طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ دونفره

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ دونفره

خورشت بامیه با مرغ دونفره یکی از انواع خورشت‌های محبوب مردم ایران است که با استفاده از بامیه و مرغ تهیه می‌شود. این خورشت طعمی فوق‌العاده دارد و در فصل بهار و تابستان مخصوصاً به دلیل هوای گرم، بسیار مورد علاقه قرار می‌گیرد.

برای تهیه خورشت بامیه با مرغ دونفره ابتدا باید بامیه را با آبکشی کردن و شستشو دادن از تمامی گلبرگ‌های آن پاک کرد. سپس بامیه را به اندازه دلخواه خرد کرده و در دیگی به همراه مقداری آب و نمک در حال بجوشاند. در موازات این کار، مرغ را نیز به همراه پیاز خرد شده و ادویه‌ها در دیگ دیگری می‌پزیم.

پس از پخت شدن مرغ، بامیه‌ها را نیز به آن اضافه می‌کنیم، سپس مقداری ترشی‌خورشت و زردچوبه افزوده و مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم. منظور از ترشی‌خورشت، نوعی از پودر ترشی است که در فروشگاه‌های خوراکی و چاشنی‌ها به‌راحتی تهیه‌ می‌شود.

بعد از مخلوط کردن همه مواد، دیگ را در حرارت ملایم و به مدت حدود ۵۰ دقیقه تا یک ساعت بگذارید تا خورشت درست و آماده شود. در نهایت، چند قاشق خورش بامیه با مرغ دونفره را در بشقاب سرو کرده و با نان تازه یا انواع سالاد‌های خیلی خوب سرو کنید. این خورشت به‌خوبی به‌عنوان یکی از غذاهای مهم شام یا ناهار می‌تواند سرو شود.



1. مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه با مرغ دونفره

برای تهیه خورش بامیه با مرغ دو نفره مواد لازم به شرح زیر می باشد:

- یک پوست مرغ دو نفره (بدون چربی)

- یک پیاز متوسط

- سه قاشق غذاخوری روغن

- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

- دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

- دو قاشق غذاخوری زردچوبه

- دو فنجان بامیه خشک

- یک لیمو ترش

- دو تکه نخودفرنگی

- دو تکه کره

- دو لیوان آب

ابتدا بامیه خود را در دو لیوان آب قرار دهید و آن را برای دو ساعت در آب خیساندن نمایید. سپس بامیه را از آب خارج کنید و آن را در قابلمه‌ای با یک لیوان آب جوشانده ریخته و آن را پخته شده بگذارید. در همین حین پوست مرغ را برش داده و آن را در قابلمه به همراه تکه های نخودفرنگی برای پخت دریابید.

سپس پیاز را رنده کرده و آن را در تابه با دو قاشق روغن تفت دهید تا رنگش طلایی شود. سپس رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و به خوبی تفت دهید. سپس این مخلوط را به قابلمه حاوی بامیه و پوست مرغ اضافه کنید و همه ی موارد را به همراه لیمو ترش به قابلمه اضافه کرده و آن را برای پخت از حرارت ملایم بگذارید.

وقتی که پخت کامل شد، دو تکه کره را به آن اضافه کنید و آن را تا زمانی که کره ذوب شود، هم بزنید. سپس خورش را از حرارت بردارید و آن را برای سرویس دادن آماده کنید. می توانید خورش بامیه با مرغ دونفره را با نان فانتزی سرو کنید.



2. آماده کردن مواد و تهیه مرغ دونفره

آماده کردن مواد و تهیه مرغ دونفره یکی از انتخاب های بسیار خوبی است که می‌توانید در زمینه پخت و پز داشته باشید و با نکات درست این موضوع را به راحتی اجرا کنید. در ادامه مراحل آماده کردن مواد و تهیه مرغ دونفره را به طور کامل شرح می دهیم.

اولین گام در آماده کردن مرغ دونفره، شستشو و تمیز کردن مرغ است. در صورتی که مرغ تازه نخریداری کرده‌اید، باید آن را در بسته‌بندی خود باز کنید و داخل آن را کاملا بررسی کنید. اگر موادی به صورت خارجی بر روی گوشت مرغ به چشم می‌آیند، باید آنها را برداشته و مرغ را داخل ظروفی با آب کاملا شستشو دهید و به خوبی تمیز کنید.

در قدم بعدی، باید مرغ را روی یک تخته بزرگ قرار داده و با چاقوی نو در بخش چربی‌های اضافی آن را برش دهید و سپس آن را با پاپریکا، نمک و فلفل سیاه سوزنی تند تند در هم‌ریخته و به خوبی روی تمامی بخش های آن بمالید.

پس از آن، می توانید مرغ را بر روی حرارت کم درون پنجره قرار دهید. خیساندن مرغ بازده و به دوم بردن درصد اطمینان است، پس برای یک مرغ ریز نرم پوشانده شده ۱ ساعت زمان لازم برای آماده شدن دارد.

در آخر، مرغ گرفته شده را به صورت کامل روی گریل بگذارید و هر دو جانب آن را به خوبی کف بدهید. با به کارگیری برچسب‌های کنترل پخت در زمان حیاتی مایونز، باید مطمئن شوید که داخل یخچال برای ۱ روز آماده بودند. سر سرایی مرغ را پس از گرم شدن از روی آن کنید و آنرا به همراه نوشابه جزایر شنولی ببازید. جمع و جور و خوشمزه!



3. آماده کردن بامیه و تهیه سس خورشت

آماده کردن بامیه و تهیه سس خورشتی علاوه بر اینکه یکی از غذاهای محبوب در بسیاری از کشورها می باشد، از طعم واقعاً خوبی برخوردار است. بامیه در واقع یکی از نوعی سبزیجات است که در بسیاری از نقاط جهان استفاده می شود. در ادامه به نحوه آماده کردن این سبزیجات و تهیه سس خورشت می پردازیم.

