طرز تهیه دلمه بادمجان
دلمه بادمجان یکی از پرطرفدارترین غذاهای محلی ایران است که در تمامی نقاط این کشور پخته میشود. این غذا از مواد اولیهای همچون بادمجان، گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی، پیاز و ادویههای خوش طعم ساخته میشود.
ابتدا باید بادمجانها را به شکل گرد تازه چند ساعتی بخارپز کرد تا کاملا نرم شوند. سپس بهتر است با چنگال آنها را فشار داده و آب موجود در آنها را تخلیه کنید. گوشت چرخ کرده را در تابهای که روغن در آن ریختهایم، تفت دهید تا رنگ بگیرد. سپس پیاز را خرد کرده و به تابه اضافه کنید و تفت بدهید تا نرم شود.
سپس گوجه فرنگی را خرد کرده و به مواد تفت داده شده در تابه اضافه کنید. سپس به آنها فلفل، زردچوبه و نمک اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. حالا بادمجانهای نرم را به این مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
برای پخت دلمه بادمجان، در تابهای روغن ریخته و آن را روی حرارت بالا قرار دهید. سپس با دست به آرامی دلمهها را شکل داده و در تابه روی حرارت بالا قرار دهید. دلمهها را به دو طرف قابلمهی درشت سرخ کنید تا همه سطح آنها یکدست سرخ شود.
دلمه بادمجان آماده سرو شدن است و میتوانید با سبزیجات تازه و دلمه سیبزمینی سرو کنید. این غذای بسیار خوشمزه و مغذی را میتوان با نان لواش، برنج یا خورشتی از گوشت و سبزیجات سرو کرد.
طرز تهیه فلفل دلمه ای
تهیه فلفل دلمه ای یک غذای خوشمزه و محبوب در جنوب ایران است که به شکلی خاص و خوش طعم تهیه می شود. در این غذا، فلفل دلمه ای هایی که از گل سرخی تهیه می شوند، با موادی مانند گوشت چرخ کرده، برنج، روغن، پیاز و ادویه جات ترکیب می شوند و در نهایت با سسی خامه ای و چای به همراه سبزیجات تزیین شده و سرو می شود.
برای تهیه فلفل دلمه ای، ابتدا فلفل های دلمه ای را باز کرده و داخلشان را با دقت خالی کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز و ادویه جات مخلوط کرده و مدتی برای نرم شدن آن درون قابلمه بگذارید. سپس برنج را با آب جوش و نمک به مدتی بپزید و به گوشت چرخ کرده بیفزایید.
حالا، فلفل دلمه ای های خالی شده را با این مخلوط پر کنید و به داخل قابلمه بگذارید. این قابلمه را بر روی حرارت ملایمی بگذارید تا حدود یک ساعت بپزد. در طی این مدت بهتر است قابلمه را هر چند وقت چرخانده تا فلفل دلمه ای ها به طور یکنواخت پخته شوند.
در نهایت، فلفل دلمه ای های پخته شده را با یک سس خامه ای تزیین کرده و با سبزیجات تزیین شده به همراه چای سرو کنید. این غذا با طعم واقعاً خوبی همراه است و معمولاً به همراه نان تافتونی سرو می شود که برای تهیه آن نیز می توانید از آرد، شیر، خمیر، خامه و ادویه جات استفاده کنید.
طرز تهیه گوجه با دلمه
تهیه گوجه با دلمه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در بسیاری از ایرانیان است. این غذا از موادی مانند گوجه فرنگی، دلمه گوسفندی، پیاز، فلفل دلمهای و زعفران تهیه میشود.
برای شروع تهیه این غذا، ابتدا گوجهفرنگیها را با آب بشویید و سپس آنها را به چند قسمت تقسیم کنید. در ادامه، باید دلمه گوشت را پس از شستن، در همراه با پیاز به روغن سرخکرده اضافه کنید و تا زمانی که طلایی رنگ شود، سرخ کنید.
سپس به دلمه پخته، گوجهفرنگیهای خرد شده، فلفل دلمهای و زعفران بیفزایید و تمام مواد را به خوبی ترکیب کنید. در نهایت، باید آن را به مدتی روی حرارت قرار دهید تا بهخوبی بپزد و مزهی دلچسب و خوشمزهای به غذا ببخشد.
این غذا میتواند بهعنوان پیشغذا یا اصلی در وعده غذایی شما سرو شود و میتواند با نان، برنج، یا سیبزمینی تزیین شود. طعم خوشمزه و مطبوع آن، همیشه مورد توجه و استقبال عدهی زیادی از مردم ایران بوده است.
طرز تهیه دلمه بادمجان
بارگذاری...
دلمه بادمجان یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است و در تقریبا همه مناطق این کشور در سفره ها قرار دارد. این غذا به دلیل طعم و مزه بسیار خوشمزه و همچنین استفاده از مواد تازه و ارگانیک باعث محبوبیت آن در ذائقه های مردم شده است. در ادامه به طرز تهیه دلمه بادمجان به صورت کامل پرداخته میشود.
