طرز تهیه رولت خامه ای با موز و گردو

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه رولت خامه ای با موز و گردو

رولت خامه ای با موز و گردو یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که با سادگی و در عین حال شیکی می توانید در خانه تهیه کنید. در این دسر، بانیل و خامه با هم ترکیب می شوند و موز و گردو کمترین موادی هستند که برای تزیین و طعم دلچسب بار رولت کاربرد دارند.

برای آماده سازی رولت گرم کنید، یا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. ابتدا برای تهیه شیرینی رولت، تخم مرغ ها را با قند در میکسر به هم بزنید و آن را با یک استخوان ظریف طرد کرده و سپس وانیل و آرد را به آن اضافه کنید.

حالا به نظر شما اینجا کافیست؟ خیر، وقت آن است که دقت داشته باشید که داخل پخت شدن آن، دمای مناسب را حفظ کرده باشید. برای این کار، شیرینی رولت را به شدت دور یک ورق چربی پهن کرده و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر پخته و سپس آن را باز کنید تا خشک شود.

حالا وقتی شیرینی رولت خشک شد، لایه های خامه ای را ایجاد می کنیم. برای این کار، خامه را به همراه گردو و شکر به هم میزنیم، و سپس موز را به شکل چرخیده ای در وسط رولت قرار داده و به همین ترتیب خامه را بر روی موز می چینیم.

و برای نهایت، رولت را با استفاده از خط رو به بالا، به شکل لوله ای برمی گردانیم و با نویسیدن رولت با موز و گردو بهبود می بخشیم. به عنوان تزیین آخر، ممکن است بخواهید شکر پودری روی بالای رولت بریزید. سپس رولت خامه ای با موز و گردو آماده مصرف است!



طرز تهیه رولت خامه ای با موز و گردو

رولت خامه‌ای با موز و گردو، یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهایی است که می‌توان در مهمانی‌ها و جشن‌های خانوادگی ارائه داد. برای تهیه این دسر باید چند مرحله را انجام دهید. در ادامه بیشتر با تهیه این دسر آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه رولت خامه‌ای با موز و گردو شامل شیر، تخم مرغ، آرد، بیکینگ پودر ،نمک، بادام و موز هستند. برای شروع، شیر را با تخم مرغ و نمک در یک میکسر مخلوط کنید و آرد و بیکینگ پودر را به صورت پی در پی در آن مخلوط کنید، تا خمیر نرم و یکدستی تشکیل شود.

سپس، خمیر را در قالب یک صفحه بزرگ و مربعی به ضخامت حدود یک سانتی‌متر رقیق کنید و بعد از آن ، برش‌های کوچک متقارنی از آن بگیرید. روی هر برش، صفحه بزرگ موز نگهداری شده و یک سطر از بادام همراه با آن قرار دهید و تمام برش‌ها را به شکل رولت بافته و پخت کنید. در پایان، رولت‌های خامه‌دار را با ترکیبی از خامه تازه، وانیل و شکر، تزئین کرده و با بادام خرد شده و خوشبو کننده‌های دیگر، کامل کنید.

تهیه رولت خامه‌ای با موز و گردو، به راحتی و با مواد کم هزینه امکان‌پذیر است. این دسر شیرین و لذیذ را می‌توان در هر زمانی سرو کرد و ستایش‌های مهمانان خود را جمع آوری کرد. با توجه به آسان‌بودن این دسر می‌توانید در مهمانی‌های بزرگ، محبوبیت بیشتری داشته باشید و مانده‌ی دسر را به راحتی در یخچال نگهداری کنید.



مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای با موز و گردو

برای تهیه رولت خامه ای با موز و گردو، مواد اساسی شامل سوزنی یا خمیر برای پختن رولت و تهیه کرم خامه ای می باشد. در ادامه کرم خامه ای با موز و گردو تهیه شده و به همراه خمیر یا سوزنی، رولت خامه ای با موز و گردو ساخته می شود.

