طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده بدون فر

تهیه رولت گوشت چرخ کرده بدون استفاده از فر یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در این طرز تهیه، از یک ماهیتابه و چند وسیله ساده استفاده می‌شود. در ادامه به توضیحات کامل درباره چگونگی تهیه مربوط به این غذا می‌پردازیم.

‌اولین قدم در تهیه رولت گوشت چرخ کرده بدون فر، تهیه وسایل مورد نیاز است. برای این کار به یک ماهیتابه، یک کف چوبی، کاغذ روغنی، رولتر، قیف پودر پیاز، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه و یک تخم مرغ برای استفاده در تهیه مزه اصلی نیاز است.

پس از تهیه وسایل، شروع به آماده کردن مزه اصلی می‌کنیم. برای این کار به ماهیتابه مربوطه روغن ریخته و پیاز در آن ریز شده و سپس با تخم مرغ و آب خوب مخلوط می‌شود. سپس گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل سیاه به آن افزوده شده و مزه مورد نظر ما همراه با تقلیب مناسب تهیه می‌شود.

سپس برای توری کردن ماهیتابه از کف چوبی استفاده می‌شود. این کف چوبی از قبل روغن شده و کاغذ روغنی بر روی آن قرار داده شده است. سپس مزه تهیه شده در مرحله قبل روی کاغذ روغنی غلتیده و به صورت رولت شکل داده می‌شود. در این مرحله، توصیه می‌شود که مزه را به صورت مرتب و به همتایی قرار داده و سپس با استفاده از رولتر، بر روی آن فشرده شود تا از هر دو طرف مرغوب سرخ شود.

در نهایت لازم به ذکر است که این غذا می‌تواند با سس‌های مختلفی مانند سس مایونز، سس چیلی و یا سس شیرین تزیین و معرفی شود. می‌توانید این رولت گوشت چرخ کرده را با سالاد، نان و روغن زیتون سرو کنید و لذت بیشتری برای خود و دیگران به ارمغان آورید.



مواد لازم برای تهیه رولت گوشت چرخ کرده بدون فر

رولت گوشت چرخ کرده بدون استفاده از فر، یک غذای بسیار خوشمزه و راحت برای تهیه در خانه است. برای تهیه این غذا به چند مواد اصلی نیاز دارید که اولین مورد آن گوشت چرخ کرده است. برای این کار می‌توانید گوشت دل با همراه شماری از سبزیجات ازجمله پیاز و سیر را خرد کنید و به اندازه یک تهیه‌کننده‌ی رولت درست کنید.

سپس بهتر است که یک پیاز را خلال کنید و آن را با دوقسمتی از آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل داخل یک کاسه مخلوط کنید. در این مرحله، می‌توانید به طور دلخواه به مخلوط افزوده‌های دیگری مثل سیر، گل پونه و دارچین هم بیفزایید.

سپس گوشت تهیه شده را روی یک ورق پاکت روغن زده قرار می‌دهیم و مخلوط آرد و تخم مرغ روی آن ریخته و یک لایه نازک را بر فراز آن پخش کنیم. سپس می‌توانید سبزیجات دلخواهی مثل فلفل دلمه، جعفری، کرفس و مواد دیگر را روی لایه آرد قرار دهید و با کمک پاکت روغن زده، آن را به شکل یک رولت بسته و در یک قاب یا ظرف مناسب برای سرو و خدمت به میز روزانه ارائه دهید.

از این که طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده بدون فر را بخوانید، امیدواریم که از این غذا لذت ببرید و همچنین این را به دوستان و خانواده خود نیز معرفی کنید.



نحوه آماده سازی و قرار دادن مواد

آماده سازی و قرار دادن مواد شماره‌یکی از مهم‌ترین مراحل آشپزی است. در واقع، هر غذایی به نحو مناسبی آماده نشده باشد، باعث کاهش کیفیت آن می‌شود. در اینجا سعی می‌کنیم نحوه‌ی درست آماده‌سازی و قرار دادن مواد را به شما یادآوری کنیم.

