طرز تهیه ران مرغ سوخاری پنیری

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ران مرغ سوخاری پنیری

ران مرغ سوخاری پنیری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فضای خانوادگی و مهمانی هایی است که غذاهای سنتی ایرانی میزبانی میشوند. این غذا از مرغ تهیه میشود که ابتدا با تند کردن و سپس سوختن درون فر ، با خاصیتی فوق العاده طراوت ، عطر ، طعم ، میتوان این غذا را سرو کرد.

برای تهیه این غذا نیاز به چند مواد اولیه مانند مرغ ، پنیر پیتزا ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل محقق ابی ، دارچین و روغن دارید. تهیه این غذا بسیار ساده است و معمولا در فضای خانوادگی و مهمانی ها با همراهی سالاد و انواع درجه یک نان های تخصصی سرو میشود.

در ابتدا مرغ را به صورت تکه تکه کرده و به همراه نمک و فلفل محقق ابی در ظرف گلی ورزی شده دریغ میکنیم و داخل فر چسبیده به یک کیسه میشویم، سپس با اخذ کیسه ، داخل فر پیشگرمیشویم و بعد از درجه حرارت ، با تنظیم فر تا شدی ، مرغ تهیه شده را برای 15-20 دقیقه سوخته و سپس باز و بار دیگر داخل فر قرار داده و حدود 15 دقیقه دیگر سوخته میشوند تا کامل و قابلمه را دانه دانه به رنگ نارنجی . سپس پنیر پیتزا را روی آن ها تکان دهید تا روی مرغ های سوخته قرار داهید و سپس باز روی حرارت بگذارید تا پنیر آب شود و سفت شود. با این روش ، غذایی خاص و خوشمزه برای شام و ناهار شما آماده شده است.



طرز تهیه ران مرغ سوخاری پنیری

ران مرغ سوخاری با پنیر یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که می‌تواند در یکی از وعده‌های غذایی شما جایگاه داشته باشد. تهیه آن نیز از ساده‌ترین غذاهایی است که در کمتر از یک ساعت می‌تواند آماده شود.

ابتدا مرغ را روی دستهای خود قرار دهید و با مواد خشکی مانند نمک و فلفل همراه کنید. سپس در یک ماهیتابه روغن‌داغ کرده و مرغ را تفت دهید تا کاملاً سرخ شود. پس از سرخ شدن مرغ، آن را از ماهیتابه خارج کنید و در ظرفی دیگر نگهداری کنید.

حال به سراغ تهیه سس ران مرغ می‌رویم. در یک قابلمه کوچک، 2 قاشق غذاخوری کره را روی حرارت ملایم داغ کنید. پس از آن کلوچه سدکویی را به آرامی به شکل خرد شده به کره اضافه کنید و آن را نگه دارید تا رنگ خاکستری پیدا کند. پس از آن شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا یک سس خمیری سفت به دست آید.

حالا مرغ سرخ شده را به قابلمه ران مرغ اضافه کنید و آن را خوب با سس پوشانده و با کره پوشانده و داخل فریزر قرار دهید. پس از 30 دقیقه فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد پیش گرفته و ران مرغ را داخل آن قرار دهید تا تازه‌شده و کمی رنگ بگیرد.

در انتها، پنیر را روی ران مرغ تازه پخته شده پخش کنید و آن را با سبزیجات تزئین کنید. این غذای خوشمزه، می‌تواند به اتاق خودمان نیز اضافه شود و در میان دوستان و خانواده، برای سرو و خدمت کردن به همراه نان و سبزیجات تزئین شده، مورد استفاده قرار گیرد.



ران مرغ با پنیر در سبک سوخاری

ران مرغ با پنیر در سبک سوخاری یکی از غذاهای جالب و خوشمزه است که با استفاده از موادی مانند مرغ، پنیر، زعفران، نمک، فلفل و... تهیه می شود. در این غذا ران مرغ در یک سس خوشمزه با پنیر آویشنی سوخاری می شود تا طعمی جدید و خوشایند به آن ببخشد.

برای تهیه این غذا، سه مرحله اساسی وجود دارد. در مرحله اول، ران مرغ با زعفران، نمک و فلفل به مدت چند ساعت در یخچال خیسانده می شود تا طعمی خوبی به آن ببخشد و سپس در دم نمک سرخ شده و با آوردن پنیر روی آن، درون فر سوخته می شود.

در مرحله دوم، سس خوشمزه برای ران مرغ تهیه می شود. برای این کار، پنیر آویشنی را با بیسکوییت خرد شده و سیر خرد شده در یک تابه با روغن کمی سرخ شده و سپس با اضافه کردن آرد، شیر و آب، سسی رقیق و خوشمزه تهیه می شود.

در مرحله سوم، ران مرغ سوخاری شده با سس خوشمزه روی ظرف سرو کرده و با مهره های خرد شده پارسلی تزئین می شود و سپس سرو می شود.

این غذا به دلیل طعم خوشمزه اش و آماده سازی ساده، بسیار محبوب در بین خانواده ها و دوستاران سبک سوخاری است و می توانید در مناسبت ها و جشن ها از آن استفاده کنید.



آموزش تهیه ران مرغ با سس پنیری

ران مرغ با سس پنیری یکی از غذاهایی است که معمولا در رستوران‌ها سرو می‌شود و بسیار خوشمزه می‌باشد. اما با داشتن دستورالعمل کاملی برای تهیه این غذا، شما هم می‌توانید در خانه به راحتی آن را تهیه کنید.

برای شروع، پیاز را رنده کرده و در یک قابلمه با روغن چرب کرده و به رنگ طلایی در بیاورید. سپس، مرغ را خرد کنید و به پیاز اضافه کنید، در کنار آن آب مرغ و نمک و فلفل را همراه با برگ توت فرنگی اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید.

