طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با تصویر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با تصویر

برای تهیه خورشت قورمه سبزی، مواد اولیه مورد نیاز شامل گوشت چرخ کرده، سبزی خورشتی، لوبیا سبز، تره فرنگی، پیاز، روغن، زعفران، نمک، فلفل سیاه و آب هستند.

ابتدا، پیاز را در روغن تفت داده و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و بعد از پخت آن، سبزی خورشتی، لوبیا سبز و تره فرنگی را اضافه کنید و با هم تفت دهید. سپس به مواد یکی دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید به مدت چند دقیقه بجوشد.

در مرحله بعد، زعفران را با یک قاشق سوپخوری آب جوش ترکیب کرده و به مواد اضافه کنید. همچنین، نمک و فلفل سیاه را به میزان لازم به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بجوشد تا گوشت نرم شود.

با این حال، اگر مایلید خورشت قورمه‌ای شما همچنان اسیدی است، می توانید با افزودن یک قاشق چای‌خوری به خورشت نسبت به حالت‌ اسیدی خود تراز کنید. همچنین، برای پاییز و زمستان، می توانید دوست‌ داشتنی‌ تره‌ فرنگی را به خورشت قورمه سبزی اضافه کنید.

در نهایت، خورشت قورمه سبزی را با برنج سفید سرو کنید و با نارنجی خشک شده، پیاز ترش و مخلفات تمام شده تزئین کنید. این غذای شیرین و خوشمزه را به همراه نان تازه لذت ببرید.



1. طرز تهیه خورشت قورمه سبزی به شیوه سنتی با تصویر

خورشت قورمه سبزی یکی از غذاهایی است که در فصل بهار و تابستان می‌توان به راحتی آن را با سبزیجات فصل و تره فرنگی تهیه کرد. این غذا به صورت سنتی با گوشت گوساله تهیه می‌شود ولی امروزه با فراهم شدن مواد اولیه متنوع، می‌توان آن را با گوشت مرغ و حتی خامه سبزی تهیه کرد.

طرز تهیه خورش قورمه سبزی به شیوه سنتی با هفتاد‌ویک نمونه بسیار ساده و قابل اجراست. ابتدا باید سیب‌زمینی، پیاز، گوجه فرنگی و تره فرنگی را خرد کرد و روی حرارت قرار داد تا بپزند. سپس گوشت تکه‌ای گوساله را به صورت کوبیده و با روغن تفت می‌دهیم. سپس به این مواد تفت داده شده، گیاهان دیگر را اضافه کرده و نزدیک به نیم ساعت در حرارت ملایم پخت می‌کنیم.

در نهایت، برای ضخامت دهی روی شیره که برای خورشت قورمه سبزی استفاده می‌شود، آرد جو دم کنید و به محلول آن در همان داخل تابه، بیفزایید و بگذارید که دو سه دقیقه بپزد تا خورشت شما ضخیم شود. سپس، با برگه‌ی ترخون و لیمو عمانی تزیین کرده و می‌توانید با انواع نان بافتا یا پلوی ساده سرو کنید.



2. آماده سازی مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی

تهیه خورش قورمه سبزی یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که در بسیاری از خانه ها تهیه می شود. تهیه این غذا بسیار ساده است و مواد لازم آن نیز بسیار قابل دسترس هستند. در اینجا به توضیح مواد لازم برای تهیه خورش قورمه سبزی می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه خورش قورمه سبزی شامل برنج، گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، گوجه فرنگی، ترشی خورشتی، اسفناج، شنبلیله، جوانه نخود، کره یا روغن و ادویه های خورشتی مانند زرچوبه، پودر گشنیز، فلفل سیاه و نمک هستند. برای تهیه خورش قورمه سبزی بهتر است از گلاب نیز استفاده کنید.

