تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه دنده کباب با زغال
دنباله کباب یکی از پرطرفدارترین انواع کباب در ایران است که با طعم و طراوت زغال اشتهای برانگیزی به ارایه می دهد. برای تهیه دنباله کباب با زغال ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده، نمک و ادویه ها به مدت حداقل یک ساعت مخلوط کرده و برای مدت دیگری در یخچال نگه داریم. سپس از مخلوط گوشت و پیاز به صورت استیک های بلند شکلاتی شکلت تهیه کنیم و آن ها را به میله های چوبی یا فلزی بکشیم. برای پخت دنباله کباب، میله ها را روی زغال گرم شده در هر دو طرف به مدت حدود 15-20 دقیقه بپزیم. حتی می توانید برای افزایش طعم و رنگ و لذت بیشتر، یک پیش پخت کوتاه از گیاهان خود را روی زغال قرار داده و دنباله ها را بر آن ها بگذارید. دنباله کباب با چلو، نخودی یا همراه با نمک پیاز و ترشی، معروف ترین ژوره (نوع سس) مربوط به این کباب است که با زنجانی و خامه تازه تهیه می شود. از آنجایی که دنباله کباب معمولاً به عنوان غذای اصلی مصرف می شود، می توان به خوبی با نان سنگک و سالاد مخصوص خورشت ها همراه کرد.