طرز تهیه رول اسفناج با خمیر یوفکا
رول اسفناج با خمیر یوفکا یکی از غذاهای خوشمزه و با طعم عالی می باشد که درست کردن آن به راحتی قابل انجام است. برای شروع باید اسفناج را به دقت شسته و ریشه های آن را کنده کرده و خرد کرد. سپس بهتر است آن را در آب جوش بریزید تا کمی نرم شود.
سپس می توانید خمیر یوفکا را برداشته و آن را با آرد خشک کرده و آب درست کنید. بعد از اینکه خمیر را کاملا آماده کرده اید، آن را با دست تقسیم بندی کنید و هر بخش را به شکل تقریبا مربعی با اندازه مناسب آماده کنید.
سپس باید اسفناج خرد شده را روی پایه رول خمیر وسط بگذارید و سپس با کمک پایه رول خمیر، اسفناج را درون خمیر پیچیده و رول کنید. بعد از آن را درون قاب داخل فر بگذارید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته کنید. بهتر است بعد از مدت زمان مشخص شده، غذا را بیرون بیاورید و آن را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه در دمای کمتر باقی بگذارید تا غذا کاملا درونش پخته شود.
بعد از این مرحله رول اسفناج با خمیر یوفکا آماده است و شما می توانید آن را با سس مورد علاقه تان سرو کنید و از غذای خوشمزه و سالم خود لذت ببرید.
نکات مهم در تهیه رول اسفناج با خمیر یوفکا
تهیه رول اسفناج با خمیر یوفکا یک غذای سالم و لذیذ است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این غذا با استفاده از اسفناج، پنیر و خمیر یوفکا تهیه میشود. در این مقاله، نکات مهم در تهیه رول اسفناج با خمیر یوفکا را بررسی خواهیم کرد.
نکته اول: استفاده از اسفناج تازه و شسته شده بسیار مهم است. برای تهیه این غذا باید اسفناج را شسته، خشک کرده و پس از برش دادن آن، آن را درون ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید.
نکته دوم: برای تهیه خمیر یوفکا، بهتر است از آرد سفید استفاده کنید. با توجه به این که خمیر یوفکا پخته شود، شما میتوانید از آرد سفید استفاده کنید، به جای آرد نخودچی.
نکته سوم: بهتر است پیاز را نریزید، به جای آن از سیر استفاده کنید. پیاز بعضی از افراد راحت تحمل نمیشود، به همین دلیل استفاده از سیر بهتر است.
نکته چهارم: بهتر است پیاز و سیر را قبل از اضافه کردن اسفناج با یکدیگر کمی سرخ کنید. این کار باعث میشود تا طعم پیاز و سیر غذا جامدتر شود.
نکته پنجم: برای تهیه رول اسفناج با خمیر یوفکا، هنگام کار با خمیر، به یک وسیله غذاساز نیاز خواهید داشت. با استفاده از این وسیله، خمیر یوفکا را آماده کرده و پس از اضافه کردن مواد دیگر، آن را به شکل رول در آورید.
در نهایت با توجه به این نکات، میتوانید رول اسفناج با خمیر یوفکا خود را تهیه کنید و از این غذای خوشمزه و سالم لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه رول اسفناج با خمیر یوفکا
برای تهیه رول اسفناج با خمیر یوفکا، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. مواردی که برای این منظور به آنها نیاز دارید شامل، اسفناج تازه، خمیر یوفکا، پنیر پیتزا، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه هستند.
برای شروع، باید اسفناج را بشویید و خشک کنید. سپس آن را به صورت خرد شده در دیگی با روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه به مدت چند دقیقه بپزید تا کاملا نرم شود. سپس از روی حرارت داغ بردارید و بگذارید سرد شود.
سپس باید خمیر یوفکا را باز کنید و روی آن پنیر پیتزا را بریزید. سپس روی پنیر، اسفناج پخته شده را قرار دهید و خمیر را به صورت رولی بسته و درون سینی فر بریزید.
بعد از قرار دادن رول در سینی فر، آن را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر آهسته پخت کنید. پس از پخته شدن، رول اسفناج با خمیر یوفکا آمادهی سرو و نوشیدن است.
همچنین شما میتوانید به طور اختیاری برای تزیین آن، روی رول اسفناج با خمیر یوفکا از یک لایه روکش تره فرنگی و روغن زیتون استفاده کنید. این مواد کاملا مخلوط و خمیری درست خواهند کرد که به رول شما جلوهی زیبایی میدهد.
طرز تهیه خمیر یوفکا برای رول اسفناج
برای تهیه خمیر آماده یوفکا برای رول اسفناج ابتدا باید آرد، نمک، شکر، خمیر خوراکی، روغن، تخم مرغ و آب را با هم مخلوط کنید. سپس با استفاده از ماشین مخصوص خمیرزنی، خمیر را حدود ۵ دقیقه از هم جدا کنید تا بیشتر قوام پیدا کند. سپس، خمیر را به دو بخش تقسیم کنید و از هر بخش یک رول ایجاد کرده و روی آنها را برابر به خمیر خوراکی توزیع کنید.
