آشنایی با خورش مرغ کاری هندی
خورش مرغ کاری هندی یکی از غذاهای محبوب دنیاست که در بسیاری از رستوران های هندی سرو میشود. این غذا به دلیل ترکیبات چربی و نمک شیرین و تلخ که دارد طعم و مزه بسیار خوبی دارد و در ایجاد شوعانگی بین افراد بسیار موثر است.
برای تهیه این خورش نیاز به چند مواد مختلف داریم، که شامل پرورده، فلفل سیاه، به، زنجبیل، سیر، پیاز، کره، ادویه جات و مرغ میباشد. برای تهیه این غذا، ابتدا مرغ را که باید پیش از این پخته شده است، با پیاز و فلفل سیاه و مقداری آب برای حدود 15 دقیقه بپزید و سپس آنها را کنار بگذارید.
در مرحله دوم کره را در حرارت بالا بگذارید تا ذوب شود و سپس زیر آن فلفل سیاه، زنجبیل، سیر و به را ریخته و به هم بزنید تا ادویه های خود را به کره بدهند. سپس پرورده را بریزید و برای حدود 4-5 دقیقه هم زده و پخته شود.
حال که پیاز و مواد مرغی که در مرحله اول پخته کرده اید را به کره و پرورده اضافه کنید و ادویه های دیگری که دوست داشتید بریزید. این مواد را به مدت 10-15 دقیقه با هم بپزید و در انتها آب و مرغ را نیز به آنها اضافه کنید. این خورش را برای یک ساعت به خوبی پخته و بعداز آن روی نان یا دوغ سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش مرغ کاری هندی
خورش مرغ کاری هندی یکی از پرمصرفترین غذاهای هندی است که در اکثر نقاط جهان مورد علاقه قرار گرفته است. این غذا دارای طعمی شیرین و تند است که با ترکیبات خاص خود، عطر و طعم شگفتانگیزی به غذا میبخشد. برای تهیه این خورش نیازمند چندین ماده خام مختلف هستیم که در ادامه به توضیح هرکدام میپردازیم.
۱. مرغ: برای تهیه خورش مرغ کاری هندی نیاز به ۲۰۰ گرم گوشت مرغ داریم که باید قبل از استفاده، خوب شسته و بدون پوست و استخوان ریخته شود.
۲. سبزیجات: بهترین سبزیجاتی که برای تهیه این خورش مورد استفاده قرار میگیرد، پیاز، سیر و زنجبیل هستند. برای تهیه باید یک پیاز متوسط، دو حبه سیر و یک تکه زنجبیل را خرد کرده و در یک تابه چرب کنید.
۳. پودر کاری: یکی از مواد مهم در تهیه خورش مرغ کاری هندی، پودر کاری است. این پودر شامل موادی مانند فلفل دلمهای، زردچوبه، دارچین، ادویه جات، گشنیز و دانههای انگور است.
۴. روغن: برای تهیه خورش مرغ کاری همچنین به روغن نیاز دارید. بهترین نوع روغن برای تهیه این غذا، روغن گردو یا زیتون است.
۵. گوجهفرنگی: برای تهیه این خورش، نیاز به دو عدد گوجهفرنگی داریم که باید بعد از خرد کردن، در حدود ۱۵ دقیقه به همراه مرغ و دیگر مواد مصرفی در حال آماده شدن باشند.
با تهیه و استفاده از تمام این مواد، میتوانید یک خورش مرغ کاری هندی شفاف و مزهدار تهیه کنید که همچنان در بین مردم جهان تعریف شده است.
طرز تهیه پودر کاری هندی
پودر کاری هندی یکی از معروفترین ادویههای مورد استفاده در آشپزی هندی است. این پودر شامل ترکیبی از ادویههای مختلفی همچون دارچین، خردل، فلفل سیاه، زنجبیل، کارداموم، فلفل قرمز و غیره می باشد. طرز تهیه این پودر در حقیقت بستگی به نسبت مواد اولیه در آن دارد. در صورتی که قصد تهیه پودر کاری هندی خانگی را دارید، می توانید مواد ادویهای یاد شده را به ترکیب خودتان تناسب دهید.
راههای مختلفی برای تهیه پودر کاری هندی وجود دارد، اما یکی از راههای ساده و مؤثر آسیاب کردن ادویههای ترکیب شده با یک دستگاه خاص و یا به کمک یک آسیاب دستی است. برای آسیاب کردن، ابتدا باید ادویهها را خشک کرده و سپس آنها را در آسیاب بریزید تا به شکل یک پودر نرم و همگن تبدیل شوند.
