طرز تهیه ذرت تنوری در فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ذرت تنوری در فر

تهیه ذرت تنوری در فر به سبک خودشیونی یکی از بهترین روش‌های سرو کلوچه‌های کاهو و مواد خمیری است. این غذایی فوق‌العاده به عنوان صبحانه، ناهار یا شام مناسب است و می توانید آن را با تهیه‌شده با شیر خامه‌ای لذیذ سرو کنید.

طرز تهیه ذرت تنوری در فر به این صورت است: در ابتدا ذرت‌های تازه و سبز را با یک پارچه مناسب و نرم پاک می‌کنیم و پس از تمیز کردن، آنها را بر دوار اب کنید تا از آب خیس بشوند. سپس آن‌ها را با دست برای خشک کردن بکوبید.

در مرحله بعدی، می‌توانید یک قاشق روغن، عصاره‌ی نمک و فلفل سیاه و یک مقدار کم پودر گلپر به ذرت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه‌ی مواد به هم مخلوط شوند تا ذرت‌ها به خوبی پخته شوند.

در این نوع طبخ، بهتر است از فر قابل برق استفاده نکنید و از فر گرمای آماده (200 درجه) استفاده کنید. ذرت‌های شما می توانند درون محفظه به‌صورت یک لایه تهیه شوند. بسته به سن، این فرآیند تا 20 دقیقه آخرین مرحله‌ی تهیه ذرت - به طوری که بتوانید آن را از محفظه خارج کنید - طول خواهد کشید.

پس از بهترین طریقه برای سرو ذرت تنوری در فر، آن را با کیک شیرینی غنی، همراه با مربای پسته و یا همراه با کره خامه گیاهی فانتزی، سرو کنید. با این حال، بهتر است با یک قاشق چای ظرف را ترکیب کنید و در بازه‌ی قابل تامل، ذرت به با کیفیت شروع به خمیر شدن می‌کند.



طرز تهیه ذرت تنوری در فر

آموزش طرز تهیه ذرت تنوری در فر

ذرت تنوری یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که به صورت سنتی در محیط‌های روستایی تهیه می‌شود. در این روش، ذرت پخته شده با نبات‌ها و شیرینی‌جات ترکیب می‌شود تا یک دسر خوشمزه و مناسب جشن‌ها و جمعیت‌ها بسازد. اگرچه این دسر در حال حاضر به صورت صنعتی تولید می‌شود، اما طرز تهیه آن در فر همچنان محبوبیت خود را حفظ کرده است.

برای تهیه ذرت تنوری در فر ابتدا باید ذرت را در آب بجوشانید تا کمی نرم شود. سپس ذرت را با یک تیغه بر روی دستگاه رنده‌سازی پودر کنید. بعد از چند دقیقه رنده کردن، ذرت پودر حاصل را به یک کاسه انتقال دهید و به طور کامل با نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز خرد شده ترکیب کنید.

حال به جدول کاری بپردازید و روی آن یک تنوری فلزی یا شیشه‌ای را قرار دهید. سپس کاسه حاوی ذرت پودر را پرکنید و با استفاده از یک قاشق بخوبی تراکم دهید. سپس به طور خوبی شیرینی‌جات و نبات‌ها را داخل کاسه قرار دهید و به داخل تنوری بریزید.

سپس تنور را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار داده و حدود ۴۵ دقیقه پخته کنید. بعد از پخت، تنوری را از داخل فر خارج کنید و برای کمتر شدن حرارت داخل کاسه، آن را به صورت عمودی قرار دهید. سپس بعد از مدتی، ذرت تنوری شما آماده خوردن است. با پخت ذرت تنوری در فر، لذت دیدن این دسر سنتی ایرانی را تجربه کنید.



طرز تهیه ذرت تنوری با استفاده از نون تنوری

برای تهیه ذرت تنوری با استفاده از نون تنوری ابتدا باید ذرت‌های تازه و سبز را انتخاب کنید. سپس ذرت‌ها را با برگ‌های کاملشان و بدون پوست درآورده و به صورت دایره‌ای در وسط نون تنوری قرار دهید. سپس نون تنوری را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۲۲۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.

