1. طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده با فر
رولت گوشت چرخ کرده یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهایی است که بسیاری از خانواده ها به عنوان یکی از پیش غذاهای خود انتخاب می کنند. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و می توان آن را در فر معمولی تهیه کرد.
مواد لازم برای درست کردن رولت گوشت چرخ کرده شامل گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، پیاز خرد شده، سیر خرد شده، تخم مرغ و پنیر خامه ای است. ابتدا تمام این مواد را باهم مخلوط کرده و به صورت یک ترکیب یکدست در ظرفی قرار دهید. سپس این ترکیب را به صورت یک لایه ضخیم در روی یک برگه آلومینیوم و یا در یک بشقاب مستطیلی قرار دهید.
سپس برگه آلومینیوم را با دقت پیچیده تا گوشت پوشین و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای حدود ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از گذشت این مدت زمان، رولت گوشت چرخ کرده را از فر دربیاورید و با همان برگه آلومینیوم به صورت دقیق پوشش دهید و حدود ۱۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا برای یکدم دیگر داغ شود و آماده سرو در میز غذا باشد.
رولت گوشت چرخ کرده با فر می تواند با سالاد مخصوص، روغن زیتون و نان تازه سرو شود. این غذا به دلیل مزه خوشمزه و عالی خود، می تواند به عنوان یکی از برترین پیش غذاهای خانوادگی شما محسوب گردد.
2. آماده سازی مواد لازم برای تهیه رولت گوشت با فر
تهیه رولت گوشت با فر یکی از غذاهایی است که تمامی افراد به آن علاقه دارند. برای آماده سازی این غذا، لازم است از مواد با کیفیت و تازه استفاده شود. برای آماده سازی ماده اولیه این غذا باید گوشت را انتخاب کرده و آنرا از نظر تمیز کردن و چرخ کردن به نحو احسن مراقبت کرد.
بعد از شستشو و آماده سازی گوشت، به بخش دیگر این غذا، یعنی تهیه خمیر میپردازیم. برای تهیه این خمیر نیاز به کلم ، فلفل، نمک و یک سیب تنگ هست. باید کلم را رنده کنید و به آن سیب تنگ، نمک و فلفل اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. در ادامه این مخلوط را به مواد دیگر مثل نان تست، پنیر آبپز، سیر خرد شده و گوشت که مساوی له شده اند اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.
سپس دستکش را پوشیده و این خمیر را روی فویل شیشهای بریزید و به شکل دلخواه خود شکل دهید. و سپس با بستن فویل، آن را بسته بندی کنید و در مورد نی تختهای یا ظرفی مناسب بریزید. در ادامه این غذا را به مدت 30 دقیقه در فر درجه حرارت 180 درجه قرار دهید. با پخته شدن رولت، غذایی خوشمزه و مغذی را به دست خواهید آورد.
3. مرحله به مرحله تهیه رولت گوشت با فر
تهیه رولت گوشت با فر یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در جشنها، مهمانیها و سفرههای پذیرایی است. در ادامه به توضیحات مرحله به مرحله درست کردن این غذا میپردازیم:
ابتدا باید به تهیه مواد اولیه پرداخت. برای تهیه رولت گوشت نیاز به گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و خردل دارید.
سپس باید مواد را با هم مخلوط کرد. برای این کار، گوشت چرخ کرده را درون یک میکسر بریزید. به آن پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و خردل اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
حال باید فر را روشن کرد و آن را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس سینی فر را با کاغذ پخت پوشانید.
حال باید به فرم دادن مواد درون سینی پرداخت. برای ساخت رولت گوشت، مخلوط گوشت را روی کاغذ پخت چیده و آن را به شکل مستطیلی صاف دربیاورید. سپس آن را با انگشتان به نازکی حدود ۱ سانتیمتر شکل دهید.
حال باید به پخت رولت داخل فر پرداخت. سینی را در بالای رک سفید قرار داده و آن را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر بگذارید تا گوشت کاملاً پخته شود.
و در نهایت باید رولت گوشت را از فر بیرون بیاورید و در بستهبندی انتقال دهید و سرو کنید. میتوانید با سسهای مختلف، سبزیجات، سالاد و... همراه سرو کنید.
4. پخت رولت گوشت در فر
پخت رولت گوشت در فر یکی از خوراکیهای لذیذ و جذاب در سفرههای خانوادگی است. در این روش، شرحی از قدم به قدم پخت این دستور غذایی را ارائه میدهیم.
ابتدا، بهتر است از گوشت گوساله یا گوشت قرمز با کمترین میزان چربی استفاده شود. گوشت را برشهای نازک و طولانی کرده و آن را همراه با گلپر و فلفل و بقیه ادویههای مد نظر خودتان مخلوط کنید. سپس روی گوشت را با یک لایه کمی آرد و نرمال روغن گیاهی پاشید و به صورت فشرده در روکش موزاییک شکل قرار دهید.
