طرز تهیه دسر با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه دسر با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور

برای تهیه دسری شیرین و لذیذ با استفاده از پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور، قبل از هر چیز لازم است مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور بهتر است از پودر کاسترد با طعم وانیل یا شکلات استفاده کنید. همچنین به علت ترکیب شیرین و خوشمزه بودن بیسکویت پتی بور، بهتر است از آن برای ساخت دسر استفاده کنید.

برای شروع، باید پودر کاسترد را طبق دستورالعمل روی بسته تهیه کنید و به مقدار مورد نیاز، به آن شیر و اسانس وانیل اضافه کنید. سپس بهتر است بیسکویت‌های پتی بور را به طور خرد و همگن خرد کنید. پس از آن، در دستگاه مخلوط‌کن یا میکسر، شیر و کاسترد را با هم مخلوط کرده و در دمای کم بزارید تا چربی آن جدا شود.

دستگاه را از روی حرارت بردارید و به آرامی بیسکویت پتی بور را با مخلوط کاسترد و شیر مخلوط کنید. سپس مخلوط را با هم ترکیب کرده و به دلخواه پودر کاکائو روی آن القا کنید و در یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار دهید تا سفت شود. برای سرو کردن، می‌توانید به همراه تنوع فستیوالی عسل و خامه مخلوط ‌کنید و لذت ببرید.



تهیه دسر با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور

تهیه دسر با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور

تهیه دسر با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور یکی از روش‌های سریع و ساده برای تهیه دسر بسیار خوشمزه و جذاب است. این دسر با مزه‌ای شیرین و خامه‌ای شاداب از بیسکویت پتی بور و پودر کاسترد تهیه می‌شود.

برای تهیه این دسر، ابتدا باید پودر کاسترد را با شیر وانیلی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آن‌را به صورت خامه‌ای شاداب بپزید. سپس بیسکویت پتی بور را در قالب‌های مورد نظر قرار دهید و روی آن‌ها خامه پودر کاسترد ریخته و در یخچال تا حداقل یک ساعت قرار دهید.

در مرحله بعدی دسر خود را با روش دلخواه خود تزیین کنید. می‌توانید از توت‌فرنگی و تندر سرشار کنید و یا از بیسکویت پتی بور روی دسر کار کنید تا دسر شما دیده نشدنی نباشد.

استفاده از بیسکویت پتی بور به عنوان بستری برای خامه پودر کاسترد دسر موضوع در بسیاری از دسرهای دیگر هم مورد استفاده قرار می‌گیرد و این دسر به عنوان یک دسر کلاسیک به شمار می‌رود که بسیاری از افراد آن را به طور فراوان می‌پسندند. تهیه این دسر بسیار ساده و با اجزای اولیه قابل تهیه در خانه است، پس به راحتی می‌توانید این دسر خوشمزه را در خانه خودتان تهیه کنید و از آن در محافل خود و همچنین برای خانواده لذت ببرید.



طرز تهیه دسر شیرین با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور

دسر شیرین با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور یکی از دسرهای خوشمزه و سریع التهاب است که در آماده کردن آن هیچ نیازی به ابزار خاصی نیست. این دسر با ترکیب دو ماده یعنی پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور درست می شود.

برای تهیه این دسر ابتدا باید پودر کاسترد را در ظرفی قرار داده و از روی داروخانه به مقدار مورد نیاز آن را اندازه گیری کنید. سپس به مقدار پودر کاسترد، شیر، قند و وانیل اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا آن را آماده کنید.

سپس باید تعداد مناسبی از بیسکویت های پتی بور را در دسترس داشته باشید. درواقع باید یک لایه از بیسکویت پتی بور را در قاشق و یا ظرف مناسب قرار دهید. برای این کار حتما باید بیسکویت ها را به اندازه مناسب در هم زده و در قاشق قرار دهید.

سپس، با انتخاب شکلدار و استفاده از یک لیوان کوچک که در آن شکلدار مورد نظر قرار دارد، از مخلوط شیرینی پودر کاسترد به طوری که به صورت مناسب روی بیسکویت ها می چکد، استفاده کنید. در همین زمان توصیه می شود که قرار دادن شیرینی روی بیسکویتها را برای چند دقیقه صبر کنید تا درست جمال دهد.

در انتها، دوباره باید یک لایه بیسکویت پتی بور را روی شیرینی قرار داده و باز به صورت مناسب شیرینی روی بیسکویتها را چکشاند. برای آخر این دسر، می توانید کمی شیرینی روی آنرا میریزید و سپس آنرا در یخچال به مدت دو ساعت یا بیشتر تازه کنید و سپس از آن برای سرو کنید.



طرز تهیه دسر خامه ای با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور

جهت تهیه دسر خامه ای با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور در ابتدا باید برای خامه به مقدار کافی، آب سرد و شیر تازه را با هم مخلوط کرده و با استفاده از مخلوط کن به صورت حتماً تمام شده، تهیه و نگهداری نمایید.

در مرحله بعدی، می توانیم پودر کاسترد را به ترتیب تخم مرغ، شکر و شیر با هم مخلوط کرده و به مقداری از خامه اضافه کنیم. سپس آرام آرام و با استفاده از قاشق، تمامی مواد را با هم مخلوط کنیم تا در نهایت، ماستی و خامه ای که به دست آورده ایم، به یکدیگر افزوده شوند.

در این مرحله، بسته به حجم دلخواه دسر مورد نظر خود، می توانیم بیسکویت های پتی بور را به تکه های کوچک تر شکسته و آماده سازی نماییم. سپس، در کاسه دسر قرار داده و اندکی از مواد خامه ای را روی بیسکویت ها بریزیم.

