1. طرز تهیه بیسکویت یخچالی با مواد اصلی
تهیه بیسکویت یخچالی یکی از خوشمزهترین و سرگرمکنندهترین کارهایی است که میتوانید در خانه انجام دهید. این نوع بیسکویتها در هر زمان و به هر شکلی که میخواهید میتوانید استفاده کنید. در اینجا به روشی ساده و سریع برای تهیه بیسکویت یخچالی با مواد اصلی اشاره خواهیم کرد.
برای شروع مواد اصلی برای تهیه بیسکویت یخچالی شامل: یک پیاز خرد شده، دو قاشق غذاخوری کره، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، دو لیوان آرد سفید، یک قاشق چایخوری به همراه نمک، یک بیض و سه قاشق غذاخوری شیر است.
آرد، نمک و پیاز خرد شده را در یک ظرف مخلوط کنید. سپس کره را به صورت قطعات کوچک در میآورید و آن را به مخلوط آردی اضافه میکنید و به خوبی با هم مخلوط میکنید. سپس آن را به صورت یک توده زمینی داده و لبههای آن را کوبیده و حفرهای را در وسط آن وارد میکنید.
در حفره یک تخم مرغ شکسته و شیر را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا یک توده گوشتی بدست بیاید. حالا مثل چیزی که در تصویر بالا میبینید، توده بیسکویت را در برش نان قرار داده و روی آن فیلم غذایی بگذارید. سپس آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از یک ساعت یخچال، بیسکویت خود را بیرون کشیده و به صورت پارهپاره خرد کرده و به صورت دلخواه خود شکل دهید. بعد از آماده شدن، بیشتر کار با همه رگه یا شکلهای دلخواه شما است. این بیسکویتها میتوانند با قهوه یا چای شنیده شوند!
2. نحوه تزئین دسر بیسکویتی یخچالی
تزئین دسر بیسکویتی یخچالی با موادی مانند قهوه، شکلات، میوه، کره و غیره میتواند ظاهر و طعم آن را بهبود بخشد. در ادامه به توضیح نحوه تزئین این دسر میپردازیم.
استفاده از شکلات برای تزئین دسر بیسکویتی یخچالی میتواند تجربه لذت بخشی باشد. برای این کار میتوانید شکلات را درون یک ماکروویو درجه حرارت پایینی قرار دهید تا آن را آبکشی کنید و سپس با استفاده از یک قلم مو شکلات را روی دسر بیسکویتی رسم کنید.
استفاده از میوههای تازه نیز برای تزئین این دسر بسیار موثر است. برخی از میوههای پرطرفدار مانند توت فرنگی، آناناس، بلوبری، زیتون و نارگیل میتوانند تزئینی و شاداب کننده باشند. شما میتوانید این میوهها را به شکل قاشق برید و روی دسر بیسکویتی یخچالی قرار دهید.
استفاده از کره و جلی، دیگر روشهای موثر برای تزئین دسر بیسکویتی یخچالی است. میتوانید کره را در دستگاهی مخصوص هم زن کنید تا کرمی و خوشمزه شود و روی دسر بیسکویتی بمالید. همچنین میتوانید جلی را درجهبندی کنید و روی دسر بیسکویتی بمالید تا ظاهر شادابی داشته باشد.
به طور خلاصه، تزئین دسر بیسکویتی یخچالی با موادی مانند شکلات، میوه، کره و جلی میتواند به طعم و ظاهر آن کمک کند. همه این روشها برای یک سرو غذایی مهم یا یک جشن تولد بسیار مناسب هستند. برای ارتقاء دسر خود با هر یک از این مواد آشنا شوید و از تجربه خود بهره ببرید.
3. روش ساخت خمیر بیسکویت برای تهیه دسر یخچالی
برای تهیه دسر یخچالی از خمیر بیسکویت استفاده میشود که باید با روشی خاص تهیه شود. روش ساخت خمیر بیسکویت جهت تهیه دسر یخچالی بسیار ساده و آسان است و میتوان همه مواد لازم را از بازار تهیه کرد.