برای تهیه کرم خامه ای با موز و گردو دو مواد اساسی به کار می روند. اولین ماده، خامه تازه است که باید به خوبی با هر گونه شکر و مواد شیرین کننده دیگری مخلوط شود. دومین ماده، پوره موز و گردو است که معمولا به صورت جداگانه تهیه می شود و برای اضافه کردن به کرم خامه ای کاربرد دارد. در نهایت، اگر لازم باشد می توان برای تزیین رولت از مواد دیگری مثل نوتلا و میوه ها استفاده کرد.

بعد از تهیه کرم خامه ای، لازم است تا بخش های مختلف آن به صورت روی لقمه ای از خمیر یا سوزنی قرار گیرند. پس از آن، باید آن ها را در فر برای چند دقیقه پخته کنید تا رولت خامه ای با موز و گردو تهیه شود. معمولا رولت خامه ای با موز و گردو به چند قطعه تقسیم می شود و به صورت دهنه ای در سرو می شود.

تهیه رولت خامه ای با موز و گردو نسبتا ساده است و می تواند یکی از ترکیب های خوشمزه و شیرین باشد که در مهمانی ها و مجالس دیده می شود و مورد علاقه افراد بسیاری است.



راهنمای تهیه رولت خامه ای با موز و گردو

برای تهیه رولت خامه ای با موز و گردو، ابتدا باید تهیه کننده یک برگه پودر شیرین شده را در دسترس داشته باشد. سپس یک موز را خمیر کرده و به برگه پودر شیرین شده اضافه کنید. در ادامه، تعدادی گردو را خرد کرده و به موز اضافه کنید.

پس از آماده سازی مواد اصلی، باید یک برگه شیشه ای یا پلاستیکی را در دسترس داشته باشید. از این برگه استفاده می کنیم تا رولت را به صورت غلتکی شکل دهیم. مراقب باشید که برگه را به صورت شبیه به یک ساعت مچی رول کنید. برگه را به طوری که برای همگرایی به شکل کامل بچرخد به دور از رولت برداشته و با کمک برشی تیز رولت را به قطعات مورد نظر خود برش دهید.

در نهایت، محتوای خامه ای با طعم موز و گردو را در هر قسمت از رولت قرار دهید و آن را با تزئینات جذاب درست کنید. شما می توانید از توت فرنگی، توت سیاه و نارگیل برای تزئین رولت خود استفاده کنید. این رسیدن به رولت خامه ای با موز و گردو ساده و سریع است و می تواند یک انتخاب عالی برای هر مناسبت باشد.



آماده کردن موز برای رولت خامه ای

موز به عنوان یک میوه شیرین و ملس، به نظر می‌رسد که برای آماده کردن بسیاری از خوراکی‌های خوشمزه و شیرین استفاده می‌شود. یکی از جالب‌ترین روش‌های مصرف موز، استفاده از آن در تهیه رولت خامه‌ای است. رولت خامه‌ای از دسرهایی است که از شیرینی نان ترکیب شده و با خامه پر شده می‌شود.

برای آماده کردن موز برای رولت خامه‌ای، ابتدا باید موز را به شکل نان – شکل نصف دایره‌ای – برش دهید و سپس آن‌ها را روی پلاستیکی دراز و تمیز قرار دهید. با استفاده از یک غلطک کوچک، موز را با دقت فشار دهید، تا به شکلی پایدار در آید.

حالا باید رولت‌ها را روی صفحه پخت بزرگ و دکمه آن را با دقت تنظیم کنید. در حین اینکه اجازه می‌دهید صفحه گرم شود، می‌توانید خامه را با شکر و کره در مخلوط‌کن خود هم بزنید، تا تهیه مزه‌ی مورد علاقتان را شروع کنید.

بعد از زدن خامه، با استفاده از قاشق، موز را به آهستگی پهن کنید و بندازیدش! رولت خامه‌ای شما آماده‌ی سرو در سفره خود است. برای افزایش زیبایی رولت، می توانید موز خرد شده را بر روی خامه بپاشید. با این دسر شیرین و طعمی خامه‌ای، خانواده و مهمانان شما در سفره شما راضی خواهند بود.