آخرین مرحله تهیه دسر، روی قسمت دیگری از بیسکویت ها، مجدد خامه ای ریختن و در طبقه بندی لایه لایه، تمام بیسکویت های شکسته شده و خامه های تهیه شده را به زیر هم اضافه کرده و برای حداقل یکساعت در یخچال قرار دهید تا خامه به خوبی از بین برود و دسر خامه ای با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور، آماده سرو شدن باشد.



طرز تهیه دسر ترش با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور

تهیه دسر ترش با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور، یکی از دسرهای ساده و خوشمزه است که با استفاده از چند مواد پایه، در کنار یکدیگر، تهیه می‌شود. این دسر، کمتر از نیم ساعت زمان برای تهیه دارد و برای سرو در مهمانی‌ها و جمع‌های کوچک بسیار مناسب است. در این متن، طرز تهیه دسر ترش با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور به طور کامل شرح داده خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه دسر ترش با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور شامل پودر کاسترد، بیسکویت پتی بور، شیر، قند، وانیل و آب هستند. برای شروع، سه قاشق غذاخوری پودر کاسترد را به همراه چهار قاشق غذاخوری قند در یک قابلمه قرار دهید، سپس کمی شیر را به مخلوط اضافه کنید و با مخلوط کردن آن، آن را به شکلی همگن تبدیل کنید. سپس شیر را به مخلوط اضافه کرده و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا شیر به صورتی خوبی با سایر مواد مخلوط شود. پس از آن، مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید تا مخلوط کاملاً جامد شود.

سپس، بهتر است بیسکویت پتی بور را به دو نیمه تقسیم کرده و هر دو نیمه را بر روی سطح خشک کردن. بعد از خشک شدن آن‌ها، با یک چاقو یا دستگاه خرد کن، آن‌ها را به صورتی خرد کنید که به اندازه نیاز برای ساختن دسر مورد نیاز باشند. سپس برخی از بیسکویت را در کف دیس سرو کنید و روی آن مقداری از مخلوط کاستردی ریخته و مجدداً بیسکویت به همان روش بر روی مخلوط کاستردی سرو کنید و تکرار کنید. این کار را زمانی ادامه دهید که تمامی مخلوط کاستردی به پایین دیس سرو یا ظرف شما خالی شود.

در نهایت، دسر ترش با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور را در یخچال حداقل دو ساعت قرار دهید تا کاملاً سفت شود. سپس از دیس سرو بیرون بیاورید و با یک ساک دستی بر روی آن خامه‌ای یا توت فرنگی ریخته و سرو کنید. با طعمی ترش و خوشمزه، این دسر، می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها برای پایان دادن به یک وعده غذایی شیرین باشد.



طرز تهیه دسر چاکلتی با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور

دسرهای چاکلتی با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور، یکی از ساده‌ترین و لذیذترین دسرهایی است که می‌توانید برای میهمانی‌ها و جشن‌ها تهیه کنید. جمع‌آوری مواد اولیه برای این دسر بسیار ساده است و همه مواد احتمالاً در آشپزخانه‌ی شما موجود خواهد بود.

برای تهیه این دسر ابتدا بهتر است بیسکویت پتی بور را خرد کرده و آنها را برای پایه‌ی دسر در ظرفی قرار دهید. سپس، یک قاشق کاسترد با پودر کاکائو، شیر و آب را در کاسه‌ای مخلوط کنید و آن را روی بیسکویت‌ها ریخته و به داخل یخچال بگذارید. با اضافه کردن چندین لایه‌ی بیسکویت در تراکم‌های مختلف، می‌توانید مقداری آویشن و پودر کاکائو اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.

بعد از حدود یک ساعت، دسر جامد می‌شود و آماده‌ی سرو به مهمانان شماست. برخلاف بسیاری از دسرهای چاکلتی، این دسر کمبود قند دارد و از آنجا که با پودر کاسترد تهیه می‌شود، باعث افزایش سلامتی می‌شود. بهتر است دسر خود را روی یک بشقاب بزرگ و با لوازم غذایی مورد نیاز مانند قاشق و چنگال سرو کنید. این دسر می‌تواند به تنهایی خوشمزه باشد یا می‌توانید آن را با یک لیوان شیر سرد (یا داغ) سرو کنید.



طرز تهیه دسر توت فرنگی با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور

تهیه دسر توت فرنگی با پودر کاسترد و بیسکویت پتی بور از دسرهای ساده و خوشمزه است که معمولا در مناسبت‌ها و جشن‌ها به عنوان دسر سرو می‌شود.

برای تهیه این دسر، ابتدا باید توت فرنگی را شسته و به همراه آب و قند در قابلمه ریخته و روی حرارت بلند داغ کرد. بعد از 5 دقیقه، باید توت فرنگی‌ها را از روی حرارت برداشت و آن‌ها را با استفاده از یک ماشین آسیاب‌کننده، پوره کرد.

در قدم بعد، پودر کاسترد و شیر را در ظرفی مخلوط کرده و آن را روی حرارت بلند قرار دهید تا به جا آمد. سپس آرد بیسکویت پتی بور را با کره آماده شده مخلوط کرده و در قعدی کوچک به زیر دسر ریخته شود.

اگر می‌خواهید دسرتان پیشرفته و خوشمزه باشد، بهتر است که برای آن مزایایی مانند آب لیمو و مغزهای خرد شده هم اضافه کنید و در آخر، دسرتان را درون یخچال بگذارید تا پس از یخ‌زدگی قابلیت سرو را داشته باشید.