در این مدت، ذرت‌ها باید کاملاً پخته شوند و رنگ آن‌ها به زرد تیره تغییر کند. پس از اتمام مرحله پخت، نون تنوری را با دقت از داخل فر بیرون بکشید و با استفاده از دستمال کاغذی یا کاغذ آلومینیومی، ذرت‌ها را از روی نون تنوری جدا کنید.

دستورالعمل فوق را می‌توانید با تعداد ذرت بیشتری نیز استفاده کرد و در صورتی که نمی‌خواهید محتویات ذرت به نون چسبد، می‌توانید از بسته کردن زیر نون با کاغذ آلومینیومی کمک بگیرید. این غذای سنتی و خوشمزه را می‌توانید با کره و نمک تازه سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه ذرت تنوری در فر

برای تهیه ذرت تنوری در فر، مواد لازم شامل ذرت، ماست، روغن، نمک و آرد است. اولین مرحله در تهیه ذرت تنوری، پختن ذرت است. برای پختن ذرت، ابتدا باید ذرت های تازه و خانگی را انتخاب کرده و پوست های خارجی آن ها را کنده کنید.

سپس نیمی از ذرت ها را در یک قابلمه پهن و مقاوم به حرارت که دارای غطایی بوده و شامل دو قسمت است، ریخته و بوسیله یک غلطک، به خوبی قرار داده و با آب پر کنید. قسمت دیگر قابلمه نیز باید شامل ذرت های همچنین ریخته شده باشد. در اینجا قسمت پایینی قابلمه باید به مقدار کافی آب داشته باشد.

سپس قابلمه را به روی نار بگذارید و آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید تا ذرت ها کاملا پخته شود. بعد از پخت ذرت ها، آنها را با یک غلطک خام، خرد کنید یا می توانید از یک کنسرو چشمهای ذرت استفاده کنید.

در مرحله بعدی، ذرت را به همراه ماست، روغن، نمک و آرد داخل یک کاسه مخلوط کنید. حجم ماست باید کافی باشد تا بتواند ذرت را به خوبی پوشانده و همراه با رطوبت، تهیه آن را بسیار آسان کند. در اینجا بافت خمیر ذرت باید بسیار رطوبت دار باشد.

حالا با استفاده از دستان، خمیر ذرت را به شکل های دایره ای یا بیضی و روی تخته فر داغ بپوشانید. پس از مدتی، ذرت های تنوری شما آماده اند. آنها را می توانید همانند یک نان، به همراه سوپ یا سایر غذاها سرو کنید.



نحوه آماده کردن ذرت برای پخت در فر

ذرت یکی از محبوب‌ترین محصولات غذایی است که در فصل تابستان بسیار استفاده می‌شود. ذرت با کرمی و شیرینی طبع خود، یکی از خوراکی‌های پرطرفدار در سفره های ایرانی است. ولی روش آماده کردن ذرت برای پخت در فر، کمی متفاوت است.

قبل از هر چیز، باید ذرت های تازه را از برگ‌های خود جدا کنید و سپس به آرامی با یک تیغه تیز، دانه‌های ذرت را از گل‌های آن جدا کنید. سپس دانه های ذرت درون آب شیرین و نمکین برای مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید. هدف از این کار، رفع طعم مالدار و افزایش مزه ترش و شیرین ذرت است. پس از گذشت زمان، ذرت ها را خشک کنید و به آرامی به چند بخار پخته شوند.

قبل از اینکه ذرت را درون فر بگذارید، باید آن را برای پخت مناسب کرد. برای این کار، یک قابلمه از پیش فریز شده روی قابلمه فایرپلیس (یا هر دستگاه دیگری که برای پخت در فر استفاده می‌کنید) قرار دهید. سپس ذرت درون قابلمه را درون فریزر قرار دهید تا دو ساعت بعد بتوانید آن را درون فر بگذارید.

