طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی
سلام، من به عنوان یک دستیار هوش مصنوعی در خدمت شما هستم. طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی در کشور ما یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که توسط خانواده ها به صورت روزانه صرف می شود.
برای آماده سازی این غذا از موادی مانند برنج، گوشت قلقلی، رشته، پیاز، تخم مرغ، روغن، نمک و فلفل استفاده می شود. ابتدا برنج خود را با آب به مدت 30 دقیقه خیس کرده و سپس آن را با نمک و فلفل به همراه 2 پیاز ریز خرد شده در دیگی بزرگ با پوشش بالا به روی حرارت قرار می دهیم.
در میانه کار، گوشت قلقلی را با روغن در تابه به مدت چند دقیقه سرخ کنید. سپس تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل و به همراه 1/4 پیاز خرد شده تفت دهید.
رشته خود را هم در ظروفی جدا از یکدیگر در آب جوش قرار داده و به مدت 3 دقیقه ورق بزنیدو سپس آبکشی کنید. سپس روی گوشت قلقلی و تخم مرغ تفت داده شده را داخل تابه قرار بدهید و بعد از چند دقیقه از حجم آن کم بگیرید و رشته ای که قبلا برایش آماده کرده بودید را به آن اضافه کنید.
پس از 15 دقیقه گوشت قلقلی و رشته سرخ شده، برنج شما آماده است. این غذا را می توانید با پیاز تفت داده شده و نوشابه خنک سرو کنید. می توانید نیز برای تزیین غذا از دانه های ریحان استفاده کنید. با این طرز تهیه غذا، مطمئنا برایتان لذت بخش خواهد بود.
شرح مراحل تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی
برای تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی ابتدا باید رشتهها را به مدت یک ساعت در آب داغ خیس کرده و سپس آنها را در زیر آب جوش برای پختن قرار دهید. بعد از آن، گوشت قلقلی را به تفنگ حلقهای خرد کرده و با یک پیاز و سیر خرد شده تفت دهید. سپس گوشت را از حرارت بردارید و به آن رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
بعد از آماده سازی گوشت، باید برنج را برای پختن در آب نمک و روغن داغ قرار دهید. شاید نیاز باشد برای رطوبت بیشتر برنج، یک یا دو قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه، برنج را از حرارت بردارید و آن را با رشتههایی که پخته اند، مخلوط کنید. سپس ادویهها را به آن اضافه کنید و همگی را با هم مخلوط کنید.
در آخر، برای سروینگ رشته پلو با گوشت قلقلی، آن را در ظرفی که مورد استفاده قرار میدهید بریزید و به آن نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید. سپس آن را با گوجه فرنگی و سبزیجات مختلفی مانند ریحان، جعفری و کلم سفید تزیین کنید. با این روش آماده طبقه خوشمزه و خوش رنگ رشته پلو با گوشت قلقلی خواهید شد که امیدواریم به خوشبختی و رضایت شما و سایر اعضای خانواده تان پذیرفته شود.
راهنمای تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی
رشته پلو با گوشت قلقلی به عنوان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی، در فصول مختلف سال مورد استفاده میباشد. تهیه این غذا به دلیل داشتن ترکیبی از گوشت زنده، برنج، رشته و ادویه های خاص، باعث شده است که این غذا طعمی خوشایند و به شدت محبوب در میان همه سنین باشد.
برای تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی، ابتدا گوشت را خرد کرده و با ادویه های مخصوص مثل زعفران و فلفل سیاه تفت داده و تا زمانی که آب موجود در گوشت خشک شده است، آن را به صورت پخته در بیاورید. سپس برنج را با آب گرم و نمک به مدت 15 دقیقه در حدود 70 درصد پخته کنید و پس از شستشو و خشک کردن، روی آرد بریزید.
در مرحله بعد، رشتههای آبمکش را با آب جوش و نمک مخلوط کرده و در قابلمهای کوچک به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس با لیوان کردن آنها از آب، از آنها جدا شوید. سس پلو، بریان و نوره را با هم مخلوط کنید و به صورت مجزا در قابلمه چندرتبهای گذاشته و بر روی شعله ملایم قرار دهید. سپس به ترتیب گوشت، برنج و رشته را به ترتیب روی هم اضافه کرده و در نهایت پنبهای کاغذی روی برنج بگذارید و در قابلمه بر روی شعله ملایم به مدت 30-40 دقیقه بگذارید.
در این نوع از پلو، زعفران باعث بهدست آمدن طعم خاصی میشود و روغن نیز برای پختن برنج، به همراه آب و نمک طبیعی پلو به کار رفته است. این غذا را میتوان با چند برگ کرفس و تازه نشاندن عصاره همیشهبهار، شربت روی و لیموی ترش تزیین کرد. از دیگر تزیینات این پلو میتوان به پیاز سرخ کرده یا برگ نعنای خشک اشاره کرد.
مواد لازم برای تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی
قلقلی یکی از گوشتهای مورد استفاده در تهیه دیش غذایی معروف به رشته پلو است. برای تهیه این غذا نیاز به چند مورد مواد داریم که در ادامه به بررسی هر یک از آنها خواهیم پرداخت.
