطور کلی بهبود کیفیت صفحات غذایی برخوردار است.
برای آماده کردن خمیر برگ بهتر است از آرد نخودچی یا نخود ترش استفاده کنید. این نوع آرد در بازار یافت میشود. برای تهیه خمیر برگ، ابتدا مقداری آرد را در ماهیتابه یا قوری به همراه آب حرارت داده و با هم مخلوط کنید. سپس مقداری روغن زیتون و نمک را به خمیر برگ اضافه کنید. باید توجه داشت که خمیر برگ نباید خیلی نرم باشد.
بعد از مخلوط کردن این مواد، خمیر برگ را استراحت داده و بگذارید تا خوب متصل شود. سپس باید خمیر را روی دستگاه تخته نرم کرد. در نهایت باید خمیر را به قطعات مناسبتر (برگهای بزرگ تر یا کوچک تر و ...) تقسیم کرده و با آنها مواد غذایی خود را تهیه کنید. با رعایت تکنیکهای درست تولید خمیر برگ، میتوانید بهراحتی صفحاتِ پرهیزی و خوشمزهای برای خود تهیه کنید.
بستن خمیر برگ
بستن خمیر برگ یکی از پرکاربردترین و مهمترین فعالیتها در هنر آشپزی ایرانی است که در بسیاری از غذاهای سنتی از جمله پیتزا، برگر، دوغ کنجدی، خورشت قورمه سبزی و... به کار میرود. برای آموزش بستن خمیر برگ، ابتدا باید به نکات زیر توجه کنید.
1- مناسبترین خمیر برای بستن پیتزا و برگر آن است که روی آن تخم مرغ زده شده باشد.
2- بستن خمیر برگ به نوع فر مورد استفاده برمیگردد؛ در فرهای گازی، برگرها را باید باز بگذارید تا داخلشان خشک شود، بعد از آن با آتش برای چند دقیقه دیگر در فر آماده سازی شده و در نهایت با خمیر برگ بسته میشوند.
3- بستن خمیر برگ نیز به شکل مورد نظر شما میتواند باشد. برای برگر معمولا به شکل گرد شکلی بسته میشود.
4- بستن خمیر برگ باید به گونهای باشد که داخل غذا و همچنین خمیر برگ به خوبی پخته شده باشد و هیچ بخشی از خمیر برگ را بدون پخته شدن نگه ندارد.
با توجه به نکات بالا میتوانید به راحتی خمیر برگ را به شکل مطلوبی بپوشانید و سپس در فر آماده کردن خوشمزههای خود باشید. در نهایت میتوانید با استفاده از بهترین مواد اولیه و تکنیکهای مناسب، برای عزیزان خود دلایلی برای شادی و خوشحالی فراهم کنید.