نحوه‌ی آماده‌سازی مواد به دو صورت مختلف صورت می‌گیرد. اولین روش، آماده‌سازی مواد قبل از شروع طبخ است. در این روش، بهتر است تمامی مواد را قبل از شروع طبخ، مانند خرد کردن چوب گردو و خشک کردن گوشت، آماده کنید. به‌این‌صورت، زمان و صرفه‌جویی می‌شود و می‌توانید غذای خود را به بهترین شکل آماده کنید.

روش دوم، آماده‌سازی مواد در حین طبخ است. در این روش، می‌توانید مواد را هنگام پختن یک‌یک آماده کنید. به‌این‌صورت، مواد دائماً تازه‌تر باقی خواهند ماند و می‌توانید بهترین طعم و مزه‌ی غذای خود را به دست آورید.

همچنین، قرار دادن مواد نیز در طبخ غذا بسیار حائز اهمیت است. برای مثال، اگر مواد را در دمای بالا بگذارید، می‌تواند باعث سوخته شدن آنها شود. در عین حال، اگر مواد را در دمای پایین قرار دهید، مدت زمان طبخ بیشتری نیاز است و غذای شما ممکن است قابل خوردن نباشد. برای مثال، سبزیجات باید در دمای مناسب و فاصله‌ی مناسبی از آتش قرار داده شوند که از سوختن آنها جلوگیری شود.

در نتیجه، آماده سازی و قرار دادن مواد دو عامل بسیار مهم برای طبخ غذا هستند. با رعایت نکات فوق، می‌توانید غذایی با کیفیت و مزه‌ی عالی به دست آورید.



رولت گوشت چرخ کرده را چگونه پخته و سرو کنید

رولت گوشت چرخ کرده یکی از پرطرفدارترین غذاهای خانوادگی است که در تمام جهان مورد علاقه قرار دارد. این غذا از گوشت چرخ کرده و سبزیجات تهیه می‌شود و می‌تواند به صورت سرخ شده یا رولت شده باشد. در ادامه به توضیح روش‌های پختن و سرو کردن رولت گوشت چرخ کرده می‌پردازیم.

ابتدا باید گوشت چرخ کرده را با سبزیجات، نمک، فلفل و تخم‌مرغ مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به صورت صفحه تخت درآورده و برای حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از گذشت این مدت، می‌توانید رولت گوشت را به صورت رولت فرم دهید. برای کاهش شکنندگی، می‌توانید با دوغ یا پودر نان نیز داخل مخلوط قرار دهید.

حالا رولت گوشت را در قابلمه با روغن داغ سرخ کنید تا رنگ طلایی به دست آید. پس از پختن، رولت را از قابلمه خارج کرده و روی کاغذ آشپزی بگذارید تا روغن زیادی که از آن خارج شده است جذب شود.

سرو کردن رولت گوشت هم بسیار مهم است. می‌توانید به صورت داغ یا سرد پیشنهاد دهید. در حالت داغ، می‌توانید رولت را با سس قارچ یا سیر و روغن سرو کنید. همچنین اگر با سبزیجات تزئین کنید، بهتر خواهد بود. در حالت سرد، رولت را برای ساندویچ در کنار سبزیجات، گوجه‌فرنگی و چاشنی‌های دیگر قرار دهید.

در نهایت، مهم است در هر دو حالت داغ و سرد، رولت گوشت چرخ کرده تازه سرو شود تا مزه و طعم بیشتری به آن بدهد. به همین دلیل، باید آخرین مرحله سرو را با زودیترین زمان ممکن انجام دهید.



طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده با سبزیجات

رولت گوشت چرخ کرده با سبزیجات یکی از غذاهای پرطرفدار در بین خانواده‌های ایرانی محسوب می‌شود. برای تهیه این غذا ابتدا باید گوشت چرخ کرده را با افزودن نمک، فلفل و سیر، طعم داده و به خوبی با هم مخلوط کنید. در ادامه، سبزیجات مانند ریحان، جعفری، کرفس و پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. سپس، به مخلوط یک تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری از نمک و فلفل و یک و نیم قاشق غذاخوری از نشاسته ماهی را اضافه کنید و به خوبی با گوشت مخلوط کنید.

