1- راهنمایی های اولیه در تهیه دسر بیسکویت پتی بور یخچالی
تهیه دسر بیسکویت پتی بور یخچالی یکی از دسرهای آسان و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه می باشد. برای تهیه این دسر، نیاز به چند مواد اصلی مانند بیسکویت پتی بور، شکلات سفید یا تلخ، خامه ترش، بادام و یا پسته پودر شده و برخی افزودنی های اختیاری مانند شیرین کننده و اسانس وانیل است.
ابتدا باید بیسکویت پتی بور را در یک پودر خرد کنید و به صورت یکپارچه درون یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس از یک قابلمه کوچک، شکلات سفید یا تلخ را به صورت پودر شده مدتی روی حرارت قرار دهید تا مایع شود.
سپس خامه ترش را به پودر شکلات اضافه کرده و برای تهیه مزه، آن را همراه با بیسکویت های خرد شده مخلوط کنید. از اسانس وانیل و شیرین کننده اختیاری نیز می توانید برای بالا بردن مزه دسر استفاده کنید.
وقتی که همه مواد به یکدیگر اضافه شوند، محتویات را در ظرف شیشه ای کوچک و یا دایره ای قرار دهید و با استفاده از یک کف لیوان، دسر را به صورت یکپارچه صاف کنید. بعد از اینکه دسر را صاف کردید، آن را برای حداقل چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
پس از گذراندن زمان لازم و یخ کردن دسر باید آن را از یخچال باز کنید و با استفاده از یک قاشق، با وکیوم دست آوردین پودر بادام پسته را به صورت یکنواخت بر روی سطح دسر بیسکویت پتی بور شکلاتی بپاشید. بعد از پودر کردن دسر، آن را به همراه برخی مغزهای بادام یا پسته خرد شده سرو کنید. دسر بیسکویت پتی بور شکلاتی آماده خوردن است و می توانید آن را بعد از وعده غذایی یا در میان وعده ها با چای یا قهوه لذت ببرید.
2- مواد لازم برای تهیه دسر بیسکویت پتی بور یخچالی
برای تهیه دسر بیسکویت پتی بور یخچالی با لایه های خامه و توت فرنگی نیاز به مواد زیر است:
- بیسکویت پتی بور: برای تهیه این دسر از بیسکویت پتی بور استفاده می شود که باید به صورت 2 بسته برای مقدار کافی تهیه شود.
- خامه شیرین: برای لایه های خامه ای که بین لایه های بیسکویت پتی بور قرار می گیرد، باید 500 گرم خامه شیرین تهیه کرد. در صورت تمایل، می توانید از خامه گیاهی یا خامه پرچرب برای تهیه این دسر استفاده کنید.
- توت فرنگی تازه: برای تزیین دسر بیسکویت پتی بور لایه بر روی آن، 300 گرم توت فرنگی تازه به صورت خرد شده مورد نیاز است.
- قهوه: برای آبکشی بیسکویت ها باید یک قاشق غذاخوری قهوه تهیه کنید.
- شکر: می توانید برای تهیه خامه و همچنین تزیین دسر از شکر استفاده کنید. تعداد و میزان شکر، بسته به سلیقه شماست.
بعد از تهیه تمامی مواد، می توانید به تدریج لایه های دسر بیسکویت پتی بور را ترکیب کنید. برای این کار، ابتدا باید بیسکویت ها را با یک قاشق غذا خوری قهوه آب کرده و در داخل تورت سرد کن قرار دهید. در ادامه، به صورت تکراری از لایه های خامه و لایه های توت فرنگی استفاده کنید تا یک ساختار لایه ای بدست آورید.
پس از ترکیب لایه ها و درست کردن لایه های دسر بیسکویت پتی بور، آن را به مدت دو الی سه ساعت در یخچال قرار دهید تا لایه های خامه در داخل آن جمع شوند و در نهایت دسر بیسکویت پتی بور یخچالی با لایه های خامه و توت فرنگی آماده سرو شدن است.
3- طرز تهیه خمیر بیسکویت
خمیر بیسکویت یکی از خمیرهای مهم در آشپزی است که برای تهیه انواع شیرینیهای مختلف به کار میرود. تهیه خمیر بیسکویت نیز به روشی بسیار ساده و قابل انجام در خانه میسر است.
طرز تهیه خمیر بیسکویت به صورت زیر است. ابتدا به قند شکر و کره میافزاییم و آنها را با هم مخلوط میکنیم تا ترکیبی یکپارچه شود. سپس آرد و سرکه را به مواد مخلوط شده اضافه کرده و همه را به خوبی با هم مخلوط میکنیم. در نهایت، با استفاده از آب یا شیر، خمیر را به دلخواهمان رقیق میکنیم.
توجه داشته باشید که در هنگام مخلوط کردن، مواد باید به صورت یکپارچه با هم ترکیب شوند و خمیر باید نرم و قابل فرمدهی باشد. برای رسیدن به این نتیجه میتوان از دستگاه مخصوص تهیه خمیر یا همان میکسر استفاده کرد.
خمیر بیسکویت بعد از آماده شدن، میتواند برای تهیه انواع شیرینیهایی مانند بیسکویت، کوکی، کلوچه و... به کار رود. این خمیر را میتوان به صورت تکه تکه روی سینی فر گذاشت و در دمای 180 درجه سانتیگراد مدتی پخت تا شیرینیهای خود را به دست آورید.
