طرز تهیه رشته پلو بدون برنج

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه رشته پلو بدون برنج

رشته پلو یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که به عنوان غذایی کامل و اقتصادی شناخته می‌شود اما متأسفانه بعضی مردم به دلیل مشکلات گوارشی یا انواع دیگری از جمله برنج‌خوردن نمی‌توانند از این غذا بهره‌مند شوند. به همین دلیل آموزش طرز تهیه رشته پلو بدون برنج برای آن دسته از افراد بسیار مهم است.

برای تهیه رشته پلو بدون برنج، ابتدا باید رشته‌ها را به مدت کوتاهی در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. سپس رشته‌ها را با آب خنک شستشو داده و به صورت خوبی آبکشی کنید. در مرحله بعد، بهتر است با استفاده از یک قابلمه، پیاز را کمی تفت دهید و گوشت قرمز را به آن اضافه کنید. گوشت را به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شود.

برای درست کردن سس رشته پلو، باید روغن را در تابه‌ای کوچک تفت داده و سپس نمک، فلفل سیاه، زعفران و آب را به آن اضافه کنید. این مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و به صورت یکدست رب گوجه فرنگی و یک قاشق غذا خوری ربانی را به آن اضافه کنید.

حالا بهتر است ابتدا رشته‌ها را به همراه گوشت در قابلمه بریزید و پس از آن سس روی رشته‌ها ریخته شود. سپس قابلمه را روی حرارت داخلی کم قرار داده و آن را به مدت چند دقیقه دیگر درون شعله پختن نگه دارید. در نهایت، غذای تهیه شده را روی یک بشقاب مسطح بریزید و با لیمو تازه و گردو خرد شده تزیین کنید تا ظاهر رنگارنگ و خوشمزه داشته باشید.



1. طرز تهیه رشته پلو با استفاده از کینوا

طرز تهیه رشته پلو با استفاده از کینوا یک غذای خوشمزه و سالم است که در طول روز می‌توانید از آن استفاده کنید. این غذا به دلیل داشتن مواد مغذی زیادی مانند پروتئین و فیبر برای بدن بسیار مفید است و شما می‌توانید با تهیه آن در منزل، رژیم غذایی سالم و متنوعی داشته باشید.

برای تهیه رشته پلو با کینوا، در ابتدا کینوا را در داخل آب به مدت 15 دقیقه غلیظ کنید. در این مدت، شما می‌توانید با استفاده از هر نوع سبزیجات دلخواه خود، مانند نخود، لوبیای سبز، بامیه و پیاز، طعم و مزه منحصر به فردی به رشته پلو خود بدهید.

در مرحله بعد، شما باید کینوا را برای چند دقیقه به همراه سبزیجات درون ظرفی با روکش نرم و تا فوران آشپزخانه بپزانید. بعد از تمام شدن طهی، شما باید این غذا را با پودر دارچین، فلفل سیاه و نمک به میزان مناسب شخصی سازی کنید.

در نهایت، شما می‌توانید رشته پلو خود را با تاج گوشت، تنوری، قارچ و حتی خامه تزیین کرده و با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید. این غذای خوشمزه و مغذی را می‌توانید با سالاد سبزیجات سرد و نوشابه خود دلخواه تقدیم کنید.



2. رشته پلو بدون برنج با استفاده از شوید

رشته پلو یکی از غذاهای معروف ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود. این غذا از رشته‌های پخته، گوشت، سبزیجات و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. اما در اینجا قصد داریم رشته پلو بدون برنج با استفاده از شوید را معرفی کنیم.

برای تهیه رشته پلو بدون برنج با استفاده از شوید ابتدا باید شوید را خرد کرده و در آب جوش قرار دهید تا برسد. سپس از آب درآورده و این کار را تکرار کنید تا شوید نرم شود.

سپس گوشت مورد نظر را با ادویه‌های مختلف مانند فلفل، زردچوبه و نمک که قبلا تهیه کرده‌ایم تفت داده و با آب موادی مانند لوبیا چیتی و لپه خشک بهمراه شوید و سایر سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، گشنیز و ریحان را همراه با گوشت قرار دهید.

سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت یکساعت دیگر در حرارت بسیار کم قرار دهید تا مواد به خوبی آماده شوند. در نهایت رشته‌های پخته نیز به این مواد اضافه شده و همگی با هم ریخته می‌شود تا رشته پلو بدون برنج با استفاده از شوید آماده شود.

این غذا با فراوانی در میان ایرانیان محبوبیت دارد و به دلیل طعم فوق‌العاده و شیرینی طبیعی شوید، در پیشگاه علم تغذیه نیز به عنوان یکی از غذاهای سالم شناخته شده است.



3. طرز تهیه رشته پلو با استفاده از حبوبات

رشته پلوی یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار ایرانی است که برای تهیه آن از دانه های اسموکده، عدس و نخود استفاده می شود. در این غذا، پلو با رشته ی تهیه شده از این حبوبات تشکیل شده و به همراه گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده به همراه عدس یا نخود سفید و لوبیا پیازی سرو می شود.

برای تهیه رشته پلو از حبوبات، در ابتدا حبوبات را با حجم دو برابر آب برای حدود یکساعت خیس می کنیم. سپس آنها را در پارچه ای ریز شده به همراه فلفل، زردچوبه و نمک پخته و روی آب انداخته و بجوشانید. پس از آن محتویات پارچه را در مخلوط کن یا فرایندهای تهیه رشته قرار دهید تا خمیر مانندی بدهد. سپس برای چند ساعت در محیط خنک نگه دارید.

