مواد لازم برای تهیه رولت مرغ در فر
روش تهیه رولت مرغ در فر
رولت مرغ یک انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار است که مهمترین ترکیبات آن شامل مرغ، خمیر پای، سبزیجات و ادویه های مختلف است. برای تهیه این غذا ابتدا مرغ را به صورت ریز شده با نمک، فلفل و سایر ادویه های مورد نظر درست کرده و سپس خمیر پای را با نمک، آب و حالت خمیری ریز کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.
سپس میتوانیم سبزیجات مورد نظر را نظیر سیب زمینی، فلفل دلمه، فلفل قرمز و سبز، پیاز، کرفس، هویج و گوجه فرنگی را به شکل خلال کوچک در بیاوریم و به مرغ افزوده و همه را باهم مخلوط کنیم.
سپس این ترکیب را بر روی سطح یک ورق پودر پنیر و آرد جا داده و با نازلترین رقم، به صورت یک نوار مربعی ساخته و دقت داریم که سایه ای به جا نگذرد. حال این نوار را به شکل رولت برمیداریم و با سماق و گلپر شادی همراه میکنیم. رولت را درون قابلمهی فر و با تنظیم ترموستات فر به دمای ۲۰۰ درجه، برای ۴۰تا ۵۰ دقیقه در فر پخته و نیمه پخته کنید. سپس رولت مرغ را از فر خارج کرده و روی پلاک سرو می کنیم و آن را روی میز سرو میدهیم.
مواد لازم:
مرغ، خمیر پای، سبزیجات (سیب زمینی، فلفل دلمه، فلفل قرمز و سبز، پیاز، کرفس، هویج و گوجه فرنگی)، نمک، فلفل، آرد، پنیر، سماق، گلپرشادی.
طریقه ی تهیه رولت مرغ در فر
رولت مرغ یکی از غذاهای پرطرفدار در جشن ها و میهمانی هاست که در بسیاری از رستوران ها سرو می شود. در این مطلب چگونگی تهیه رولت مرغ در فر را به شما آموزش می دهیم.
ابتدا باید مرغ را شسته و تمیز کرده و سپس آن را روی تیغه قرار دهید. سپس با یک چاقوی تیز، پوست وسته را با دقت از مرغ جدا کنید.
برای تهیه فرمول پر کننده، به یک کاسه آرد، نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز و سیر، یک تخم مرغ و شیر اضافه کنید و با مخلوط کردن تا حالتی از تر جوش بگیرد. بعد از آن، این ترکیب را بر روی قسمت داخلی از مرغ پخش کنید.
حالا با حرکات انعطاف پذیر، مرغ را به صورت رولت پوست زدهید و با کمک موزاییک یا دندانه شوی تثبیت کنید. نوکهای آهنی در قسمت های اطراف استفاده شود، به خصوص اگر در حال استفاده از مرغ آماده شده هستید.
اکنون رولت مرغ را در بسته های آلومینیومی پوشش داده و در فر درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد حدود 45 دقیقه پخت کنید تا بدون وجود خون در روشنایی (کوچکترین عضو های درونی منجمد است) و با رنگ طلایی شده از فر بیرون بیاید. باشد که رایحه ای خوشمزه آن را در سراسر خانه محسوس نماید. می توانید با همراه گارنیشن های دلخواه خود این رولت مرغ را سرو کنید.
در نهایت، رولت مرغ را با سبزیجات خامه ای، سبزیجات روغنی یا سیب زمینی های سرخ شده تزئین کنید و بطور چشمگیری خاموش و سلیقه آور سرو نمایید.
گزینه های سرو کردن رولت مرغ در فر
سرو کردن رولت مرغ در فر یکی از پرکاربردترین روشهای طبخ مرغ در خانه است. با استفاده از این روش، مرغ به صورت گردشی درون فر پخته میشود که باعث میشود طعم و مزه مرغ درست شده، با خود مرغ مخلوط شوند. در این مطلب به بررسی گزینههای سرو کردن رولت مرغ در فر میپردازیم.
