طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته ذرت

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته ذرت

تهیه دسر زعفرانی با استفاده از نشاسته ذرت، یکی از دسرهایی است که به سادگی و با کمترین مواد اولیه، در کوتاه‌ترین زمان درست می‌شود.

نشاسته ذرت یکی از موادی است که در تهیه دسر زعفرانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای شروع تهیه دسر، در یک قابلمه یا کاسه، آرد، شکر، نشاسته ذرت و زعفران را با هم آمیزش داده و بعد از اضافه کردن شیر گاو، آن را با هم مخلوط می‌کنیم.

بعد از آمیزش دقیق تمام مواد، قابلمه یا کاسه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا مواد به صورت یکپارچه با هم مخلوط شوند. حدود ۱۰ دقیقه زمان دهید تا آن را به صورت صاف و بدون گودی های ناخواسته ایجاد کنید.

هنگام خاموش کردن حرارت، باید این دسر به صورت یکسان حرارت نگیرد. با ریختن دسر در قالبهای آماده، به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار داده و سپس آن را به عنوان تزئینی سرو کنید.

همچنین، شما می‌توانید با افزودن باکلاوا، مغز بادام، مغز پسته و یا نارگیل ترش حلوا با طعم دلخواه خود را به دسر زعفرانی بیفزایید و طعم و مزه خوشمزه ای را که به دسر می‌بخشد، تجربه کنید.



طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته ذرت

طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته ذرت، یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب بین افراد است. برای تهیه این دسر ابتدا مواد لازم را جمع آوری می کنیم. برای یک دسر سه نفره، مواد لازم عبارتند از دو پیمانه شیر، یک پیمانه قند، یک و نیم قاشق چایخوری زعفران، دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، نصف قاشق چایخوری وانیل و یک عدد زرده تخم مرغ.

ابتدا در یک قابلمه، شکر، شیر، زعفران و وانیل را ترکیب کرده و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. بعد از آماده شدن، نشاسته ذرت را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و بعد از نقل قابلمه از روی حرارت، آرام آرام آن را به مخلوط شیری اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. سپس قابلمه را دوباره روی حرارت می گذاریم و با نوار چوبی، آن را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری نشود.

برای اضافه کردن زرده تخم مرغ نیز روی حرارت را به حداقل برسانید و زرده را با مقداری از مخلوط زعفرانی مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کنید، سپس سریعاً همه چیز را با هم مخلوط کنید. حدود چهار الی پنج دقیقه روی حرارت بمانید تا مخلوط جامد شود و سپس دسر زعفرانی را به ظرف آماده شده بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از سرد شدن همراه با تکه های طالبی یا نوتلا سرو کنید و از این دسر خوشمزه لذت ببرید.



دسر زعفرانی با نشاسته ذرت و شیر

دسر زعفرانی با نشاسته ذرت و شیر، یکی از دسرهای سنتی ایران است که علاوه بر طعم دلپذیر، مزیت‌های متعددی دارد. این دسر با استفاده از نشاسته ذرت و شیر فراوان ساخته می‌شود و با داشتن مقداری زعفران خشک نیز این دسر را به یک طعم بی‌نظیر تبدیل می‌کند.

برای تهیه این دسر، بهتر است از شیر تازه و نشاسته ذرت طبیعی استفاده کنید. با مخلوط کردن این دو مواد و پختن آنها به همراه زعفران خشک، می‌توان دسری پرطرفدار و خوشمزه تهیه کرد. در این دسر می‌توان مقداری قند نیز اضافه کرد تا طعم آن را شیرین تر کند.

این دسر به عنوان یک دسر شبانه، طعم بسیار خوشایندی دارد و می‌تواند هنگام عید، مراسم و جشن‌ها، سفره شما را تزیین کند. همچنین، علاوه بر طعم خوب، مقداری شیر و نشاسته ذرت باعث ایجاد انرژی در بدن شما می‌شود و در افزایش سطح انرژی شما کمک می‌کند.

