مرحله اول: تهیه مواد
در موضوع "مرحله اول: تهیه مواد"، ابتدا باید مواد لازم برای پروژه ما جمع آوری شود. این مواد ممکن است در داخل خانه باشد یا باید از فروشگاه خریداری شود. در هر صورت، لیست مواد لازم برای پروژه را باید از قبل تهیه و بررسی کرد و مطمئن شد که تمامی مواد اصلی و فرعی برای انجام پروژه در دسترس هستند.
برای تهیه مواد، اولین قدم این است که لیست مواد مورد نیاز پروژه با دقت تهیه شود. درصورتی که موادی نیاز به خریداری دارند، باید تعیین شود که هر ماده در کدام فروشگاه موجود است و چه تعدادی از آن لازم است. سپس با مراجعه به فروشگاه ها و خرید مواد، باید مطمئن شد که تمامی مواد اصلی و فرعی در دسترس هستند.
در این مرحله از پروژه، مهارت های خرید و برنامه ریزی بسیار مهم هستند. به همین دلیل، پیشنهاد می شود که کاملا به فهم لیست مواد و خرید آنها بپردازید و مطمئن شوید که تمامی مواد لازم با بهترین کیفیت و قیمت مناسب خریداری شده اند.
مرحله دوم: تهیه بیسکوییت
در مرحله دوم در تهیه بیسکوییت، میبایست از مواد اولیه مناسب برای تهیهی بیسکوییت بهره گیری شود. بعضی از مواد اصلی برای تهیه بیسکوییت شامل آرد، شکر، نمک، روغن، تخممرغ و باکینگ پودر میباشند. مواد تهیهی بیسکوییت باید به گونهای انتخاب شده باشند که با هم ترکیب و هنجاری بخشیده شوند و به دست آوردن بیسکوییتی با طعم و عطر مناسب کمک کنند.
بعد از جمع آوری مواد، آرد با بقیهی مواد به صورت یکپارچه با هم مخلوط میشود تا در نهایت تهیهی تست و بیسکوییت به طور یکنواخت صورت پذیرد. برای دستیابی به کیفیت بهتر، مخلوط باید به مدت معینی در وسایل خاص مانند میکسر با فرکانس پایین، کنسرف و یا آسیاب مخصوص، هم زده شود.
در این مرحله نیز علاوه بر تعیین مواد مناسب، دمای صحیح سنجیده میشود. در واقع، باید دمای مناسب و موجود در دستورالعمل تهیهی بیسکوییت را رعایت نمود تا با توجه به نوع تفاوتهای مواد اولیه، با یکدیگر سازگار شوند.
با انجام این مراحل، میتوان برای تهیه بیسکوییت، به عنوان یکی از پر مصرفترین خوراکیهایی که هر روز در بسیاری از خانوادهها به عنوان محصولی خوش طعم و خوشرنگ، خورده میشود، اقدام نمود.
مرحله سوم: تهیه خامه
تهیه خامه یکی از مراحل مهم در تهیه انواع شیرینیها، کیکها و دسرهای خوشمزه است. خامه یکی از اصلیترین مواد مورد استفاده در این دسته از خوراکیها میباشد و به عنوان پوشش و یا تزیین برای بسیاری از آنها استفاده میشود.
برای تهیه خامه میتوان از شیر خام و شیر تر و حلیم یا خامه چرب محلی استفاده کرد. با استفاده از این مواد، خامه با کیفیت و خوشمزه تهیه میشود که به عنوان پوشش و تزیین بسیاری از شیرینیها، کیکها و دسرها نظیر کیکهای تولد، کلاسیک باسکویی، کاپ کیک، مونته کریستو، پیشتیبانی کننده لایهای از بیسکوئیت اورئو و غیره استفاده میشود.
ابتدا باید شیر خام را در دستگاه مخصوصی گرم کرد. سپس با اضافه کردن یک مقدار از خامه چرب یا حلیم، میتوان با مخلوط کردن آن با شیر تر، ماست سفید و خانگی تولید کرد. در صورت تمایل به دستیتر کردن خامه، میتوان با هم زدن خامه چرب با قند یا شکر، خامه با کیفیت و ترشیقاتی تهیه کرد.
در نهایت، برای به دست آوردن خامهای درجه یک، باید مواد را یکبار دیگر در دستگاه مخصوصی خمیر کنید و حداقل ۱۵ دقیقه آن را هم زده و تازه خوری کنید. در نتیجه مراحل تهیه خامه با استفاده از این مواد در خانه به راحتی قابل انجام میباشد.