گزینهی اول برای سرو کردن رولت مرغ، استفاده از فر برقی میباشد. در این روش، ابتدا مرغ را با پودر چرخ شده ادویه کنید و روی تابهای از حجم کوچک، با حرارت ملایم پخته کنید. سپس، ایدهآل است که مرغ را درون یک عمق فر برای حدود ۱۰ دقیقه قرار دهید. در انتها مرغ را از فر درآورده و با عصارهی آب نمک ویا عصارهی گوجهفرنگی و نمک خشک خوراکی را پخته و سرو کنید.
گزینه دوم، سرو کردن رولت مرغ در فر گازی میباشد. در این روش، مرغ را به همراه ادویه، نمک، فلفل و سیر پخته و سپس درون فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. در انتها، با استفاده از لیوانی پوریون به شکل زیبا، رولت مرغ را سرو کنید.
در نهایت، گزینهی سوم برای سرو کردن رولت مرغ در فر، استفاده از فویل آلومینیوم میباشد. در این روش، مرغ را با ادویه و نمک پخته و درون یک برش فویل آلومینیوم قرار داده و در فر درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید. در انتها، رولت مرغ را از فر درآورده و با یک کتری گوجه فرنگی ساده و نمک خشک یا بلسک روی آن سرو کنید.
ترفندهایی برای تهیه ی بهتر رولت مرغ در فر
رولت مرغ یکی از غذاهایی است که همیشه علاقهمندان زیادی دارد و در بسیاری از خانوادهها به عنوان حتی یک غذای بزرگداشتی سرو شده است. اگر شما نیز دوست دارید تا رولت مرغ خود را بهتر و خوشطعم تر بپزید، این ترفندها را حتما امتحان کنید:
-استفاده از مرغهای تازه: برای تهیه رولت مرغ، باید به کیفیت مرغ خود توجه کنید، بنابراین از مرغهای تازه و ارگانیک استفاده کنید که به خوردن شما یک طعم بی نظیر میدهد.
-استفاده از ادویههای مخصوص: برای افزایش طعم رولت مرغ، باید از ادویههای مخصوص استفاده کنید. شما میتوانید از ادویههای مختلف نظیر زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، سیر، پیاز، کمی لیموعمانی و دارچین استفاده کنید. البته باید در نحوه استفاده از ادویهها نیز دقت کنید تا رولت مرغ خود را بهتر و خوشطعم تر بپزید.
-استفاده از سسهای مختلف: بهتر است که برای تهیه رولت مرغ از سسهایی نظیر سس فرانسوی یا سس چاشنی استفاده کنید تا طعم و عطر خوبی به رولت مرغ خود بدهد. سس فرانسوی معمولا شامل سس نخود فرنگی، روغن زیتون، خرد شده پیاز، سیر، زعفران و سبزیجات مختلف است، در حالی که سس چاشنی شامل سیر خرد شده، گردو، نعناع، جعفری و غیره است.
-استفاده از فر بهینه: بهتر است برای پخت رولت مرغ از یک فر بهینه استفاده کنید. برای رولت مرغ بهتر است از فر با دمای ثابت و حالت گرمایش بالا استفاده کنید که مرغ در آن به خوبی پخته شود و رنگ، طعم و عطر بیشتری به غذا بدهد.
به علاوه، برای افزایش طعم رولت مرغ، میتوانید از موادی نظیر پنیر خرد شده، قارچ ترکیب شده با پیاز، ریحان خرد شده، فلفل قرمز و سیر استفاده کنید. این ترفندها به شما کمک میکند تا رولت مرغ خود را بهبود ببخشید و خود را در پخت این غذا بهبود ببخشید.