در نتیجه، دسر زعفرانی با نشاسته ذرت و شیر، یک دسر تنقلاتی خوشمزه است که خانواده‌ها و مهمانان شما را شگفت زده خواهد کرد. همچنین، پر خواص بودن این دسر با توجه به مقادیر استفاده شده از شیر و نشاسته ذرت، این دسر را به یک گزینه سالم برای سفره خانوادگی شما تبدیل می‌کند.



طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته ذرت و زردآلو

تهیه دسر زعفرانی با نشاسته ذرت و زردآلو یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب در فصل بهار و تابستان است. این دسر علاوه بر طعم لذیذ و خوش‌رنگی که دارد، با چیدمان زیبا و خاصی که دارد، جزء دسرهای شیک و خاص می‌باشد.

برای تهیه این دسر، ابتدا بهتر است زردآلوهای تازه را خرد کرده و در قابلمه‌ای با یک کمی آب و شکر، روی حرارت قرار دهیم. سپس باید زردآلوها را به مدت چند دقیقه بپزیم تا نسبت به قسمتی از نرمی یابند و آب آنها کمی جمع شود.

در مرحله بعد، باید یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را در یک کوپه آب داغ حل کرده و به همراه یک کوپ شیر، بر روی حرارت اضافه کنیم. باید دائماً به آن توجه داشته باشیم که قبل از اضافه کردن نشاسته ذرت، شیر را به آرامی به جوش بیاوریم تا از دست ریزش باقی نماند.

پس از آنکه شیر به جوش آمده، باید زعفران خشک یا مرطوب را به شیر اضافه کنید و با یک قاشق غذاخوری هم بزنید تا زعفران به خوبی مخلوط شود. سپس باید این مخلوط را به کمک یک قاشق بزرگ، به آرامی به قرار گرفته بر روی حرارت شیر و نشاسته ذرت، اضافه کنیم.

باید آرام آرام هم بزنیم تا تمامی مواد به خوبی به هم مخلوط شوند. بعد از چند دقیقه، دسر شیری باید آماده شود. برای اینکه بافت دسر خوب شود، می‌توانیم دسر را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهیم.

پس از آماده شدن دسر، می‌توانیم از آن برای سرو کردن استفاده کنیم. برای این منظور، باید دسر را در بشقاب‌های شیشه‌ای ریخته و روی آن، زردآلو‌های پخته شده را قرار دهیم. می‌توانیم به دلخواه، روی آن یک کم از پسته و بادام خرد‌شده نیز ریخته و آن را سرو کنیم.

به‌علاوه می‌توانیم روی دسر زعفرانی با نشاسته ذرت و زردآلو، کره خامه یا کرم شکلاتی نیز بریزیم تا طعم آن کامل تر شود. در نهایت، دسر زعفرانی با نشاسته ذرت و زردآلو را در سرویس قرار دهیم و از طعم شیرین و خوش‌رنگی آن لذت بیاموزیم.



طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته ذرت و پرتقال

دسر زعفرانی با نشاسته ذرت و پرتقال یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه‌ای است که می‌تواند هنگام پذیرایی از مهمانان شما نشانه‌ی سلیقه و توانایی شما در آشپزی باشد.

برای تهیه‌ی این دسر، ابتدا باید یک لیتر آب را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید. پس از آن که آب به جوش آمده، نشاسته ذرت چند قاشق را با دو یا سه قاشق آب مخلوط کرده و به‌رفقت و با توجه به بخشخونی خود، به آرامی به آب جوش اضافه کنید. سپس با استفاده از قاشق همراه با گردش دادن آب، نشاسته را به آرامی در آب مخلوط کنید تا ترکیب شود.

پس از چند دقیقه، می‌توانید به دلخواه، زعفران و رنگ غذایی مورد نظر خود را به داخل آب اضافه کنید و این مخلوط را برای چند دقیقه روی شعله‌ی کم اجاق قرار دهید تا حالت ژله‌ی روئیده به دست آید.

سپس، پرتقال را با یک دستگاه مخصوص برش می‌دهیم و مثل گلدان‌های ساخته‌شده از مارمالاد، در سینی‌ای روی آن قرار می‌دهیم. بهتر است سینی حتماً در زمان آماده کردن دسر خنک باشد تا پرتقال هم خنک باشد.