مواد لازم برای ساخت خمیر بیسکویت شامل آرد، کره نرم، شکر، تخممرغ و وانیل است. در ابتدا کره نرم را در یک کاسه قرار داده و به آن شکر اضافه میکنیم و با یک میکسر یا همزن برقی آن را با هم مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس تخممرغ را به مواد اضافه کرده و دوباره آن را با همزن برقی مخلوط میکنیم تا ترکیب کاملی به وجود بیاید.
حالا به آرد اضافه کنید و دستگاه را با کمک میکسر به دور بزنید تا همه مواد به هم مخلوط شوند. پس از این مرحله، باید خمیر را به صورت رول شده درآورید و آن را به میله شکل دهید. سپس آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد آن تا حداکثر سفتی برسد.
حالا میتوانید خمیر بیسکویت را برای تهیه دسر یخچالی استفاده کنید. با کمک یک ماشین رندهکن کوچک، خمیر بیسکویت را رنده کرده و به همراه مواد دیگری مانند پودر قند و کره به صورت لایههای مختلف در ظرف یخچال قرار دهید. بعد از چند ساعت حداقل یخچال میتوانید دسته دسر یخچالی خود را برای سرو کردن در برنامه غذایی خود قرار دهید و از آن لذت ببرید.
4. چگونگی تنظیم دمای یخچال برای تهیه دسر بیسکویتی یخچالی
برای تهیه دسر بیسکویتی یخچالی، تنظیم دمای یخچال بسیار مهم است. در واقع، تنظیم دمای یخچال در مسیر تهیه دسر بسیار اساسی است. در ابتدا، باید دمای یخچال را به ۴-۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا بیسکویت ها در یخچال سفت شوند. اما، در صورتی که میخواهید تهیه کننده دسر را در فضایی نگه دارید و به صورت یک دسر تمام شده استفاده کنید، لازم است دمای یخچال را به ۱-۲ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
بعد از تنظیم دمای یخچال، باید به دو روش مختلف در تهیه بیسکویت های پایه ای پرداخت. اولین روش این است که بیسکویت های خرد شده را به مواد خمیری اضافه کنید و در سایر مراحل به طور معمول ادامه دهید. در این روش، حرارت بیشتری برای خمیر مورد نیاز نیست و تنظیم دمای ۴-۵ درجه کافیست.
اما، اگر قصد دارید بیسکویت های خرد شده را به صورتی که خلوص آن نگه داشته شود به مواد خمیری بیفزایید، در این صورت باید دمای یخچال را به ۱-۲ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا خمیر بهترانجام شود. در این روش، ممکن است نیاز به انواع مختلفی از بیسکویت ها باشد تا نتیجه بهینه حاصل شود.
در هر دو روش تهیه، باید از بیسکویت های خامشده به یکسانی استفاده کرد. بیسکویت های خامشده باید در دسترس باشند و باید به احتمال قریب به صفر ترکیبات چربی و روغن داشته باشند تا بتوان به بهترین شکل ممکن از آن ها بهره برد. بیسکویت ها باید قبل از اضافه شدن به خمیر خرد شوند تا بتوانند بهترین شکل را به خمیر بدهند و باعث شوند که دسر به یک شکلی جدید تبدیل شود.
به طور کلی، تنظیم دمای یخچال بسیار مهم است در تهیه دسر بیسکویتی یخچالی، اما به دلیل مزدوج بودن کاربرد بیسکویت ها، تنظیم دمای دقیق بیشتری به طور استثنایی مورد نیاز است. در نهایت، با تعیین دمای دقیق، می توان به بهینه برساند دسر بیسکویتی یخچالی، که دقیقا به مناسبت جمع شدن با دوستان و خانواده ها به عنوان دسر شگفت اور سرو خواهد شد!
