طرز تهیه دسر ماستی ساده خانگی بدون فر
دسر ماستی یکی از محبوبترین دسرهای خانگی در ایران است. این دسر نه تنها خوشمزه و لذیذ است، بلکه آماده کردن آن نیز بسیار آسان و ساده است. در اینجا به شما طرز تهیه دسر ماستی ساده خانگی را بدون استفاده از فر معرفی خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه دسر ماستی ساده شامل ماست، شیر، شکر و ژلاتین است. برای آماده کردن این دسر، در ابتدا چند قاشق ژلاتین را به کمی آب سرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود. سپس شیر را به همراه شکر به یک قابلمه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. همچنین می توانید برای ایجاد بوی خوشمزه و شیرین تر دسر، وانیل را نیز به شیر اضافه کنید.
پس از این که شیر و شکر به خوبی مخلوط شدند و شیر گرم شد، ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و به همراه ماست به خوبی مخلوط کنید. سپس مخلوط را در ظرف مناسب ریخته و درون یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شود و بعد از چند ساعت آماده تقدیم شما و مهمانان شماست.
در نهایت، بعد از خنک شدن دسر ماستی در ظرف ریخته شده، می توانید آن را با تازه کردنی، میوه تازه یا میوه خشک به همراه سرو کنید تا ظاهر و طعم آن را بهبود بخشید. امیدواریم که این طرز تهیه دسر ماستی ساده و بدون نیاز به فر، برای شما مفید و خوشمزه باشد.
طرز تهیه پودینگ ساده خانگی بدون فر
برای تهیه پودینگ ساده خانگی بدون فر ابتدا لازم است تمام مواد مورد نیاز را آماده کنید. برای پودینگ ساده تنها نیاز به شیر، قند، پودر پودینگ، وانیل و نمک است.
نخستین مرحله آماده کردن این پودینگ این است که شیر را در داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. بعد از این که شیر گرم شد، قند و وانیل به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تا قند کاملا حل شود، آنرا همیشه هم بزنید.
در ادامه، پودر پودینگ را در یک کاسه جداگانه با یک پیمانه شیر مخلوط کنید تا یک پوره خیسیده تولید شود. سپس با هم ترکیب کنید تا مواد به هم بریزند و پودینگی یکدست تولید شود.
بعد از ترکیب کامل، پودینگ را داخل قابلمه حرارتی که قبلا حرارت داده بودید، ریخته و به مدت چند دقیقه بمانید. در این فرآیند هم جوش نیازی ندارد، تنها کافیست تا پودینگ به خوبی گرم شود و غلیظ شود.
اگر به دنبال درست کردن یک دسر خوشمزه و ساده هستید، پودینگ خانگی بدون فر یکی از بهترین گزینه ها برای شماست. این پودینگ نه تنها بسیار باطراوت و خوشمزه است، بلکه تهیه آن نیز بسیار آسان و سرراست است، و بدون نیاز به یک فر، می توانید به راحتی این پودینگ را در خانه تهیه کنید. با دنبال کردن این دستورالعمل ساده، شما هم می توانید از این پودینگ کاملا محلی، خانگی و دلپذیر برای لذت بردن با دوستان و خانواده خود استفاده کنید.
طرز تهیه دسر ژلهای ساده خانگی بدون فر
دسر ژلهای به عنوان یکی از سادهترین دسرها مطرح است و میتوانید آن را با استفاده از ژله دهنده طعم دلخواه خود تهیه کنید. برای تهیه دسر ژلهای، ابتدا پودر ژله را با آب جوش کرده و به مدت چند دقیقه بگذارید تا کاملا ترشح کند.
سپس میتوانید برای تهیه دسر ژلهای ساده، از موادی مثل پودر ژله، آب، شکر و پودر نمک استفاده کنید. برای شروع، پودر ژله را در آب جوش حل کنید و سپس شکر را به آن اضافه کنید تا طعم دلخواه شما را بدست آورید. در نهایت، با اضافه کردن پودر نمک، طعم دسر ژلهای شما شیرین تر خواهد شد.