پس از تهیه مواد لازم می توان به مراحل آماده سازی این غذا پرداخت. ابتدا باید برنج را برای پخت آماده کنید و سپس پیاز و سیر را تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کرده و بعد از تفت دادن آن، گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. در این مرحله می توانید اسفناج و شنبلیله را نیز به مواد تفت داده شده اضافه کنید.

سپس ترشی خورشتی را به این مواد اضافه کرده و آن را به مواد تفت داده شده اضافه کنید. در این مرحله، جوانه نخود را نیز به این مواد اضافه کنید. ادویه های خورشتی را به این مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. بعد از رسیدن به دمایی که مد نظر شما است، می توانید خورش قورمه سبزی را با برنج، لیمو ترش و گلاب سرو کنید.



3. مرحله به مرحله پخت خورشت قورمه سبزی با توضیحات و تصاویر

خورش قورمه سبزی یکی از خوراکی های پُر مصرف در فصل بهار است که از مواد اولیه ای مانند گوشت چرخ کرده، سبزیجات ترشی، لیمو عمانی، زردچوبه، زعفران، نخودفرنگی و ادویه ها تهیه می شود. طرز تهیه این خورشت فقط چند مرحله ساده ولی مواردی که باید توجه خاصی به آن ها داشته باشیم، اجرای درست مراحل آن هاست.

قورمه سبزی با طعم تند و خوشمزه ای است که برای تهیه اولین مرحله آن، باید سبزیجات مورد نظر را بشوییم و ریش ترشی را از آن ها جدا کنیم. سپس گوشت چرخ کرده را در قوری با روغن داغ سرخ کنید. بعد از این مرحله، سبزیجات شامل لپه، گشنیز، شنبلیله و یونجه را به مواد قبل اضافه کنید و آن ها را همراه با گوشت مخلوط کنید.

حال زردچوبه، زعفران، نخودفرنگی و شکر را روی مواد قبلی بریزید و آن ها را به آهی بکشید که قورمه تركيب شود. سپس ضمن ریختن آلبالوهای خشک در آن، آن را به مدت 1.5 تا 2 ساعت در حرارت ملایم پخت می کنیم تا مواد مختلط شده به خوبی بپزد. در پایان، لیمو عمانی را نیز برش خورده و به آن اضافه کرده و آن را به سرو برسانید و بمدت نیم ساعت آن را روی حرارت قرار دهید تا قوام خود را به خوبی بگیرد.سرو کردن و سرو درشتين پودر زعفران روى سطح قورمه، قورمه را زيباتر ميكند. در نهایت، خورش قورمه سبزی شما آماده سرو می باشد که می توانید با نان تازه و یا برنج آن را پیش پای خانواده خود سرو کنید.



4. نکاتی که در تهیه خورشت قورمه سبزی باید رعایت کنید

برای تهیه خورشت قورمه سبزی، باید از مواد اولیه با کیفیت و تازه استفاده کنید. سبزیجاتی که برای این غذا استفاده می‌شود، باید تمیز و خوب شسته شده باشند. همچنین، برای طعم دهی به خورشت، می‌توانید از گوشت قرمز یا مرغ هم استفاده کنید.

در این غذا باید به دقت به ترتیب مواد اضافه شده رعایت شود و از آنجایی که سبزی‌ها دارای آب زیاد هستند، نباید اضافه کردن آب زیاد منجر به تغییر طعم آن شود. بهتر است کمی آب اضافه کنید و به آرامی اجازه دهید غذا پخته شود.

در این غذا می‌توانید از ادویه‌های خوشمزه همچون زعفران، زیره، دارچین و... استفاده کنید. اما باید به نوع و کیفیت این ادویه‌ها توجه کنید. برای مثال، زعفران باید خوب و تازه باشد و ادویه‌های قدیمی و کهنه استفاده نشود.

در این غذا نباید وقت زیادی روی حرارت قرار داده شود، چون ممکن است سبزیجات با زمان بیشتر پخته شوند و باعث از دست دادن اعتبار و طعم آن شوند. همچنین می‌توانید از روش پخت آرام و ترکیبی از پخت قوتمه و سبزی‌ها استفاده کنید تا خورشت قورمه سبزی شما دارای طعم و عطر خاصی شود.



