ران مرغ سوخاری مجلسی: آماده کردن تهیهکننده و مواد اولیه
تهیه کردن ران مرغ سوخاری مجلسی یکی از گزینههای موفق برای مهمانیها یا جشنهای خانوادگی است. برای آمادهسازی این غذا، باید ابتدا مواد اولیه آن را آماده کنید.
با توجه به میزان پذیرایی و تعداد مهمانان، میتوانید مقدار مرغ را انتخاب کنید. بهتر است از مرغهای تازه و عالی کیفیت استفاده کنید. سپس ران مرغ را که قبلا تمیز شده است، بولک و پوست آن را کنده کنید. سپس با مخلوط کردن نمک، فلفل و بقیه ادویههای موردنظر، مرغ را بهمدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خورد بگیرد.
پس از مدت معینی، مرغ را درون روغنگیری گرم کنید و برای چند دقیقه از دو طرف آن را سرخ کنید. بهتر است از روغنهای طبیعی و گرم با کمترین لرزش و پر فشار استفاده کنید.
روش تهیه ران مرغ سوخاری مجلسی به این صورت است که ران مرغ سرخ شده و سوخته را در تابه ای با مخلوط کردن پیاز و پنیر رنده شده و سپس با فلفل بلغاری، نمک، فلفل سیاه، سس کچاپ و ادویههای مورد نظر به همراه نمک، فلفل و بقیه ادویه پخته میکنیم، تا طعم عالی و خاصی به خود بگیرد.
در نهایت، ران مرغ سوخاری مجلسی آمادهی سرو در تابه با ارائه ظاهری زیبا، خرد شده فلفل چیلی، مقداری پیاز خلالی ریز شده و سبزیجات تازه مانند گشنیز، کاهو و هویج خرد شده روی آن قرار داده میشود و برای پذیرایی به میز میرود.
ران مرغ سوخاری مجلسی: تهیه مرغ و مخلوط کردن تندرچه با تکههای مرغ
ران مرغ سوخاری مجلسی یک غذای بسیار خوشمزه و محبوب در جشنها، مراسمات و عروسیها است. برای تهیه این غذا، ابتدا باید یک تندرچه طراحی شده را به صورت حلقههای کوچک بریده و سپس مرغ را برش دهید. سپس تندرچههای بریده شده را با تکههای مرغ در یک ظرف مخلوط کنید و با موادی مانند نمک، فلفل و گیاهان خشک به خوبی بچرخانید.
پس از مخلوط کردن، مرغها را در تابهای نچسب ریخته و در روغن داغ فریاد بزنید تا کاملاً سرخ شود. در هنگام سرخ کردن، بهتر است از روغن سبک برای سرخ کردن استفاده کنید تا مرغ آب ندهد.
وقتی ران مرغ سوخاری مجلسی آماده شد، میتوانید آن را با سبزیجات تازه و لیمو تزئین کنید و به همراه نان رومی و سالاد سرو کنید. کنار این غذا میتوانید شیرینی و دسرهایی مانند بستنی و کیک نیز سرو کنید.
ران مرغ سوخاری مجلسی یکی از غذاهای مناسب برای جشنهای خانوادگی، تجمعات دوستانه و عروسیهاست. با ترکیب تندرچه با تکههای مرغ و سرخ کردن در روغن داغ، این غذا با رنگ، طعم، و بوی بینظیری را به همراه دارد که به هر کسی که آن را میچشاند، احساس رضایت کامل میدهد.
ران مرغ سوخاری مجلسی: درست کردن سس برای مرغ
ران مرغ سوخاری مجلسی غذای خوشمزه ای است که با استفاده از مواد اولیه ساده و متعدد، در مدت زمان کوتاهی درست می شود. سس درست کردن ران مرغ سوخاری مجلسی یکی از موارد مهم آن است که باید به آن توجه کرد تا در نتیجه نهایی، طعم و مزه ای مطلوب و دلچسب به دست آید.
برای ساخت سس مرغ سوخاری مجلسی، تنها نیاز به چند مواد اولیه است که شامل سس یونانی، آب، نمک، فلفل سیاه، سیر، عصاره لیمویی، سویا سس و عسل می باشد. در ابتدا لازم است تمام این مواد را به طور کامل در یک جعفری مخلوط کنید تا از همدیگر ترکیب شوند.
سپس نیاز است تا ران مرغ را به فریزر قرار دهید تا بخشی از چربی آن جمع شود. سپس به آب بریزید و با اضافه کردن سس، فلفل سیاه و نمک به داخل آن، بگذارید تا یک دقیقه در حاجی مرغ بماند. سپس از حاجی مرغ خارج کنید و روی یک صفحه کاغذ آشپزی قرار داده و بگذارید تا خشک شود.
بعد از خشک شدن ران مرغ، مجدداً آن را داخل حاجی مرغ قرار داده و دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و حرارت را به مدت ۲۵ دقیقه افزایش دهید تا ران مرغ به رنگ طلایی در آید. در نهایت، آن را از فر خارج کرده و با سس مواد اولیهی تهیه شده سرو کنید.
استفاده از سس درست شده برای ران مرغ سوخاری مجلسی، باعث می شود که این غذا طعم و مزهای بسیار خوشمزه و دلچسب داشته باشد و به همراه مزههای متفاوتی از قبیل ترشیجات، سالادها و انواع نانهای تازه، در میان خانواده شما مورد پسند قرار گیرد.
ران مرغ سوخاری مجلسی: آماده سازی مرغ برای پخت
ران مرغ سوخاری یکی از پرطرفدارترین غذاهای سرگرمی و پذیرایی است که بسیاری از افراد آن را به عنوان یکی از بهترین غذاهای سریع السیر توصیه میکنند. آماده سازی کنترل شعله، درست کردن مخلفات و استفاده درست از اسانسها بسیار مهم است.
