1. دسر ساده با بیسکویت و ژله
دسر ساده با بیسکویت و ژله یکی از سادهترین دسرهایی است که میتواند در کمترین زمان ممکن تهیه شود و طعم شیرینی مطلوبی دارد. برای تهیه این دسر، نیاز به چند مواد اولیه ساده است که در تمام فروشگاهها وجود دارد.
برای تهیه این دسر، ابتدا بیسکویتهایی که قصد دارید با آنها این دسر را تهیه کنید، را به صورت برشهای نازک و تخت برش دهید. سپس با استفاده از چند قاشق ژلهی مورد علاقهی خود را در بشقابی ریخته و به صورت یک لایه صاف به هم نزدیک کنید.
سپس به ترتیب بیسکویتهای خرد شده را به صورت لایه پیشروی بر روی ژله در بشقاب قرار دهید. پس از اینچه تمام بیسکویتهای شما روی ژله قرار گرفت، دوباره باقی ماندهی ژلهی مورد علاقهی خود را به صورت یک لایه اضافی بر روی بیسکویتهای خرد شده قرار دهید و با یک قاشق معمولی برای پخش ژله بهتر روی خرده بیسکویتها، آنرا پخش کنید.
در مرحلهٔ بعد، بشقابی که دسر شما در آن قرار دارد را در یخچال بگذارید تا خنک شود و کاملاً خمیر بعد از خنک شدن، آمادهٔ سرو باشد. شما میتوانید قبل از سرو، با استفاده از کمی شیر خامهای یا شکلات را روی دسر خود بریزید و آنرا تزئین کنید.
همچنین میتوانید برای بالا بردن ظاهر دسر و نوآوری در روش تهیه، بیسکویتها و ژلهی لیمویی نوشیدنی را با هم تقطیع کرده و به جای ژلهی ساده، از ژلهی لیمویی نوشیدنی استفاده کنید. این دسر را میتوانید در مهمانیها و جمعهای خود برای خود و دوستان و خانوادهتان سرو کنید.
2. طرز تهیه دسر شیرین و خنک با بیسکویت و ژله
دسر شیرین و خنک با بیسکویت و ژله یکی از دسرهای سریع و آسانی است که با استفاده از چندین مواد مختلف ساخته میشود. این دسر در طعم و رنگ متفاوتی طراحی شده و تمامی اعضای خانواده را میتواند رضایت بخشد. در ادامه سه مرحله از طرز تهیه این دسر را شرح میدهیم:
مرحله اول: تهیه بیسکویتها
جهت تهیه این دسر میتوان از بیسکویتهای مورد علاقه استفاده کرد. بیسکویتهای چرب شده مثل بیسکویت پانده برای دسر بسیار مناسباند. به این ترتیب، بیسکویتها را با موادی مانند شکر و کره درون قالبهای موردنظر خرد میکنیم.
مرحله دوم: تهیه ژله
برای تهیه ژلهی لذیذ و مزهدار بهتر است از ژلههای گیاهی استفاده کرد. ابتدا باید زود با ژله پایه را شکست داده و با مقداری آب جوش شده تا به مرحله آماده شدن برسد. برای افزایش طعم ژله میتوانید از آب میوهها نیز استفاده کنید.
مرحله سوم: تهیه دسر حاوی بیسکویت و ژله
در مرحله آخر، بیسکویتها را به مقداری از ژله تزئین کرده و بر روی آن نیز مقدار دیگری از ژله را به عنوان روغن دسر تزئین میکنیم. در نهایت دسر خود را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر شیرین و خنک با بیسکویت و ژله شما آماده سرو برای مهمانان خود شود.
3. دسر خوشمزه و جذاب با بیسکویت و ژله توت فرنگی
در کنار پذیرایی ها و سفره های شاد دستهایی هستند که برای درست کردن دسر های خوشمزه و شیرین به کار می رود. دسرهایی که با استفاده از مواد ساده و قابل تهیه در خانه به راحتی می توان آنها را تهیه و مهمانان خود را به لذت بی نظیری دعوت کنیم.
یکی از دسرهایی که می توان با هزینه اندک و در عین حال با شکل و ظاهری خیره کننده آن را درست کرد، دسر با بیسکویت و ژله توت فرنگی می باشد. این دسر با مزه ای خوشمزه و با عطری مطبوع بسیار عالی سرو می شود و به عنوان یک دسر پر طرفدار در میان دسر های مختلف است.
برای تهیه این دسر نیاز به بستنی، ژله توت فرنگی، بیسکویت، کره، پنیر خامه ای و شکر دارید. در ابتدا با ریختن بیسکویت ها روی کف ظرف، یک لایه اول از دسر را شروع می کنید. برای حجم دادن به دسر می توان به همراه بیسکویت ها، ترشی توت فرنگی را به صورت ورقه وار روی بیسکویت ها لایه بندی کرد.
سپس پس از ذوب کردن شکر، کره و پنیر خامه ای آنها را با ژله مخلوط کنید و در قسمت بعدی به دست آمده را روی لایه های بیسکویت بریزید. به همین ترتیب تا پایان دسر لایه بندی را ادامه دهید. در نهایت با بستن ظرف دسر را در یخچال قرار داده و در صورت نیاز قبل از سرو، با تزئینات دلخواه افزایش اعتبار این دسر برای مهمانانتان را تامین کنید.