اولین ماده مورد نیاز برای تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی، گوشت قلقلی است. بهترین نوع گوشت قلقلی برای تهیه این رشته پلو، گوشت قلقلی بوشهری میباشد که بهترین ترکیب چربی و گوشت را دارد.
در نگاه دوم به مواد لازم برای تهیه رشته پلو، باید به ارزش غذایی برنج و همچنین ادویههای مورد استفاده در آن نیز توجه کنیم. هر کیلوی برنج به تنهایی انواع یکسان قند، مواد معدنی، ویتامینها، فیبر و پروتئین را برای بدن فراهم می کند. ادویههای مورد استفاده در تهیه این غذا، برای افزایش طعم آن استفاده میشود و علاوه بر این، به سلامت دستور غذای مورد تهیه کمک خواهد کرد.
در پایان، باید به قسمت جانبی تهیه این غذا نیز توجه شود، چربی در این رشته پلو از دو منبع مختلف تأمین میشود. دو منبع از چربی که در تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی استفاده میشود شامل چربی حیوانات نظیر گوشت قلقلی و کشمش است. چربیی که از روغن یا مرغ استفاده می شود نیز ممکن است جهت افزایش مزه غذا به آن اضافه شود. به آخرین ویژگی که ممکن است در تهیه این غذا مد نظر قرار گیرد- ماکارونی. بر روی برخی این غذاها از ماکارونی مفید برای بدن نیز استفاده میشود. با این حال این درصد در مورد تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی خیلی کم است و معمولاً علاوه بر سایر عناصر غذایی مورد نیاز، در نظر گرفته نمیشود.
آموزش تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی
تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است. این غذا به صورتی تهیه میشود که رشتهها و گوشت قلقلی به همراه برنج از نوع دمکرده با هم پخته میشوند. این غذا دارای طعم و بوی منحصر به فردی است که به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد.
برای شروع، برنج را شسته و خیسانده و سپس آن را در ظرفی قرار دهید و مقداری نمک و روغن اضافه کنید. سپس در یک قابلمه کبابی، گوشت قلقلی را پخته و آن را از قابلمه دربرید. سپس به جای گوشت قلقلی، رشتهها را به قابلمه اضافه کرده و با روغن و سماق و زرد چوبه تفت دهید.
حالا برای پخت برنج، آن را در ظرفی قرار دهید و آب کمی به آن اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا بسیاری از آب جذب شود. سپس برای آرامش بخشیدن به برنج، ظرف را به آرامی به سمت راست و چپ بچرخانید تا برنج یکنواخت پخته شود.
حالا برای تهیه نهایی رشته پلو با گوشت قلقلی، مقداری از برنج را در ظرفی قرار داده و روی آن گوشت قلقلی را قرار دهید. سپس یک لایه از رشتهها را روی گوشت قلقلی قرار داده و پس از آن با یک قاشق، لایه بعدی برنج را قرار دهید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که برنج و رشتهها تمام شوند. نهایتاً، ظرف را با فویل پوشانده و روی حرارت ملایمی بگذارید تا غذا گرم شود. با اضافه کردن یک مقدار جعفری و پیاز ترش، میتوانید طعم و بوی این غذا را بهبود بخشید. بهتر است مواد تهیه شده را با یک نوشابه یا آب معدنی سرو کنید.
در نهایت این موارد، نکاتی همچون کم بودن شوری، تجهیزات آشپزخانه، مقدار مناسب رشته و آب، نحوه پخت و نگهداری نیز بسیار مهم است که بهتر است به آنها توجه کافی را داشته باشید.
نکات تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی
رشته پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای ایرانی محبوب است که به راحتی در سفرههای خانوادگی و رستورانهای ایرانی سرو میشود. تهیه این غذا بسیار آسان است و در کمتر از یک ساعت میتوان آن را پخت. در ادامه، نکاتی برای تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی ارائه شده است.
اولین گام در تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی، مرحله آماده سازی مواد است. برای این غذا به گوشت چرخ کرده، پیاز، رشته، زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک نیاز دارید. پیاز را خیلی ریز خرد کنید و با گوشت چرخ کرده و ادویههای دیگر مخلوط کنید. سپس زعفران را در آب گرم حل کنید تا رنگ زرد طلایی به غذا ببخشید.
در ادامه، باید رشته را به آب جوش بیندازید و با توجه به روش پخت آن، بپزید. پس از پخت رشته، آن را در ظرف سرو غذا قرار دهید و روی آن زردچوبه ریخته و با چند قطره زعفران تزئین کنید. سپس گوشت چرخ کرده را روی رشته بریزید و با پیاز تفت داده شده و سبزی خورشت (مثلاً گل کلم، اسفناج یا تره) سرو کنید تا پلو آماده شود.
این غذا میتواند به عنوان یک غذای کامل و سالم سرو شود. در حالی که گوشت قلقلی مقداری چرب است، اما ضروری است برای به دست آوردن پروتئین لازم برای بدن. همچنین، رشته نیز میتواند تامین کنندهی انرژی باشد. نکته مهم دیگر، انتخاب ادویههای به میزان مناسب است تا طعم خوبی در دست آماده شدن این غذا به دست آید.