طریقه ی ذخیره ی رولت مرغ در فر
روش ذخیره رولت مرغ در فر بسیار ساده و پرکاربرد است. در این روش، مرغ را به شکل رولت با فرم دلخواه شما درست میکنیم و سپس آن را در فر میپزیم. این روش به شما اجازه میدهد که در مدت زمان کمی بتوانید یک شام سالم و خوشمزه درست کنید.
اولین قدم در ذخیره رولت مرغ در فر، آماده سازی مواد است. برای ساخت رولت مرغ، شما نیاز به مرغ، ادویه و نمک دارید. همچنین باید برای رولت مرغ یک رولتر درست کنید.
در مرحله بعدی، مرغ را برش دهید. سپس آن را با نمک و ادویههای مورد نظر ترکیب کرده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا بهتر جذب ادویهها شود.
سپس، مرغ را روی رولتر قرار داده و آن را با کمک یک دستمال پهن کنید. بعد از پهن کردن، باید توجه داشته باشید که پهنا و عرض رولت شما به دلخواه شماست.
حالا، رولت را تند کنید. رولت را به یک طرف برنداشته و آن را با دستمال پهن کنید تا مرغ سخت شود. به عنوان مثال، برای رولت با ۳ برابر پهنای مرغ، باید آن را به همین مدت تند کنید.
سپس، رولت را در فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم. زمان پخت رولت بستگی به ضخامت مرغ دارد. به عنوان مثال، یک رولت با ضخامت ۲ سانتیمتر حدود ۲۵ دقیقه طول میکشد تا بپزد.
سرانجام، رولت مرغ را از فر بیرون گرفته و آن را برای خنک شدن در یخچال قرار دهید. بعد از یخچال گرفتن، رولت را برش دهید و در ظروف مناسب محفوظ کنید. حالا شما یک رولت مرغ شاداب و خوشمزه درست کردهاید که میتوانید در هر زمان لذت ببرید.
تفاوت تهیه رولت مرغ در فر با تهیه ی آن در حرارت مستقیم
روشهای تهیه غذا با استفاده از فر و حرارت مستقیم به دلایل مختلفی متفاوت هستند. در حالی که تهیه یک غذا با حرارت مستقیم نیازمند بیشتر نظارت و توجه از سوی آشپز است، استفاده از فر به آشپزان اجازه میدهد تا غذای خود را راحت تر و با دقت بیشتری تهیه کنند. یکی از غذاهایی که در هر دو متد میتوان آن را تهیه کرد، رولت مرغ است.
برای تهیه رولت مرغ در فر، مرغ را پهن کنید و روی آن مهرهای پنیر ریز شده و صلصه ترش هویج به صورت روزشده و مرغ را با کمک تکهبندی بپیچید. بعد از ۳۰ دقیقه در فر درجهبندی شده ۱۸۰ درجه سانتیگراد میتوان آن را پخت.
در مقابل، تهیه رولت مرغ با حرارت مستقیم، در ابتدا پهن کردن مرغ را نیاز به دارد. با پهن کردن مرغ و برش دادن آن به شکل نوارهای کوچک، به سبک کراتوز مرغ به دست میآورید. نوارهای مرغ را با یک ماهیتابه در دیگر طرفان سرخ کنید و بعد از آن آنها را روی کاغذ آشپزی یا سفیدهای چاپ کنید. برش های نوار مرغ را در بالای کاغذ آشپزی یا سفیدهای چاپ کنید و بعد از آن با پودر گلابی اجازه دهید تا در دمای اتاق خشک شود. بعد از آن آنها را در ماهیتابه به همراه نمک، فلفل و روغن جوشیده، آرام آرام به سبک اصلی سرخ میکنید.
بنابراین، تهیه رولت مرغ با حرارت مستقیم نیازمند بیشترین توجه و نظارت از سوی آشپز است. در عوض، تهیه رولت مرغ با استفاده از فر، روشی راحت تر و دقیقتر است که به آشپزان اجازه میدهد تا غذای خود را با دقت بیشتری تهیه کنند.