سپس فر را در دمای ۲۲۵ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و ذرت را برای پخت درون فر قرار دهید. زمان پخت هر خودرو به طور معمول ۲۰ تا ۲۵ دقیقه است ولی به هر حال، مشاهده کنید تخمیر ذرت بسته به دمای فر، به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به پایان می‌رسد. پس از پخت، ذرت را از فر بردارید و به خوبی در دمای اتاق خشک کنید. ذرت پخته آماده سرو شدن به همراه بعضی از انواع سس های سنتی است.



مراحل پخت ذرت تنوری در فر

ذرت تنوری یک غذای سنتی و محبوب در کشور ماست که بسیاری از افراد به تهیه آن علاقه دارند. یکی از روش‌های تهیه این غذا، پخت آن در فر است. در ادامه، مراحل پخت ذرت تنوری را به شما توضیح خواهیم داد.

مواد لازم:

- ذرت شیرین تازه‌ی که حدود ۴ گلدان کوچک آن در نظر گرفته شده است

- نمک به مقدار لازم

- فلفل سیاه به مقدار لازم

- کره (نباتی یا کره گاوی): حدود ۱/۴ پیمانه

مرحله‌ها:

۱. ابتدا دنباله‌ی ذرت را کنده کرده و برگ‌های بیرونی آن را پوست کنید.

۲. ذرت‌ها را با آب شسته و چند بار خشک کنید. بهتر است نوک ذرت را با چاقوی تیز کوتاه کنید تا هنگام پخت به راحتی سرخ شوند.

۳. بعد از خشک شدن ذرت‌ها، در یک کاسه با کمی نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم پخش کنید.

۴. می توانید روی ذرت‌ها کره نیز بریزید که این کار باعث خواهد شد ذرت‌ها در پخت شدن تر شوند.

۵. در فری پیش‌گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه، ذرت‌ها را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید. بعد از گذشت این مدت، ذرت‌ها را با کمی کره یا روغن به طور خفیف تفت دهید تا روی آن‌ها رنگی طلایی بیشتری بگیرد.

۶. ذرت‌ها را روی سرویس دهنده قرار داده و با کمی نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم تزیین کنید.

با این روش ساده، ذرت تنوری خوشمزه و بسیار سریع تهیه می شود و می تواند به عنوان یک پیش غذای ساده و خوشمزه برای میهمانان شما باشد.



تزئین ذرت تنوری با گیاهان و ادویه های مختلف

تزئین ذرت تنوری با گیاهان و ادویه های مختلف، یکی از روش های جذاب ارائه ذرت تنوری با طعم و رنگ بیشتر است. در این روش، ذرت تنوری با استفاده از گیاهان و ادویه های مختلف تزئین می شود و شکل جذاب و خوشمزه ای به آن بخشیده می شود.

برای شروع تزئین ذرت تنوری، ابتدا بهتر است ذرت ها را با مقدار کافی برگ آملتاس، جعفری و پیازچه تزئین کنیم. با این کار، به ذرت های تنوری رنگ و طعم بیشتری بخشیده می شود.

بعد از این مرحله، می توان برای تزئین ذرت ها از چندین گیاه دیگر استفاده کرد. یکی از این گیاهان، آویشن است که روشن و طعم دار است و به ذرت ها شکل زیبایی می دهد. همچنین، نعنا مریم نیز می تواند به عنوان تزئین کننده ای زیبا برای ذرت ها مورد استفاده قرار گیرد.

در نهایت، ادویه های مختلفی نیز می تواند به عنوان تزئین گر استفاده شود. مثلاً استفاده از فلفل قرمز، تخم کتان و سوخاری به ذرت های تنوری شکل و طعم بیشتری می بخشد.

در نتیجه، تزئین ذرت تنوری با گیاهان و ادویه های مختلف، راهی مفید و جذاب برای بخشیدن رنگ و طعم بیشتری به ذرت ها است که باعث می شود ذرت ها بهتر و خوشمزه تر شوند.