طرز تهیه دسر کرم کارامل با بیسکویت
دسر کرم کارامل با بیسکویت یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که با استفاده از این دهانآورها میتوان آن را آسان و سریع تهیه کرد. برای تهیه این دسر، ابتدا بیسکویتها را به صورت پودر خرد کرده و در داخل قالب یا لیوانی با عمق مناسب قرار میدهیم و به خوبی فشار میدهیم تا بیسکویتها فشرده شوند.
سپس، برای تهیه کرم کارامل، در یک قابلمه شکر را به همراه آب پخته و به رنگ طلایی درآورده و سپس کره را به آن اضافه میکنیم و همه را با هم مخلوط میکنیم تا کاملاً ترکیب شوند. سپس، این کرم کارامل را به صورت یکنواخت و آرام روی بیسکویتها میریزیم و به مدت چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا به خوبی خنک شود.
و بالاخره، پس از اینکه دسر به خوبی خنک شد، میتوانیم آن را سرو کنیم. برای سرو دسر کرم کارامل با بیسکویت، میتوانیم بر روی آن پودر کاکائو یا ترکیبی از خامه تازه یا بستنی و توت فرنگی ریخته و به عنوان قابلمه یا لیوان سرو کنیم. با این دسر تازه و لذت بخش، حس خوبی را در دهانتان تجربه خواهید کرد.
راههای درست کردن دسر کرم کارامل با بیسکویت
دسر کرم کارامل با بیسکویت یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که خانوادهها و دوستان با هم میتوانند لذت بخشند. در ادامه به چند روش درست کردن این دسر پرطرفدار پرداختهایم.
1- روش اول: ابتدا یک بسته بیسکویت را پوره کرده و در قالبهای دلخواه در قعر ظرف پخش کنید. ژلاتین را بر روی آب سرد حل کنید و روی شعله کم قرار دهید تا گرم بشود. سیبزمینی را با 1/2 فنجان شیر و 1/2 فنجان شکر ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. بعد از چند دقیقه آن را از حرارت بردارید و با یک قاشق جریانهای شیرینی را با ژلاتین مخلوط کنید. 1 فنجان شیر و 1 فنجان کرم را به همراه قهوه اسپرسو به یکدیگر راه بدهید. کرم و سیبزمینی را به هم مخلوط کنید و روی لایه بیسکویت قرار دهید. دستور پخت این دستور: دو ساعت در یخچال.
2- روش دوم: یک بسته بیسکویت را پوره کرده و در قالبهای دلخواه در قعر ظرف پخش کنید. جعفری، دانه کانولا و اسانس وانیل را با 1 فنجان شیر و 1/2 فنجان شکر ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. پس از چند دقیقه آن را از حرارت بردارید و با یک قاشق جلالات را با ژلاتین مخلوط کنید. بعد از سرد شدن، کرم و یک فنجان شکر را با هم مخلوط کنید. مخلوط بیسکویت را بر روی لایه بیسکویت قرار دهید و با لایه دیگر بیسکویت تکرار کنید. روی لایهی آخر، پودر کاکائو را بریزید. دستور پخت این دستور: دو ساعت در یخچال.
3- روش سوم: یک بسته بیسکویت را پوره کرده و در ظرف پخش کنید. 250 گرم شیر و 100 گرم قهوه اسپرسو را در قابلمه با هم مخلوط کنید، حرارت زیر قابلمه را باقیگذارید تا درب اسپرسو داغ بیفتد. پس از چند دقیقه، یک بسته بالا مارک که شامل 2/3 فنجان شکر و 2/3 فنجان آب گرم است، را اضافه کنید و آن را سریعاً هم بزنید. پس از آن، دو عدد زردهی تخم مرغ را به خوبی هم بزنید و به خلیط کرم و کره اضافه کنید. این مخلوط را بر روی لایه بیسکویت قرار دهید و با لایه دوم بیسکویت تکرار کنید. دستورپخت این دستور: دو ساعت در یخچال.
آموزش تهیه دسر کرم کارامل با بیسکویت
برای تهیه دسر کرم کارامل با بیسکویت، ابتدا باید بستنی را از فریزر بیرون آورده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در دمای اتاق قرار داد تا به ملایمت بیاید. سپس باید بیسکویت های داغون را ورق بزنید و به اندازه محیط قالب فر خود قطع کنید و در داخل قالب قرار دهید. آن را سپس با کرم قلب گرفته شده پر کنید و به دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد در مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
در هنگام پختن، باید از مدت به مدت قالب را لرزاند تا سطح آن صاف شود و بتوان بیشتر از یک لایه کرم گرفت. بعد از پختن باید قالب را خنک کنید و بعداً آن را در یخچال به مدت حداقل ۲ ساعت بگذارید تا کرم شنت کند.
حالا باید به صورت جداگانه تهیه کنید کرم کارامل. چند قاشق روغن داخل تابه ای بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و آن را به مدت چند دقیقه با آتش کم تفت دهید تا شکر به صورت مایع شود. سپس کره را درون شکر ریخته و آن را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا به مرتبه قهوه ای خنک شود.
حالا دسر را از قالب خارج کرده و روی آن کرم کارامل ریخته و با پودر کاکائو و نوشیدنی خود سرو کنید. این دسر به دلیل ظاهر جذابی که دارد و طعم بسیار خوشمزه اش، یکی از بهترین دسر هایی است که می توانید در مهمانی ها، جشن ها و میهمانی های خود ارائه دهید.