با توجه به این که دسر به‌صورت ژله‌ای است، باید آن را روی بالای پرتقال‌های خمیری قرار دهید. برای خود پرتقال هم می‌توانید از سینی‌های دو قلو استفاده کنید تا زیبایی و هماهنگی دسر را با وسایل اطراف هم به‌ خوبی برقرار کنید.

در نهایت برای تزئین دسر، روی آن می‌توانید از برگات عطری هایی مثل نعناع ، ریحان و یا علف چای استفاده کنید. و در لحظه‌ی پذیرایی از مهمانان در ظرف مناسبی قرار دهید.

با پیروی از مراحل بالا، می‌توانید دسر زعفرانی با نشاسته ذرت و پرتقالی مختصر و شیرینی را در خانه خود آماده کنید، که هم برای خودتان، هم برای مهمانان شما ارزش کردن دارد.



طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته ذرت و کدو حلوایی

با سلام و احترام،

د سر زعفرانی با نشاسته ذرت و کدو حلوایی یکی از دسرهای خوشمزه و شیکی است که می‌تواند در مهمانی‌ها و جشن‌های مختلف سرو شود. این دسر با اتصال دو ماده اصلی یعنی زعفران و کدو حلوایی تهیه می‌شود که با نشاسته ذرت طعمی پیچیده و فوق العاده ایجاد می‌کند.

برای تهیه این دسر، در ابتدا باید کدو حلوایی را پوست کنده و خرد کرده و سپس آن را در حوله آبکشی روی شعله کم به مدت 10-15 دقیقه پخته و سپس آن را از حوله حذف کرده و با چاقو آن را خرد کنید. سپس نوتلا و زعفران را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در مرحله بعدی باید نشاسته ذرت را به چند قطره آب درآورد و آن را به مواد خرد شده اضافه کنید. حال همه مواد را به صورت یکجا با هم مخلوط کنید تا یک خمیر صاف و یکدست بسازید. سپس این خمیر را به یک کاسه مناسب منتقل کرده و با استفاده از قاشق آن را صاف کنید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

در نهایت می‌توانید با کارتن جداولی و یا کیک‌کاست با وسایل مناسب سرو کرده و به همراه توت فرنگی و دونه‌های خرد شده آماده شده از بالا بپوشانید.

در کل، طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته ذرت و کدو حلوایی بسیار اسان است و تنها دو مرحله پخت و مخلوط کردن مواد مورد نیاز است. اما با کمی دقت و رعایت تمامی مراحل می‌توانید یک دسر شیک و خوش طعم تهیه کنید.



طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته ذرت و توت فرنگی

طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته ذرت و توت فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که می‌توانید در محفل خانوادگی یا مهمانی‌های خود تقدیم کنید. این دسر به سادگی و با استفاده از مواد اولیه ارزان قیمت قابل تهیه است و در عین حال شیرین و مزه‌داری دارد که هر کسی را به خود جذب می‌کند.

برای تهیه این دسر، ابتدا باید در یک قابلمه مقداری آب را جوشانده و سپس نشاسته ذرت را به آب اضافه کرد. بهتر است هنگام اضافه کردن نشاسته، آن را به آرامی و با مداومت هم زدن با قاشق ترکیب کنید تا کلافی نشود. بعد از این کار، باید شیر و شکر را به مخلوط قبلی اضافه کرد. در این مرحله نیز باید به همان شکل نشاسته ذرت را با دو ماده دیگری ترکیب کنید و سپس هم زدن را ادامه دهید.

حال باید زعفران را به مخلوط اضافه کرد. بهتر است قبل از این کار، زعفران را کمی در آب بمیرانید تا رنگ طلایی خود را بیشتر بدهد. بعد از این کار، زعفران را به دستهای خود بدهید و با پهلویی کوبید تا ریزش شود. سپس آن را به مخلوط اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید.

در مرحله نهایی، باید توت فرنگی را به داخل مخلوط اضافه کنید. برای این کار، شکلات توت فرنگی را داخل پایه مخلوط افزوده و دقت کنید تا توت فرنگی کاملا در مخلوط حل شود. حال می‌توانید دستهای خود را داخل یخچال برودت دهید تا دسر شما سرد و خنک شود و سپس آن را تقدیم کنید.