سپس، رولت را با دقت، همراه با روکش، درون فر قرار دهید و تا ۲۵ دقیقه بپزید تا کاملاً پخت شود. بعد از اتمام پخت، رولت را با کمک روکش و برشهایی از گوجهفرنگی ، خیارشور و عدس سرو کنید.
نکته مهمی در مورد رولتهای گوشت در فر این است که در دمای مناسبی پخت شوند تا رنگ صحیح آنها حفظ شود. همچنین ، بهتر است رولت هنگام پخت تمیز نگه داشته شود تا دارای یک روکش طراحی جذاب باشد. با عملکرد درست و استفاده از مواد کیفی، پخت رولت گوشت در فر یکی از بهترین و محبوبترین غذاهای پاییز و زمستان است.
5. درست کردن سس برای رولت گوشت
برای درست کردن سس مناسب برای رولت گوشت ، انواع مختلفی از سسها میتواند استفاده شود. اما رسیدن به یک سس مناسب کاری است که تجربه و آشنایی با انواع مختلف سسها را میطلبد.
سس بابارک: این سس وسط تند و شیرینی دارد و با مزهای که قدرت شناخت وجود دارد مناسب رولت گوشت است. این سس با ترکیب تخم مرغ ، ادویه جات و سس Worcestershire ساخته میشود. این سس به رولت گوشت یک ظرفیت خصوصیت بیشتری میدهد.
سس استیک هاوس: این سس در ظاهر یک سس تخصصی برای استیک است ، اما برای استفاده برای رولت گوشت نیز بسیار مناسب است. ترکیب این سس از سس سویا ، سس Worcestershire ، سلفرادیش و سیر است. این سس با اضافه کردن چند قطره سرکه بالزامی بیشتر ، مطلوبیت خود را برای رولت گوشت افزایش خواهد داد.
سس مواد تشکیل دهنده: برای ساخت این سس ، ترکیبی از سس از Jaguar و پودر سیر و پیاز ، سیر ، سرکه و بعضی اوقات دست برنجی و قارچ درست میشود. این سس بعضی اوقات به عنوان سس گارنیژ بر روی رولت گوشت سرو میشود.
در کل ، برای رولت گوشت آماده کردن یک سس خوشمزه و مناسب هزینه زمان و تلاش میطلبد ، اما نتیجهی نهایی ارزش زحمت را دارد. در نهایت مطمئن باشید که سسی که برای رولت گوشت خود انتخاب میکنید ، بهترین گزینه باشد که باعث شادی و لذت دادن به شما و مهمانانتان شود.
6. روشن شدن فر و قرار دادن رولت گوشت در آن
برای روشن کردن فر و قرار دادن رولت گوشت در آن، ابتدا باید فر را روشن کرد. بسته به نوع فر میتوانید از گازی، الکتریکی و یا مایکروویو استفاده کنید. برای فر گازی، که با یک شعله روشن میشود، باید شعله را روی وسط قرار داده و شعله را یکم بالاتر از رولت گوشت قرار داد تا گوشت سریعتر پخته شود.
برای فر الکتریکی، باید دکمه روشن و خاموش را فشار داد و برای تنظیم دما از دکمههای دیگر استفاده کرد. بعد از روشن کردن فر الکتریکی، باید صبر کرد تا دمای فر برسد به دمای مورد نیاز برای پخت گوشت.
حال باید یک روکش نچسب روی سینی فر بگذارید و اجازه دهید که سینی در فر داغ شود. برای قرار دادن رولت گوشت، باید آن را با تنظیمات دلخواه به سینی فر بریزید و سپس آن را داخل فر بگذارید. حدود 20-25 دقیقه زمان لازم است تا گوشت پخته شود.
بعد از اتمام پخت، باید فر را خاموش کرد و سینی فر را با محافظت حرارتی بیرون کشید. دستکش یا دستمال روی سینی قرار داده شود تا آن را با ایمنی بیشتری بیرون کشید. برای سرو کردن، رولت گوشت را به صورت شنیکی و زیبا در هر بشقابی که میخواهید قرار دهید.
در نهایت، بعد از سرو، فر را خاموش کنید و سینی فر را با آب و صابون شستشو دهید. از استفاده از سرب و تراشههای پخته شده بر روی سینی بپرهیزید چرا که ممکن است منجر به لکه های سخت بر روی آن شود. به این ترتیب از شستن سینی فر بدون مشکل استفاده کنید.
به طور خلاصه، برای روشن کردن فر و قرار دادن رولت گوشت در آن باید دمای فر را تنظیم کرد، رولت گوشت را در سینی قرار داد و آن را به مدت مشخصی در فر پخت کرد. پس از پخت، رولت را سرو کنید و سینی فر را شستشو دهید.