پخت و پز هسته گردو برای رولت خامه ای

برای تهیه رولت خامه ای، نیاز داریم که از هسته گردو استفاده کنیم. هسته گردو دارای مقدار زیادی روغن است و این به معنی این است که در حین پخت و پز، هسته گردو به راحتی سوخته و سوختگی در صورت نپذیرفته، موجب شکستن ارزش غذایی آن می شود. بنابراین باید به دقت مواد اولیه را انتخاب کرده و آماده کار شویم.

برای پخت و پز هسته گردو برای رولت خامه ای، ابتدا باید مقدار کافی از هسته گردو را پاک کرده و در آب خیساند تا حداقل به مدت ۶ تا ۸ ساعت. سپس آن ها را خشک کرده و داخل فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. باید به یاد داشته باشید که هسته گردوها را به طور یکنواخت درون سینی قرار دهید تا در صورت پخت ناهمواری نداشته باشند. زمان پخت هسته گردو بستگی به نوع فر و مقدار گردوهایی که در آن قرار می گیرند دارد.

بعد از اینکه هسته گردو با موفقیت پخته شد، می توانید از آن ها برای تهیه رولت خامه ای استفاده کنید. برای این منظور، با استفاده از آسیاب، هسته گردوهای پخته را می توانید خرد کرده و به ترکیبات خامه ای خود اضافه کنید. در نهایت، با استفاده از این ترکیبات، می توانید رولت خامه ای خود را تهیه کرده و از تجربه لذیذ آن بهره مند شوید. این رولت با هسته گردو پخته بسیار خوش طعم و معطر است و حتی می توانید در اردیبهشت ماه که فصل گردو به پایان می رسد، از آن لذت ببرید.



تهیه خمیر برای رولت خامه ای

تهیه رولت خامه ای یکی از دسرهای محبوبی است که در بسیاری از جشن ها و مراسم های خانوادگی سرو می شود. این دسر متشکل از خمیر نازکی است که پر شده با خامه و میوه تازه و سپس پیچیده و برش خورده می شود. در ادامه به توضیحات گام به گام برای تهیه خمیر رولت خامه ای می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر رولت خامه ای عبارتند از: 3 تخم مرغ، ۱ پیمانه آرد سفید، نصف پیمانه شیر، نصف پیمانه روغن نباتی، ۱ قاشق چایخوری پودر شیرین کن، نصف قاشق چایخوری پودر شغالی، نصف قاشق چایخوری پودر وانیل و یک قاشق چایخوری بیکنگ پودر.

اولین مرحله تهیه خمیر رولت خامه ای آماده کردن تخم مرغها است. در این مرحله تخم مرغ ها را با کمک میکسر یا همزن بزرگ در داخل ظرفی عمیق بزنید تا حجم آنها دو برابر شود. سپس به ترتیب شیر، روغن نباتی، آرد، پودر شیرین کن، پودر شغالی، پودر وانیل و بیکنگ پودر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد را به هم بزنید تا همگن شوند.

در مرحله بعد به کمک قیف از خمیر روی سینی پخت مسطحی استفاده کنید و آنرا به مدت 15 الی 20 دقیقه درون فر پیشتاز شده در دمای 180 درجه سلسیوس قرار دهید تا خمیر پخته شود. سپس از فر خارج کرده و به گردش پرخامه سرد کنید. بعد از سرد شدن خمیر، خمیر را با مواد دلخواه مانند خامه و میوه تازه پر کنید و آن را پیچیده و در بسته های کوچک برید. این رولت ها را در یخچال نگهداری کنید و قبل از سرو سطح آنها را با برش ها و میوه های تزیینی تزیین کنید.

با استفاده از این روش ساده و کامل شده، شما می توانید خمیر رولت خامه ای خوشمزه آماده کنید که همگی را دل برده و طعم بسیار خوشایند به دهانتان خواهد داد.