حالا باید یک تعداد مناسب از برگ کلم ترش را به صورت کاملاً صاف و مرتب در کنار هم گذاشته و گوشت را روی آن ها بریزید و به شکل رولت پهن و بلندی شکل دهید. با توجه به عرض برگ کلم ترش، می‌توانید اندازه رولت را تعیین کنید. سپس، دو طرف رولت را با روغن خراطین پخش شده، بر روی تکه‌های نازک پهن پوست مرغ مالیده و در قاب پخت مواد نچسب درون فر متوسط حرارت قرار دهید.

بعد از حدود 30 تا 40 دقیقه، رولت آماده خواهد شد. در نهایت لازم است رولت را کاملاً سرد کرده و به صورت شکل دهی خوبی، برش های مساوی را برسیم. بهترین روش سرویس دهی رولت، تزیین آن با ترشی جات و مخلفات تازه از میوه ها و سبزیجات است که به طور مطلوب ویتامین ها و خواص غذایی مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند.



طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده با فست فود

در فست فود ها و رستوران های سریع غذا، رولت گوشت چرخ کرده یکی از محبوب ترین غذاهاست. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و با کمی تمرین می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید.

اولین گام در تهیه رولت گوشت چرخ کرده، آماده کردن مواد اولیه است. برای تهیه این غذا شما به گوشت چرخ کرده، سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای، پیاز، خیارشور، باقالی و... نیاز دارید. همچنین باید تخم مرغ و نان تست سفت را آماده کرده و سس تند و روکش گوجه فرنگی را نیز آماده کنید.

پس از آماده کردن مواد، می توانید شروع به تهیه رولت کنید. ابتدا گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل به مدت چند دقیقه درون یک میکسر قرار دهید تا کاملا قابل فشردن شود. سپس اجزای دیگر را به مواد گوشتی اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

حالا می توانید از این مواد گوشتی برای ساخت رولت استفاده کنید. برای این کار، یک قطعه نان تست را در آب نمک بگذارید و سپس روی ظرفی قرار دهید. روی نان تست حدود یک قاشق از مواد گوشتی را قرار داده و به شکل رولت با هم فشار دهید. سپس رولت را در یک ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

در انتها، رولت را به همراه سس تند و روکش گوجه فرنگی سرو کرده و با سبزیجات و خیارشور طرفداران خود را شاد کنید.



رولت گوشت چرخ کرده با پنیر چدار و سبزیجات تهیه کنید

رولت گوشت چرخ کرده با پنیر چدار و سبزیجات یکی از غذاهایی است که با سادگی و در عین حال خوشمزگی، در سفره‌های خانوادگی همیشه دیده می‌شود. این غذا با استفاده از گوشت چرخ کرده درست می‌شود که با مشخصات پنیر چدار و ریحان دارای طعم بسیار ویژه‌ای است.

برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت را خرد کرده و با تکه‌های ریحان و پیاز سرخ‌شده، فلفل سیاه، نمک و آب‌لیمو را به آن اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید. پس از آن، در یک صفحه بزرگ شرمه‌ای، به صورت رولت دائری قرار می‌دهیم و روی آن پنیر چدار را ریخته و با سبزیجات دلخواه (مثل فلفل دلمه، کدو، گز و...) پر کنید. سپس از یکطرف رول را برمی‌گردانیم تا پنیر و سبزیجات در وسط آن قرار بگیرند.

در مرحله بعد، رول را در فری گرم و پیش‌گرم شده قرار داده و به مدت ۳۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخته و سپس با مربای توت فرنگی و سبزیجات تزیین کرده و به همراه سالاد سبزیجات سرو می‌کنیم. این غذا، یکی از خوشمزه‌ترین و بی نظیرترین غذاهایی است که می‌توانیم به صورت سریع درست کنیم.