طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور واقعی
دسر با بیسکویت پتی بور یکی از شیرینیهای محبوب غربی است که با استفاده از دوغ، بیسکویت پتی بور و تکههای شکلات ساده تهیه میشود. این دسر سادهای است که در کمتر از 30 دقیقه آماده میشود. برای تهیه این دسر تنها نیاز به چند مواد پایه دارید که معمولاً در هر خانه ای پیدا می شود.
نخستین گام در تهیه این دسر، خرد کردن بیسکویت پتی بور است. شما میتوانید از هر نوع بیسکویت پتی بور استفاده کنید که مورد علاقهی خودتان است. بعد از خرد کردن بیسکویت ، باید دوغ را اضافه کنید تا بیسکویت ها به طور کامل خیس شوند.
در مرحلهی بعدی باید تکههایی از شکلات را به بیسکویت و دوغ اضافه کنید. شما میتوانید از شکلات تلخ و یا شکلات شیری استفاده کنید. اگر از شکلات تلخ استفاده میکنید، از شکر به میزان کافی استفاده کنید تا دسر شیرین شود.
در مرحله بعد، میتوانید دسر را در قالب کوچکتر یا در قالب بزرگتری تهیه کنید. شما میتوانید از ظرفهای یکبار مصرف برای ساخت دسر استفاده کنید و یا از قالبهای بزرگتر سفره خانه.
در نهایت، باید دسر را در یخچال نگه دارید تا کاملاً سفت شود. بسته به سلیقه شخص، میتوانید دسر را با شیر تزئین کنید. این دسر با طعم شیرین بیسکویت و شکلات، برای همهی اعضای خانواده مناسب است و به نظر می رسد به کلی مستهلک شاهد سادگی ظاهر این دسر بیسکویت پتی بور باشده است.
دسر بی سر و صدا با بیسکویت پتی بور
دستور پخت دسر بی سر و صدا با بیسکویت پتی بور، ساده و سریع است و با تهیهی سادهی مواد از جمله بیسکویت پتی بور، کره، شیر، شکر و بستنی، میتوانید در کمتر از چهل و پنج دقیقه به این دسر لذیذ دستپیدا کنید.
اولین مرحله در تهیه این دسر، هم زدن شیر با شکر است. به ترتیب، سه لیوان شیر را با نصف لیوان شکر در قابلمهای مخصوص درجه حرارت پایین مخلوط کرده و به آرامی در حالی که همزدگی را برقرار میکنید، گرم کنید. سپس، بعد از چهار دقیقه، هم زدن را متوقف کرده و کره را به مواد اضافه کرده و آرامآرام با شیر مخلوط کنید.
درمرحله بعدی، بیسکویتهای پتی بور را داخل یک ساک دستی بریزید و با استفاده از کف گردنده، آنها را با همیت سبک، جمع کرده و پودر کنید. پس از پودر شدن، آنها را با چند لایه کاغذ آلومینیومی فرش دهید و با استفاده از چکش، بیسکویتها را به طوری که تا حد امکان یکسان باشند، فشار دهید.
سپس، به چند قالب سرامیکی یا کاسه دلخواه خود بعضی از پودر بیسکوییتها را اضافه کنید. بعد، یکی از قطعات بیسکوییت را داخل هرکدام از قالبها ریخته و پس از آن، یک قاشق خوراکی از شیر تهیه شده، به هر قالب اضافه کنید. این مراحل را به ترتیب تکرار کرده و زیرنویسبندی کنید، در بالای هر لایه، یک توپ بستنی و یک قاشق شیر بریزید.
در نهایت، برای تزیین این دسر خوشمزه، میتوانید از شکلات رندهشده، پودر بیسکوییت و توت فرنگی استفاده کنید. پس از یخزدن دسر بی سر و صدا با بیسکویت پتی بور درون فریزر حداقل دو ساعت و حتی تا چهار ساعت، میتوانید لذت اضافی پختن این دسر فوقالعاده شیرین را ببرید.
طرز تهیه دسر خوشمزه با بیسکویت پتی بور
دسر خوشمزه با بیسکویت پتی بور یکی از خوراکیهایی است که آمادهسازی آن بسیار ساده و دسترسی به مواد لازم آن راحت است. این دسر با استفاده از چند مواد ساده و باعث شیرین شدن قسمتی از روز شما خواهد شد. در این مطلب روش تهیه این دسر ساده، مواد لازم و نکاتی که باید در طول تهیه آن رعایت شود برای شما توضیح داده میشود.
ابتدا مواد لازم برای تهیه دسر خوشمزه با بیسکویت پتی بور را آورده و شامل: بیسکویت پتی بور، شیر، بستنی و شکر است. برای آمادهسازی این دسر، باید ابتدا یک قابلمه را روی حرارت قرار داده و شیر را به داخل آن ریخته تا داغ شود. سپس باید شکر را به شیر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر به خوبی در شیر حل شود. بعد از حل شدن شکر، باید بستنی را به شیر اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا بستنی به شیر اضافه شده و همه چیز با هم ترکیب شود.
سپس باید بیسکویت پتی بور را در دسترس دراورده و در ظرف وسیعی قرار دهید. سپس خوب باید بیسکویتها را ترتیبی دهید تا مناسب برای آمادهکردن دسر باشند. سپس باید بستنی شده و شیری که آماده سازی شده بود را روی بیسکویت ها ریخته تا بیسکویتها به خوبی با شیر مخلوط شوند.