اگر مایل هستید دیگر موادی مثل شیر، کره یا مواد مخصوص دیگری را به دسر ژلهای خود اضافه کنید، میتوانید به راحتی این کار را انجام دهید. برای مثال، با اضافه کردن شیر و یا کره، میتوانید دسر ژلهای سفید و خوشمزهای بسازید.
اما اگر شما تمایل دارید که دسر ژلهای را با طعم میوه تهیه کنید، میتوانید از میوههای تازه یا خشک شده استفاده کنید. برای تهیه دستور پیشنهادی، میتوانید گوجه فرنگی، هندوانه، آناناس یا سیب را با پرتقال یا لیمو ترش مخلوط کرده و سپس پودر ژله را به روش معمول و با طعم مورد نظر اضافه کنید. سپس این مواد را درون قالبهای دلخواه انتخاب شده بریزید و برای دو ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی سفت شوند. در نهایت، میتوانید این دسر ژلهای ساده و خوشمزه را با سس، کره، توپکهای بستنی و یا مواد دیگری که دوست دارید سرو کنید.
طرز تهیه کیک ساده خانگی بدون فر
تهیه کیک در خانه میتواند یکی از سرگرمیهای خانوادگی باشد. اگر شما هم علاقهمند به پخت و پز هستید و میخواهید یک کیک ساده بدون نیاز به فر بپزید، بهتر است در ادامه با ما همراه باشید.
برای تهیه کیک ساده خانگی، باید ابتدا تمام مواد مورد نیاز را آماده کنید. این مواد شامل ۲ تا ۳ تخم مرغ، یک لیوان شیر، یک فنجان شکر، یک فنجان آرد، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک میباشد. این مقدار مواد کافیست برای تهیه یک کیک ساده و خانگی.
بعد از آماده کردن مواد، باید تمام مواد را در یک مخلوطکن قرار داده و آن را تا زمانی که تمام مواد با هم ترکیب شوند، میکس کنید. برای این کار، میتوانید از یک باشکوهکن استفاده کنید؛ اما در صورت عدم دسترسی به آن، میتوانید از یک ماشین همزن ساده و معمولی استفاده کنید.
حال باید تمام مواد را در یک قالب مناسب، مانند یک قالب کیک، ریخته و آن را به اندازه پخته شدن، درون یک قابلمه بزرگ قرار دهید. سپس به آن آب داغ اضافه کنید و در حال بودن شعلهی کم، قابلمه را درون قابلیت قرار دهید و آن را برای حدود یکساعت به صورت کاملا بسته، پخت کنید. بعد از یکساعت، کاری که باید انجام دهید، این است که با یک دستمال خشک بر روی قالب بررسی کنید که کیک پخته است یا خیر. در صورتی که کیک پخته باشد، میتوانید آن را از روی حمام بردارید و در سینی سرو کنید.
با دنبال کردن این مراحل، میتوانید یک کیک ساده، خانگی و بدون نیاز به فر بپزید. با این حال، یادآوری میشود که پخت هر چیزی در خانه نیاز به دقت، تمرکز و زمان دارد. بنابراین، توصیه میکنیم که در حین پخت، به شرایط امنیتی کلی دقت کنید و به صورت منظم، وضعیت غذا را بررسی کنید.
طرز تهیه کلوچه ساده خانگی بدون فر
تهیه کلوچه خانگی بدون فر یکی از راحتترین و سریعترین روشهای خلق خوشمزه های خانگی است. برخلاف نظر شایع عموم، تهیه این نوع خوشمزه ها بدون فر نیز ممکن است. در این مقاله به طرز تهیه کلوچه دوغ خانگی پرداخته شده است.