اگر نمیخواهید که خودتان پودر کاری هندی را تهیه کنید، میتوانید آن را از فروشگاههای ادویهجات خریداری کنید. این پودر در حالت آماده شده، ممکن است حاوی مواد شیمیایی و نگهدارندههای مصنوعی باشد، به همین دلیل، اگر از این پودر استفاده میکنید دقت کنید که چه موادی در آن وجود دارد. بهتر است همواره پودر کاری هندی خانگی را به جای پودر آماده استفاده کنید تا از کیفیت و خواص طبیعی آن مطمئن شوید.
نحوه آماده سازی مرغ برای خورش مرغ کاری هندی
برای آماده سازی مرغ برای خورش مرغ کاری هندی، می توانید از مرغ گوشتی بهترین کیفیت استفاده کنید. در ابتدا، مرغ را بشویید و پوست آن را پوشش دهید. سپس، مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و در شاملو یا روغن زردچوبه سرخ کرده تا کمی طلایی شود.
پس از سرخ کردن مرغ، بهتر است از نخود فرنگی، پیاز، فلفل دلمهای، زردچوبه، سیر، اسفناج و سبزیجات دیگر استفاده کنید. این مواد را همراه با مرغ در یک قابلمه بگذارید و به مدت چند دقیقه در حرارت ملایم تفت دهید.
سپس، به دست آوردن خارجات این خورش، می توانید از آب گوجه فرنگی، کره، شیر نارگیل و روغن کاری هندی استفاده کنید. این خلط را با مرغ و سبزیجات در قابلمه بریزید و آن را حرارت دهید تا جا بیفتد. در نهایت، برای تزیین این خورش، می توانید از پیاز و کشمش سرخ شده استفاده کنید. خورش مرغ کاری هندی آماده و آماده برای سرو کردن به فرهنگی ها و سلیقههای مختلف است.
نحوه سرخ کردن مرغ برای خوش ش مرغ کاری هندی
برای سرخ کردن مرغ برای خوش ش مرغ کاری هندی نیاز به گوشت مرغ، پیاز، چندین خوراکی و ادویه دارید. اولین قدم برای سرخ کردن مرغ، شستشوی آن است. سپس مرغ را خرد کرده و به همراه پیاز رنده شده در یک قابلمه در حرارت ملایم پخته شود. پس از آن، خوراکی های مختلف از جمله آرد نارگیل و پاستا، نان تست و سس سویا اضافه می شوند.
یکی دیگر از موادی که به مرغ کاری هندی اضافه می شود، پودر کاری هندی است. کاری هندی باعث رنگی شدن غذا می شود و به دلیل وجود اسیدهای آمینه در آن، می تواند به عنوان یک منبع پروتئین هم در غذا مطرح شود. همچنین به دلیل وجود ماده رنگی در چیلی پادی قرمز، رنگ صافی محلول دارای رنگ نارنجی-قرمز است که به جای هتل پیازی به غذا اضافه می شود.
در این نوع غذا، استفاده از ادویه های گاه به خاطر طعمشان است. کاری هندی غالباً شامل دارچین، هل و ادویه هایی مثل زیره سیاه، دارچین، فلفل سیاه، ریحان، هل و زنجبیل می شود. در انتها، مرغ کاری هندی با برنج یا نان سوخاری سرو می شود. این غذا با عطر و طعم خوشایندی تقدیم می شود و به عنوان یک غذای معتدل و خوش خوراک از آن بهره می برند.
آماده سازی سبزیجات برای خورش مرغ کاری هندی
آماده سازی سبزیجات برای خورش مرغ کاری هندی، یکی از غذاهای محبوب در فرهنگ غذایی هندی است که از سبزیجات فراوانی استفاده میکند. برای طعم دهی خوشمزه به این خورش، معمولاً از سبزیجات متنوعی مانند نعنا، کرفس، بادمجان و غیره استفاده میشود.
قبل از آماده سازی سبزیجات، باید آنها را با آبکشی دقیق شست و خشک کرد. سبزیجاتی مانند کرفس و بادمجان را به شکل مکعبی خرد کنید و نعنا را هم به شکل خرد شده در نظر بگیرید.
در مرحله بعدی، مقداری روغن را در تابه ای گرم کنید و قبل از آنکه روغن بسوزد، مرغ های خرد شده را اضافه کنید و آن ها را به همراه مقداری نمک و فلفل به مدت چند دقیقه سرخ کنید.
پس از سرخ شدن مرغ، سبزیجات را به تابه اضافه کنید و آن ها را همراه مرغ تفت بدهید تا نرم شوند. پس از آن، مقداری آب و شیره هندی را به تابه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. سپس دمای حرارت را کم کرده و خوراک را به مدت چند دقیقه بپزید تا غذا گرم شود و نمک و فلفل به میزان دلخواهتان اضافه کنید.
در نهایت، میتوانید خورش مرغ کاری هندی را با نان یا برنج سرو کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.