مواد لازم:
- یک کیلو گوشت چرخ کرده گوسفندی یا گوشت چرخ کرده مرغ
- دو عدد بادمجان
- پیاز
- سیر
- فلفل سیاه
- زنجبیل
- زردچوبه
- نمک
- روغن زیتون
- نعناع تازه
طرز تهیه:
1-ابتدا بادمجان را بشویید و نوک های آن را برش دهید. سپس آن را در آب به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی آن کاهش یابد.
2- سپس بادمجان را به شکل نیمدایره ها برش داده و روی آن ها نمک ریخته و به مدت نیم ساعت در آن رها کنید.
3- در پیاز، سیر، فلفل سیاه، زنجبیل، زردچوبه را خرد کرده و در تابه روغن زیتون بر روی حرارت ملایم برای ۵ دقیقه تفت دهید.
4- سپس گوشت چرخ شده را اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه بپزید. سپس در آخر نعناع تازه را به آن اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
5- در نهایت بادمجان ها را با ملات چسبانده و در روغن داغ تفت دهید و سپس به مواد گوشتی اضافه کنید.
6- این غذا حدود یک ساعت نباید بر روی حرارت باشد. بعد از آماده شدن باید آن را در بشقاب سرو کنید و برای تزئین آن، ممکن است از نعناع تازه استفاده کنید.
با این روش ساده و کامل، می توانید دلمه بادمجان خوشمزه و لذیذ را درست کنید و از آن به عنوان یک غذای اصلی یا پیش غذا در میان وعده های خود استفاده کنید.
طرز تهیه دلمه ای فلفل
تهیه دلمه ای فلفل یکی از غذاهای خوشمزه و آسان است که با استفاده از چند مواد اصلی میتوان آنرا در خانه تهیه کرد. دلمه ای فلفل یک غذای سنتی ترکیه است که هم اکنون در سراسر جهان معروف است. این غذا باطراوت و خوشمزگی خاصی به تندرستی و غذایی بودن دارد. برای طرز تهیه دلمه ای فلفل ابتدا باید دلمه را تهیه کنیم.
برای تهیه دلمه مایه های لازم عبارتند از گوشت چرخ کرده، نان خشک، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، گیاهان دارویی ترکیه، پودر گردو، روغن و آب. پس از تهیه دلمه، فلفل را باز کرده می شود و داخل آن را خالی می کنیم. سپس این فلفلها را در آب جوش بگذاریم تا نرم شود. در مرحله بعد، دلمه را به مواد دیگر اضافه کرده و کمی باهم مخلوط کنید.
سپس دلمه ما را داخل فلفل بگذارید. نیاز است تا فلفلها را در یک قابلمه با روغن گرم کرده و به مدت 10 دقیقه در حرارت ملایم بپزید. سپس باید به خوبی مخلوط کنید تا دلمه ها در فلفل قرار بگیرند. تهیه دلمه ای فلفل از نظر مرتبط با غذاهای خوشمزه و سنتی به شمار می رود. با این روش میتوانید در خانه آنرا از طریق مواد متنوع و بهترین کیفیت آماده کنید.
طرز تهیه دلمه ای گوجه
دلمه ای گوجه یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با استفاده از گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل سیاه و ادویههای دیگر تهیه میشود. در این غذا، گوجه فرنگی و برگ جو دستهبندی شده و تفت داده میشود تا به این غذا طعم و عطر خاصی ببخشد.
برای تهیه دلمه ای گوجه ابتدا گوشت چرخ کرده با پیاز و ادویههای دیگر مانند زردچوبه و کمی خردل مخلوط میشود. سپس با استفاده از دستهای خود، مواد به هم میریزد تا به شکل دلمه صاف و بدون خط و خشکی درآید. سپس دلمههای تهیه شده کنار میرود تا برای چند دقیقه خود، آروم شوند.
در مرحله بعد، برگ جو و گوجه فرنگی خرد شده آماده میشوند. برگ جوی خرد شده به همراه یک قاشق روغن در حین تفت دادن لکه لکه شود تا یکدست شود. سپس گوجه فرنگی با مقداری پیاز به مواد اضافه میشود تا در کمی روغن سرخ شوند. بحث تزیین و پخش گیاهان دارای خواص ویژه و مفید هم به تفاوت عطر ،خوشمزه تر و چشم نواز تر شدن غذا کمک میکند.
در نهایت، دلمهها به روی مواد درون قابلمه ریخته و تفت داده میشوند تا هم برگ جو و گوجه فرنگی در اوج شکوفایی خود باشند و هم دلمهها کاملا دمیده شده باشند. سرو کردن دلمه ای گوجه با نان تازه و ترشی گوجه غذایی کامل و سنتی ایرانی را تشکیل خواهد داد.