برای تهیه کلوچه دوغ ساده، ابتدا برنج را با یک لیوان آب داغ بجوشانید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه داغ نگه دارید، تا برنج کاملا پخته شود. سپس ۱۰۰ گرم کرم کاراملی و ۱۰۰ گرم شکر را به برنج اضافه کرده و آن ها را همزنی کنید.
در مرحله بعد، ۳۰۰ گرم آرد ناشاپخته را به مواد خمیری که قبلا تهیه کرده اید، اضافه کنید و مواد را همزنی کنید، تا یک خمیر کاملا یکنواخت به دست آید.
سپس با دهانه ای کوچک از خمیر یک عدد کوچک بردارید و آن را در دستان خود شکل دهید. همچنین می توانید از قاشق بزرگ نیز برای شکل دادن به خمیر استفاده کنید.
سپس کلوچه ها را در سینی فر داخل پارچه رطوبتی قرار دهید و پنجاه دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. بعد از پخت، آن ها را یک دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد پخته تر کنید تا خالکوبی های شکل گرفته بیشتری به آن ها بدهد.
در نهایت کلوچه های گرم را روی سینی خنک کنید و آن ها را در بشقابهایی که خواسته اید مرتب کنید.کلوچه های دوغ شده بدون فر، حتی خانواده های با تجربه را هم شگفت زده می کند و می تواند یک خوشمزه ی سالیانه در جشن ها و رویدادهای مختلف باشد.
طرز تهیه کاپ کیک ساده خانگی بدون فر
تهیه کاپ کیک ساده خانگی بدون فر به عنوان یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه برای صبحانه و شام برای بسیاری از افراد جذابیت دارد. این حلوا خوشعطر و خوشطعم از توقعات خود برای صبحانه و پس از ناهار خانواده شما را برآورده خواهد کرد.
برای تهیه کاپ کیک ساده، لازم است تا ابتدا مواد اولیه را آماده کنید. شما به تعداد کاپ کیک هایی که قصد دارید تهیه کنید، نیاز به آرد، بیکینگ پودر، شکر، حلیم، تخم مرغ و شیر دارید. همچنین، می توانید از وانیل استفاده کنید تا به کاپ کیک خود عطر دلخواه بدهید.
ابتدا، در یک کاسه، از تخم مرغ استفاده کنید و آن را به خوبی با یک قاشق مخلوط کنید. سپس به تدریج شکر و حلیم را اضافه کنید و همه را به سمت هم دویده، تا حداقل به مدت ۳۰ دقیقه تخم مرغ، شکر و حلیم را با هم مخلوط کنید.
در همان طبقه، آرد و بیکینگ پودر را نیز به مخلوط اضافه کنید و سپس به تدریج شیر را به مواد اضافه کنید تا به خوبی مخلوط شوند. حال شما می توانید کاپ کیک های خود را در تابه پذیرایی با قطر حدود ۷ تا ۸ سانتی متر و چسباندن پشت آن را به کمک یک نوار مقوایی تهیه شده قرار دهید.
حالا، کاپ کیک های خود را با خمیر خود پر کرده و آنها را در یک قابلمه با آب داغ یا قابل جوش برای پختن قرار دهید. پس از ۲۵ دقیقه، با استفاده از یک خنجر یا دستمال کاغذی، عمق کاپ کیک خود را بررسی کنید. اگر خودرویی خود شما تمیز باشد، آن را از حرارت بیرون بگذارید.
هنگامی که کاپ کیک های شما از حرارت بیرون آمده اند، آنها را به صورت سریعی در یک رویه سینی یا صفحه بافتینه خشک قرار دهید. سپس، اگر می خواهید، می توانید آنها را با قهوه یا شکلات فوق العاده لذیذ بپوشانید.
نوش جان! کاپ کیک شما آماده خوردن است. حال آن را با کمی نوشیدنی سرد یا داغ، مثلاً چای، صبحانه و شام مد نظر خودتان شروع کنید.