آموزش تهیه دسر با بیسکویت شکلاتی
بیسکویتهای شکلاتی یکی از محبوبترین و خوشمزه ترین تنقلات هستند که به همه سلیقه پسندی میدارند. اما گاهی اوقات شاید خسته شده باشید از خوردن بیسکویت به تنهایی و میخواهید آن را در دسر خامهای غنی و خوش طعم با مواد دیگر ترکیب کنید. در این مطلب قصد داریم شما را با دسری جامد و خوش طعم با اساس بیسکویت شکلاتی آشنا کنیم.
برای تهیه این دسر ابتدا باید بیسکویتهای شکلاتی را با شرایط معمول سایز کوچکشان بشکنید. سپس یک کاسه شکلات تلخ یا شکلات شیری را درون یک قابلمه بر روی آتش ضعیف درجه حرارت بگذارید تا آن را ذوب کنید. بعد از ذوب شدن شکلات، دو قاشق غذاخوری از کره را به آن اضافه کرده و بدون اینکه آنها را بپزید، همراه با شکلات مخلوط کنید.
سپس دو قاشق غذاخوری از شیر خامه را به حدود یک دقیقه بخارپز کرده و سپس نیمی از آن را به مخلوط شکلاتی اضافه کنید. سپس، بیسکویت شکسته شده را به تدریج به مخلوط شاره و بخشی از خامه اضافه کنید. نهایتا تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا حدود 3 دقیقه جهت استحکام زدن دسر در یخچال بگذارید و سپس آن را برای سرو کردن در سطح آن را با شکلات تلخ تزیین کنید.
این دسر بسیار خوشمزه و در عین حال آسان و سریع است و میتوانید در هر ساعتی از روز آن را خورد یا به دیگران سرو کنید. به یاد داشته باشید که برای تزیین این دسر میتوانید از زغالهای شکلاتی، خامه، بغلاد و مخلوط توت فرنگی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر با بیسکویت شکلاتی
برای تهیه دسر با بیسکویت شکلاتی ، مواد لازم به شرح زیر است:
• بیسکویت شکلاتی: برای تهیه این دسر، بیسکویت شکلاتی کاملاً مورد نیاز است. بهتر است از بیسکویت هایی با بسته بندی محکم استفاده نمایید.
• قهوه: برای دادن طعم خاص به دسر، می توان از قهوه استفاده کرد. نوع قهوه مورد استفاده به دلخواه شماست، می توان قهوه فوری، قهوه روستایی، قهوه اسپرسو یا قهوه دیگری استفاده کرد.
• شکر: اگرمی خواهید دسر شیرین باشد، باید شکر را به مواد لازم اضافه کنید.
• شکلات تلخ: شکلات تلخ باعث می شود دسر شکلاتی فوق العاده خوشمزه شود. برای تزئین نیز می توانیم از شکلات تلخ استفاده کنیم.
• کره: استفاده از کره در تهیه این دسر به دلخواه شماست. کره ای که برای استفاده در دسر بهتر است، کره خامه ای و یا برند خاصی از کره می باشد که برای استفاده در دسر مناسب است.
• شیر: شیر برای رقیق کردن مواد لازم و بخصوص کره استفاده می شود. می توانید شیر کامل یا شیر تازه را انتخاب کنید.
در کل برای تهیه دسر با بیسکویت شکلاتی، از مواد لازمی نظیر بیسکویت شکلاتی، قهوه، شکر، شکلات تلخ، کره و شیر استفاده می شود. این دسر یکی از دسرهایی است که ظاهر آن جذاب و طعمش بی نظیر است.
طریقه تهیه بیسکویت شکلاتی
تهیه بیسکویت شکلاتی یکی از خوشمزهترین شیرینیهاست که میتوانید در خانه خود به راحتی تهیه کنید. این بیسکویت به شکل پفک شکلاتی ساخته میشود که باعث میشود علاقهمندان زیادی به آن داشته باشند. در این مقاله، قدم به قدم به شما نشان میدهیم که چگونه این بیسکویت را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت شکلاتی شامل 1 پیمانه (200 گرم) آرد، 2/3 پیمانه (100 گرم) شکر، 1/3 پیمانه (50 گرم) کاکائو پودر، ½ (125 گرم) کره، یک تخم مرغ و یک قاشق چایخوری وانیل میشود.
در ابتدا کره را درون قابلمه ریخته و در حرارت ملایم آن را آبکشی کنید. سپس شکر و تخم مرغ را با هم خوب هم بزنید. در ادامه، آرد و کاکائو را به مواد اولیه اضافه کرده و همه را با هم ترکیب کنید.
مناسب نمودن پفیز های بیسکویت شکلاتی منظم است به همین خاطر در قالب های روکش دار و یا چرمه و از نوع استیل یا آلومینیومی قرار می دهیم سپس با محکم کردن سطح و یک وسیله نوکی ایجاد میشود همچنین پیش از کار از قابلمه با روکش چرمه ای حداقل نیم ساعت استفاده میکنیم تا قالبمان در ورقه بذخیره و همچنین از بسته شدن و چسبیدن بیسکویت در داخل قالب جلوگیری شود.