4. دسر مینی بیسکویت و ژله برای دور همی خانوادگی
دور همی خانوادگی یکی از شیرینترین و خاطرهایترین لحظات است که میتوانید با عزیزان خود داشته باشید. یکی از راههای شادی در این لحظات، سرو کردن دسر است. دسرها یکی از خوراکیهای پرطرفدار هستند که بیشتر مردم در طعم و لذیذی آن لذت میبرند.
یکی از دسرهای ساده و با اجزای ساده مینی بیسکویت و ژله است. برای ساخت این دسر، میتوانید از بیسکوئیتهای کوچک مینی استفاده کنید. بیسکوئیتهای مینی از اندازه کوچک و جذابی برخوردار هستند که آنها را به راحتی میتوان در دسرهای مختلف استفاده کرد.
برای تهیه این دسر، بازدید کتاب خانه ای که دسر ساده بیسکویت و ژله را در آن راهنمایی شده است، و اجازه دهید ژله بسته به ترجیح شما رنگین کمانی بنویسد، آن را در یخچال قرار دهید تا تازگی و تازگی آن حفظ شود.
پس از استفاده از یخچال، شروع به تزیین بیسکوئیتهای مینی میکنیم. برای تزیین، بیشتر مردم در حین استفاده از کره بسیار نرم استفاده میکنند تا بیسکوئیت را برای چسباندن به ژله مورد علاقهشان قرار دهند. میتوانید با استفاده از استخوان انگشت خود، بیسکوئیتها را کاهش داده و آنها را در نوار ظرف مربع شکل قرار داده و آنها را با ژله بنویسید.
در انتها، پس از تزیین کردن بیسکوئیت، آنها را پیچیده و روی یخچالی که ژله در آن جای دارد قرار دهید تا محصول شما به طور کامل تاثیر دهد. این دسر خوشمزه و جذاب را میتوان به عنوان یک پیشنهاد لذت بخش و سالم برای دور همی خانوادگی بهترین گزینه دانست.
5. دوست داشتنی ترین دسر با بیسکویت و ژله نعنایی
دسرها یکی از خوراکیهای محبوب و رایج در جشنها و میهمانیها هستند. اما بسیاری از ما هنگام انتخاب دسر مناسب برای میهمانیها و جشنها، با مشکل روبرو میشویم. یکی از دسرهایی که میتواند همیشه مورد توجه میهمانان باشد، دسر با بیسکویت و ژله نعنایی است.
این دسر علاوه بر داشتن طعمی شیرین و لطیف، از بین همه دسرها بیشتر مایل به سمت بین المللی بودن است. برای تهیه این دسر، نیاز به بیسکویت، ژله نعنایی، خامه، پنیر کرم و شکر است. ابتدا بیسکویتها را در قالب دلخواه مانند قابلمه یا ظرف مناسب قرار میدهیم و در داخل آن پنیر کرم، خامه و شکر را با هم مخلوط میکنیم و بهمراه ژله نعنایی روی بیسکویتها میریزیم.
در ادامه، باید دسر را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود و مزهای بهتری داشته باشد. بعد از خنک شدن، دسر جادویی با بیسکویت و ژله نعنایی آماده بارگذاری و تقدیم میهمانان خود میشود.
به علاوه، این دسر را میتوان با تزییناتی شکلپذیر و جذاب ساخت. مثلا با تزیین با کره، آجیل و روزینه، در دید میهمانان شما میتواند جذابیت بیشتری داشته باشد. علاوه بر این، این دسر که به طور خاص برای جشنهای عیدی مناسب است، میتواند به عنوان دستاورد یکی از هنرهای شیرینیپزی برای شما باشد و شانس تجربه کردن خلق دسری خوشمزه با بیسکویت و ژله نعنایی را به شما میدهد.
6. دسر حرفه ای با بیسکویت و ژله برای میهمانی های رسمی
در میان میهمانی های رسمی، ارائه دسر مناسب و متفاوت، از خطوط مشی برگزار کنندگان میهمانی ها به شمار می رود. دسر حرفه ای با بیسکویت و ژله از دسر هایی است که به دلیل سهولت در تهیه، ظاهر آراسته و طعم شیرین، در بین مهمانان رواج یافته و با توجه به پذیرایی آسان از آن برای میهمانی های رسمی انتخاب می شود.
برای تهیه این دسر از بیسکویت تندرستی یا نایسکوئیت نسکوییت و ژله متفاوت رنگ استفاده می شود. از هر رنگ ژله، به همراه بیسکویت ها، دو طبقه بندی شده و درون ظروف شیشه ای یا پرچمدار مونته شده و در یخچال قرار داده می شود.
در زمان ارائه، دسر حرفه ای با بیسکویت و ژله درون ظروف به همراه تزئینات شیک و مناسبی، از قبیل دانه های خرد شده، ترکیبات میوه ای و گل های خوراکی، بر روی سفره قرار می گیرد. همچنین می توان درون دسر مواد نانوایی از قبیل روغن بادام، آجیل، خردل یا تخم مرغ رنگی، برای جلوگیری از شیرینی بیش از حد، قرار داد.
دسر حرفه ای با بیسکویت و ژله، یکی از ساده ترین و متنوع ترین دسر هایی است که برای پذیرایی از مهمانان در میهمانی های رسمی، سرو می شود ولی به جایی می رسد که برای تهیه و ارائه، نیازمند ابزار خارق العاده و زمان زیادی نیست.