در همین حین، برای تهیه سس پنیری، باید بیشمار فرآورده‌های لبنی را با هم مخلوط کرده و به عنوان سس استفاده کنید. پس از خاموش کردن حرارت زیر مرغ، سس پنیری را همراه با آن افزوده و دوباره به مدت چند دقیقه دیگر آن را پخته و غذای خوشمزه‌ی خود را آماده کنید.

در نهایت، می‌توانید ران مرغ را با سس پنیری و عصاره لیمو تزئین کرده و دمی کنار سبزیجات سرو کنید و از طعم لذیذ این غذا لذت ببرید.



طرز تهیه ران مرغ با سبزیجات سوخاری شده و پنیر

ران مرغ با سبزیجات سوخاری شده و پنیر یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی است که با مواد اولیه ساده و متنوع تهیه می‌شود. برای تهیه این غذا، مرغ مورد نظر را پاک کرده و به قطعات مناسب تقسیم کنید. سپس آن را با نمک، فلفل و چند قطره روغن به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا بهتر پخته شود.

در مرحله بعد، سبزیجات را شسته و خشک کنید، سپس نصفی از پیاز را در روغن گرم تفت دهید و آن را از ماهیتابه خارج کنید. سپس سبزیجاتی مثل کاهو، کرفس و فلفل دلمه را به اندازه مناسب خرد کرده و به همراه پیاز سرخ شده در ماهیتابه به مدت چند دقیقه سرخ کنید.

در مرحله بعد، ران مرغ را از یخچال خارج کنید و در ماهیتابه با روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس به همراه سبزیجات سوخاری شده به مدت چند دقیقه بپزید. در آخر، پنیر را خرد کرده و روی ران مرغ بریزید تا ذوب شود و با گشنیز خرد شده تزیین کنید.

ران مرغ با سبزیجات سوخاری شده و پنیر نه تنها در ظاهر شکیل و دلچسب است، بلکه طعم خوشمزه‌ای هم دارد که می‌تواند در جمع دوستان و خانواده شما را به ساعت‌ها بندازد و به یادگار بماند. همچنین، می‌توانید از این روش برای تهیه سایر موادغذایی مانند گوشت قرمز و ماهی نیز استفاده کنید.



ران مرغ سوخاری با پنیر فرانسوی

ران مرغ سوخاری با پنیر فرانسوی یکی از غذاهایی است که به صورت ساده و سریع درست می‌شود، اما همچنان می‌تواند به عنوان یک غذای شیک و خوشمزه در میان دسته‌بندی یک غذای عالی قرار بگیرد.

برای تهیه این غذا، ابتدا ران مرغ را تمیز کرده و با ادویه‌های مختلف و شامل فلفل سیاه، زردچوبه و گشنیز سرخ شده، مرغ را سرخ کرده و سپس پنیر فرانسوی را روی مرغ قرار می‌دهیم تا آب بشود.

بهترین نوع پنیر برای این غذا پنیر مونتری جک است که به دلیل بوی خوب و مزه شیری‌اش بسیار مناسب است.

بعد از اینکه پنیر بر روی مرغ قرار گرفت، آن را در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه پخته می‌کنیم تا پنیر به صورت شل شود و بر روی مرغ بریزد.

در این مرحله می‌توان از شربت نارنج و ادویه‌های دیگری مانند زیره سبز یا ریحان به عنوان تزیین برای غذا استفاده کرد.

در نهایت، مرغ را از فر خارج کرده و بر روی سطح صفحه سرو می‌دهیم، این غذا را می‌توان با سالاد سبزیجات و نان تازه سرو کرد و مهمانان خود را به وجب طعم لذیذ و خوشمزه آن دعوت کرد.

در کل، ران مرغ سوخاری با پنیر فرانسوی یک غذایی شیک و خوشمزه است که با افزودن ادویه‌ها درست می‌شود و می‌تواند به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی در میان همه‌ی فصل‌ها سرو شود.



طرز تهیه ران مرغ مخصوص با پنیر رنده شده

ران مرغ با پنیر رنده شده یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که در هر روز از هفته می‌توان آن را به عنوان غذای اصلی سرو کرد. برای تهیه این غذا، موارد زیر لازم است:

- چند قطعه ران مرغ

- سس مایونز چند قاشق غذاخوری

- پنیر رنده شده دلخواه

ابتدا مرغ را با نصف سس مایونز و مقدار نمک و فلفل به مدت ۴ ساعت درون یخچال می‌گذاریم تا خوب آب پز شود. سپس، مرغ را به صورت نیم‌پخت درون پیازچه یا سبزی های تازه داخل سینی می‌گذاریم و آنرا روی ناری برای پخت قرار می‌دهیم.

بعد از ۳۰ دقیقه، مرغ را از نار خارج کرده و پنیر رنده شده را روی آن می‌پاشیم. سپس، سس مایونز را با مقداری آبلیمو و نمک و فلفل به همراه برای چند دقیقه در میکسر می‌ریزیم تا سس کاملا هم بزند و پر رنگ شود.

در ادامه، مرغ را دوباره بر روی نار می‌گذاریم، اما این بار تا زمانی که پنیر به رنگ طلایی در آید، مرغ را پخت می‌کنیم. سپس، مرغ را از نار خارج کرده و آن را خنک کنیم. در این مرحله، می‌توانیم سس مایونز را روی مرغ و پنیر رنده شده بریزیم و آماده خوردن شویم.

در نهایت، ران مرغ با پنیر رنده شده پخته، یک غذای خوشمزه و کاملا مناسب برای سرو در میان دوستان و خانواده است. با پخت و تهیه این غذا، می‌توانید غذای خود را به صورت متفاوت و سریعتر از همیشه فراهم کنید.