حال مواد را در فر که پیشتاز گرم کردهاید قرار دهید و به مدت 12 تا 15 دقیقه در دمای 175 درجه سانتیگراد پخته شوند. بعد از پخت بیسکویتها روی یک سطح صاف قرار دهید تا برای مدتی خنک شوند. سپس آنها را در ظروف مناسب قرار دهید تا بتوانید از آنها لذت ببرید. با دنبال کردن این روش ساده، میتوانید به راحتی بیسکویت شکلاتی خود را در خانه تهیه کنید.
تهیه کرم پنیری برای دسر
تهیه کرم پنیری برای دسر یکی از شیرینیهایی است که در تمام جهان محبوبیت دارد. در واقع کرم پنیری ساختاری خمیری و خوش طعم دارد که معمولاً به عنوان مزهدهنده برای دسرها و کیکها استفاده میشود.
برای تهیه این کرم روشهای مختلفی وجود دارد، اما روش پایه آن این است که پنیر کرهای و شکر به کره بزرگ خمیری اضافه میشوند و سپس به مدت ده دقیقه با هم مخلوط میشوند. سپس که مواد به درستی ترکیب شدند، کرم پنیری آماده برای مصرف خواهد بود.
اگر میخواهید که کرم پنیری خود را برای استفاده در دسرهای کرهای و چیز کیکها از طریق اضافه شدن مواد مختلف به آن بهبود ببخشید، میتوانید موادی مانند عصاره وانیل، نوعی میوه، یا شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید.
کرم پنیری میتواند به وسیله دستگاه مخصوصی که به آن میگوییم یخچال محصولیت شود. در این صورت، بعد از مخلوط کردن مواد کرم پنیری، آن را در این دستگاه برای مدتی قرار دهید، تا فرآیند سفت شدن و خنک شدن به بهترین شیوه انجام شود.
بنابراین، با استفاده از این توصیف کوتاه شده در مورد روش تهیه کرم پنیری، شما می توانید با خیال راحت این کار را انجام داده و در وسیله شیرین دل خود لذت ببرید.
طرز تهیه سس شکلاتی برای دسر
سس شکلاتی یکی از انواع سسهایی است که برای تزیین دسرهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. این سس از مواد اولیهی سادهای تهیه میشود که با کمی خلاقیت میتوان آن را درست کرد.
برای تهیه سس شکلاتی نیاز به چند مواد اساسی دارید؛ چربی، شکر، تخم مرغ و شکلات. معمولا از چربی نرم مثل کره، شکر خشک و شکلات تلخ، شیر یا آب استفاده میشود. اگر شکلات شیری را بیشتر دوست داشتید، میتوانید شکلات تلخ را با شیر جایگزین کنید.
ابتدا شکلات را درون یک کاسه بزرگ ریز شده و به روش بیتفاوتی با حرارت آرام گدازید. در همین حال یک قابلمه کوچک دیگر، روی شعله کم، روی اجاق نصب کنید. در این قابلمه، کره یا مارگارین را اضافه کنید و آن را به صورت خام فرو برید. بعدا، شکر را به آن اضافه کرده و به مدت چند دقیقه هم بزنید تا شکر به صورت خوبی حل شود.
در مرحله بعدی، تخم مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و آن را به صورت خوبی به هم بزنید؛ سپس شکلات گدازده را به آن اضافه کنید و همهی مواد را به خوبی هم بزنید تا مخلوط یکسان شود. حالا، قابلمه را از روی حرارت برده و سس شکلاتی را آمادهی تقدیم به دسرتان دارید!
تهیه لایه های دسر با بیسکویت شکلاتی
بیسکوییت شکلاتی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین محصولات جانبی است که میتواند به هر دسری یا حتی صبحانه، طعم و عطری خاص اضافه کند. تهیه لایههای دسر با بیسکویت شکلاتی یکی از روشهای معروف و سریع برای ساخت دسر است که به راحتی قابل دسترسی و تهیه است.
برای تهیه لایههای دسر با بیسکویت شکلاتی ابتدا باید بیسکویتها را شکسته و به ظرفی درآورد. سپس میتوانید با افزودن یک قاشق چایخوری کاکائو خام به بیسکویت شکسته شده، طعم و رنگ شکلاتی را برای لایههای دسر خود تغییر دهید. در ادامه، یک لایه از بیسکویت شکسته شده و مخلوط با کاکائو را به دست آورده و در پایین ظرف دسر قرار دهید. سپس با استفاده از قاشق، کرم پودری یا خامه را روی لایه بیسکویت بمالید و با تراش کوکی، یا شیار کردن بیشتر بیسکویتها، همهی لایهها را با یک شکل زیبا پایدار کنید.
اگر میخواهید دسر خود را برای استفاده بعدی ذخیره کنید، لازم است که به صورت لایهلایه ساخته شده و درون یک جعبه یا وسایل نگهداری دیگری قرار دهید. درصورت داشتن ابزارهایی مانند فریزر و یا یخچالی، میتوانید دسر خود را تا مدتی نگهداری کنید و در زمان مورد نیاز، مجدداً آن را بیرون آورده و سرو کنید. به دلیل طعم و عطر شهد، شکلات و بیسکویت، این لایههای دسر با بیسکویت شکلاتی، یکی از محبوبترین دسرها در میان کودکان و بزرگسالان است.