برای پخت رشته، ابتدا آنرا با آب و نمک مخلوط کرده و به غلیظی دو تا سه ساعت بخیسانید. سپس باید آنرا بر روی حرارت خیلی کم درون یک پارچه قرار داد و تحت نظر خود نگهدید. پس از آنکه برنج شروع به جدا شدن کند، آنرا با یک قاشق هموار کنید و تا کاملاً پخته شدن روی حرارت کم به همراه یک قاشق کره و مقداری زرشک و مغز خردل شده تفت دهید.

رشته پلو با استفاده از حبوبات، یک غذای سالم و پر از مواد مغذی است که با طعم فوق العاده ای همراه است. این غذا خوشمزه، سبک و همچنین غنی از پروتئین، فیبر و ویتامین ب است. در کنار گوشت، رب گوجه فرنگی و سالاد این غذا را بیشتر هیجان انگیز می کند.



4. رشته پلو بدون برنج با استفاده از پنیر پارمسان

رشته پلو معمولا شامل دو مؤلفه اصلی، یعنی رشته و برنج است. اما اگر به دنبال یک غذای سالم و سبک باشید، پیشنهاد می‌شود که رشته پلو را بدون برنج درست کنید. یکی از روش‌هایی که می‌توانید از آن برای تهیه رشته پلو بدون برنج استفاده کنید، استفاده از پنیر پارمسان است.

رشته پلو با پنیر پارمسان در واقع یک پلو سبک و لذیذ با طعم خاص ایتالیایی می‌باشد. برای تهیه این رشته پلو، ابتدا باید رشته‌های خود را با کمی نمک، آب جوش و یک قاشق آب لیمو ترش در حدی که نیمی از رشته به آب کاملا فرو برده شود، پخت کنید.

سپس پنیر پارمسان را به صورت رنده شده به رشته های پخته تان اضافه کرده و آنها را به همراه پنیر داغ بگذارید. برای قابلمه را روی حرارت پایین قرار دهید تا پارمسان آب گوشت خود را آب نکند. هنگام سرو می توانید از زعفران برای تزیین کردن استفاده کنید.

با تهیه این رشته پلو، در حالت نه چندان پر کالری اما با طعم لذیذ و خوشمزه ای می‌توانید بدون دردسر سبکی لذت بخش و سالم را تجربه کنید. در کنار این رشته پلو می‌توانید سبزیجات خورشتی یا مرغ کبابی را نیز سرو کنید تا تغذیه بهتر و متنوع‌تری را به خود هدیه کنید.



5. طرز تهیه رشته پلو با استفاده از قارچ و کدو سبز

تهیه رشته پلو با قارچ و کدو سبز یک غذای خوشمزه و مغذی است که در بسیاری از مناطق ایران مورد علاقه خانواده‌هاست. برای تهیه این غذا، در ابتدا باید رشته‌های پلو را به صورت جداگانه با آب جوش و نمک پخته و سپس آنها را با کمی روغن مخلوط کرده و درون قابلمه ریخت.

سپس باید قارچ‌ها را خرد کرده و درون ماهیتابه به همراه برنج کج کرده و کدو سبز و روغن تفت داد. بعد از اینکه قارچ و کدو سبز به زیبایی آبکش شدند، آنها را به قابلمه حاوی رشته پلو اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بر روی حرارت پایین قرار دهید. سپس با فلفل سیاه و زعفران تزیین کنید.

این غذا با عطر و طعمی دلچسب و خوشمزه در سفره غذای خانوادگی شما قرار می‌گیرد و به همراه سالاد و مخلفات سبزیجات می‌تواند یک وعده کامل و مغذی از غذا باشد. همچنین این غذا با پنیر تازه رنده شده روی آن سرو می‌شود و طعم خاصی به غذا اضافه می‌کند که از آن لذت خواهید برد. این روش طبخ یک رسم و ترکیب خوشمزه تهیه‌شده از قارچ و کدو سبز که غذای معروف و محبوبی در کل کشور می‌باشد.



6. رشته پلوی سبزیجاتی

رشته پلوی سبزیجاتی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با استفاده از رشته‌های پلویی، سبزیجات و گوشت تهیه می‌شود. این غذا غنی از مواد غذایی درست شده و به عنوان یکی از بهترین و پرطرفدارترین غذاهای خانوادگی در ایران شناخته می‌شود.

برای تهیه رشته پلوی سبزیجاتی ابتدا باید رویه رشته‌های موجود در بازار به دقت توجه شود و سپس به دو صورت کله‌پاچه و گوشت چرخ کرده شده، گوشت را آماده کرد. در ادامه سبزیجات مختلف مانند پیاز، سیر، تره، جعفری و نعنای تازه ریز شده و با خلال‌کردن و در نهایت تفت دادن در روغن به آنها طعم و رنگ خوبی داده می‌شود.

پس از تفت دادن سبزیجات، گوشت و سبزیجات به صورت مخلوط به روشی متناسب با رشته پلوی سبزیجاتی رویه می‌شود و سپس در حرارت ملایم چند دقیقه تا سطح نوارهای رشته‌ها از طبقه بالای پلو برآید و به خودشان برسند.

رشته پلوی سبزیجاتی تازگی و سبکی خاصی دارد و با مقدماتی از سالاد شور، ماست، خیار شور و سیر ترشی تقدیم می‌شود. این غذا به دلیل سادگی تهیه و محبوبیت خود، در تمامی مناطق ایران تهیه و مصرف می‌شود و با استفاده از مواد تازه و گیاهانی که در آزادی و محلی افزایش داده شده‌اند، طعم و مزه خاص خود را به خود اختصاص می‌دهد.