دسر کرم کارامل با بیسکویت در خانه درست کنید
درست کردن دسر کرم کارامل با بیسکویت یکی از شیرینی های لذیذی است که میتوانید با نوشیدن آن همراه با چای یا قهوه، لذت بخشید. این دسر شامل دو بخش اصلی کرم کارامل و بیسکویت است که با ترکیبی ساده و راحت میتوان آنرا در خانه تهیه کرد.
ابتدا برای تهیه بیسکویت دقت کنید که نوع بیسکویت که استفاده میکنید، به اندازه کافی محکم باشد تا دسر در حین خوردن سرنشین استوار باشد. پس از این که بیسکویت ها را برید، آنها را در پایین قالب دائری قرار بدهید.
برای تهیه کرم کارامل، شیر را با قند، شکر و وانیل در قابلمه یا کاسه ای مخصوص با حرارت پایین همزن کنید. در این مرحله میتوانید دو حالت رنگ به وجود بیاورید؛ اگر بهترین رنگ کارامل را میخواهید، قند را بدون هیچگونه مايع اضافی بر روی حرارت بزرگ کمی بیشتر از پایین ایستاده و به رنگ طلایی شفاف تبدیل شود. دومین روش هم درست کردن شکر ناب است. شکر ناب را با تعدادی از قطرات آب و کمی بوره قهوه ای در محیط حرارت جوشان به رنگ کارامل اشاره زده میتواند به دلیل اینکه روش استفاده از شکر ناب به رنگ کارامل واقعا فوق العاده است، بدون هیچگونه مشکلاتی راه اندازی شود. برای بهتر شدن طعم، یک کمی شیرقه با مخلوط کردن قند، شکر بوره قهوه ای میتوان به روش کارامل فرد دیگری را استفاده کرد.
با بریزید کرم کارامل را بر روی بیسکویتهای فریز شده در قالب. بعد از صحت محصول، به صورت رایگان بگذارید. اگر میخواهید دسر را تزئین کنید، میتوانید بیسکویت ها را با شکل بچه های اطفال یا دیگر شکل هایی که دوست دارید، تزئین کنید. بعد آنرا در یخچال برای حداقل 3 ساعت قرار دهید تا کرم سفت شود. پس از سه ساعت، دسر کرم کارامل با بیسکویت در خانه آماده خوردن است.
طرز تهیه دسر کارامل با بیسکویت خانگی
تهیه دسر کارامل با بیسکویت خانگی یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که طعم و شکل آن خیلی موثر است. برای تهیه این دسر اولین قدم آماده کردن بیسکویت خانگی است. برای این منظور موادی مانند آرد، پودر بیکینگ، شکر، کره و فرمالین کاملاً مخلوط شده و به شکل بیسکویتهای گرد و صاف در طبقات روی یک سینی فریزر قرار میگیرد.
سپس برای تهیه کارامل، شکر و آب را به صورت منظم در یک قابلمه مخلوط میکنیم و آن را روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر کاملاً حل شود و از روی حرارت برداشته میشود. سپس به این مخلوط شیر گرم اضافه شده و دوباره بر روی حرارت قرار میگیرد تا کاملاً مخلوط شوند.
حالا برای تهیه دسر، شیشههای ژلهای را با بیسکویتهای خرد شده پر میکنیم و بعد از آن کارامل درون آن ریخته میشود. سپس چندین لایه از بیسکویتهای خرد شده و کارامل روی همدیگر قرار میدهیم تا لایهای از دسر شکل شود. سپس دسر را در یخچال قرار میدهیم تا سفت شود و در نهایت با تزئین کردن آن میتوانیم یک دسر فوقالعاده خوشمزه و جذاب را به دست آوریم.
دستور تهیه دسر کرم کارامل با بیسکویت ساده و راحت
برای تهیه دسر کرم کارامل با بیسکویت ساده و راحت، ابتدا باید کارامل را آماده کنیم. برای این کار، یک قالب فلزی را انتخاب کرده و داخل آن را با پوششی از شکر مایع پر کنید. سپس قالب را روی حرارت بالا قرار دهید و به مدت چند دقیقه مداوم اجازه دهید که شکر داغ شده و به تمامی قالب فلزی برسد. سپس قالب را از روی حرارت بردارید و خنک شدن بدهید.
سریعا مواد کرم را آماده کنید. در يک قابلمه، يک بسته پودر کرم که در آن شکر نيز وجود دارد، را با شیر وانيل بجوشانید و آرام آرام هم بزنید تا کرم استوانهایی درست شود. سپس کرم را روی بسته از بیسکوئیت ها بریزید و بیسکوئیت های دیگری را روی آن بریزید. این قسمت را تکرار کرده تا تمامی بیسکوئیت ها به پایین بیفتند.
اکنون به کرامل بازگردید که قبلا آماده کردهاید. با یک قاشق، کرم کارامل را روی بیسکوئیت های درست شده بریزید. بعد از آن، قالب را در بخاری یا فری آماده شده با حرارت 180 درجه سانتیگرادَ برای 10 تا 15 دقیقه قرار داده و پخته کنید.
پس از مدت زمان مشخص شده، دسر را از فر بیرون بیاورید و به مدت چند دقیقه خنک شدن دهید. سپس دسر کرم کارامل با بیسکوئیت ساده و راحت آماده است تا بدون نیاز به آماده کردن مواد پیچیده، در مراسم ها و جشن های خانوادگی سرو شود.