طرز تهیه رولت خامه ای با روکش شکلات
برای تهیه یک رولت خامهای با روکش شکلات نیاز به چند مواد اساسی و تجهیزات شامل دستگاه مخلوط کن، فر، قوطی آلومینیومی و نایلون سفید دارید.
ابتدا برای تهیه خامه، یک پک کرم خوب کرهای، یک پیمانه شکر سفید و یک و نیم پیمانه خامه را با هم مخلوط کنید و در دستگاه مخلوط کن به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با سرعت بالا همزنی کنید تا خامه جمع شود و حجیم شود.
سپس یک قاب روکش شده با نایلون سفید روی شرایط که به قوطی آلومینیومی محتوی خمیر قرار داده شده، قرار دهید. خمیر را با ارتفاع برابری خمیری که مورد استفاده قرار دادهاید، برای ایجاد روکش شکلات برش دهید.
در پایه قاب، به عرض 10 سانتیمتری صحنه خامه را قرار دهید و سپس برای شروع نورد خمیر را با شمشیی خامه به آرامی بر جای خامه پهن کنید و خمیر را با چند بار کوبیدن قاب و جمع زدن هوا پایین فشار دهید.
سپس قاب را با دقت بردارید و این کار را تکرار کنید تا تمام خامهها به پایین بروند. سپس قاب را در فر درجه دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پختید.
سپس رولت خامهای را از فر بردارید و آن را بر روی یک روکش شکلات قرار دهید، مواد تزیینی بنا به تمایل برای روکش آن اضافه کرده و برای مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس رولت خامهای را از قالب خارج کرده و صرف نموده و از ساخت صحنه و بخش داخلی خامه لذت ببرید.
راهنمایی برای ساخت رولت خامه ای با روکش شکلات
ساخت رولت خامه ای با روکش شکلات یکی از دسرهایی است که قابلیت ترکیب طعم و لذیذی خامه با شکلات تلخ را دارد و به همین دلیل تبدیل به یک دستور پرطرفدار شده است. در ادامه نحوه ساخت این دسر را به شما شرح خواهیم داد:
ابتدا باید یک بیسکوئیت توت فرنگی را به صورت خرد شده در یک ظرف مخصوص به این منظور ریخته و روی آن را هموار سازی کرد. بهتر است در صورت تمایل، کمی انواع ترشیهای خشک نیز به نوعی در بین بیسکوئیتها ریخته شود.
برای طبقهبندی بهتر و تمجید علاقمندان به رولت، خامه ترش یا شیمیایی را با استفاده از یک میکسر در یک ظرف مخصوص به صورت شیرین شده اما با درجه اسیدی و رقمی از خامه تهیه می کنیم. حال باید این خامه شکلاتی شده است. برای این منظور، یک نصف چهارم پودر کاکائوی تلخ را به خامه تهیه شده اضافه کرده و با استفاده از یک میکسر به خوبی مخلوط کرده و چند دقیقه در یخچال قرار میدهیم.
حالا باید خامه شکلاتی را بر روی بیسکوئیتهای شکسته ریخته و محکم کرد. بعد از آن، سیبزمینی را به صورت نواری برش میدهیم و روی خامه قرار میدهیم. در آخر، با ریختن روکش شکلاتی سرد و خمیر شده به داخل ظرف، به آن میپردازیم تا حدود دو الی سه ساعت در یخچال قرار بگیرد و سپس به عنوان دسر آماده سرو شود.
بیتردید، رولت خامه ای با روکش شکلات یک دسر پرطرفدار و خوشمزه ست که با ترکیب خامه و شکلات تلخ، به راحتی قابل تهیه است. با دیدن عکسهای زیبا و ظاهری دسر، هرکسی میتواند این دسر را درست کند و این امر برای تفریح در خانه، دعوت دوستان و شلوغی های جمعی بسیار مناسب خواهد بود.
پخت رولت خامه ای با روکش شکلات در خانه
پخت رولت خامه ای با روکش شکلات یک دسر شیک و خوشمزه است که میتوان در خانه آن را تهیه کرد. برای این کار لازم است ابتدا تیرهای شکلات را در حولهای پیچیده و با مراعات اصول بهداشتی مثلا در حوضچه چوبی تفکیک کرده و به صورت یکپارچه در یک قابلمه ملایم کنید.
پس از آماده کردن روکش، حال نوبت به آماده کردن خامه می رسد. برای پخت رولت خامه ای با روکش شکلات، بهتر است از خامه با درصد 35-30 درصد چربی استفاده کنید. خامه را با یک ماشین مخصوص که به نام خامه گیر بسیار سریع و راحت آن را تهیه می کند، تهیه می کنیم و سپس آن را درون یک مخلوط کن گردونده می کنیم و تخم مرغ، شکر و وانیل را به آن اضافه می کنیم. این مخلوط را با ماشین مخصوص خامه گیر به طور یکنواخت درآورده و بر روی روکش شکلات پهن و یکنواخت کرده و آن را به صورت مستطیلی پیچیده و روی یک تخته چوبی قرار دهید و درون یخچال قرار دهید تا حداقل یک ساعت سرد شود.