مرحله چهارم: آمادهسازی رولت
مرحله چهارم، آمادهسازی رولت، یکی از مهمترین مراحل در آشپزی هر نوع غذایی است. در این مرحله باید رولت را به شکلی مناسب برای پخت آماده کرد. جهت آمادهسازی رولت، رولت را در حد نازکی که در طول پخت جوش نخورد، با چاقوی تیز کنار بگیرید و آن را با فندک برای پخت بهتر، فروشیده شده، اشباع و سپس خشک کنید.
در مرحله بعدی، رولت را با تنه سوسیس و یا همچنین با شکلات پر شدهی خامهای، خرمایی و مزهدارتر کنید. همچنین میتوانید از سبزیجات داشته باشید که برای رولت خانگی، پیاز، فلفل دلمه، اسفناج یا کلمبرگ قشکی مناسب هستند. برای پخت رولت هم، روی رولت باید تفت داده شود تا زیر آن طلایه طلایی شود و مزه خوبی به رولت دهد.
در نهایت، پس از پخت رولت، آن را برای سرو با گارنیش درست شده در جلوی آن به تخته بلولایت منتقل کرده و با چکونههای سبزیجات تزئین کنید. در نظر داشته باشید که هنگام سرو رولت، آن را به صورت باز نخورید تا سرد نشده و به شکلی خوشمزه و دلچسب سرو شود.
مرحله پنجم: رولت کردن
مرحله پنجم در بازی رولت، مرحلهای است که باعث میشود احساس هیجان و تحول در بازی بیشتر بشود. در این مرحله، دو سبد بر روی میز قرار میگیرند که یکی حاوی تعدادی عدد صحتسنج و دیگری نشاندهندهی رنگ و شکل یک شماره است.
حال با توجه به قوانین رولت، فردی که در حال بازی است، میبایستی قبل از شروع مرحله یادشده، سبد حاوی عدد صحت سنج را به دور خود بچرخاند. در زمانی که سبد متوقف شد، در این صورت عددی که پایین سبد قرار دارد، شمارهی کوچک و محدود به هفته و ششهایی شود.
سپس پس از شمارهگذاری عدد صحتسنج، سبد دیگر حاوی رنگهای قرمز و سیاه به دست بازیکنان میرسد. در این جایگاه، بازیکنان قبل از اینکه میتوانند پیشبینی انجام دهند، باید شانس را برای رعایت قوانین بازی به دست آورند. بنابراین در دورانی که سبد حاوی رنگها را میچرخانند، صبر و حوصله و سازش با حالت پیشبینی ها در روابط رنگهای مختلف با یکدیگر اهمیت دارد.
حال پس از شانس دادن به بازیکنان برای رعایت قوانین بازی، عملیات پیشبینی آغاز میشود. در این مورد، بازیکنان معمولا با استفاده از روشهای مختلف در تلاش برای پیشبینی شماره و رنگی هستند که در نهایت پیاده شدن مراحل توسط شمارنده ها در دست و اختیار آنها بوده است.
مرحله ششم: خنک کردن رولت
پس از پخت رولت در مرحله پنجم، مرحله ششم که خنک کردن رولت است، بسیار مهم است. این مرحله به هدف محافظت از شکل و ظاهر رولت از دست رفتن شکل آن، حفظ مزه و نگهداری از جوانی آن انجام میشود.
برای خنک کردن رولت، باید آن را به مدت حدود ٢٠ تا ٣٠ دقیقه در داخل یخچال قرار دهیم. در صورتی که رولت به طور کامل سرد نشده باشد، وقتی مزه آن بسیار تقویت شده، باقیمانده حرارت را مصرف خواهد کرد و ممکن است ظاهر رولت تغییر کند.
برای جلوگیری از تغییر شکل رولت نباید بعد از پخت در همان قابلمهای که پخته شده قرار داده شود. بهتر است رولت را در یک ظرف با ارتفاعی کم قرار داده و اجازه دهید تا خنک شود.
در صورتی که بخواهیم مزه رولت را تقویت کنیم، پس از خنک شدن، می توانیم رولت را با کره صاف کرده و برشهایی از آن برای سرو کلمپ کنیم. همچنین میتوانیم با حفظ خنکی آن در یخچال، به مدت چند ساعت آن را نگه داریم و پس از آن سرو کنیم.
در نهایت باید به این موضوع دقت کنیم که هرگز رولت را تا زمانی که کاملا خنک نشده نخوریم. استفاده از رولت گرم میتواند نه تنها مزه را تحلیل کند بلکه باعث حرکت روغن در داخل رولت شده و باعث تخریب شکل آن شود. بنابراین حتما باید رولت را کاملا خنک کنید تا بتوانید بهترین نتیجه را بدست آورید.