طرز تهیه دمپخت عدس شیرازی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه دمپخت عدس شیرازی

دمپخت عدس شیرازی یکی از غذاهای محبوب و سنتی منطقه شیراز است که با استفاده از عدس، گوشت گوسفندی و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. این غذا با طعم خوشمزه و عطر دل‌نشینی که از ادویه‌های مختلف و مزه دلچسبی که از عدس به دست می‌آید، بسیار خوشمزه و منحصر به فرد است.

برای تهیه دمپخت عدس شیرازی ابتدا عدس را بشویید و در آب خیسانده کنید تا نرم شود. سپس گوشت گوسفندی را بشویید و برش دهید. در قدم بعد پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و تا زمانی که گوشت رنگش تغییر کند و کمی پخته شود، بپزید.

بعد از پخت گوشت ادویه‌ها را اضافه کرده و بگذارید تا بو دهد. سپس عدس را به آن اضافه کرده و آبی که عدس در آن خیسانده شده است را به آن اضافه کنید. آن را روی حرارت کم بگذارید تا عدس نرم شود و غذا آماده شود. به طور معمول دمپخت عدس شیرازی با نان تازه میان و خانواده‌ها از این غذای خوشمزه لذت می‌برند.