در آخر، روکش شکلات تهیه شده را با توجه به سلیقه خود میتوانید برش کوچکتر و بزرگتر بگیرید و بر روی رولت خامهای قرار دهید. میتوانید با هورمون به طعم شکلات در روکش شکلات خود، آن را تزئین کنید. با دنبال کردن مراحل گفته شده و با اجرای دقیق، شما نیز می توانید رولت خامه ای با روکش شکلات در خانه تهیه کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
آموزش تهیه رولت خامه ای با روکش شکلات
رولت خامه ای با روکش شکلات یکی از دسرهای محبوب و مشهور در انواع مهمانیها، جشنها و مناسبتهای مختلف است. در این دسر از بیسکویت خرد شده و خامه با شیرین کننده تهیه میشود و در نهایت با یک روکش شکلاتی خوشمزه پوشانده می شود.
برای تهیه رولت خامهای با روکش شکلات مواد لازم عبارتند از بیسکویت چایی، شیرین کننده، پودر قند، خامه، شکلات گرد و روغن مایع. در ابتدا بیسکویتها را خرد میکنیم تا در قالب رولت بهتر چسبند، سپس شیرینکننده و پودر قند را بهمراه خامه با هم مخلوط میکنیم و روی شیارهای بیسکویتها مالیده و آنها را به شکل رولت میبندیم.
در مرحله بعد پهنای رولت را با خط کش شبکهای بررسی کنید و تأکید کنید که طول آن به نسبت عرض برابر باشد. سپس رولت را بر روی ظرفی که پوشیده شده با پارچهی ضد آب و داخل آن شمع کبریتی ریخته شده است، قرار میدهیم و آنرا به مدت حدود چهل و پنج دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا خامه آن کاملا سفت شود.
پس از گذشت چهل و پنج دقیقه، رولت را به همراه ظرف مربوطه از یخچال بیرون میکشیم و با استفاده از شکلاتهای گرد، روکش شکلاتی روی رولت را پوشانده و در نهایت با روغن مایع آن را بر روی ظروف قرار می دهیم تا سایر لوازم را برای سرویس کردن اضافه کنید. رولت خامهای با روکش شکلات حالا آمادهی فریب دادن حساسیتهای قرصهای شیرین کننده مهمانان شماست!
مراحل ساخت رولت خامه ای با روکش شکلات
روش ساخت رولت خامه ای با روکش شکلات یکی از پرطرفدارترین شیرینی هایی است که در بیشتر کافی شاپ ها و شیرینی فروشی ها یافت می شود. این شیرینی شیرین، خنک و خوشمزه است و از موادی مثل خامه، شکلات، و فینگر بیسکوئیت ساخته می شود. در اینجا قصد داریم مراحل ساخت این دسر را به شما آموزش دهیم.
ابتدا باید فینگر بیسکوئیت ها را در یک ظرف ریخته و بر روی آنها با خامه تخم مرغ را بزنید تا خامه به درستی بالا آید. سپس باید برای استحکام دادن به رولت، بر روی خامه یک لایه از شکلات آب شده بریزید. پس از آن، مجدداً برای استحکام دادن یکبار دیگر به همین روند عمل کنید.
پس از این مرحله، ظرف را در یخچال قرار دهید تا حداقل دو ساعت بخوابد. پس از آن، رولت خامه ای خود را با دقت از ظرف بردارید و بر روی یک بشقاب قرار دهید. حال رولت خود را با شکلات آب شده روی یک روکش شکلاتی بگذارید و آن را با رولت زیرین محکم کنید. در نهایت، رولت خود را با شکلات رویان که قبلاً آماده شده است، تزئین کرده و آن را از بین برده و از آن به عنوان دسر لذیذتان بهره مند شوید.
در نهایت، باید به یاد داشته باشید که ساخت رولت خامه ای با روکش شکلاتی یک فرآیند تحت اللفظی نیست و باید با دقت بالا و قدرت تمرکز خوب انجام گیرد. با انجام این مراحل ساده، شما می توانید یک دسر بسیار لذیذ، جذاب و ماندگار به دست آورید.
رسپی رولت خامه ای با روکش شکلات
رسپی رولت خامه ای با روکش شکلات یکی از دسرهای سنتی و محبوب است که به راحتی در منزل تهیه میشود. این دسر از بسیاری از مواد خانگی تهیه میشود که میتوان آنها را به راحتی در دسترس داشت. این دسر با رایحهای ویژه و طعمی شیرین، فوق العاده خوشمزه میشود.
برای تهیه این دسر، لازم است که کرم خامه با مقداری شکر و وانیل تهیه شده و روی بسته رولت پخته شده که میتوانید در اغلب فروشگاهها پیدا کنید، بچسبانید. سپس کل رولت را برش داده و آن را با استفاده از روکش شکلات تزئین و تکمیل کنید. در نهایت، با استفاده از برگهای رنگی نیز میتوانید آن را تزئین و زیباتر کنید.
این دسر از اولین لحظات تا اخرین لحظات مصرف به همراه چای بسیار خوشمزه است. با عصاره درخت وانیل و شکلات تلخ بهترین رویکرد برای تهیه این دسر را خواهید داشت. لذت بردن از این دسر نه تنها برای بزرگسالان، بلکه برای کودکان نیز بسیار خوشایند است. لذت بردن از این دسر، تجربهای لذت بخش و دلچسب خواهد بود.