5. گارنیش و تزئین خورشت قورمه سبزی با توضیحاتی کامل و تصاویر مفصل

گارنیش یکی از تزئینات بسیار شیک و زیبایی است که برای خورشت قورمه سبزی استفاده می‌شود. این تزئینات با استفاده از موادی مانند نان لواش و مایونز، سبزی ها و میوه های خشک، بر روی سطح خورشت قرار می‌گیرند و ظاهر بسیار شیکی به آن می‌بخشند.

برای تهیه گارنیش برای خورشت قورمه سبزی، ابتدا باید یک عدد نان لواش را آماده کنید. سپس روی نان لواش مقداری مایونز بریزید و آن را به صورت یک دونه با دستفرم کنید. سپس با استفاده از چاقو، انواع مختلفی از سبزی ها و تره بار را برش داده و روی نان لواش قرار دهید. در ادامه می‌توانید از ترکیبی از میوه های خشک مثل بادام و پسته و نیز روغن کلمبری برای تکمیل تزئینات استفاده کنید.

بسته به سلیقه شما، می‌توانید ظاهر گارنیش را تغییر دهید و از سبزی ها و میوه های مورد علاقه خود استفاده کنید. پس از آماده کردن گارنیش، آن را روی خورشت قورمه سبزی قرار دهید و در نهایت با یک دستگیره زیبا، آن را در سرویس دهی کنید.

همانطور که مشاهده می‌کنید، این روش تزئین خورشت قورمه سبزی با استفاده از گارنیش بسیار شیک و زیباست و می‌تواند در محافل خانوادگی و مهمانی‌ها اثر چشمگیری داشته باشد. این روش تزئین همچنین نشان می‌دهد که با استفاده از مواد ساده مثل نان لواش، مایونز و سبزی ها، می‌توان یک غذای ساده را به یک غذای شیک و شگفت‌انگیز تبدیل کرد.



6. سرو کردن خورشت قورمه سبزی در سفره ایرانی با نکات مهم و تصاویری زیبا

سرو کردن خورشت قورمه سبزی در سفره ایرانی مدتی است که جزء آشپزی ایرانی محسوب می‌شود و باور داریم که این غذای بسیار مهم در فرهنگ و سنت غذایی ایرانیان جا خواهد گرفت. خورشت قورمه سبزی یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که با ترکیب گوشت یا مرغ، سبزیجات و لوبیای چیتی تهیه می‌شود و طعم و مزه بی‌نظیری دارد.

پیش از هر چیز لازم است که در پخت و تهیه این غذا از مواد اولیه با کیفیت و تازه استفاده شود، همچنین از اعتبار و کیفیت مواد غذایی استفاده شده برای خورشت اطمینان حاصل شود. برای افزایش طعم و مزه خورشت، استفاده از ادویه‌های مختلف ایرانی نظیر زعفران، شوید، زرشک و.. پیشنهاد می‌شود.

برای سرو کردن خورشت قورمه سبزی در سفره ایرانی لازم است که صحنه خوش‌ ظاهر و مهیای دیدن باشد. در این راستا، استفاده از ملوارهای زینتی، بشقاب‌های فلزی، سفالی یا چینی و مناشف متنوعی با طرح‌های مختلف برای سرو خورشت بسیار مناسب است.

سرو خورشت قورمه سبزی با نان‌های تازه، مانند نان تنوری که در ایران شاغل به یک پنیر محبوب نیز به نام «لواشک» شده است، مربای خودکار و چای ترکی، با همراهی نوشیدنی‌های دلخواه شما با دیدن تصاویر زیبا از غذای ایرانی بازتاب داده‌خواهد شد و حس خوبی را برای شما و میهمانانتان به ارمغان خواهد آورد.