حالا باید ظرفی را برای خنک کردن دسر آماده کنید. باید دسر را در ظرف درست کرده و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. بعد از آن باید دسته های دلخواه دسر خوشمزه با بیسکویت پتی بور را برش کنید و سرو کنید.
در نهایت، اینکه میتوانید از بیسکویت های دگستیو، لواشک، وانیل، سیب زمینی و غیره برای طرح دهی به دسر استفاده کنید. اما برای نوع دسری که در این مطلب به آن اشاره شده است بیسکویت پتی بور بهترین گزینه است. در نهایت میتوانید همراه با چای یا قهوه خود از دسر خوشمزه با بیسکویت پتی بور لذت ببرید.
دسر خنک با بیسکویت پتی بور بدون موز
دسر خنک با بیسکویت پتی بور بدون موز یکی از دسرهای خوشمزه و سریع التهاب است که در فصل گرما مورد استقبال قرار میگیرد. این دسر ساده و سریع آماده میشود و به عنوان یک دسر سرد و خوشمزه در میان خانواده و دوستان بسیار محبوب است.
برای طراحی این دسر موادی همچون بیسکویت پتی بور، پنیر خامهای، خامه، شیر و شکر به کار گرفته میشود که با هم ترکیب شده و به داخل یک ظروف شیشهای ریخته میشوند. ظرف درون یک قفسه یخچال قرار داده میشود تا ترکیبات در برابر حرارت و گرما محافظت شوند و دسر شیرین خنکی با بیسکویتهای خرد شده ساخته شود.
هنگام سرو کردن دسر، پیشنهاد میشود از بیسکویتهای شکسته پتی بور برای تزیین استفاده کنید و این دسر را خنک و قطعاتی بر روی بشقاب سرو کنید. مزیت دیگر این دسر این است که میتوان آن را قبل از سرو برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد، بنابراین میتوان در هر لحظه از آن لذت برد.
دسر خنک با بیسکویت پتی بور بدون موز یک دسر شیرین و خنک است که در فصل گرمای تابستان بسیار مورد استقبال قرار میگیرد. با استفاده از مواد ارزان قیمت و ساده که در همه فروشگاهها موجود هستند، میتوانید این دسر خوشمزه و خنک را برای خودتان و خانوادهتان تهیه کنید.
طرز تهیه دسر روشن با بیسکویت پتی بور
دسر روشن با بیسکویت پتی بور یکی از دسرهای خوشمزه و سریع التهاب است. برای تهیه این دسر، ابتدا باید یک بسته بیسکویت پتی بور را با یک پیچاندن آرام در هم خرد کنید تا پودر بشوند. سپس در یک کاسه، شیر، شکر، وانیل و یک قاشق کف پودر کلوچه پتی بور را با هم مخلوط کنید تا شیر داغ شکر را حل کند.
حالا برای لایه بندی، یک لایه بیسکویت پودر شده در کف کاسه قرار دهید و با سس شیری که تهیه کرده اید بپوشانید. سپس دوباره یک لایه بیسکویت پودر شده بر روی سس بیفتانید و پیشروی کنید. این کار را به تعدادی که می خواهید انجام دهید، تکرار کنید تا کاسه پر شود.
سپس ظرف را در یخچال برای حداقل چهار ساعت قرار دهید تا لایه های شیری بر روی بیسکویت تا برخورداری از سفتی کافی ، مقاوم شوند. قبل از سرو کردن دسر روی کیک کره ای ترکیب شده با شکر بپاشید و بالای آن را با توت فرنگی ، موز و تنه درخت خرمالو تزئین کنید. اکنون دسر شما آماده سرو است. مزه شیرین و خوشمزه این دسر مخصوصاً در روزهای گرم تابستان بسیار میل کننده است.
دسر ساده با بیسکویت پتی بور
دسر ساده با بیسکویت پتی بور یکی از دسرهای سریع و خوشمزه است که با استفاده از بیسکوییتهای پتی بور (Petit Beurre) و مواد دیگر ساده به راحتی و در کمترین زمان ممکن تهیه میشود. این دسر علاوه بر طعم شیرین و خوشمزه، تازگی و خوشمزگی بسیار خوبی نیز دارد.
برای تهیه این دسر، ابتدا یک لیوان شیر را درون قابلمه ریخته و آن را روی حرارت قرار میدهیم تا برای چند دقیقه به جوش بیاید. در این مرحله میتوان به آن شیر یک قاشق چایخوری وانیل نیز اضافه کرد تا بوی خوشمزه و دلچسبی به شیر داده شود.
سپس بیسکویتهای پتی بور را پنجرهای کرده و همراه با چند قاشق شیر مقداری توپ شده روی سطح آنها ریخته و ادامه میدهیم تا تمام بیسکوییتها همراه با شیر توپ شده باشند.
بعد از آن، این ردیف بیسکوییتها و شیر توپ شده را در داخل سینی دسر قرار داده و سپس یک لایه قرار دهید، سپس دوباره بیسکویت و شیر که در مرحله قبل توپ شدهاند را روی این لایه قرار میدهیم. این فرآیند را تا زمانی ادامه دهید که لایههای بیسکوییت و شیر به پایان برسد.
در نهایت، این سینی دسر را به یخچال منتقل میکنیم و حدود یک ساعت در آن بگذاریم تا دسر رو به رو شود و لذتی خوشمزه را تجربه کنیم. این دسر را میتوان با فروشندهی خامه، توت فرنگی، توتهای برکه و... تزئین کرد و از آن به عنوان یک دسر ساده و شیرین در لحظات مختلف لذت برد.