5. پیشنهادات برای تزئین دسر بیسکویتی یخچالی
دسر بیسکویتی یخچالی یکی از دسرهای سریع و آسان است که بسیاری از افراد علاقهمند به آن هستند. برای تزئین این دسر میتوانید از چند روش زیر استفاده کنید:
1. استفاده از توت فرنگی: توت فرنگی نوعی از میوههای قرمز و شیرین است که به خوبی با بیسکویتهای یخچالی سازگار است. با خرد کردن توتها و قرار دادن آنها روی دسر، میتوانید ظاهر جذابی برای دسرتان به دست آورید.
2. استفاده از کرهی خامه: کره خامه یک عنصر مهم در تزئین دسر است. با استفاده از شیرینکنندههای خامهای مختلف، میتوانید صدفها، گلها و موجودات دیگر را روی دسر بیسکویتی خود ایجاد کنید و به آن ظاهری بیشتر ببخشید.
3. استفاده از نوار شکلاتی: نوار شکلاتی نیز یکی از روشهایی است که برای تزئین دسر بیسکویتی یخچالی مورد استفاده قرار میگیرد. با قرار دادن تکه شکلات در قسمت روی دسر یا در میان میان لایههای بیسکویت، میتوانید ظاهر جذابی را به دست آورید.
4. استفاده از پودر کاکائو: کاکائو یکی دیگر از عناصر مهم در تزئین دسر است که میتواند رنگ و طعم جذابی را به دسر اضافه کند. با استفاده از یک فوقالعادهنرمکننده و رو و رو کردن دو طرف بیسکویت با پودر کاکائو، میتوانید ظاهری جذاب و مرغوبی برای دسر خود ایجاد کنید.
5. استفاده از مواد تزئینی دیگر: از مواد تزئینی دیگری نظیر پودر شکر، کره نارگیل شده، هستههای پسته و ... نیز میتوانید استفاده کنید تا به دسر بیسکویتی یخچالی خود ظاهری جذاب و خوشخور را ببخشید. بسته به سلیقه خود میتوانید از این روشها بهره ببرید و ظاهری منحصر به فرد برای دسر خود به وجود بیاورید.
6. نکات مهم در تهیه دسر بیسکویتی یخچالی
تهیه دسر بیسکویتی یخچالی یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین دسرهایی است که می توان در خانه تهیه کرد. در این دسر، بیسکویت هایی که به مایعی شیری و شیر خامه ای غلط کرده شده اند در لایه هایی درج شده و سپس به خوبی به یخچال می روند و بعد از بریده شدن به دسر خوشمزه ای تبدیل می شوند. در ادامه به بررسی چند نکته مهم در تهیه دسر بیسکویتی یخچالی پرداخته خواهد شد.
1. استفاده از بیسکویت های درست: برای تهیه این دسر باید بیسکویت هایی با دوام و سفت را انتخاب کرد. بیسکویت های مشکی و ضعیف به دلیل خیس شدن در مایعات، له شدن و ریز شدن می توانند در تهیه این دسر مشکل ساز باشند. بیسکویت های داغ مانند بیسکویت های تارتوف دیگرند و برای این دسر مناسب نیستند.
2. کار با مایعات به درستی: برای تهیه این دسر باید مایعات شیری و خامه ای به درستی غلط کنید. در صورتی که با خامه های شیری کار می کنید، بهتر است یک شیره لیمو ترش درون داخل آن بریزید تا خامه سفت تر شود.
3. ساخت لایه آخر باید با کیفیت باشد: آخرین لایه بیسکویت ها را قرار دادن درون دسر برای ساخت اطلاعاتی درستی ضروری است. در صورتی که بیسکویت هایی در لایه آخر مبلغانه قرار داده نشود، خیس شدن دسر و تبدیل شدن به دسری سفت قابل خوردن ممکن است.
4. زمان یخبندانی: برای تهیه این دسر بهتر است از یخچال استفاده کنید تا دسر حداکثر به مدت ۴ ساعت یخبندانی شود.
به علاوه، اگر قرار است بیسکویت های به صورت ترازو شده استفاده شود، بهتر است به علاوه ۲۰ درصد محصول به دلیل بهبود پخت و پرودگشن محصول بیشتری استفاده شود.