سپس روی یکی از رولها تره فرنگی را قرار داده و رول را با ترهفرنگی بپوشانید. سپس اسفناج را روی تره فرنگی بگذارید و آن را به دقت بپیچید. پایین رول را بریزید تا برابر با بالای رول باشد. با استفاده از آب، محکم کنید و با شانه را بریزید تا رول مربوطه بپوشانده شود. مشابه رول دیگر نیز به همین شکل تهیه و پخت میشود.
سپس رولها را در داخل قابلمه قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از مدت زمان مشخص شده، روی رولها را با مخلوطی از تخم مرغ و شیر بپوشانید و دوباره آنها را به مدت ۱۵ دقیقه دیگر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا سطح آنها طلایی شود. نهایتا، رولها را از طبقه بردارید و پس از خنک شدن، قطعاتی را به دلخواه خودتان برش دهید و سرو کنید.
طرز تهیه خمیر رول اسفناج
برای تهیه خمیر رول اسفناج، نیاز به موادی مثل آرد، تخممرغ، شیر، اسفناج، پیاز و نمک داریم. ابتدا اسفناجها را شسته و خرد میکنیم. سپس در یک تابه کمی روغن میریزیم و پیاز را رنده کرده به آن اضافه میکنیم تا رنگ پیاز تغییر رنگ داده و نرم شود. سپس اسفناج را به آن اضافه کرده و همراه با پیاز تفت میدهیم تا اسفناج برای تهیه خمیر رول اسفناج بهتر و رطوبت کافی پیدا کند.
از طرفی، برای تهیه خمیر رول، در یک کاسه آرد، تخممرغ، شیر و نمک را با هم مخلوط میکنیم تا یک خمیر بافت خوبی بدست آوریم. سپس خمیر را لازم است روی میز یا سطل آماده شده راست کنیم و با استفاده از یک رولینگ پین خمیر را به ضخامت دلخواه پخش میکنیم. سپس به این صورت عمل میکنیم که خمیر را روی ماهیتابه قرار میدهیم و اسفناجهای تفت داده شده را به شکل برشهای کوچک روی خمیر قرار میدهیم. سپس خمیر را با همراه ماهیتابه پهن میکنیم و رول میکنیم.
سپس رولهای تهیه شده را روی سینی و به صورت آجیلی روی دهانههای نرمال دستگاه فریزر قرار میدهیم، تا به مدت ۴۰ دقیقه فریزر کنیم و بعد از این مرحله، با توجه به سلیقه، میتوانیم رولهای اسفناجی را با سس گوجه فرنگی یا مایونز پخش شده روی دسته تزیینی سرو کنیم. این غذا یک خوراکی عالی برای میهمانی ها و مناسبات خاص است.
گام به گام تهیه رول اسفناج با خمیر یوفکا
رول اسفناج با خمیر یوفکا یکی از غذاهای خوشمزه و سالمی است که به راحتی و با طعمی عالی درست میشود. در این غذا، برگهای اسفناج با یوفکا خمیر شده و سپس با محتوایی شیرین و تند در داخل آن رول شده و در نهایت در فر پخته میشوند. در ادامه یک روند گام به گام برای تهیه این غذا بیان خواهد شد.
گام اول: شستشوی اسفناج. برگ های اسفناج باید به خوبی شسته شده و خشک شوند.
گام دوم: با آماده کردن مواد برای خمیر یوفکا شروع شود. مواد این خمیر شامل آرد، آرد گندم سفید، نمک، زردچوبه، آب یخ زده و یک تخم مرغ میباشد.
گام سوم: خمیر یوفکا را تهیه کنید. برای این منظور، تمامی مواد را در یک تیغه بزرگ قرار داده و به صورت دستی یا با یک میکسر به هم بزنید تا یک خمیر مرطوب درست شود.
گام چهارم: با استفاده از فرش قهوهای، اسفناج را با روغن سرخ کنید. سپس آن را روی دسته هایی از خمیر یوفکا بگذارید و پوششی را بر آن گذاشته و سپس رول کنید.
گام پنجم: رولها را با محتوایی شیرین و تند (مثل سس چیلی) پر کنید و سپس آنها را در فری گرم برای 12 تا 15 دقیقه با دمای 190 درجه سانتیگراد بگذارید تا امتحان کنید که تمام چیزی در داخل آن رویت کنید.
با انجام این مراحل ساده می توانید همانند یک آشپز حرفه ای، این غذا خوشمزه طبخ کنید و به خودتان و خانوادهتان سرو کنید.