در نهایت، طرز تهیه خمیر بیسکویت یکی از آسانترین و پرکاربردترین روشهای تهیه خمیرها برای مختلف شیرینیهاست که برای هر سطح آشپزیکار مقدماتی قابل اجراست.
4- آماده سازی خامه تازه و مونتاژ دسر
خامه تازه یکی از اصلیترین موادی است که بهراحتی قابل استفاده در ساختن انواع دسرها میباشد. برای آماده سازی خامه، نیاز است از آن تعداد و میزان مناسبی کرم یا برجستگی روی سطح آن داشته باشیم. اگر خامه تازه را از فروشگاه خریداری کرده باشید، باید آن را در یخچال نگه داری کنید تا از فساد و خرابی جلوگیری شود.
یکی از مهمترین موارد در استفاده از خامه، توجه به درجه یخبندان آن است. خامه باید در دمای مناسب یخبندان شود تا به شکل صحیحی بتوان از آن به عنوان یک ماده غذایی خوب استفاده کرد. برای این کار میتوان خامه را در یخچال به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار داد تا درجه یخبندان را به دمای ۵-۴ درجه سانتیگراد رسانده و سپس آن را با استفاده از میکسر یا مخلوط کن به شکل کرمی برجسته تبدیل کرد.
در مرحله بعد، باید خامه را بر روی دسر یا کیک مورد نظر بچینید. برای این کار میتوانید از ابزارهای خاصی مانند پایه ساخت دسر و یا آیینه های چرخان استفاده کنید تا خامه را به شکل دلخواه دور دسر بچینید. از دیگر روشها برای مونتاژ دسر میتوان به استفاده از دکوراسیونهای غذایی مختلف مانند شکلات، میوه، کیککار و … اشاره کرد. در نهایت میتوانید دسر را در یخچال قرار داده تا خامه بتواند بهتر بچسبد و دسر در واقعی شکل قرار بگیرد.
5- مراحل نهایی طرز تهیه دسر بیسکویت پتی بور یخچالی
برای تهیه دسر بیسکویت پتی بور یخچالی، ابتدا باید بیسکویتها را در یک ظرف مسطح قرار داده و روی آنها پودر قهوه یا کاکائو را بریزید.
سپس باید شیر را در یک قابلمه گرم کرده و شکر، زردهای تخممرغ، بستنی و وانیل را به آن اضافه کنید و بهمدت چند دقیقه از روی حرارت بگیرید، تا سس آنتی کلامپ (سس بدون لایه) حاصل شود.
حالا باید یک لایه از سس را روی بیسکویتهای پتی بور بریزید و سپس دوباره یک لایه از بیسکویتها را روی سس قرار دهید و این روند را تکرار کنید تا تمام بیسکویتها و سس تمام شوند. بین هر لایه بیسکویت، بهتر است یک لایه سس بریزید.
در مرحله بعد، دسر را با استفاده از فیلم آلومینیومی پوشش داده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
قبل از سرو کردن دسر بیسکویت پتی بور یخچالی، میتوانید روی آن کرم خامه بپاشید و با روی یک نوار میوه تزئین کنید. دسر آماده خوردن است و لذت بردن از آن حتماً برای شما و دوستانتان لذتبخش خواهد بود.
6- نکات مهم در تهیه و مونتاژ دسر بیسکویت پتی بور یخچالی
تهیه دسر بیسکویت پتی بور یکی از دسرهای خوشمزه و سریع الاجرایی می باشد که در هر فصلی از سال قابل تدارک است. در این دسر بین لایه های بیسکوییت و خامه یخ زده استفاده می شود که با روکش کریسپی مزه ی فوق العاده شیرینی به دسر می بخشد.
برای رسیدن به یک دسر خوشمزه با بیسکویت پتی بور از اجزای خام مورد نیاز همانند خامه تازه و بیسکوییت پتی بور استفاده می شود. در اولین مرحله بهترین روش آماده سازی طبقه بیسکویت ها می باشد، که باید کاملا خشک و بدون رطوبت باشند. پس از این کار بهتر است که خامه یخ زده را به آهستگی و به حدود 20 دقیقه قبل از شروع مونتاژ، از یخچال خارج کرده و در دمای اتاق به حالت نرم در بیاورید.
روشن شدن آتش و روی دکلمه قرار دادن کاسه ی که در آن خامه ریخته شده است، از مراحل مهم در این دسر است. پس از سفید شدن خامه به دلخواه، باید توجه داشت که باید از کیفیت خامه خریداری شده و همچنین توجه داشت که تمامی وسایلی که برای آماده سازی این دسر استفاده شده اند، به بهداشت و صورت کامل شستشو داده شده باشند.
بعد از آماده کردن طبقات بیسکویت و خامه، مراحل مونتاژ را آغاز کنید. در این مرحله طبقاتی از خامه روی بیسکویت ها قرار می گیرد و سپس یک لایه از بیسکویت ها بر روی خامه می آید.این مراحل تکرار می شود تا به تعداد لایه های دلخواه برسید. درنهایت پوشش کریسپی در بالای دسر قرار داده و سپس دقیقا به مدت 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا به صورت کامل خنک شده و بعد از آن دسر خوشمزه بیسکویت پتی بور آماده سرو و خوردن است.