برای شروع، بامیه را به صورت نازک خرد کرده و آن را به یک ماهیتابه یا تابه اضافه کنید. سپس به آن نمک و فلفل بریزید و آن را به مدت 10 دقیقه در حرارت ملایم خاموش روی اجاق گاز بگذارید تا بامیه بپزد. بعد از گذشت این مدت زمان، بامیه را به خوبی آبکشی کنید.

حالا برای تهیه سس خورشت، شروع به ریز کردن پیاز در یک قابلمه یا تابه کرده و آن را با روغن گیاهی تفت می دهیم. سپس به آن رب گوجه فرنگی، لوبیاچیک و نمک و فلفل بیافزایید و آن را به آرامی بپزید تا سبک خودش را بیابد. چند دقیقه بعد، بامیه خرد شده را به سس اضافه کنید و دوباره همه چیز را به خوبی مخلوط کنید.

سرانجام، خورشت را برای چند دقیقه روی آتش سرد بگذارید تا کاملاً خوش بو و طعم دار شود و سپس از روی حرارت بردارید. می توانید خورشت بامیه را به صورت سرد سرو کنید یا به همراه برنج و یا نان پخته سرو کنید.



4. طرز تهیه بامیه در سس خورشت

برای تهیه بامیه در سس خورشت، ابتدا بامیه‌ها را با آب بشویید و از ریش آن‌ها جدا شوید. سپس بامیه‌ها را به طور مداوم در آب جوشانده و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آب‌های بامیه‌را ریخته و آن‌ها را در وسایل آشپزخانه رو به هوا بگذارید تا از رطوبت خود آب سرشار آن‌ها خالی شوند.

سس خورشت برای بامیه می‌تواند به چند روش تهیه شود. یکی از روش‌ها این است که پیاز را در روغن بسیار کم سرخ کنید و پس از آن گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس ادویه‌های لازم به آن افزوده شود و همه را با هم مخلوط کنید تا حدوداً ۱۰ دقیقه به صورت آهسته و مداوم داغ شود.

درمیان این‌کارها، بامیه‌های نرم شده را به سس خورشت اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. پس از اتمام مخلوط کردن، قابل سرو کردن است. بهتر است که برای سرو کردن آن، آن را با برنج سفید سرو کنید تا طعم بیشتری به هم‌راه داشته باشید.



5. تهیه مرغ دونفره در دیگ

تهیه مرغ دونفره در دیگ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که با مواد اولیه ساده تهیه می‌شود. برای تهیه این غذا بهتر است از مرغ گردنی استفاده کرد و آن را به دو قسمت تقسیم کنید.

ابتدا باید دیگ را آماده کنید. بهتر است دیگ که قابلیت استفاده در فر را دارد، را برای تهیه این غذا استفاده کنید. پس از آماده کردن دیگ، پیاز و سیر را خرد کرده و روی آن را به همراه نمک و فلفل بریزید و همه را با هم مخلوط کنید.

حالا باید مرغ را برای فرآوری آماده کنیم. مرغ را با آب بشویید و بعد از آن را خشک کنید. سپس مرغ را با روغن داغ در تابه بپزید تا سطح آن طلاایی شود. پس از اینکه تمامی صفحات مرغ به طلاایی رنگ شد، آن را از تابه خارج کرده و روی پیاز و سیری که در دیگ گذاشتید قرار دهید.

سپس باید برای مرغ دونفره در دیگ، دو قسمت مرغ را به دو طرف دیگ قرار دهید و آن را برای حدود یک ساعت در فر بگذارید. در طی این مدت باید چند بار دیگ را تکان داد تا غذا در جا نماند. پس از اینکه غذا به کاملی پخته شد، آن را از فر خارج کنید و با سبزیجات و نان تازه سرو کنید.



6. اضافه کردن بامیه به مرغ دونفره

غذای صحیح و متعادل به معنای درست خوردن و مصرف متناسب از انواع مواد غذایی مختلف است. از جمله این مواد غذایی می توان به مرغ اشاره کرد که در مواد پروتئینی مهمی در غذای بدن ما محسوب می شود. یکی از روش های خوشمزه و سالم برای تهیه مرغ، اضافه کردن بامیه به آن می باشد.

بامیه یا آبلیمو یکی از سبزیجات مفیدی است که به سبب شیرین، ترش و برگ دار بودن، در صنایع غذایی بسیار مصرف می شود. برای تهیه غذای مرغ دو نفره با بامیه، در ابتدا مرغ را برش داده و باز و وسیع کنید تا آنچه درون مرغ قرار دارد خارج شود. پس از آن، مرغ را شسته و تمیز کرده و آن را با ادویه جات و نمک به مدت 30 دقیقه به روش پخت مرغ سوخاری بپزید.

در همین موقع، بامیه ها را شسته و ریش بردارید، و پس از خرد کردن آن ها، آن ها را با 1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه جات خود به مدت 5 دقیقه با نارگیل سرخ کنید. پس از سرخ کردن بهتر است روی آن ها یک لایه کمی نمک بریزید تا طعمشان بهتر شود.

در نهایت، آبلیمو سرخ شده را روی مرغ دو نفره تازه پخته ریخته و به همراه بامیه سرخ شده سرو کنید. این غذا بسیار خوش طعم و خوشمزه است و باعث می شود طمعه قدرت بدن شما بهبود پیدا کند. همچنین مرغ با وجود بامیه دارای مزه ترش و شیرینی ملایم و مواد مغذی مختلف است که برای پوست و مود بدن بسیار مناسب است.