ابتدا باید مرغ را به شکل دلخواه خود تهیه کنید. برای این کار، می توانید مرغ را با چند روش مختلف تمیز کنید، پس از آن داخل یک سینی بریزید و بهخوبی با تندکی یا سوآاک پاک کنید. سپس آن را به شکل انتخابی در برشهایی تقسیم کنید.
برای اینکه ران مرغ پخته شده در حین خوردن نچسب و از دست نروید، میتوانید قبل از پخت آنرا برای مدتی به هواگیر بگذارید. در صورتی که مرغ از فریزر خارج شده باشد، باید به یک بشقاب یخ زده برای 6-7 ساعت بگذارید، تا کاملاً لج، یخ بکند.
برای پخت ران مرغ باید از داخل مرغ بیرون آورده و روی یک سینی و یا ظرف بزرگ، متعلق به کاپوک، چیده شوند و با نمک و فلفل، پنچ سینتیمتر روغن زیتون، برگ بو، برگ بوقلمون، نعنا، سیر و هورس رادیش پخته شوند.
اکیدا پیشنهاد می شود بهتر است برای پخت ران مرغ سوخاری، از داخل سینی خیسکننده استفاده کنید. افراد برای روشن شدن شعله، می توانند با همراهداشتن یک پنکه سه تیغه، هوا را به سمت عمودی و افقی ران مرغ هدایت کنند. در نهایت بعد از 10 تا 15 دقیقه، ران مرغ سوخاری غذای شما حاضر میشود.
ران مرغ سوخاری مجلسی: سرخ کردن مرغ تندرچه شده با روغن داغ
ران مرغ سوخاری مجلسی یکی از غذاهای پرطرفدار و لذیذی است که در جشنها و مراسم های مختلف سرو میشود. این غذا به دلیل طعم لذیذ، رایحه مطبوع و نگاه چشم نوازی که دارد، توجه همه را به سوی خود جلب می کند. امروزه، ران مرغ سوخاری به صورت تجاری در اکثر رستوران ها و فروشگاه های خوب به فروش می رسد ولی همیشه نتوانید به طریق فوق العاده کم تمام و زیبایی که در منزل با تهیه آن میتوانید اجرایی کنید.
برای پخت ران مرغ سوخاری مجلسی باید در کنار هم چند مرحله را به ترتیب زیر انجام دهید. در مرحله اول باید مرغ با موادی مانند نمک، زردچوبه، فلفل، پیاز، سیر، آبلیمو و مرکبات (مثل لیموترش) تر کرده و برای حداقل ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید. در این مدت مرغ ترکیبات و طعم آمیزی شده و همین باعث میشود که طعم و رایحه آن به مراتب خوشمزه تر باشد.
در مرحله دوم کافی است روغن داغ را در تابه بریزید و به دمای زیادی برسانید. سپس ران مرغ ترکیبی که در مرحله اول آماده کرده بودید، به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی مشابه با سوخاری تبدیل شود. در این مدت، میتوانید ران مرغ را به دو طرف برای سرخ شدن بهتر، برگردانید. پس از سرخ شدن ران مرغ، آنها روی دستمال کاغذی قرار داده و روغن آن را جذب کند.
در مرحله سوم و آخر نیز باید ران مرغ سوخاری را درون سینی سرو کنید و فوراً مصرف کنید تا حداکثر از لذت طعم و عطر های این غذای مفیذ ببرید. معمولاً ران مرغ سوخاری با سبزیجات، ادویههای خوشمزه و سس های فراوان همراه شده و لذت مصرف آن را به اوج میرساند.
ران مرغ سوخاری مجلسی: سرخ کردن تکههای مرغ در روغن داغ
سرخ کردن تکه های مرغ در روغن داغ یکی از پرکاربردترین روش های طبخ مرغ است که بیشتر افراد در آشپزخانه های خود به کار می برند. در این روش، تکه های مرغ درون روغن داغ سرخ شده و تا حد اشتها آوری و شادابی طعم و عطر دار شده و سپس به عنوان غذای پرخاصیت سرو می شوند.
قدم اول در این روش طبخ، تهیه مرغ پاک شده و بدون چربی اضافی است. سپس مرغ به تکه های کوچک تقطیع شده و در روغن داغ که پیشتر در یک قابلمه با دیواره های بلند گرم شده، اضافه می شود. در این مرحله، می توان از انواع مختلف از روغن استفاده کرد، اما برای یک طعم بهتر، استفاده از روغن هایی مانند روغن زیتون یا روغن سسام که حاوی اسیدهای چرب ناسالم نمی باشند، توصیه می شود.
پس از اینکه تکه های مرغ در روغن داغ قرار داده شدند، باید آن ها را تحت کنترل داشته باشید تا به سوختگی نروند. در طول طبخ، تکه های مرغ را باید بچرخانید تا از دو طرف آن ها سرخ شود. همچنین، باید به یاد داشته باشید که از تعداد تکه های زیادی از مرغ استفاده نکنید، که ممکن است باعث شود تا تکه های مرغ با هم تراکم شده و نتیجه به دلیل قرمز شدن ناکافی نامطلوب شود.
در نهایت، بهتر است تکه های مرغ سرخ شده را روی کاغذ نفتی یا کاغذ دستمال چاپی قرار داده تا اضافه شدن چربی اضافی به آن ها جلوگیری شود. در این روش طبخ مرغ، تکه های سرخ شده به صورت انفرادی یا با ریختن روی پایه نواری از سبزیجات و صورتی گرم شده قابل سرو است.